Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στελα είναι η γωνία η ρυθμιζόμενη.

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στελα είναι η γωνία η ρυθμιζόμενη.

Δεν το ήξερα, ευχαριστώ.
Να ήταν κοντά το χωριό να σε έπαιρνα να έβαζες λαμινειτ.

Έχεις κάνει πολύ δυσκολότερα Παναγιώτη. Δεν είναι τιποτα

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν το ήξερα, ευχαριστώ.
Να ήταν κοντά το χωριό να σε έπαιρνα να έβαζες λαμινειτ.

η στελα ειναι η καλυτερη φιλη του πατωματατζη.. ρωτα ενα φιλο μου που δεν ρωτησε, και αν ρωτουσε στο νησι που ητανε δνε θα εβρισκε..και περασε πατωμα ολο το σπιτι βγαζοντας τις γωνιες σε πατρον! :violent-smiley-030:

και εγω δεν τη ηξερα, αλλα διαβαζω avclub! :firstprize:

Ε γεια σας.

Μαθαίνω λοιπόν σε διπλανό θέμα ότι έχει βγάλει και σετ με Forstner bits. Ψάχνω στο παρόν θέμα και βλέπω ότι κάποιοι τα είχαν βρει τον Ιανουάριο του 2015 (μαζί με κάποια κωνικά). Θυμάται κανείς να έχουν εμφανιστεί ξανά έκτοτε? Γιατί δεν τα θυμάμαι καθόλου.

27/08/2015 είναι η τελευταία φορά που τα έφερε, αν δεν κάνω λάθος. Λογικά θα τα περιμένουμε ξανά μέσα στο καλοκαίρι!

Ε γεια σας.

Μαθαίνω λοιπόν σε διπλανό θέμα ότι έχει βγάλει και σετ με Forstner bits. Ψάχνω στο παρόν θέμα και βλέπω ότι κάποιοι τα είχαν βρει τον Ιανουάριο του 2015 (μαζί με κάποια κωνικά). Θυμάται κανείς να έχουν εμφανιστεί ξανά έκτοτε? Γιατί δεν τα θυμάμαι καθόλου.

Νικόλα τα εχω πάρει εγω, αλλα δεν νομίζω να τα εχω σχεδόν χρόνο που λέει ο Diablo. Πρέπει να εμφανίστηκαν γύρω στα τέλη του χρόνου, άρα κανα εξάμηνο να τα έχω.
Βέβαια μπορει να κανω και λάθος.
Αν τα χρειάζεσαι πάντως, πες μου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα. Χθες περιποιήθηκα κατι ελιές στο πεζοδρόμιο του γείτονα, με τη Σπαθοσεγα μπαταρίας που πηρα την περασμένη βδομάδα. Με την εργοστασιακή της φόρτιση δούλεψε κανα μισάωρο, η δε λάμα που ειχε η συσκευασία, όλα τα λεφτά. Το εργαλειο αξίζει με το παραπάνω. Συμπαγής, ελαφριά, με επιλογή ταλάντωσης της λάμας και πολυ καλή λάμα. Έκοβε τα κλαδιά της ελιάς αβιαστα και καθαρά. Μιλάμε για κλαδιά μέχρι 8 εκ. διάμετρο. Τα πιο χοντρά, τα κράτησα για περαιτέρω "δημιουργίες". Τα υπόλοιπα πάνε για προσάναμμα το χειμώνα.

Sent from my iPad using Tapatalk

καλημέρα, έτσι είναι Χρήστο.....η σπαθοσέγα είναι από τα εργαλεία που λες πως δεν την χρειάζεσαι μέχρι να την πάρεις....μετά την λιώνεις.

με την δικιά μου έμεινα τόσο ευχαριστημένος, ειδικά που είναι και φτηνή του lidl, που της έχω αγοράσει έξτρα λάμες bosch από Ντέτσικα και για ξύλο και για μέταλλο.

με την αρχική λάμα, έχω κόψει καμιά δεκαριά παλέτες, έχω κλαδέψει ελιές....και πέρσι....έκοψα πουρνάρι ρίζα...μαζί με τα χώματα-πέτρες που είχε (λυπήθηκα να χαλάσω την αλυσίδα του αλυσοπρίονου)...ήθελα να πάρω και νέες λάμες...χε χε...

Τι λέτε ρε παιδιά. Όλα αυτά με τη σπαθοσεγα μπαταρίας?
Τη αμπέρ ειναι η μπαταρία, πόσο αντέχει και ποσο κάνει να φορτίσει ημπαταρια?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τι λέτε ρε παιδιά. Όλα αυτά με τη σπαθοσεγα μπαταρίας?
Τη αμπέρ ειναι η μπαταρία, πόσο αντέχει και ποσο κάνει να φορτίσει ημπαταρια?

Eνα παρομοιο εργαλειο, το bosch KEO, εχει μπαταρια 10βολτη λιθιου 1.5Αω. Η διαρκεια της μπαταριας ειναι γυρω στα 15 λεπτα μεσος ορος συνεχους χρησης.
Λιγο λιγοτερα αν κοβεις συνεχως στο μαξιμουμ (8cm κλαδια για το ΚΕΟ), αρκετα περισσοτερα αν κοβεις λεπτοτερα κλαδια (~4-5εκ παχος).

Ειμαι σιγουρος οτι και το parkside το 18βολτο εαν εχει μπαταρια 1.5Αω θα κοβει γυρω στους παραπανω χρονους (πιο μεγαλα κλαδια αναλογικα), οπως και το 18volto ryobi που εχω.

Για την φορτιση της μπαταριας, εξαρταται απολυτα απο τον φορτιστη. Εαν ο φορτιστης φορτιζει με 500μαω τοτε μια μπαταρια των 1.5Αω θα φορτισει σε 3+ περιπου ωρες.
Εαν ο φορτιστης (ταχυφορτιστης) φορτιζει με 1Αω την μπαταρια, τοτε θα φορτισει την ιδια μπαταρια στον μισο χρονο. Τα specs καθε φορτιστη αναγραφονται στο σωμα του.

Υποψιν οτι οι ταχυφορτιστες ζεσταινουν περισσοτερο την μπαταρια και κατ'επεκταση μειωνουν τον χρονο ζωης της. Οι νορμαλ φορτιστες ειναι πολυ καλυτεροι για την ζωη της μπαταριας, αλλα αργουν.

Last edited:
Η μπαταρία κρατάει περίπου 20 λεπτά, αλλά υπάρχουν άλλες 2 εναλλάξιμες από τα άλλα εργαλεία του σετ, φορτίζει περίπου σε 1 ώρα....οπότε πολύ δύσκολα να μείνεις από μπαταρία...δεν θυμάμαι τα specs αλλά εμπειρικά στα λέω...

Έχω μια ηλεκτρική που σκοτώνει αλλά πάντα είναι θέμα το καλώδιο. Νομίζω 20 λεπτά αυτονομία δεν είναι καθόλου ασχημα

Ρε παιδιά αυτό το αναθεματισμένο το αυτόματο πότισμα που είχε τις προάλλες, ξέρει κανείς πως ρυθμίζεται;
Κατέβασα το σωστό manual σύμφωνα με τον SN αλλά ενώ ξεκινά στην ώρα του μετά δε σταματά. Έτσι μου ´ρχεται να το εξφενδονίσω από το παράθυρο. :violent-smiley-030:

http://www.lidl-service.com/static/169675723/273466_HR_RO_BG_EL.pdf

Στο πάνω πεδίο ορίζεις ώρα έναρξης και στο κάτω πεδίο πόσο χρονικό διάστημα (σε ώρες ή/και λεπτά) θα ποτίζει.
Π.χ. ορίζεις να ξεκινά 21:00 και να ποτίζει 10 λεπτά, οπότε το κάτω πεδίο θα έχει 00:10.
Τέλος ορίζεις την περιοδικότητα σε ημέρες στην πάνω γραμμή με τους αριθμούς. Δηλαδή αν θα ποτίζει κάθε μέρα (1), κάθε 2 μέρες (2) κ.ο.κ.

Υπόψη ότι έχει 2 διαφορετικά προγράμματα (1 και 2) τα οποία μπορείς να τα ρυθμίσεις ανεξάρτητα μεταξύ τους.
Φυσικά πρέπει να έχεις σωστή την παρούσα ώρα.

Φυσικά θα το πάρουν.
Χειροκίνητα (από το κάτω αριστερό πλήκτρο με την "βρύση") ανοίγει και κλείνει κανονικά;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι. Οπως είπα ξεκινά κανονικά αλλά δε σταματά. Ενώ χειροκίνητα σταματά.

Βγάλτου τις μπαταρίες να κάνει reset και ξαναβαλτες
Αν είναι καινούργιες ακόμα καλύτερα.
Αν δεν δουλέψει, επιστροφή με απόδειξη αγοράς. Αλλιώς δεν το παίρνουν

Sent from my iPhone using Tapatalk