Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήγα και σε αυτό φίλος! Στο μόνο που δεν πήγα είναι στο Νοσοκομείο προς Δράμα! Το απόγευμα εύχεραω αλλά δεν πιστεύω να βρω ούτε εκεί! Thanks πάντως!

από την εμπειρία μου με τα καταστήματα του λιντλ στις Σέρρες, τα αποθέματα σε εργαλεία τελειώνουν συνήθως αργότερα σε αυτό που είναι στο νοσοκομείο. σκέφτομαι να πάω κι εγώ σήμερα, όλο και κάτι θα βρω να πάρω....

από την εμπειρία μου με τα καταστήματα του λιντλ στις Σέρρες, τα αποθέματα σε εργαλεία τελειώνουν συνήθως αργότερα σε αυτό που είναι στο νοσοκομείο. σκέφτομαι να πάω κι εγώ σήμερα, όλο και κάτι θα βρω να πάρω....
Σωστός. .. ετσι ακριβώς είναι!! Χθες το απόγευμα είχε από όλα ΕΚΤΌΣ του φαλτσοπρίονου!!

Βλέπω πολλοί γείτονες είμαστε εδώ, Χαραυγή λίγο πιο πάνω... χεχε

Να ευχαριστήσω τον φίλο billytsik για την παρατηρητικότητα του.
Η Ν. Ιωνία είχε πολλά κολωνάτα δράπανα.
Τα πάνω πάνω είχαν κακομεταχειρισμένα κουτιά οπότε έγινε επιλογή σαν τα καρπούζια.

Εκ πρώτης οψεως φαίνεται καλό. Έχει πλαστηκούρες αλλά το κυριώς και βασικό μέρος είναι στιβαρό.
:Banane0::Banane0::2thumb22sup::2thumb22sup:

Εχει να προτείνει κάποιος κανέναν καλύτερο / με περισσότερα δόντια δίσκο για το φαλτσοπρίονο που αγόρασα εχτές ?

Γεια σας παιδιά.Χθες πήρα και εγώ το συρόμενο φαλτσοπρίονο και παρατήρησα στην λίγη ώρα που το περιεργάστηκα το εξής θέμα.Δεν ξέρω βέβαια ανείναι ελλάτωμα γιατί δεν πρόλαβα να ασχοληθώ αρκετά,θα το μελετήσω σήμερα.Στην τέρμα πίσω μεριά έχει μια λαβή σύσφιξης για να κλειδώνει το δισκοπρίονο στις επιθυμητές μοίρες φαλτσοκοπής.Στο δικό μου αυτή η λαβή γυρίζει σαν τρελή χωρίς να κλειδώνει σε κάποιο σημείο.Παρατήρησε παρόμοιο θέμα κάποιος από εσάς που το έχετε?Ρυθμίζεται από κάπου και δεν κάνω εγώ κάτι καλά ή είναι ελλατωματικό και πρέπει να το επιστρέψω για αλλαγή?

Γεια σας παιδιά.Χθες πήρα και εγώ το συρόμενο φαλτσοπρίονο και παρατήρησα στην λίγη ώρα που το περιεργάστηκα το εξής θέμα.Δεν ξέρω βέβαια ανείναι ελλάτωμα γιατί δεν πρόλαβα να ασχοληθώ αρκετά,θα το μελετήσω σήμερα.Στην τέρμα πίσω μεριά έχει μια λαβή σύσφιξης για να κλειδώνει το δισκοπρίονο στις επιθυμητές μοίρες φαλτσοκοπής.Στο δικό μου αυτή η λαβή γυρίζει σαν τρελή χωρίς να κλειδώνει σε κάποιο σημείο.Παρατήρησε παρόμοιο θέμα κάποιος από εσάς που το έχετε?Ρυθμίζεται από κάπου και δεν κάνω εγώ κάτι καλά ή είναι ελλατωματικό και πρέπει να το επιστρέψω για αλλαγή?

Πιάνεις την λαβή με την παλάμη σου και με τον αντίχειρα πιέζεις το κεντρικό κουμπί. Τραβάς την λαβή προς τα έξω, την περιστρέφεις και την ξανά κουμπώνεις για να συνεχίσεις το σφίξιμο.
Σταματάς την ρύθμιση όταν μπορείς να το χαλαρώσεις και να το σφίξεις χωρίς να τραβάς την λαβή.

Εχει να προτείνει κάποιος κανέναν καλύτερο / με περισσότερα δόντια δίσκο για το φαλτσοπρίονο που αγόρασα εχτές ?

Βασιλη πάρε έναν της einhell, kreator ή graphite με 48 δόντια, Φ30 (το τσεκάρεις γιατι μπορει να εχει άλλη τρύπα το πριόνι σου). Όλοι στα ίδια λεφτά κυμαίνονται (10-15 ) και ειναι vfm.
Σαφώς υπάρχουν και πολυ ακριβότερες επώνυμες προτάσεις.

Βασιλη πάρε έναν της einhell, kreator ή graphite με 48 δόντια, Φ30 (το τσεκάρεις γιατι μπορει να εχει άλλη τρύπα το πριόνι σου). Όλοι στα ίδια λεφτά κυμαίνονται (10-15 ) και ειναι vfm.
Σαφώς υπάρχουν και πολυ ακριβότερες επώνυμες προτάσεις.
Μόλις παρέλαβα ένα "δισκος κοπης ξυλου 210Χ30mm Einhell 4502034 48 δοντια (4502034) = 10.50 " από το toolstore.gr.
Θα το βάλω πάνω και θα δω. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι έβρισκα κάτι dewalt δίσκους με 60-80 δόντια κοντά στα 100 ευρώ. Είναι ρε παιδιά τόσο μεγάλη η διαφορά που να αξίζει να δώσει κάποιος τόσα λεφτά?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πιάνεις την λαβή με την παλάμη σου και με τον αντίχειρα πιέζεις το κεντρικό κουμπί. Τραβάς την λαβή προς τα έξω, την περιστρέφεις και την ξανά κουμπώνεις για να συνεχίσεις το σφίξιμο.
Σταματάς την ρύθμιση όταν μπορείς να το χαλαρώσεις και να το σφίξεις χωρίς να τραβάς την λαβή.

Tοσα χρονια που το εχω αν και ειχα ενα πολυ μικρο θεμα με της μοιρες δηλ δεν το κρατουσε ευκολα στην θεση του σημερα εκανα αυτο που ειπες, αποτελεσμα απο την δυναμη να μου βγει τελειως και να μεινω με το χερουλι στο χερι χα χα, ευτυχως δεν το εσπασα απλα το κεντρικο κουμπι ειναι κουμπωτο και αφου εβαλα στην θεση τους οτι πεταχτηκε το κουμπωσα και τωρα το χερουλι δεν κανει οπως πριν δηλ να γυριζει σαν τρελο.

Έναν καλό δίσκο μπορείς να τον έχεις για πάντα. Για μένα αξίζει να δώσεις μια φορά 80-100 ευρώ και να έχεις ιδανικό αποτέλεσμα.

Έναν καλό δίσκο μπορείς να τον έχεις για πάντα. Για μένα αξίζει να δώσεις μια φορά 80-100 ευρώ και να έχεις ιδανικό αποτέλεσμα.

Δεν συμφωνώ. Ένα καρφί να βρει θα τον κλαις.
Καλύτερα έναν με τιμή γύρω στο 30άρι άντε μέχρι 50 ευρώ.
Παίζουν και πολύ καλές προσφορές σε ορισμένους.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν συμφωνώ. Ένα καρφί να βρει θα τον κλαις.
Καλύτερα έναν με τιμή γύρω στο 30άρι άντε μέχρι 50 ευρώ.
Παίζουν και πολύ καλές προσφορές σε ορισμένους.

Να πάρεις ανιχνευτή μετάλλων ...

Από που αγοράζεις ξύλα με καρφιά ?