Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

IMG_20160204_144255.jpg

το δικό μου πίσω ροδάκι. Η Χιούστον ούτε ξέρει την ύπαρξη του συγκεκριμένου κωδικού. Και σε 5 lidl άφαντο από τα ράφια
IMG_20160204_144330.jpg

Παιδιά σχετικά με το κολλητήρι σταθμό του λιντλ, ξέρετε που μπορώ να βρω μύτες?

Κάποια στιγμή βρήκα στο EBAY αλλά δεν κράτησα το link δυστυχώς.
Κάνε μια προσπάθεια να τους πάρεις τηλέφωνο (800 111 3333) στην υποστήριξη πελατών μήπως μπορείς να παραγγείλεις εκεί.

Παιδιά σχετικά με το πολυεργαλειο που έχει το lidl από Δευτέρα αξιζει η αγορά του? Ταιριάζουν εξαρτήματα από άλλες μάρκες (Bosch κτλ)?. Δεν έχω δουλέψει ποτε κάτι τέτοιο, σκέφτομαι να το πάρω έστω από περιέργεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ωραίος Σταύρο...:music-smiley-005:

Ανεβάζω κι εγώ τις διευκρινηστικές φωτογραφίες σαν βοήθεια για όποιον το χρειάζεται.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    120.6 KB · Views: 301
  • image.jpg
    image.jpg
    91 KB · Views: 304
  • image.jpg
    image.jpg
    82.3 KB · Views: 303

Έχω το αντίστοιχο της Silverline και κανει εξαιρετική δουλειά!

Έχω να κάνω μια δουλίτσα με φρέζα και μου μοιάζει βολικό. Μπορείς να μου δώσεις το λινκ της Silverline για το συγκεκριμένο;;

Εγω θα γινω λιγο ριζοσπαστικος και θα προτεινα σε οσους παρελαβαν ελατωματικο εργαλειο και "τα πηραν" να κοιταξουν κατι αλλο με λιγα λεφτα ακομη

http://www.bestprice.gr/item/2151530423/skil-f0151215aa-650w.html

Ποιο ελαφρυς, ποιο προσεγμενη κατασκευη και ισως καλυτερη αντοχη.

Μπαμπη,τα εκανα αυτά το πρωι και δεν γινεται τιποτα.Νομιζω ότι το κινητηριο ραουλο,δεν είναι ευθυγραμισμενο.

Δημήτρη ven έτσι όπως δείχνει η φωτογραφία φαίνεται πολύ στραβό. Δεν κοίταξα το δικό μου να δω πως είναι χωρίς το γυαλόχαρτο επάνω. (Τώρα που γράφω είναι κάτω στο εργαστήριο)
Μήπως τελικά έχει κάποιο ρυθμιστικό στον άξονα που δεν φαίνεται και θέλει λύσιμο για ρεγουλάρισμα ??
Εγώ πάντως που τον δούλεψα χωρίς να τρίψω τίποτα ακόμα ...το γυαλόχαρτο δεν φεύγει από την θέση του και ο κόκκινος ρυθμιστής δείχνει να δουλεύει γιατί αλλάζει την θέση της ταινίας όταν τον πειράζω. Βέβαια για να έλθει στην σωστή θέση είναι τέρμα βιδωμένος. Θα κοιτάξω να κάνω μερικά τριψίματα να δω την συμπεριφορά.

Δημήτρη ven έτσι όπως δείχνει η φωτογραφία φαίνεται πολύ στραβό. Δεν κοίταξα το δικό μου να δω πως είναι χωρίς το γυαλόχαρτο επάνω. (Τώρα που γράφω είναι κάτω στο εργαστήριο)
Μήπως τελικά έχει κάποιο ρυθμιστικό στον άξονα που δεν φαίνεται και θέλει λύσιμο για ρεγουλάρισμα ??
Εγώ πάντως που τον δούλεψα χωρίς να τρίψω τίποτα ακόμα ...το γυαλόχαρτο δεν φεύγει από την θέση του και ο κόκκινος ρυθμιστής δείχνει να δουλεύει γιατί αλλάζει την θέση της ταινίας όταν τον πειράζω. Βέβαια για να έλθει στην σωστή θέση είναι τέρμα βιδωμένος. Θα κοιτάξω να κάνω μερικά τριψίματα να δω την συμπεριφορά.

Έχω την εντύπωση πώς μπορούμε να το ρυθμίσουμε από τα 4 βιδακι που είναι πίσω στην τροχαλία κίνησης (από πίσω από το άσπρο πλαστικό) αλλά για να αποκτήσεις πρόσβαση εκεί πρέπει να βγάλεις την τροχαλία… αλλά για να λύσεις την τροχαλία πρέπει να αφαιρέσεις το πράσινο πλαστικό που είναι από την έξω μεριά του ραολου (υποθέτω) …αλλά αν βγάλεις το πράσινο πλαστικό θα βγάλεις και το ελατήριο σύσφιξης και μετά άντε να το ξαναβάλεις …οπότε δεν το ρισκάρω αφού ίσως μπορέσω να το αλλάξω. Εκτός αυτού το μαύρο πλαστικό που είναι παράλληλα με τη μεγάλη πλευρά με την λαμαρίνα είναι πέτσικο οπότε δεν πιστεύω ότι υπάρχει σωτηρια ..

Εγω του εβαλα μονωτικη στο πισω ραουλο και το χτυπησα λιγο εκει που είναι η χαρτοταινια.

39a491.jpg

και καλα κρασια...:HTEHETH63:

3da472.jpg

Έχω την εντύπωση πώς μπορούμε να το ρυθμίσουμε από τα 4 βιδακι που είναι πίσω στην τροχαλία κίνησης (από πίσω από το άσπρο πλαστικό) αλλά για να αποκτήσεις πρόσβαση εκεί πρέπει να βγάλεις την τροχαλία… αλλά για να λύσεις την τροχαλία πρέπει να αφαιρέσεις το πράσινο πλαστικό που είναι από την έξω μεριά του ραολου (υποθέτω) …αλλά αν βγάλεις το πράσινο πλαστικό θα βγάλεις και το ελατήριο σύσφιξης και μετά άντε να το ξαναβάλεις …οπότε δεν το ρισκάρω αφού ίσως μπορέσω να το αλλάξω. Εκτός αυτού το μαύρο πλαστικό που είναι παράλληλα με τη μεγάλη πλευρά με την λαμαρίνα είναι πέτσικο οπότε δεν πιστεύω ότι υπάρχει σωτηρια ..

Δημήτρη, απ´ τις φωτογραφίες που βλέπω, το δικό σου έχει χοντρό πρόβλημα, καλύτερα δώστο και πάρε κάποιο άλλο ή τα λεφτά σου.

Πρέπει να απέσυραν όλα τα μηχανήματα λόγο του προβλήματος… σε 6 καταστήματα δεν υπήρχε κανένα και το έβγαλαν και από τη σελίδα στις "τρέχουσες προσφορές" . τον α1 τον έχει κανένας?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη, απ´ τις φωτογραφίες που βλέπω, το δικό σου έχει χοντρό πρόβλημα, καλύτερα δώστο και πάρε κάποιο άλλο ή τα λεφτά σου.

Θα προσπαθήσω να πίσω το Χιούστον να το αλλάξουν με τον α1

Τον πήγα κι εγώ πίσω και μου είπαν ότι είχαν όλοι θέμα...Μετά και από αυτό ΔΥΣΚΟΛΑ θα ξαναστραφω σε παρκσαιντ...κρίμα πάντως να βγάζουν κακή φήμη γιατί έχει και πολλά εργαλεία που αξίζουν και με το παραπάνω

Το σκιλ μου φαίνεται μικρό σε θέμα watt και δεν έχει και την ανάποδη στήριξη οπός έχει το parkside .. επίσης αρνητικό θεωρώ και την έλλειψη ρύθμισης στοφών. Ωραίο είναι η αυτόματη ρύθμιση της ταινίας που έχει . το α1 δεν είναι καλύτερο από το σκιλ ?