Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τελικά ενώ ψωνίζω τρόφιμα, τη στιγμή που περνάω από τα εργαλεια, τσουπ, χωρίς να το καταλάβω κάνει ένα άλμα το Κολωνάτο και το βλέπω μέσα στο καρότσι. .. ε είπα να μην το κατεβάσω κρίμα είναι.. χαχαχα. .

Και εμένα τα ίδια.
Εμένα βέβαια μου είπε ότι κρύωνε και είπα να το πάρω αγκαλιά να μην κρυώνει..
Ε μετά δεν ξεκόλαγε!!!

Πηρα σημερα τηλ στην εξυπ πελ του lidl για το χαλασμενο σκουπακι.
Ζητησαν στοιχεια αποδειξης και δικα μου για να ανοιξουν case. Μετα με παρεπεμψαν στο σερβις, (που παρεπιπτωντος ηταν το χιουστον) οπου εδωσα τον αριθμο και μου ειπαν να στειλω, αποδειξη ταχυδρομικος και θα μου στειλουν νεο σκουπακι και το παλιο να το στειλω για ανακυκλωση!
Μπαμ μπαμ εξυπηρετηςη.

Πηρα σημερα τηλ στην εξυπ πελ του lidl για το χαλασμενο σκουπακι.
Ζητησαν στοιχεια αποδειξης και δικα μου για να ανοιξουν case. Μετα με παρεπεμψαν στο σερβις, (που παρεπιπτωντος ηταν το χιουστον) οπου εδωσα τον αριθμο και μου ειπαν να στειλω, αποδειξη ταχυδρομικος και θα μου στειλουν νεο σκουπακι και το παλιο να το στειλω για ανακυκλωση!
Μπαμ μπαμ εξυπηρετηςη.

Εμ τι νόμιζες...
Τώρα μπορείς να το ανοίξεις με την ησυχία σου!!! :)

Και εμένα τα ίδια.
Εμένα βέβαια μου είπε ότι κρύωνε και είπα να το πάρω αγκαλιά να μην κρυώνει..
Ε μετά δεν ξεκόλαγε!!!
Ειστε ωραιοι!!!
Ακομα γελαω!!!

Γιο το ρολο βαψίματος με το κονταρι που γεμιζει χρωμα,εχεις κανεις αποψη???

Ειστε ωραιοι!!!
Ακομα γελαω!!!

Γιο το ρολο βαψίματος με το κονταρι που γεμιζει χρωμα,εχεις κανεις αποψη???

Έχω το Black & Decker. Καλό είναι και πραγματικά δεν στάζει αλλά είναι λίγο δύσκολο στο γέμισμα και είναι πολύ πιο βαρύ από το κοινό ρολό, οπότε ίσως να σε κουράσει σε μεγάλες επιφάνειες.
Επίσης μέχρι να ποτίσει καλά την πρώτη φορά με μπογιά θα σε κουράσει λίγο στο γέμισμα.

Ε ναι ας πάρουμε και μια ανάσα!

Προχθές γύρισα πίσω τον τανιολειαντήρα και 2 σετ γυαλοχαρτοταινίες, πήρα στο χέρι 50.98 , 5 λεπτά αργότερα έδινα αυτά και 3 ευρώ επιπλέον για τα άλλα πράγματα που πήρα... Δεν έχουμε σωτηρία σας λέω!

Έχω το Black & Decker. Καλό είναι και πραγματικά δεν στάζει αλλά είναι λίγο δύσκολο στο γέμισμα και είναι πολύ πιο βαρύ από το κοινό ρολό, οπότε ίσως να σε κουράσει σε μεγάλες επιφάνειες.
Επίσης μέχρι να ποτίσει καλά την πρώτη φορά με μπογιά θα σε κουράσει λίγο στο γέμισμα.
Ευχαριστω Νικολα!

Ε ναι ας πάρουμε και μια ανάσα!

Προχθές γύρισα πίσω τον τανιολειαντήρα και 2 σετ γυαλοχαρτοταινίες, πήρα στο χέρι 50.98 , 5 λεπτά αργότερα έδινα αυτά και 3 ευρώ επιπλέον για τα άλλα πράγματα που πήρα... Δεν έχουμε σωτηρία σας λέω!

Νικόλα γιατί τον γύρισες ??? καμία λύση από όσες προτάθηκαν δεν δούλεψε ???
Ρωτάω γιατί είναι χρήσιμο εργαλείο.

Παιδια κανενας που να δούλεψε το κολονάτο εχει κανενα review να μας πει ?? εχω δουλεψει του φίλου το ενχελ που ειναι στα ιδια watt και θελω να ξερω αν αξιζει ...

Αξιζει!
Μπορεις να κανεις δουλειες που με μπαταριας ή ρευματος σε βαση δεν γινονται. Εχει ροπη και δυναμη μαζι με σταθεροτητα που μονο γιαυτα αξιζει τα λεφτα του.
Καποιοι ειχαν αναφερει οτι με λιγα παραπανω παιρνεις καποιο αλλο επισης κινεζο, αλλα εχει την εγγυηση lidl που δεν πρεπει να παραβλεφθει!

Η εγγύηση ειναι μεγαλο θεμα συμφωνω ... Απο ποιότητα κατασκευής πως ειναι ? γιατι αμα ειναι ολο πλαστικούρα δεν λεει ...

Νικόλα γιατί τον γύρισες ??? καμία λύση από όσες προτάθηκαν δεν δούλεψε ???
Ρωτάω γιατί είναι χρήσιμο εργαλείο.
Το γνωρίζω Νικ. Τον γύρισα για δύο λόγους, πρώτον δεν είχα χρόνο ή διάθεση να ασχοληθώ με την επισκευή του και δεύτερον δε θα τον χρειαστώ άμεσα οπότε μπορώ να περιμένω την επόμενη φορά που θα τον βάλει, εάν και εφόσον.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η εγγύηση ειναι μεγαλο θεμα συμφωνω ... Απο ποιότητα κατασκευής πως ειναι ? γιατι αμα ειναι ολο πλαστικούρα δεν λεει ...

Ειναι πολυ καλη για τα λεφτα του. Εχει και μεταλλικα εξαρτηματα!:drool:

Παιδια κανενας που να δούλεψε το κολονάτο εχει κανενα review να μας πει ?? εχω δουλεψει του φίλου το ενχελ που ειναι στα ιδια watt και θελω να ξερω αν αξιζει ...

Αξίζει , να το πάρεις .
Τα πλαστικά του μέρη ειναι καπακια κλπ που για μένα ειναι αδιάφορο . Τα βασικα του μέρη που αφορούν την εργασία καθώς και την λειτουργία του ειναι μεταλλικά .
Γενικα ειναι απλο στην κατασκευη και λειτουργια του και μπορείς πολυ εύκολα να το κανεις πολυ ακριβές . Το δουλεύω σε ξύλο κυρίως αλλα και σε μέταλλο . Αν ψάχνεις μηχάνημα για ακρίβεια δεκατου του χιλιοστου στις ρυθμίσεις ή να τρυπησεις ράγες τρενου (λέμε τωρα) πρέπει να πας σε πολυ πολυ ακριβότερο .
Το θεωρω ισάξιο με αυτα που κυκλοφορούν στα 100-160 + την 3ετη εγγύηση .

Εγω το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι τα πλαστικα ραουλα στον ιμαντα κινησης.

Ηλία ...έτσι που τα περιγράφεις (και είναι σωστά) θα με κάνεις να πάω να το ξαναγοράσω :flipout:
Πλάκα κάνω.... βασικά δεν το χρειάζομαι αυτή την εποχή γιατί όταν το επέστρεψα βολεύτηκα με μια βάση που πήρα (στην οποία δεν έχω κάνει ούτε μία τρύπα ακόμα)
Άμα με το καλό ξεκινήσω τις κατασκευές θα το ξαναπάρω. Γιατί εγώ Parkside και ξερό ψωμί !!!! :flipout::flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι τα πλαστικα ραουλα στον ιμαντα κινησης.

Κάπου είχα δει ένα βίντεο Βασίλη που μπορείς να φτιάξεις ξύλινα αν θες.