Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

To μικρό ενσύρματο dremel πήρα (3000) και πραγματικά είναι φοβερό. Για την μπαταρία οκ, είναι και 3 ετών τώρα, αλλά και πάλι, δε μου άρεσε η ποιότητα του. Για παράδειγμα μπροστάη μύτη περιστρέφεται ελαφρως έκκεντρα, από την 1η μέρα.

Μια χαρα το ενσυρματο dremel 3000, αλλα ειναι αδικο να το συγκρινεις με εργαλειο μπαταριας :))

Αναφορικα με το parkside, οπως το περιγραφεις, ναι εχεις δικιο σου ετυχε ελλατωματικο. Επρεπε να το γυρισεις κατευθειαν πισω.

By the way, καλως ορισες στα εργαλεια!

Γενικά δεν έχω παράπονο με τα εργαλεία του lidl, το ντρέμελ μονο δεν μου βγήκε καλό. Ο ultimate speed φορτιστης μπαταριών αυτοκινήτου είναι πολυ καλός επίσης, έχω 2 :)

Γενικά δεν έχω παράπονο με τα εργαλεία του lidl, το ντρέμελ μονο δεν μου βγήκε καλό. Ο ultimate speed φορτιστης μπαταριών αυτοκινήτου είναι πολυ καλός επίσης, έχω 2 :)

Καλώς όρισες στην παρέα Nick. Επειδή κάτι μου λέει το nickname σου, από Χαλκίδα είσαι ? (εκτός και είναι "συνωνυμία" )...

Καλώς όρισες στην παρέα Nick. Επειδή κάτι μου λέει το nickname σου, από Χαλκίδα είσαι ? (εκτός και είναι "συνωνυμία" )...

Να'σαι καλά φίλε μου. Δεν έχω κάποια σχέση με Χαλκίδα, οπότε μάλλον "συνωνυμία"

Εργαλείο δεν το λες αλλα είναι στο θέμα της κατηγορίας: το μονόκυαλο άραγε προσφέρει αρκετή μεγέθυνση για planespotting. Περνάνε Α380 πάνω απο το κεφάλι μου και δεν μπορώ να τα δω καθαρά :)

να αναφέρω και εγώ ότι το ηχείο φαίνεται να ειναι το ίδιο με το boomer της crystal audio. Αν είναι, τότε είναι από τα καλύτερα για το μέγεθος του.
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=25360

To μονοκυαλο ΔΕΝ προσφερεται για την δουλεια που το θες.

Ναι μεν εχει μεγαλη μεγεθυνση, υπερπολλαπλασια απο αυτη των κυαλιων, αλλα ειναι περισσοτερο για εντοπισμο και οχι για παρακολουθηση.

Κρίμα. Σαν να είχα δει κάτι παρόμοιο σε site με εξοπλισμό planespotters.

Κρίμα. Σαν να είχα δει κάτι παρόμοιο σε site με εξοπλισμό planespotters.

Δυστυχως δεν κανει. Εχω παρομοιο μονοκυαλο, εξ'ου και η αρνητικη αποψη μου για την χρηση που το θες.
Με ενα ζευγαρι κυαλια θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.

Τότε μάλλον θα χτυπήσω τα κυάλια που θα φέρει τη Δευτέρα. Ευχαριστώ :)

να αναφέρω και εγώ ότι το ηχείο φαίνεται να ειναι το ίδιο με το boomer της crystal audio. Αν είναι, τότε είναι από τα καλύτερα για το μέγεθος του.
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=25360

τσεκαρετε λιγο το banggood.com...νομιζω οτι το εχω ξαναδει εκει...

Καλημερα στην παρεα!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Οποιος συναντησει το σετ με τα γερμανοπολυγωνα καστανιας ας μου αγορασει ενα και να βρεθουμε να το παρω!
Προκειται να γινει δωρο σε αδελφικο μου φιλο φανοποιο!

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημερα στην παρεα!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Οποιος συναντησει το σετ με τα γερμανοπολυγωνα καστανιας ας μου αγορασει ενα και να βρεθουμε να το παρω!

Κυριάκο, εγώ το πρωί γύρω στις 8.30 που πήγα δεν υπήρχε ούτε ένα... Δεν ξέρω κι αν τα φέρανε.
Τα έχει δεί κανένας κάπου;

Εγω πηγα στο δικο μου ειχε καμια δεκαρια και πηρα ενα, μετα πηγα στον φιλο μου τον φανοποιο και του αρεσαν και του λεω Θωμα αν βρω θα σου παρω ενα σετ.
9 και κατι ξαναπηγα δεν ειχε οτε ενα, παω σε δευτερο στον Πειραια και ουτε και εκει ειχε μεινει τπτ.

Σε 3 που πήγα, δεν υπήρχε δείγμα. Κάτω Πατήσια, Ριζούπολη, Αγ.Ανάργυροι/Αχαρναί..

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημερα στην παρεα!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Πήγα στη Ν. Ιωνία (Αττικής) και, αφού είδα το καλάθι άδειο, ρώτησα έναν υπάλληλο και είπε ότι εξαντλήθηκαν από το πρωί. Αμέσως τηλεφώνησα σε φίλο και πήγε στη Γλυφάδα αλλά σε λίγο με πήρε λέγοντας ότι, όχι μόνο δεν βρήκε τα πολύγωνα, αλλά ο υπάλληλος του είπε τα ίδια. Αμέσως, και συνεχίζοντας τα ψώνια στο κατάστημα Ν. Ιωνίας, τηλεφωνώ σε άλλο φίλο, μηχανικό σκαφών, που βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα Βάρης, το οποίο, θεωρητικά, δεν έχει κίνηση γιατί δεν βρίσκεται μέσα σε αστικό ιστό, και σε λίγο μου τηλεφωνεί και λέει τα ίδια, σημειώνοντας ότι είδε την ταμπέλα και τον εντυπωσίασε ότι "όσο παίρνεις το ένα, το Lidl έδινε τα 5" (!!!).

Σημειώνω ότι τόσο στη Ν. Ιωνία, αλλά και στα άλλα δύο καταστήματα, υπήρχε καλάθι με την ταμπέλα και την τιμή αλλά τα καλάθια ήταν άδεια. Συμπερασματικά, ... χάσαμε ...

Χαλκιδικη εξαφανιστηκαν πριν τις 9 τα κλειδια. Βρηκα στο lidl Θερμης. Πριν 1 ωρα που εφυγα ειχε καμια 10αρια ακομη