Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για τη Σκούπα parkside (άλλως Parkinson) πιό κάτω δεν διάβασα καλά σχόλια σε προηγούμενη μου ανάρτηση όταν την έβαλα στο μάτι για να την αγοράσω. Οι πλείστοι μου είπαν ότι δεν κάνει για ροκανίδια. Τώρα έβαλα στο μάτι μία άλλη γκόμενα η οποία ονομάζεται Dexter και διατίθεται σε προσφορά στα Leroy Merlin εις την τιμήν των 99 ευρωπουλλακίων. Πιο κάτω οι Photos των δύο με το αντίστοιχο link για την DEXTER. Έχει κανείς καμία σύγκριση έτοιμη ?

parkinson_zpsxhcwx2o2.jpg

7896D44443C806D07ED05CD45B783929.jpg

H ανωτέρω, εις την τιμήν των 99 έκαστη επί πιστώσει και με κατωτέρω λινκ αμα λάχει να πούμε :
https://www.leroymerlin.com.cy/gr/e...s/skoupa-ugron-stereon-dexter-1500w-61456290/

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για τη Σκούπα parkside (άλλως Parkinson) πιό κάτω δεν διάβασα καλά σχόλια σε προηγούμενη μου ανάρτηση όταν την έβαλα στο μάτι για να την αγοράσω. Οι πλείστοι μου είπαν ότι δεν κάνει για ροκανίδια. Τώρα έβαλα στο μάτι μία άλλη γκόμενα η οποία ονομάζεται Dexter και διατίθεται σε προσφορά στα Leroy Merlin εις την τιμήν των 99 ευρωπουλλακίων. Πιο κάτω οι Photos των δύο με το αντίστοιχο link για την DEXTER. Έχει κανείς καμία σύγκριση έτοιμη ?

H ανωτέρω, εις την τιμήν των 99 έκαστη επί πιστώσει και με κατωτέρω λινκ αμα λάχει να πούμε :
https://www.leroymerlin.com.cy/gr/e...s/skoupa-ugron-stereon-dexter-1500w-61456290/

Κοίταξε εδώ που έχει 33 reviews, είναι στα Γαλλικά αλλά με μεταφραστή θα βγάλεις άκρη.
Γενικά φαίνεται καλή.
Μήπως να κοίταζες και για Karcher;

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Quote Originally Posted by Athanasis

https://www.leroymerlin.com.cy/gr/er...500w-61456290/

Κοίταξε εδώ που έχει 33 reviews, είναι στα Γαλλικά αλλά με μεταφραστή θα βγάλεις άκρη.
Γενικά φαίνεται καλή.
Μήπως να κοίταζες και για Karcher;

Διαβασα για σενα τις γνωμες στα γαλλικα.
Πρωτον, ανοξειδωτος καδος - μεγαλυτερος του παρκσαιντ. Καλη αναροφηση, χρηση με τριβειο ολοι πολυ ευχαριστημενοι.
Προβληματα~ Ευκαμπτη (τσακιζει ευκολα) και ευκολο τρυπητη σωληνα εαν ρουφηξεις σοβα η καρφια.
Σε τετοια περιπτωση σου σκιζει ευκολα σακουλες, μην βαλεις, πλυνε το καδο.
Χρειαζεται καλο και συχνο καθαρισμα το φιλτρο, για σκονη γυψου (και φανταζομαι εαν τριψεις σοβα η τσιμενο λεπτα λεπτα) θελει ΑΛΛΟ φιλτρο. για σπιτι υπογειο αμαξι φυσημα φυλλων ουδεν προβλημα.
Στα λεφτα του τελειος. Ξεκινα μολις τραβηξει ρευμα το εργαλειο. Η παρκσαιντ ειχε βγαλει το ιδιο στα 90 ευρω, αλλα με λιγοτερα εξαρτηματα. Δες φωτο του παρκσαιντ στο νημα τεστ εργαλειων που αναρτησα, εαν δουλευεις σε σπιτι ερασιτεχνικα κανει, για βαριες δουλειες πας σε επαγγελματικα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η φτιαξε κυκλωνικο με κοινη σκουπα κ κωνο σημανσης κ βαρελι ελιας - καδο χρωματων οπος ο Νεκταριος (εχει νημα)...

Mv6p με λιγα λογια

Μιας και την ανέφερες να πω πως μετά από κάτι μικροβελτιώσεις στη κυκλωνική και στην αναρρόφηση, έχει καιρό να μου στουμπώσει το σύστημα και με τον ξεχονδριστήρα. Η MV6P τα πάει περίφημα.

Μιας και την ανέφερες να πω πως μετά από κάτι μικροβελτιώσεις στη κυκλωνική και στην αναρρόφηση, έχει καιρό να μου στουμπώσει το σύστημα και με τον ξεχονδριστήρα. Η MV6P τα πάει περίφημα.
Δουλευεις με σακουλα?
Εγω τη. Αρχικη δυο φορες την αδειασα και στη τριτη τη πεταξα.
Και η σκυλα μεχρι τελος ρουφαγε σχεδον το ιδιο.
Το φιλτρο που το ειδα εμφανισε να γεμιζει λιγο σκονη, αλλα λογικο πιστευω μετα απο δυο επαναχρησιμοποιησεις της σακουλας.

ρε guys ,
μεθαύριο έχει ένα σκαπτικό στα 70 ευρώπουλα. Λέει τίποτε , ξέρει ή το έχει κανείς , ή απλά πεταμένα euros?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιατί στο site της Karcher την βρίσκω σαν WD 6 P Premium και όχι σαν MV 6 P Premium;

Είναι η ίδια;

http://www.karcher.gr/gr/Products/Home__Garden/skope_anarrfisi/skope_pollapln_efarmogn/13482700.htm

Η ιδια ειναι.
Τωρα γιατι αλλαζει η κωδικοποιηση να μας το πει ο diavolic.

Δουλευεις με σακουλα?
Εγω τη. Αρχικη δυο φορες την αδειασα και στη τριτη τη πεταξα.
Και η σκυλα μεχρι τελος ρουφαγε σχεδον το ιδιο.
Το φιλτρο που το ειδα εμφανισε να γεμιζει λιγο σκονη, αλλα λογικο πιστευω μετα απο δυο επαναχρησιμοποιησεις της σακουλας.

Ναι με σακούλα. Έχω βάλει και ένα φίλτρο (από Miele) στην αναρρόφηση της σκούπας στο κυκλωνικό και δεν πάει τπτ στη σακούλα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παναγιώτη για πλάνισε καμία καρυδιά με 0.5 μέχρι 1 χιλιοστό βάθος πλανίσματος να δούμε αν θα στουμπώσει!!! :)

Γιατί στο site της Karcher την βρίσκω σαν WD 6 P Premium και όχι σαν MV 6 P Premium;

Είναι η ίδια;

http://www.karcher.gr/gr/Products/Home__Garden/skope_anarrfisi/skope_pollapln_efarmogn/13482700.htm

Το ίδιο είναι Κώστα.

ρε guys ,
μεθαύριο έχει ένα σκαπτικό στα 70 ευρώπουλα. Λέει τίποτε , ξέρει ή το έχει κανείς , ή απλά πεταμένα euros?

Παίρνεις, δοκιμάζεις, αν σου κάνει το κρατάς και αν δεν το πας πίσω.
Υπόψιν ότι είναι μονο για κατεργασμένο χώμα και κυρίως για παρτέρια.

Η ιδια ειναι.
Τωρα γιατι αλλαζει η κωδικοποιηση να μας το πει ο diavolic.

Καμία διαφορά, είναι μάλλον καινούρια σειρά γι αυτό.

ρε guys ,
Για να σκαλισεις καμια τριανταφυλια μονο,για τιποτα άλλο.

Παιδια,τι κυκλωνικα εχετε?

Βαλτε να δουμε κανενα!

Για να σκαλισεις καμια τριανταφυλια μονο,για τιποτα άλλο.

+1 Παναγιώτη,γιά αφράτα χώματα είναι αυτό τό ηλεκτρικό σκαπτικό,γιά πατημένο σκληρό χώμα δέν κάνει θά χοροπηδάει στόν αέρα τό φρεζάκι.