Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Lidl Ασπροπύργου, στις 9πμ είχε πολλά κρουστικά και λίγο-πολύ απ' όλα. Πήρα 2 σετ ροδάκια 1 των 4ων και 1 των 8 και το σετ με τα bits-κατσαβίδι το οποίο δούλεψα αμέσως.
Στις 13:00 είχαν μείνει 6 κρουστικά, ροδάκια λίγα. Σκούπες 2 τεμ όπως ήταν το πρωί. Είχαν εξαφανίσει την προηγούμενη παρτίδα.

Ξέχασα, πήρα και μια σκάλα αλλά από το Lidl Μυτιλήνης. Την παρήγγειλα και μου την αγόρασε φίλος να μην την κουβαλάω από εδώ.

Στη Ραφήνα πάντως είχε από όλα σε τεράστιες ποσότητες, πρώτη φορά τα καλάθια ήταν ξεχειλισμένα, και εκτός των γνωστών είχε ραφιέρες και αεροσυμπιεστές.

Τα παιδικά εργαλεία τα βρήκα στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της Βρυούλων. Και τον πάγκο των 29 και τον άλλο των 35 ευρώ.

Το δικό σας κατάστημα Lidl

Vrioulon 33
551 32 Kalamaria Thessalonikis
Ωράριο καταστημάτων

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 20:00

Μήπως έχει κάποιος εμπειρία από τη σκάλα πολλαπλής χρήσης?
http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm?action=showDetail&id=44181

...

Η σκάλα που εχει ειναι ολα τα λεφτα . Οικονομικοτατη , στιβαρη και η πολυμορφικοτητα της απίθανη . Με εχει σώσει σε πολλες καταστάσεις που υπήρχαν διαφορα επίπεδα εδω και αρκετα χρόνια . Αξίζει !

Πέρασα και εγώ από το lidl αγοράζοντας τo κουτί αποθήκευσης, βίδες, ένα σετ ροδάκια, ταινίες και 3 σωληνάρια με τα υλικά επιδιόρθωσης. Κοίταζα για το δράπανο, το έπιασα στα χέρια μου (υπήρχε ένα ανοιχτό) αλλά μου φάνηκε μέτρια ως κακή η ποιότητα των πλαστικών του (καμία σχέση με το 20v επαναφορτιζόμενο που έχω) και το κουμπί ρύθμισης της κρούσης μου έδωσε την εντύπωση ότι θα μου μείνει στο χέρι. Άσε που πέρσι τον Ιανουάριο που το είχε ξαναβγάλει το είχε και 2 ευρώ φθηνότερα. Επειδή ψάχνω για δράπανο μικρό των 500-600w μου φαίνεται καλύτερη επιλογή αυτό http://www.e-shop.gr/drapano-kroystiko-ilektriko-skil-500w-13mm-f0156002ca-p-TLS.090106. Μπορεί να είναι κατά 6 ευρώ ακριβότερο αλλά πιστεύω ότι θα είναι ποιο αντοχής και ποιοτικότερο του parkside, συν του ότι έχει χειροκίνητο τσοκ και έχει μεγαλύτερη δυνατότητα τρυπήματος. Δυστυχώς δεν διαθέτει βαλιτσάκι μεταφοράς αλλά έρχεται με 3 τρυπάνια.

Σιγουρα το skil ειναι ποιοτικοτερο και καλυτερο του parkside. Δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτο.

Ομως οταν καποιος θελει ενα οικονομικο δραπανακι για χρηση λιγες φορες τον χρονο δεν βλεπω το λογο να μην παει στο parkside που ειναι και φτηνοτερο εχει και βαλιτσακι και εχει και αυτοματο τσοκ.

Το αυτοματο τσοκ δεν το εννοω ως καλυτερο, αλλα ως απειρως πιο ευχρηστο για καθε ερασιτεχνη -και οχι μονο...

Παρ'ολο που εχω μεγαλωσει με τα χειροκινητα τσοκ των ηλεκτρικων δραπανων, και δεν αμφισβητω με τιποτα την επαρκεια τους, δεν θα αγοραζα ποτε ξανα τετοιο δραπανο μονο και μονο λογω του κλειδιου...

ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ Δρέπανο αλλά ΓΙΑ να το ΚΑΝΩ τρενάκι. Νομίζω ότι 22 ΚΑΙ τρία χρόνια εγγύηση ΕΙΜΑΙ εντάξει. Ωραίο το σκιλ και αξίζει. Αν το είχα δει νωρίτερα μπορεί να το προτιμουσα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Διορθώνω...το πήρα το δραπανο για να το κανω τορνακι

Δεν ξέρω παιδιά αλλά μου έκαστε λίγο στραβά πιάνοντας το (ειδικά εκείνο το κουμπί ρύθμισης της κρούσης) και από τη στιγμή που το σκιλ κοστίζει λίιιγο περισσότερο δεν το θεωρώ και σούπερ προσφορά όπως σε άλλα εργαλεία που βγάζει κατά καιρούς. Το ηλεκτρικό πολυεργαλείο τύπου dremmel και την πλάνη όταν τα βγάλει θα τα χτυπήσω μιας και έχω διαβάσει καλά λόγια εδώ και σίγουρα είναι καλύτερες προσφορές αφού τα αντίστοιχα σκιλ πχ στοιχίζουν διπλάσια, αλλά το δράπανο...χμ...δεν...
Τώρα όσον αφορά το τσοκ, σαφώς και το αυτόματο είναι πιο εύχρηστο αλλά προσωπικά επειδή έχω άλλο ένα μεγαλύτερο δράπανο (1000w) no name με αυτόματο τσοκ και σε ζόρισμα μου χαλαρώνει, θεωρώ στα + το σκιλ με το χειροκίνητο.

Όσο αφορά την σκάλα, δεν έχω αυτή του lidl, αλλά μία ίδια που είχα αγοράσει πριν τουλάχιστον 15 χρόνια από το praktiker στα 99 και μέχρι σήμερα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και η μόνη ζημιά που έχει είναι τα πλαστικά "παπούτσια" που μετά από τόσα χρόνια έλιωσαν, σημειωτέων η σκάλα όλα αυτά τα χρόνια είναι έξω στο κήπο και δέχεται τις καιρικές συνθήκες, δεν έχει υποστεί καμία φροντίδα από μένα ή συντήρηση και την εμπιστεύομαι να με σηκώνει, 115-120 κιλά, σε οποιαδήποτε μορφή στήριξης έχει.

ΥΓ. εάν ξέρει κάποιος που/ εάν πουλάνε μόνο τα πλαστικά προστατευτικά στα πόδια της ας ενημερώσει παρακαλώ.

εχω το Φαλτσοπρίονο PKS 1700 B2 και καποια στιγμη βλεπω οτι δεν δουλευη το λειζερ που εχει
το βγαζω και μετα απο πολυ καιρο ασχολιθηκα και το εκανα .....ολα μεχρι εδω καλα ελα ομως τωρα που δεν βρισκω την βασει που μπαινει επανω στο Φαλτσοπρίονο !!!!
ξερει κανεις που μπορω να βρω ανταλακτικα η κανενα σχεδιαγραμα με τους κωδικους των ανταλακτικων για να το αγορασω!!!