Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προσοχή στα εξαρτήματα για πολυ-εργαλείο μόνο, μην έχουν στρογγυλές τρύπες και δεν κάνουν αλλού. (Την πάτησα εγώ την προηγούμενη φορά).

Κωλονατο Παγκοπροιονα κτλ εργαλεια, απαιτουν χωρο που ΔΕΝ εχω...και δυστηχως δυσκολα θα αποκτησω...
οποτε μαλλον κανα παστελι για εμενα...για να ξεχναω την πικρα μου...

Θα επερνα δύο τρία πράγματα αλλά μου έχουν κάνει μια πρόταση για δουλειά στη Αμερική και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω και να φύγω

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα επερνα δύο τρία πράγματα αλλά μου έχουν κάνει μια πρόταση για δουλειά στη Αμερική και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω και να φύγω

Δυσκολη αποφαση, αλλα αν δεν εχεις υποχρεωσεις και δεσμευσεις σοβαρες εδω, σηκω και φυγε απο αυτο το κολοχανειο που λεγεται Ελλαδα. Πατριδα σου θα ειναι' να ερχεσαι αν τη βλεπεις καθε καλοκαιρι!

Το κολωνατο, βαση φωτογραφιων που βλεπω, δεν διακρινω καποια διαφορα με το Α1 που εχω εγω. Οποτε μαλλον μονο η παρτιδα αλλαζει.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εμένα πάλι με στεναχωρησε που το άκουσα

Συγκεχυμενα τα αισθηματα. Εγω να δεις ποσους φιλους και γνωστους εχω αποχαιρετησει. Απο τη μια στεναχωρια που φευγουν και απο την αλλη χαρα και "ζηλια" που φευγουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και δυστυχος δεν μπορω να φυγω, εστω να δοκιμασω τη τυχη μου!

Παιδια ερωτηση Νο1: Δούλεψα το δισκοπριονο του lidl που αγόρασα απο μέλος του φόρουμ (το οποίο ειναι σε καινουρια κατασταση) και παρατήρησα ενα τζόγο στον δίσκο
Να ανυσηχησω ?? η ειναι το δούλεμα του αυτο ......

Τζαμπα η ταλαιπωρία ... Τα δούλεψα και τα δυο σημερα διπλα, διπλα, και ειδα οτι δεν υπαρχει λογος στεναχώριας ... Νομιζα οτι ακουω κατι αλλα τελικα ολα καλα ....

Συμφωνώ μέ τόν Κυριάκο είναι όντως στενάχωρο,νά φεύγει κάποιος από τόν τόπο του,μακρυά από συγγενείς καί φίλους.
Αχχιλέα πράξε τό καλύτερο,ζύγισε τα όμως πολύ τά υπέρ καί τά κατά.

Και γιά νά μην είμαι Off topic,θά πάρω τήν γωνία μέ μοιρογνωμόνιο από τό lidl

Ένας φίλος δουλεύει χρόνια στα φωτοβολταικά....εδώ και 2 χρόνια άλλαξαν πολύ οι συνθήκες εργασίας του....προς το χειρότερο φυσικά....γυρνάει όλη την Ελλάδα, σε ότι απομονωμένη περιοχή φαντάζεσαι, δουλεύει 12 ώρες καθημερινά, 6 ημέρες την βδομάδα, και παίρνει 700-800 (πληρωμένη διαμονή, διατροφή), του έκαναν πρόταση για Αγγλία με τις ίδιες συνθήκες στα 1100-1200 . Το αγόρι της κόρης μου δουλεύει σε μεγάλη πολυεθνική ναυτιλιακή εταιρία στο Πειραιά, 2 βδομάδες πρωί, 1 βδομάδα απόγευμα, 1 νύχτα, 4 Σάββατα υποχρεωτικά, και με όλα τα έξτρα παίρνει 600-650 . Την κόρη μου φέτος που παίρνει πτυχίο, προσπαθώ να την πείσω να φύγει εξωτερικό, αρχικά για μεταπτυχιακό με υποτροφία, και δευτερευόντος ελπίζοντας να εγκατασταθεί μόνιμα.

ατο Επιτραπέζιο δράπανο PTBM 500 B2 πιά η χρησιμότητα της ρυθμιζόμεης βάσης σε γωνία?

στο Πολυεργαλείο PMFW 310 Β1 έχουμε κάποιον με εμπειρία στην χρήση του ?

στο Γωνιακός οδηγός σέγας τον έχει δοκιμάσει κάποιος σε χρήση με δισκοπρίονο, ας υποθέσουμε ότι τον έχεις σταθεροποιήσει καλά εκεί που θες, η λάμα έχει αρκετό πάχος για να κινείται εύκολα το δισκοπρίονο? δυστυχώς δεν έφερε την άλλη ράγα που έχει στο εξωτερικό που πραγματικά την ήθελα...

Καλησπέρα! Έχει κανείς πρόβλημα με τον ταινιολειαντηρα? Η ταινία ακουμπά συνέχεια στο πλαστικό από την μεριά του γραναζιού κίνησες (πίσω κύλινδρος) και την μαδάει ,όσο και να ρυθμίζω την βίδα μπροστά η κορδέλα δεν απομακρύνεται . βγάζοντας την κορδέλα διαπίστωσα ότι ο πίσω κύλινδρος έχει μια κλίση προς τα πίσω από την ελεύθερη μεριά και υποθέτω πως αυτό την αναγκάζει να κυλαει προς την άλλη πλευρά και βρίσκει στο τοίχωμα. Και εσάς έτσι είναι?

Η ρυμοζομενη βαση σε γωνια ειναι γι το αν χρειαστει μα κανουμε μια τρυπα υπο γωνια. Δεν νομιζω ομως να το προσπαθησε και να πετυχε κανενος σε αυτης της κατηγοριας και τιμης εργαλεια.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το κολωνατο, βαση φωτογραφιων που βλεπω, δεν διακρινω καποια διαφορα με το Α1 που εχω εγω. Οποτε μαλλον μονο η παρτιδα αλλαζει.

Επισης και στο πολυεργαλειο δε βλεπω καποια διαφορα αναμεσα σε αυτο και στο A1 που εφερνε εως τωρα. Ομως αν δεν εχουν καποια διαφορα γιατι να τους αλλαξει παρτιδα; Υποτιθεται το B1 θα επρεπε να εχει καποιες βελτιωσεις σε σχεση με το A1.