Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ τουλάχιστον σας ακούω ....και δεν την αγόρασα. Αν και η ερώτηση που θα κάνω είναι εκτός τόπικ τι θα προτείνατε για ηλεκτροκόλληση (ερασιτεχνική χρήση πάντα) οικονομική και αξιοπρεπής?

Κοίτα κάτι σε imperia awelco ή solter.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα σε όλους θυμάται κάποιος ποτε είχε βγάλει τελευταία φορά την σπαθοσεγα και το ρουτερ;Λέτε να τα φέρει σύντομα;

http://www.lidl-hellas.gr/el/kouzina.htm?action=showDetail&id=51212

Εχει την αλλη βδομαδα τον αποχυμωτη αυτο.
Τον εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?
Γενικοτερα εντυπωσεις απο του τυπου αυτου τους αποχυμωτες?

Των ειχα παρει δωρο στην πρωην μου μετα των χωρισμο της το εδωσα, οσο διαστημα το ειχα προς χρηση ηθελε πολυ καθαρισμα στο τελος δεν ξερω αν αυτο το μοντελο εχει αλλαξει κατι με το παλιο που ειχα εγω το 2004. Για μενα δεν μου χρειαζοταν και δεν ξανα πηρα γιατι εχω απο παλια ηλεκτρονικο λεμονοστυφτη.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το έχω διαβάσει αυτό που γράφεις αλλά δεν ξέρω αν έχεις υπ' όψιν σου ότι το μοντέλο που πωλείτε τώρα είναι το PEGS 120Β2 διαφορετικό από το προηγούμενο (PESG 120Α1). Αναρωτιέμαι μήπως έχει βελτιωθεί σε σχέση με το προηγούμενο....

Εχει αλλάξει. Το Α1 δίνει 80Α ενώ το Β2 100Α

Των ειχα παρει δωρο στην πρωην μου μετα των χωρισμο της το εδωσα, οσο διαστημα το ειχα προς χρηση ηθελε πολυ καθαρισμα στο τελος δεν ξερω αν αυτο το μοντελο εχει αλλαξει κατι με το παλιο που ειχα εγω το 2004. Για μενα δεν μου χρειαζοταν και δεν ξανα πηρα γιατι εχω απο παλια ηλεκτρονικο λεμονοστυφτη.

Θελει καθε φορα καθαρισμα?
:ADFADF1:

Νεκ εχω ιδιο πολλα χρονια,φτιαχνεις ότι θελεις με οποια φρουτα θελεις.
Εχει πολύ καθαρισμα,αλλα δεν γινεται αλλιως.
Για χυμο πορτοκαλι,ειναι καλυτερα με στιφτη.

Οι συγκεκριμένοι αποχυμωτές είναι απίστευτοι, έχουμε και εμείς στο σπίτι ένα τέτοιο αλλά άλλη μάρκα . Τώρα όσο για το μαχαίρι του που θέλει καθάρισμα, με το σφουγγάρι είναι στην κυριολεξία βάσανο. Κάπου είχα διαβάσει (Με κάθε επιφύλαξη το λέω) ότι για να το καθαρίσεις πιο εύκολα μπορείς να το κάνεις με μία οδοντόβουρτσα και τελείωσες σε δευτερόλεπτα!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

http://www.lidl-hellas.gr/el/kouzina.htm?action=showDetail&id=51212

Εχει την αλλη βδομαδα τον αποχυμωτη αυτο.
Τον εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?
Γενικοτερα εντυπωσεις απο του τυπου αυτου τους αποχυμωτες?

Έχω εναν της rohnson και ειναι ακριβώς ο ίδιος απο οτι βλεπω με αυτον, φασον. Καλός είναι γιατί μπορείς να βάλεις μέσα οποίο φρούτο ή λαχανικό θελεις, πχ μήλο η καρότο που δε μπορείς να τα στιψεις σε λεμονοστυφτη. Φτιαχνεις με λίγα λόγια χυμούς με οτιδήποτε φρούτο θέλεις. Εγώ φτιάχνω χυμό με μπανανα, μήλο, ροδάκινο και μανταρίνι το καλοκαίρι και είναι τέλειος!
Όμως έχει ένα τεράστιο μείον: το καθάρισμα μετά. Επειδή αποτελείται από πολλα μέρη είναι χρονοβόρο να τα καθαρίσεις και είναι απαραίτητο μετά από κάθε χρήση το καθάρισμα γιατί αν μείνουν κολλάνε και είναι χειρότερα μετά. Για αυτόν τον λόγο τον χρησιμοποιώ σπάνια πλέον και μόνο όταν έχω παρέα απόγευμα σπίτι :drool1:

Κύριοι έχω και εγώ έναν τέτοιο παροπλισμενο δυστυχώς για τους λόγους που αναφέρετε.
Να σας πω πως βρήκα την υγεία μου με ένα ραβδομπλεντερ 600 βατ που βγάζει.
Στιβω ένα πορτοκαλί το βάζω με τα μήλα αχλαδια κλπ και έχω χυμό με όλα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων.
Ίσως λίγο πιο πηχτος αλλά αυτό ρυθμίζεται.

Κύριοι έχω και εγώ έναν τέτοιο παροπλισμενο δυστυχώς για τους λόγους που αναφέρετε.
Να σας πω πως βρήκα την υγεία μου με ένα ραβδομπλεντερ 600 βατ που βγάζει.
Στιβω ένα πορτοκαλί το βάζω με τα μήλα αχλαδια κλπ και έχω χυμό με όλα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων.
Ίσως λίγο πιο πηχτος αλλά αυτό ρυθμίζεται.

Βάλε και ένα ακόμα θρεπτικό συστατικό!!!
Λίγη βότκα!!!!

Χρειάζομαι "απεγνωσμένα" ένα dremelοειδές,αλλά δυστυχώς είμαι πολύ σκοτωμένος αυτόν τον καιρό για να πάρω κάτι καλό.Αυτό που έχει αύριο το lidl αξίζει (έστω σαν προσωρινό υποκατάστατο) ή θα πετάξω 25 ευρώ;Κάθε γνώμη δεκτή. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=51145

νομιω οτι απαντησαν σε αυτοσ την προηγουμενη σελιδα....

πηγα για την καστανια, αλλα την αφησα γιατι ειναι 1/4....
λιμπιστηκα ομως το κατσαβιδι καστανια αλλα μετα το ανοιγμα το μετανιωσα. ο ροτορας δεν αποπνεει καλη στιβαροτητα και εχει αρκετο τζογι εξωτερικα. στο εσωτερικο (στο μπιλακι?) η αισθηση ειναι καλυτερη.
βεβαια στα μισα λεφτα ενος στανλευ λεω να την κρατησω

Η βαση με τον σφιγκτηρα,η ευκαμπτη επεκταση και η υποδοχη φρεζας απο μονα τους κανουν τοσo σε Dremel. Εχω το dremel 4000 και ειναι δυνατο στα 175w αρα στα 160 του lidl θα σου κανει δουλεια . Εγω θεωρω για 25 ευρω αξιζει η αγορα.

οκ thanks guys,μην επιμένετε άλλο με πείσατε!(άλλωστε 25 ευρώ είναι τα ρημάδια,πιες 2-3 ποτά λιγότερα και πάτσισες τσιφούτη!)

Να το πάρεις το πολύεργαλειο!

Αν βρει κανείς το σετακι με το μίνι καστανακι ας μου το πάρει!!
Δεν το βρήκα ούτε εγώ ούτε φίλοι!

ποια καστάνια αυτή που μπαίνουν τα καρυδάκια μεσα του ή το αλλο ?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το τρίτο στην σειρά από αυτές Παναγιώτη.
Με το μικρό καστανακι μέσα
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=50938

Κυριάκο είσαι έτοιμος και πακεταρισμένος, λεπτομέρειες με p.m. και τηλεφωνικά.... :2thumb22sup: