Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τις έχω δοκιμάσει βρεεεε , απλα πήρα της Bosch και 4 μήνες τωρα δεν εχει κοπεί καμία !

Παρομοιως με τις αντιστοιχες Proxxon, δεν εχει κοπη ουτε απαξιωθει καμμια!! Λιγο καθαρισμα που και που με ενα βουρτσακι και σαν καινουριες ειναι!!
Τελικα ειναι μεγαλη δουλεια τα επωνυμα αναλωσιμα. Ειδικα στην συγκεκριμενη περιπτωση, σιγουρα βγαινουν φτηνοτερα τελικα απο τα φτηνα.

Ηλια της Dexter εχω επανω απο την στιγμη που μου τον παρεδωσες!
Μιλαμε εχει πολυ καλη αντοχη!!!

Βεβαια και εγω θα φορτωσω με 3-4 σετακια!!!

Ναι εντάξει , αντέχουν για ψιλοδουλειες μια στο τόσο .
Δούλεψε τον 3-4 ώρες σερι με ταινίες Β ποιότητας και θα δεις πως τις κόβει η θερμότητα !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εννοείται 3-4 σετ θα τα πάρω παρομοιως . :-)

Ο ταινιολειαντηρας κανει παρομοια δουλεια με ενα εκκεντρο τριβειο απλα ειναι για μεγαλυτερς επιφανειες σωστα??

Παιδιά έχεις κανείς το κολλητήρι να μου πει αν αξίζει. Έχω ένα Ersa 15w αλλά αυτό είναι ρυθμιζόμενο.

Ο ταινιολειαντηρας κανει παρομοια δουλεια με ενα εκκεντρο τριβειο απλα ειναι για μεγαλυτερς επιφανειες σωστα??

Το εκκεντρο τριβειο γυρναει και τριβει ομορφα και γλυκα. Δινει ενα ομοιομορφο τριψιμο που δεν μπορει να δωσει ο ταινιολειαντηρας λογω ευθυγραμμης κινησης του ιμαντα.
Ειναι ιδανικος να αφαιρει ευκολα και γρηγορα ποσοτητα ξυλου. Οταν τον εχεις αναποδα σε παγκο μεταμορφωνεται σε ενα χρηστικοτατο εργαλειο που μπορεις να λειανεις σχεδον τα παντα και ευκολα.

Δεν κανουν παρομοια δουλεια, ειναι εργαλεια που συμπληρωνει αριστα το ενα το αλλο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά έχεις κανείς το κολλητήρι να μου πει αν αξίζει. Έχω ένα Ersa 15w αλλά αυτό είναι ρυθμιζόμενο.

Το εχω εγω χρονια. Σίγουρα ειναι παραπανω απο 15watt. Μετα απο καμία 60 πεταμένα σε κολλητήρια των 20watt χωρίς ρύθμιση , αγόρασα αυτο και ησύχασα... Εχει μεσα και και δυο καρούλια καλαι.

Εντελως διαφορετικη δουλεια στο υλικο.

Ειδικοτητα του ειναι με χοντρα γυαλοχαρτα να ισοπεδωνει επιφανειες, να τρωει και να αφαιρει υλικο για να δωσεις σχημα στο ξυλο και γιαυτο και δε θα βρεις γυαλοχαρτο πανω απο 180 για αυτον.

Το εκκεντρο ειναι για φινιρισμα και προετοιμασια πριν την βαφη.

@χιωτης & enduras1
Ευχαριστω για την διευκρινηση !! Παλι σε εξοδα θα μπω!! :ernaehrung004:

Αν εννοεις την αγορα του πιστευω θα καταλαβεις και μονος σου πως ειναι εξαιρετικο εργαλειο.
Ακομη και αναποδα σε παγκο κανει πολυ καλη δουλεια!!!

Σε ενα παγκο που εφτιαξα τις προαλλες με αναχρησιμοποιημενη ξυλεια εφτιαξα το κατω ραφι απο παλλετες πλανισμενες και η επιφανεια ηταν ανισοπεδη λογω του διαφορετικου παχους του καθε φυλλου.
Μεσα σε 10 λεπτα ο ταινιολειαντηρας ειχε εξομαλυνει την επιφανεια.

Πληροφοριακά αν δεν το προσεξες οι ανταλλακτικες ταινίες για ταινιολειαντηρα που εχει κάνουν και στον B&D που έχουμε . ;-) :-)

Ηλία δεν νομίζω οι ταινίες να αξίζουν αν και προσωπικά θα τις δοκιμάσω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αουτς!Ευχαριστω Ηλια..

Νίκο είναι ακριβές (νομίζω όμως ότι έχει και πακέτο των 5 με 8 ευρώ) αλλά αν σκεφτείς ότι θα πρέπει να τρίψεις εκατοντάδες μέτρα ξύλου για να χαλάσουν τότε το αξίζουν.
Εγώ είχα τρίψει πάνω από 40 σανίδες 4μετρες 2 χ10 πρωτού την αλλάξω (είχε και ψωμί ακόμα για να φανταστείς!).

Οντως το κολωνατο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εφερνε πριν 5+χρονια αλλα για τη χρηματα του πιστευω παραμενει τιμιο.
Στα 40 για το επαναφορτισομενο που εχει το Σαββατο το σκεφτομαι πολυ σοβαρα αλλα δε ξερω αν μπορω να βρω σε αυτα τα χρηματα ή με κατι παραπανω κατι καλυτερο στην αγορα.

στα 40 ευρω με φορτιστη και μπαταρια 2αω, δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις κατι καλυτερο. Απο διπλασια τιμη και πανω, βρισκεις.

Καλως τον, καλωσορισες φιλε!