Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μιας και μιλάμε για το service (εξυπηρέτηση πελατών, θα το έλεγα), καταθέτω και εγώ ένα τουλάχιστον από τα περιστατικά της δικής μου αντίστοιχης εμπειρίας, σχετικά με τα προιόντα της SilverCrest (Targa).

Πριν από χρόνια είχα αγοράσει ένα πληκτρολόγιο, το οποίο δεν είχα χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό. Όταν το χρειάστηκα, διαπίστωσα ότι ένα πλήκτρο δεν λειτουργούσε και, γνωρίζοντας τη διαδικασία, επικοινώνησα με την υποστήριξη της Targa στη Γερμανία και μου είπαν να σκανάρω την απόδειξη και να τους τη στείλω, για να μου εμβάσουν το ποσό της αξίας αγοράς (!!!). Έψαξα για την απόδειξη αλλά δεν τη βρήκα. Θυμόμουνα, όμως ότι το είχα αγοράσει με κάποια άλλα προιόντα, για τα οποία είχα σημειώσει την ημερομηνία αγοράς. Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση του Lidl, η κοπέλα είπε να στείλω ένα μήνυμα με το ιστορικό, σε λίγες μέρες έλαβα ταχυδρομικά βεβαίωση αγοράς των αντικειμένων αυτών, την έστειλα στη Γερμανία με τον αριθμό λογαριασμού τράπεζας και λίγο αργότερα την επιστροφή της αξίας.

Θα μπορούσα να παραθέσω και άλλα παρόμοια παραδείγματα

το ειχα αναφερει και σε προηγουμενο ποστ σχετικα με το λειζερ της σεγας parkside και διαπιστωσα μεσω του φορουμ οτι και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα (το λειζερ χανει 3-4 χιλιοστα αριστερα) μηπως εχει επικοινωνησει κανεις για το παραπανω με το σερβις του λιντλ;

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δηλαδή εαν αγοράσεις ενα silvercrest το οποίο σου χαλάσει στο 6μηνο δεν πάς απευθείας σε lidl να σου επιστρέψουν χρήματα;
Το ίδιο ερώτημα ισχύει για όλα τα προιόντα lidl.

Την αντικατάσταση την αποκλείω δεδομένου οτι είναι απίθανο να έχουν αντίστοιχο προιόν .

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δηλαδή εαν αγοράσεις ενα silvercrest το οποίο σου χαλάσει στο 6μηνο δεν πάς απευθείας σε lidl να σου επιστρέψουν χρήματα;
Το ίδιο ερώτημα ισχύει για όλα τα προιόντα lidl.

Την αντικατάσταση την αποκλείω δεδομένου οτι είναι απίθανο να έχουν αντίστοιχο προιόν .

Γενικά, τα προιόντα που αγοράζεις από το Lidl μπορούν να επιστραφούν σε διάστημα 1 μηνός με την απόδειξη αγοράς, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία.
Εάν πρόκειται για προβληματικό προιόν, μετά τον 1 μήνα, πρέπει να συνεννοηθείς με το service για τη διαδικασία που θα ακολουθήσεις.

Για τα προίόντα της SilverCrest, το Lidl, ειδικά στις περιπτώσεις που έχει περάσει καιρός από την αγορά τους, οπότε δεν υπάρχει το ίδιο προιόν διαθέσιμο για αντικατάσταση, θα σου πει να επικοινωνήσεις με την Targa στη Γερμανία (ανέξοδα, και με υπάλληλο που μιλάει ελληνικά), για τη σχετική διαδικασία που περιέγραψα.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Γενικά, τα προιόντα που αγοράζεις από το Lidl μπορούν να επιστραφούν σε διάστημα 1 μηνός με την απόδειξη αγοράς, χωρίς να έχει ανοιχτεί η

Και να έχει ανοιχτεί η συσκευασία, το δέχονται.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

ναι! πήρα κάτι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες D αλλά η τάση τους ήταν χαμηλή για το φακό μου και δεν δούλευε. Τις πήραν πίσω στο ταμείο αν και ανοιγμένες χωρίς πρόβλημα.

Μιας και μιλάμε για εγγύηση απλά να αναφέρω οτι τις αποδείξεις πρέπει να τις σκανάρετε . (και με κινητό γίνεται και το αντίστοιχο πρόγραμμα )

Μετα απο καιρό αυτες ξεφτίζουν και δεν φαίνεται τίποτα στο χαρτί..

εκπληκτικό αυτό το extra φυλλάδιο του lidl που περιέχει τα αθλητικά είδη που θα βγάλει τους τρεις επόμενους μήνες.
Μπορώ να ξέρω τι θα βγει και να προγραμματίσω τις αγορές μου.

μακάρι να βγάλει παρόμοιο για τα εργαλεία

http://flyer.lidl-hellas.gr/26d7c48a-670b-4f09-b1de-ba482b3911bf/html5.html

εξαιρετικό φυλλάδιο όντως. Θα περάσω μια βόλτα σήμερα μήπως υπάρχει και σε έντυπη μορφή να το ξεκοκκαλίσω.

Πολυ μπραβο τους.
Δεδομενου οτι ειχαν βγαλει για ολο το Δεκεμβρη για τα παιχνιδια ειδικο φυλλαδιο ελπιζω και εγω να κανουν το ιδιο και για τα εργαλεια!!!

Τρίμηνο φυλλάδιο για εργαλεία ποτε θα βγάλουνε...οέο...???

Τρίμηνο φυλλάδιο για εργαλεία ποτε θα βγάλουνε...οέο...???

ωραία θα ήταν με φυλλάδιο - περιοδικό τύπου μαστορέματα.

το κάλο με αυτό είναι οτι αν πρέπει να αγοράσεις ένα εργαλείο αμμεσα, δεν χρειάζεται να τρως τα νύχια σου, θα το φέρει - δεν θα το φέρει.
Αν το χρειάζεσαι και δεν είναι στο τρίμηνο φυλλάδιο κανονίζεις αλλιώς.

τώρα με τα sport ξέρω οτι θα περιμένω δυο μήνες για τον σάκο πλάτης που έχει και χωρά τα πάντα καθώς και για το ρολόι-παλμογραφο.

Πήρα το φυλλάδιο της επόμενης βδομάδας (δεν υπήρχε τη ΔΕ που πήγα πάλι) και ξεφυλλίζοντάς το, έπεσαν τα αυτιά μου.
Τη ΔΕ αγόρασα τη συσκευή πλαστικοποίησης 19,99 και την έχει πάλι την επόμενη ΠΕ 14,99 (!!!) στις "Μεγάλες Εκπτώσεις".

Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό, δηλαδή να βγάζει το ίδιο προιόν σε 2 συνεχόμενες βδομάδες, με τόσο μεγάλη έκπτωση (25%).

Και μην πει κανείς ότι είχε παραγγείλει πολλές συσκευές και περίσσεψαν γιατί ο προγραμματισμός τους στα φυλλάδια γίνεται πολύ νωρίς. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι ότι περισσέψει από ένα προιόν, το βγάζουν πάλι μετά από λίγους μήνες και συνήθως στην ίδια τιμή.

και εμενα μου εκανε εντυπωση.
πας, βλέπεις ότι υπάρχει με την νέα τιμή, γυρίζεις πίσω αυτή που αγόρασες στην τιμή που την αγόρασες (με την απόδειξη αγοράς) και παίρνεις νέα στην μειωμένη τιμή

Το σκέφτηκα αυτό που λες αλλά δεν μου πάει, μιας και την έχει χρησιμοποιήσει αρκετά ο γιος μου, αυτές τις 3 μέρες, πλαστικοποιώντας αρκετό υλικό.

Μακη (αν το λεω καλα δλδ) αυτες οι προσφορες εγκυμωνουν τον κινδυνο τα προιοντα οπως και στο Super Bazzar να μην ειναι εντελως αθικτα.
Θυμιζω και την περιπτωση του νεου καταστηματος στην Πειραιως οπου ειχε παρατηρηθει το ιδιο σε καποιες συσκευασιες.

1. Σωστά το είπες
2. Δεν θα συμφωνήσω με τη σκέψη σου, γιατί πουλάει σφραγισμένες συσκευασίες και στο φυλλάδιο της επόμενης εβδομάδας αναγράφει 3 χρόνια εγγύησης, όπως, άλλωστε, και στο φυλλάδιο αυτής της εβδομάδας.