Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μαλλον θα περιμενω την parkside, εκτος αν τα οικονομικα μου βολεψουν για την proxxon DSH απο Γερμανια.

αν δεν βιαζεσαι και το θεμα ειναι τα χρηματα, περιμενε λιγο και παρε μια που να αξιζει. αν δεν σε νοιαζει η φορητοτητα τοτε πηγαινε για την proxxon. την εχω και εδω και μια βδομαδα την εχω λιωσει, κοβα καθε μερα 4-5 ωρες συνεχομενα. ειλικρινα αξιζει. στην αρχη κοιτουσα την einhell, μετα την parkside, αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις. αλλιως ολοι θα ειχαμε δραπανοκατσαβιδα prowork και οχι bosch ή makita.
αν ηταν στο χερι μου θα επαιρνα την dewalt αλλα δεν την φερνουν στην Ελλαδα και αν την εφερνα απο μονος μου μου εβγαινε ακριβα.

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε το ερλαγειάκι στις 8/12 :p
φλόγιστρο ζαχαροπλαστικής 15 ευρώ ..

Να φτιάξουμε κανενα καραμελωμένο να γλυκαθούμε μέχρι να έρθουν τα πραγματικά εργαλεία..

α δεν την έχω δεί! αλλά είδα το φλόγιστρο και μου άνοιξε η όρεξη.. :) Πάντως πολύ μας το τρενάρουν με τα εργαλειάκια.
Ελπίζω να τα χουμε σύντομα γιατι οι σφυγκτήρες ειδικά μου χρειάζονται.. (αν τους φέρει)
Ας ελπίσουμε μέσα του μήνα.

ImageUploadedByTapatalk1417774839.758642.jpg

Για να μαθαίνουν τα παιδιά σας!

μα κι εμείς παιδιά είμαστε ! :HTEHETH63:

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Με ένα ομοιο (όχι απο το lidl, δεν υπήρχε) ειχε περάσει 1 ολοκληρο χρονο ο γιος μου. Το μακροβιότερο παιχνίδι που ειχε. Από τότε δεν ξανάπιασε εργαλείο.
Του ζητας πένσα και φερνει τσεκούρα, καβουρα καί σου φερνει μαδέρι. Ξερει τι ειναι το κατσαβίδι, γενικά...

Εγω θελω αυτον τον cordless γωνιακο τροχο Parkside PP125 Α1 με 8.99 ευρω. Φαινεται στιβαρο εργαλειακι :)

Exει μπολικα σφιγκτηρακια στο Lidl Iρλανδιας απο 1/12.
Για σιγουρια, επειδη εδω στην Ελλαδα θα γινει επιδρομη, μπορουμε να οργανωσουμε μια μονοημερη να εξασφαλισουμε αρκετα. :chinese:
http://www.lidl.ie/en/Offers.htm?id=344

Σφιγκτήρες δεν βλέπω στο φυλλάδιο 15\12-20\12, έχει όμως τα παρακάτω την Πέμπτη 18\12:

- bits ( 1 τα τρία κομμάτια)
- Λαβή κατσαβιδιού για bits σε δύο μήκη ( 8)
- Γερμανοπολύγωνα καστάνιας ( 14 τα 5 τεμ.)
- Φωτιστική ράβδο με 4 LEDs και λάμπες LED Ε14 των 260lm
- Διάφορες κόλλες.

Την Δευτέρα 15\12 θα φέρει καλοριφέρ λαδιού 2500W με 9 φέτες και ανεμιστήρα ( 50)

Για όποιον ενδιαφέρεται.

=> BOSCH PLT 2, 2 δεσμών

attachment.php

μας βλέπω με στερητικό σύνδρομο εργαλείων μέχρι το νέο έτος..

το καλοριφέρ για 2500 w έχει συμπαθητική τιμή. Θα το αγόραζα σίγουρα στα 40ε τώρα το σκέφτομαι μιας και βρίσκεις κι άλλα κοντά σε αυτη την τιμή.

Εχει εμπειρία κανείς με τα silvercrest; είναι αξιόπιστα ή θα πάρουμε καμια φωτιά; επισης ο ανεμιστήρας τι ρόλο παίζει;

εγω εχω kerosun καλοριφεράκι και ειναι αστέρι τόσα χρόνια.

Ο ανεμιστήρας είναι ουσιαστικά ένα ανεξάρτητο μικρό αερόθερμο των 500W, σύμφωνα με την περιγραφή.

Απο τα Silvercrest δεν έχω μεγάλα παράπονα, δεν έχω όμως αγοράσει κάτι τόσο μεγάλης ισχύος.

Ρε παιδια στο ιταλικο ειχε τη φρεζα της parkside .. παιζει να ερθει τωρα κοντα προς τα δω η τζαπα περιμενω.. αντε να δουμε με ολα αυτα τα χριστουγενιατικα.. :AFADF0:

Εντάξει, κάνε ένα διάλειμμα απο τα μαστορέματα μέρες που έρχονται και ξαναρχίζεις το 2015 :smile1:

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημέρα σε όλους,

Ειμαι νέος στην παρέα. Παρακολουθώ το σιτε το τελευταίο δίμηνο και μπορω να πω οτι έχουμε το ίδιο ´´παθος´´, για τα εργαλεια του lidl. Εδώ και 2 χρόνια παίρνω εργαλεια της εταιρείας parkside και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Βέβαια όπως και εσείς μπαίνω στο σιτε για να δω μήπως εχει μπει κάποιο αξιόλογο εργαλείο που δεν το εχω για να το αγοράσω. Θα ήθελα αν κάποιος φίλος απο την παρέα γνωρίζει ποτε βγήκε τελαιταια φορά το επιτραπέζιο κολωνατο δράπανο με κωδικό PTB 16. Εδώ και 2 χρόνια το περιμένω και τίποτα. Μπορεί να βγήκε και να μην το είδα. Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημέρα σε όλους,

Ειμαι νέος στην παρέα. Παρακολουθώ το σιτε το τελευταίο δίμηνο και μπορω να πω οτι έχουμε το ίδιο ´´παθος´´, για τα εργαλεια του lidl. Εδώ και 2 χρόνια παίρνω εργαλεια της εταιρείας parkside και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Βέβαια όπως και εσείς μπαίνω στο σιτε για να δω μήπως εχει μπει κάποιο αξιόλογο εργαλείο που δεν το εχω για να το αγοράσω. Θα ήθελα αν κάποιος φίλος απο την παρέα γνωρίζει ποτε βγήκε τελαιταια φορά το επιτραπέζιο κολωνατο δράπανο με κωδικό PTB 16. Εδώ και 2 χρόνια το περιμένω και τίποτα. Μπορεί να βγήκε και να μην το είδα. Ευχαριστω.

Kαλως ορισες την παρεα Παναγο!

Εχω παρα πολυ καιρο να δω το κολωνατο. Το ειχε φερει το 2009 η 2010 σιγουρα, για μετεπειτα δεν θυμαμαι. Εκανε περιπου 70 ευρω, τα μισα τουλαχιστον απο το επομενο αντιστοιχο δραπανο της αγορας.
Τωρα βλεπω οτι το αντιστοιχο einhell εχει πεσει κατω απο 100 ευρω. Δεν ειναι βεβαια 500w σαν το parkside, αλλα ειναι η επομενη φτηνη επιλογη αν το βιαζεσαι και αν τα 350watt σου ειναι αρκετα.