Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ πάλι είμαι ικανοποιημένος αρκετά με την ποιότητα των parkside , ειδικά δε εάν τα κρίνω με ερασιτεχνικό μάτι, που για ερασιτέχνες προορίζονται, μπορώ να πω ότι είναι VFM....και για καθημερινή ερασιτεχνική χρήση, και για αντοχή και για δύναμη και για ακρίβεια και για ότι χρειάζεται ένας ερασιτέχνης να κάνει.

Αστοχίες συμβαίνουν σε εργαλεία που κάνουν χιλιάρικα δεν θα συμβούν στα φτηνά του lidl?

Από ότι έχω πάρει από το lidl μπορώ να πω ότι καλύπτομαι στο 90%....και 3 χρόνια να μου κρατήσει ένα εργαλείο και μετά μου χαλάσει θα μπορώ να πάρω άλλα 9, με τα ίδια λεφτά που θα έδινα για ένα επώνυμο καλής δοκιμασμένης και εγγυημένης μάρκας....δηλαδή με απλά μαθηματικά για τα επόμενα 25 χρόνια θα μπορώ να έχω κάθε 2-3 χρόνια ένα νέο παλμικό για παράδειγμα αντί να έχω ένα των 500 Brushless με 5αρα μπαταρία για 25 χρόνια...ε, μετά από 25 χρόνια εάν ζω βλέπουμε....

εάν τώρα ήμουνα επαγγελματίας, και ο χρόνος ήταν χρήμα για μένα, θα προτιμούσα να έπαιρνα (και θα έπαιρνα) τα καλύτερα αποδοτικότερα με περισσότερες ευκολίες και αντοχές επώνυμα εργαλεία.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ πάλι είμαι ικανοποιημένος αρκετά με την ποιότητα των parkside , ειδικά δε εάν τα κρίνω με ερασιτεχνικό μάτι, που για ερασιτέχνες προορίζονται, μπορώ να πω ότι είναι VFM....και για καθημερινή ερασιτεχνική χρήση, και για αντοχή και για δύναμη και για ακρίβεια και για ότι χρειάζεται ένας ερασιτέχνης να κάνει.

Αστοχίες συμβαίνουν σε εργαλεία που κάνουν χιλιάρικα δεν θα συμβούν στα φτηνά του lidl?

Από ότι έχω πάρει από το lidl μπορώ να πω ότι καλύπτομαι στο 90%....και 3 χρόνια να μου κρατήσει ένα εργαλείο και μετά μου χαλάσει θα μπορώ να πάρω άλλα 9, με τα ίδια λεφτά που θα έδινα για ένα επώνυμο καλής δοκιμασμένης και εγγυημένης μάρκας....δηλαδή με απλά μαθηματικά για τα επόμενα 25 χρόνια θα μπορώ να έχω κάθε 2-3 χρόνια ένα νέο παλμικό για παράδειγμα αντί να έχω ένα των 500 Brushless με 5αρα μπαταρία για 25 χρόνια...ε, μετά από 25 χρόνια εάν ζω βλέπουμε....

εάν τώρα ήμουνα επαγγελματίας, και ο χρόνος ήταν χρήμα για μένα, θα προτιμούσα να έπαιρνα (και θα έπαιρνα) τα καλύτερα αποδοτικότερα με περισσότερες ευκολίες και αντοχές επώνυμα εργαλεία.

Δηλαδη τα λιντλ έχουν το παιδικό το 1 δέκατο του επώνυμου; εγώ το δικό μου brushless το πήρα 90 ευρώ. Με 9 ευρώ παίρνω παρκσιντε;

Νεκτάριε ...μήπως φταίει το αυτοκίνητο και έσπασε η βάση ?? ... Να το αλλάξεις :flipout::flipout::ernaehrung004:

Ναι ακου τον Νικο που ξερει, και παρε τελευταιο μοντελο, με εγκεφαλο μπροστα, πισω, τιμονιου, ψυξης, βροχης, σκοταδιου, dpf, addblue,κτλ, κτλ.
Να δεις χαρα που θα κανουν οι επαγγελματιες του χωρου.
Προσεξε μονο τον εγκεφαλο εξαερωσης εντερου, γιατι αν χαλασει δεν ανοιγουν τα παραθυρα και ο εξαερισμος!!!!!!!!!

Τελικα ο φιλος το πηρε το κονταροαλυσοπριονο, με μια πρωτη ματια μου ειπε οτι τον βολευει σαν μηχανημα, αλλα ειναι αργο στην ταχυτητα της αλυσιδας, σαν πρωτη εντυπωση.
Θα το δοκιμασει πιο καλα και θα μου πει.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δηλαδη τα λιντλ έχουν το παιδικό το 1 δέκατο του επώνυμου; εγώ το δικό μου brushless το πήρα 90 ευρώ. Με 9 ευρώ παίρνω παρκσιντε;

http://www.werkzeugalarm.de/elektro...eries-solo-ohne-akkus-und-ladegeraet/a-10147/ με πρόχειρη αναζητηση 70 ευρώ το gsr. Αυτό έχει τώρα προσφορά. Το παλμικο πρέπει να το περιμένεις, οπότε μάλλον έχεις δίκιο.

πιο παλμικό έχεις πάρει με 90 χωρίς ψύκτρες τελική τιμή από Ελλάδα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ενδεικτικά τιμές για 18ρια

upload an image

upload an image

upload an image,,

upload an image

Και συ το τραβηξες απο τα μαλλλια. Τις ποιο ακριβες τιμες στο ιντερνετ παρεθεσες!

lol Νεκτάριε....το έκανα επίτηδες....χε χε χε

http://www.werkzeugalarm.de/elektro...eries-solo-ohne-akkus-und-ladegeraet/a-10147/ με πρόχειρη αναζητηση 70 ευρώ το gsr. Αυτό έχει τώρα προσφορά. Το παλμικο πρέπει να το περιμένεις, οπότε μάλλον έχεις δίκιο.
αυτό που παραθέτεις είναι άχρηστο για άμεση χρήση, δεν έχει μπαταρία δεν έχει φορτιστή, είναι solo δηλαδή....και πρέπει να προστεθούν και τα μεταφορικά.

Συμφωνω με τον Σωτηρη οτι τα ερασιτεχνικα εργαλεια του Lidl ειναι VFM, οπως και να το δει κανεις το πραμα.
Επισης εχω την αισθηση οτι εχουν δωσει την ευκαιρια σε παρα πολλους να μπουν στον κοσμο των εργαλειων και μαστορεματων που σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα το εκαναν. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο.

Επειδη μεχρι προτινος ο,τι εβγαζε το lidl το δοκιμαζα, μπορω να πω οτι δεν υπηρχε καμμια εργασια που θα επρεπε να παω σε 'καλυτερο' εργαλειο. Απο σπασιμο και διατρηση μπετον μεχρι κοψιμο κλαδιων και κορμων δεντρων.

Απο την αλλη, οι τιμες καποιων επαγγελματικων εργαλειων, οπως λεει ο Νικος για τα μπλε bosch, ειναι τοσο ελκυστικες καποιες φορες που σε κανει να σκεφτεις διπλα πριν προχωρησεις σε αγορα bugdet εργαλειου.

Σε καθε περιπτωση η συνεισφορα των budget εργαλειων του Lidl, μαζι με την ουσιαστικη 3ετη εγγυηση, ειναι απλα ανεκτιμητη, κατα τη γνωμη μου.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συμφωνω με τον Σωτηρη οτι τα ερασιτεχνικα εργαλεια του Lidl ειναι VFM, οπως και να το δει κανεις το πραμα.
Επισης εχω την αισθηση οτι εχουν δωσει την ευκαιρια σε παρα πολλους να μπουν στον κοσμο των εργαλειων και μαστορεματων που σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα το εκαναν. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο.

Επειδη μεχρι προτινος ο,τι εβγαζε το lidl το δοκιμαζα, μπορω να πω οτι δεν υπηρχε καμμια εργασια που θα επρεπε να παω σε 'καλυτερο' εργαλειο. Απο σπασιμο και διατρηση μπετον μεχρι κοψιμο κλαδιων και κορμων δεντρων.

Απο την αλλη, οι τιμες καποιων επαγγελματικων εργαλειων, οπως λεει ο Νικος για τα μπλε bosch, ειναι τοσο ελκυστικες καποιες φορες που σε κανει να σκεφτεις διπλα πριν προχωρησεις σε αγορα bugdet εργαλειου.

Σε καθε περιπτωση η συνεισφορα των budget εργαλειων του Lidl, μαζι με την ουσιαστικη 3ετη εγγυηση, ειναι απλα ανεκτιμητη, κατα τη γνωμη μου.

Μονο που εγω στα γραφομενα μου δεν εδωσα μονο βαση στα ηλεκτρικα εργάλεια. Και μαλιστα η αναφορα μου σε αυτη ηταν προς το θετικη οτι δουλευουν μεν, με καποιες ατελειες δε.

Και κατι που ηθελαν να προσθεσω αλλα το ξεχασα. Εχουν αναφερθει ουκ ολιγα σχολια για τις μπαταριες των parkside. Οποτε το εργαλειο δεν ειναι μονο το solo κομματι.

Μονο που και εγω σχολιαζα το ποστ του Σωτηρη :))

Στο δικο σου ποστ, συμφωνω απολυτα στις επιμερους διαπιστωσεις που εχεις κανει, ηθελα να στο γραψω χτες οτι οι γενικοτερες παρατηρησεις σου ειναι πολυ χρησιμες και σωστες.

Βρε παιδιά πολλές φορές πέσαμε στη λούμπα να διαφωνούμε για τα λιντλ κλπ. Το λάθος που οι περισσότεροι κάνουμε, είναι που τα συγκρίνουμε με εργαλεία που παράγονται από εταιρίες εργαλείων. Είναι άδικο για αυτά το λιντλ (αλλά και όλων των σούπερ μάρκετ) . Είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις ότι η makita ,βγάζει καλύτερο κεφαλοτύρι. Όσο για την εγγύηση, εγώ όσα έχω, έχουν τριετή εγγύηση. Τα ηλεκτρικά, γιατί τα εργαλεία χειρός έχουν εφ ορου ζωής.

Ακριβώς έτσι είναι. Χωρίς αυτά εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ μου στον κόσμο των εργαλείων!

Εγώ με το Parkside PBSA 12 A1τρυπάνι/κατσαβίδι που έχω πάρει τελευταία από τα Lidl είμαι super ευχαριστημένος. κ το ζορίζω πολύ κ πουθενά δεν μου λέει όχι κ από διάρκεια μπαταρίας μια χαρά τα πάει.
Υπέρ του δεόντως τίμιο για τα χρήματα του.

Σημερα δουλεψα αρκετα τη προσφατος αγορασμενη πενσα απογυμνωσης powerfix (απο το σετ με τους ακροδεκτες).
Εβγαλα μια ολοκληρη εγκατασταση με απογυμνωση 1,5 μεχρι 4 καλωδια, πλακε και συναγερμου. Γρηγορα και προπαντως ακουραστα!
Ενα εργαλειο επιπλεον ηταν, πως τοσα χρονια εφτιαχνα τη δουλεια αυτη με το κοφτη που ναι μεν γινοταν γρηγορα (μετα απο τοση εμπειρια χρησης) αλλα στο τελος της ημερας τα χερια μπορει να ειχαν βγαλει και φουσκαλες.
Εχω απογυμνωτες αλλα για τη φαση αυτη απογυμνωσης σε ενα μηκος περιπου δυο ποντων δεν ηταν καταλληλη.
Τωρα μενει να δειξει την αντοχη της στο χρονο, αν και με τη περιορισμενη χρηση, λογω συνθηκων, θα βγαλει χρονια θελω να πιστευω.

ΥΣ τωρα θυμηθηκα το Σωτηρη καιντον απογυμνωτη του, της facom.

Βλέπεις Νεκ ότι βιάζεσαι να κρίνεις τα πράγματα.... δουλεύεις τα εργαλεία του Lidl σε επαγγελματική βάση και με αυτή κρίνεις κάθε φορά.
Όμως εγώ που το πήρα για να υπάρχει αν το χρειαστώ μια φορά στο τόσο το βλέπω διαφορετικά γιατί στο μια φορά στο τόσο δεν παίζει και τόσο ρόλο το αποτέλεσμα για να δώσω τριπλάσια λεφτά για κάτι που θα το βλέπω έξι μήνες και θα το δουλέψω τον έβδομο.
Αν όμως σε ακούσω και το χαρακτηρίσω "τενεκέ" δεν θα το πάρω ...και όταν θα το χρειαστώ δεν θα το έχω ...και ποτέ δεν θα πάρω εργαλεία ...και δεν θα με βλέπεις εδώ μέσα ....και τελικά θα πάω για ψάρεμα !!! :flipout::flipout: :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βλέπεις Νεκ ότι βιάζεσαι να κρίνεις τα πράγματα.... δουλεύεις τα εργαλεία του Lidl σε επαγγελματική βάση και με αυτή κρίνεις κάθε φορά.
Όμως εγώ που το πήρα για να υπάρχει αν το χρειαστώ μια φορά στο τόσο το βλέπω διαφορετικά γιατί στο μια φορά στο τόσο δεν παίζει και τόσο ρόλο το αποτέλεσμα για να δώσω τριπλάσια λεφτά για κάτι που θα το βλέπω έξι μήνες και θα το δουλέψω τον έβδομο.
Αν όμως σε ακούσω και το χαρακτηρίσω "τενεκέ" δεν θα το πάρω ...και όταν θα το χρειαστώ δεν θα το έχω ...και ποτέ δεν θα πάρω εργαλεία ...και δεν θα με βλέπεις εδώ μέσα ....και τελικά θα πάω για ψάρεμα !!! :flipout::flipout: :ernaehrung004:

Εγω δεν βιάζομαι να βγάλω συμπέρασμα, αυτά βιάζονται να χαλάσουν και να χαρακτηριστούν αναλόγως...το τενεκές χαρακτηρίζει κυρίως το υλικό κατασκευής. Οποτε τενεκέδες ειναι συνήθως ούτος η άλλος.