Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αφου δεν μπορει να ξεκινησει υπαρχει μεγαλη πτωση τασης που δεν διορθωνεται με την ασφαλεια και την αλλαγη της. Αν ξεκιναγε αλλα επεφτε σε λογο χρονο, αντικαθιστωντας την με μια ιδια Α, αλλα βραδειας θα μπορουσες να δουλευεις για καποια λεπτα πριν πεσει.
Οποτε το προβλημα θα μπορουσε να λυθει με αντικατασταση καλωδιων για αρχη με μεγαλυτερα και φυσικα ελεγχο της τασης στην εισοδο του πινακα και στα ακρα της εγκαταστασης.
Ιστοριες για αγριους. Πιο φτηνα θα μου βγει μια νεα σκουπα ή να τραβηξω καλωδιο απο κατω απο αλλο δωματιο με αλλη ασφαλεια και να δουλευω εκει μονο την σκουπα. Το πιο απαιτητικο μου εργαλειο ειναι το ρουτερ. Αν βρω σκουπα 1000-1200 watt και να τα σηκωνει τοτε θα ειμαι καλυμενος για ολα τα εργαλεια μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η παλια σκουπα κανει την ζημια. Μπορει και με 1300 να κανεις δουλεια αν δοκιμασεις.
Η EINHELL νομιζω εχει σκουπα τετοια με 900W
http://www.e-shop.gr/ilektriki-skoypa-stereon-kai-ygron-einhell-th-vc-1930sa-2342190-p-HAP.436617

Eπιβεβαωσε τα watt γιατι αλλου την γραφουν 1500w
1500 την δινει στο site Της η einhell. Η 1925 ειναι ομως 800watt με μικροτερο καδο.

Υπάρχουν karcher με 1000 Watt που θα κάνεις άνετα την δουλειά σου.
Με 85 ευρώ περίπου υπάρχει η WD3 premium με ανοξείδωτο κάδο.

...Την βάζω μπρος και το ρουτερ δεν γυρνάει μεχρι να την κλεισω.
Αν οντως εχεις πτωση τασης (και μονο σε αυτή τη γραμμη)εχεις βλαβη,ειτε στην μπαρα ουδετερου στον πινακα,ειτε στην εξοδο της συγκεκριμενης ασφαλειας ή σε καποια ενωση σε κουτι
Πραγμα που μπορει να επιδεινωθει...

Αν οντως εχεις πτωση τασης (και μονο σε αυτή τη γραμμη)εχεις βλαβη,ειτε στην μπαρα ουδετερου στον πινακα,ειτε στην εξοδο της συγκεκριμενης ασφαλειας ή σε καποια ενωση σε κουτι
Πραγμα που μπορει να επιδεινωθει...
Τα ηλεκτρολογικα εγιναν στο σπιτι πριν 1 χρονο απο την αρχη καθως ηταν γιαπι και φτιαχτηκαν για να το νοικιασω. Δεν μου φαινεται παντως παραξενο στην συγκεκριμενη γραμμη να μην μπορει να σηκωσει 2200 + 1200 + ο,τι αλλο ειναι αναμενο εκεινη την στιγμη. Αν λειτουργω το ρουτερ και παω να αναψω την σκουπα , πεφτει η ασφαλεια. Αν κανω το αναποδο το ρουτερ γυρναει ασθενικα μιση στροφη και σταματαει.

Τελικά για την σκούπα που ρώτησε ο pilgrim και βγάζει τη Δευτέρα, δεν απάντησε κανεις ;
Άρα δεν την εχει κανεις ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπαλαντεζα από άλλο δωμάτιο και αλλη ασφαλεια.
Η φτηνή λύση. Αλλά αν ποτέ μπω στη διαδικασία το μπάνιο ακριβώς από κάτω έχει άλλη ασφάλεια λόγω πλυντηρίου. Πλυντήριο όμως έχω σε άλλο όροφο στο wc. Έτσι θα δοκιμάσω με φίλο ηλεκτρολογο να τραβηξουμε από εκεί. Αλλά πρώτα θα πάρω την σκούπα και μετά οι επεμβάσεις

Τελικά για την σκούπα που ρώτησε ο pilgrim και βγάζει τη Δευτέρα, δεν απάντησε κανεις ;
Άρα δεν την εχει κανεις ;

Sent from my iPad using Tapatalk
Αν την εχει δοκιμασει κανεις πανω σε εργαλεια για να τραβαει τα πριονιδια, ας μας πει εντυπωσεις, την ειχα δει κι εγω παλιοτερα, αλλα τελευταια στιγμη εκανα πισω και δεν την πηρα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν την εχει δοκιμασει κανεις πανω σε εργαλεια για να τραβαει τα πριονιδια, ας μας πει εντυπωσεις, την ειχα δει κι εγω παλιοτερα, αλλα τελευταια στιγμη εκανα πισω και δεν την πηρα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aυτη ειναι σκουπα σταχτης. Η λογικη μου λεει οτι τα φιλτρα της θα μπουκωνουν στο πρωτο λεπτο. Απο την φωτο βλεπω εχουν και μικρη επιφανεια. Δεν νομιζω οτι αυτη η σκουπα κανει για πριονιδια. Τουλαχιστον αποδοτικα.

Βλεπω ομως στο νετ οτι καποιοι τις χρησιμοποιουν και για μαστορεματα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγησ

Νά υποθέσω Πέτρος τό όνομα ?
Ένας καλός φορτιστής πού τόν δουλεύω είναι ο Nitecore D2 καί D4
Κοίτα καί γιά τούς X-TAR είναι πολύ καλοί

Γιά μπαταρία λιθίου 18650 νά διαλέξεις επώνυμη μέ κύκλωμα προστασίας (protected) οπωσδήποτε

Η Νitecore πάλι
Η κοίτα στό site τού Δήσιου έχει καλές καί φρέσκιες μπαταρίες

Συγνώμη για την ανακατωσούρα στο νήμα αλλά έχω δύο μπαταρίες για ηλεκτρονικό τσιγάρο οι οποίες είναι αυτές (και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα αν είναι protected)

Οι φορτιστές που προτείνεις είναι συμβατοί?

υ.γ Btw, έβαλα μια μπαταρία σ' έναν φακό για δοκιμή κι έπαθα εγκεφαλικό με το φως που βγάζει. φανταστική πρόταση αγοράς φίλε μου! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολ

Συγνώμη για την ανακατωσούρα στο νήμα αλλά έχω δύο μπαταρίες για ηλεκτρονικό τσιγάρο οι οποίες είναι αυτές (και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα αν είναι protected)

Οι φορτιστές που προτείνεις είναι συμβατοί?

υ.γ Btw, έβαλα μια μπαταρία σ' έναν φακό για δοκιμή κι έπαθα εγκεφαλικό με το φως που βγάζει. φανταστική πρόταση αγοράς φίλε μου! :grinning-smiley-043

Unprotected είναι αυτές. Είναι πολύ καλές μπαταρίες.

Για φορτιστές δες κι αυτούς παρακάτω, τους έχω και είναι αστέρια:

Opus BT - C3100 V2.2
Liitokala Lii - 500
LiitoKala Lii - 202