Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήρα 8 σετ σφιγκτηρες (4 και 4) , ποτε δεν ειναι αρκετοί..χαχαχα..
Στα 2 σετ σφιγκτηρες άλλαξα ήδη τους μεταλλικους οδηγούς με μακριτερους . ;-)
Τιμη πάτωμα και οσο αντέξουν..

Ηλία καλά έκανες.... Όταν λείπουν είναι το θέμα!!!
Άπαξ και τους συνηθίσεις άντε να απεξαρτηθείς μετά...

Ηλία καλά έκανες.... Όταν λείπουν είναι το θέμα!!!
Άπαξ και τους συνηθίσεις άντε να απεξαρτηθείς μετά...

Ποια απεξάρτηση Νικόλα...είχα πριν απο τους σημερινούς καμία 50αριά και τυχαιναν μέρες που έμενα απο σφιγκτηρες...χαχαχα..

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να βρασω.. Σημερα ηθελα τα κλειδακια, εξαφανιστηκαν σε 10 λεπτα...ππππφφφφ....

Νταξ μωρε. Δεν ηταν και σουπερ απαραιτητα.. Next time..

Οπότε δεν θα βράσεις, ετσι Σήφη ; χαχαχαχα

Να βρασω.. Σημερα ηθελα τα κλειδακια, εξαφανιστηκαν σε 10 λεπτα...ππππφφφφ....

Καλημερα, αυτα λες;

114186_01_f.jpg

Σετ πολυγωνικά κλειδιά με καστάνια
13,99 *
Κάθε σετ

Αρθρωτή καστάνια με 72 δόντια - περιστρεφόμενη μέχρι 180°.
Σετ 5 τεμαχίων.
Πλάτος κλειδιών: 8-10-13-14-17 mm.

τα πηρα και εγω αυτα.
η πρωτη εντυπωση ειναι θετικη, τωρα θα περιμενω να δω στην πραξη πως θα ανταπεξελθουν?

Πήρα 8 σετ σφιγκτηρες (4 και 4) , ποτε δεν ειναι αρκετοί..χαχαχα..
Στα 2 σετ σφιγκτηρες άλλαξα ήδη τους μεταλλικους οδηγούς με μακριτερους . ;-)
Τιμη πάτωμα και οσο αντέξουν..

Να σε ρωτήσω, πώς άλλαξες τους μεταλλικούς οδηγούς με μακρύτερους? Υπάρχουν σαν "ανταλλακτικά" σε καταστήματα ή έκανες κάποια δική σου "πατέντα"?

Να σε ρωτήσω, πώς άλλαξες τους μεταλλικούς οδηγούς με μακρύτερους? Υπάρχουν σαν "ανταλλακτικά" σε καταστήματα ή έκανες κάποια δική σου "πατέντα"?

Πήγα σε φίλο σίδερα και μου έκοψε λάμες 5x18 χιλιοστων μήκους 78 πόντων , μου στρογγυλεψε τις ακμες , με 6αρι τρυπανι έκανα τις τρύπες στα τελειωματα των ραβδων και εγιναν οι 4 σφιγκτηρες 60αρηδες . Πατέντα Δημήτρη .

πολυ καλη ιδεα και το κοστος θεωρω θα ειναι πολυ μικροτερο απο την αγορα των κανονικων!

Πήγα σε φίλο σίδερα και μου έκοψε λάμες 5x18 χιλιοστων μήκους 78 πόντων , μου στρογγυλεψε τις ακμες , με 6αρι τρυπανι έκανα τις τρύπες στα τελειωματα των ραβδων και εγιναν οι 4 σφιγκτηρες 60αρηδες . Πατέντα Δημήτρη .

Μπραβο Ηλια!
Εξαιρετικη πατεντα, και μια και εχεις τις λαμες τις αρχικες, εαν φτασεις εκει κανεις και την αναποδη μετατροπη, αμα χρειαστει (εσωτερικό συρταριου λ.χ.)

πολυ καλη ιδεα και το κοστος θεωρω θα ειναι πολυ μικροτερο απο την αγορα των κανονικων!

Δεν πλήρωσα τίποτα Βαγγέλη , φίλος . Με εξυπηρέτησε σε αυτο , τον εξυπηρετώ σε κάτι που αφορά το ξύλο . Αλλα φαντάζομαι ότι το κόστος ειναι γελοίο .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπραβο Ηλια!
Εξαιρετικη πατεντα, και μια και εχεις τις λαμες τις αρχικες, εαν φτασεις εκει κανεις και την αναποδη μετατροπη, αμα χρειαστει (εσωτερικό συρταριου λ.χ.)

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλα Δημήτρη...και αυτοί που εφτιαξα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ανάποδα . Έκανα τις 6αρες τρύπες και απο τις δυο πλευρές καθε λαμας . Δεν τους έβαλα στοπ όμως , το θεώρησα περιττό .

Δεν πλήρωσα τίποτα Βαγγέλη , φίλος . Με εξυπηρέτησε σε αυτο , τον εξυπηρετώ σε κάτι που αφορά το ξύλο . Αλλα φαντάζομαι ότι το κόστος ειναι γελοίο .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλα Δημήτρη...και αυτοί που εφτιαξα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ανάποδα . Έκανα τις 6αρες τρύπες και απο τις δυο πλευρές καθε λαμας . Δεν τους έβαλα στοπ όμως , το θεώρησα περιττό .

Δεν εκφραστηκα σωστα. Εννοουσα οτι μπορεις αμα χρειαστει να τους ξανα κοντυνεις για να χρησιμοποιηθουν καπου πιο στεναχωρα, αλλαζοντας τις λαμες και χρησιμοποιωντας τις αρχικες. Το στοπ περιττο φυσικα.

Πολύ καλή ιδέα! Ευχαριστώ!

Δεν εκφραστηκα σωστα. Εννοουσα οτι μπορεις αμα χρειαστει να τους ξανα κοντυνεις για να χρησιμοποιηθουν καπου πιο στεναχωρα, αλλαζοντας τις λαμες και χρησιμοποιωντας τις αρχικες. Το στοπ περιττο φυσικα.

Α ναι Δημήτρη , αυτο εννοείται . Δεν πετιέται τίποτα !

Γεια σου ρε Ηλια πατεντιαρη!!!
Το ιδιο εκανα με τους Λαρισινους 600αριδες που εσπασαν.
Εβγαλα τις λαβες απο τους 300αριδες και τις εβαλα εκει.
Ε μααα βρε φιλαρακι , σιγα τα αυγά που τους πληρώνουμε 20αρικο τον έναν .
Τωρα μπήκα στην διαδικασία να ψάξω πατέντα και υλικο για να φτιάξω και λαβες . Ειναι πολυ γελοίος ο τρόπος που δουλεύουν , βασιζονται στην τεχνικη που δουλευουν και τα πιστόλια σιλικονης . Πφφφφ...