Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το χρειάζομαι ν αντικαταστήσει το spay για σήμανση κιβωτίων. Αλλά αν πετάει σε μεγάλη δέσμη/σφαίρα δεν μου κάνει.

Με το πιστόλι δεν μπορώ γιατί δεν έχω κύκλωμα αέρα στο σημείο.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/S...-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=15421

Αυτό το προβολακι να λέει τίποτα ...το εχει πάρει κανείς?

Μου αρεσει η ιδεα αυτη και ειναι και φτηνη.
Δυστυχως δεν γραφει lumens αρα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να παιξει τον ρολο ενος προβολεα.

Προσωπικα θα το αγοραζα και θα ευρισκα καποια καταλληλη χρηση, αναλογα τον φωτισμο που εκπεμπει.

Μόλις τέλειωσα την εγκατάσταση 2 τέτοιων στο εξοχικό... Για την τιμή του είναι μια χαρά ! Οκ, προβολέα δεν το λες, απλά φωτίζει ικανοποιητικά ένα χώρο γύρω στα 10-12 τμ. Ο αισθητήρας του φωτοκύταρου λειτουργεί άψογα σε μια ακτίνα 90 μοιρών και 5-7 μέτρων. Λειτουργεί είτε συνεχόμενα με μειωμένη ένταση φωτός είτε όταν "πιάσει" κίνηση με την φουλ ένταση για 1,5 λεπτό. Πλεονέκτημα το ότι μπορείς να τοποθετήσεις το ηλιακό πάνελ σε απόσταση μέχρι και 2,5 μέτρων από την φωτιστική μονάδα ώστε να μπει στο πλέον κατάλληλο σημείο. Θα έπρεπε μόνο να είχαν προβλέψει να υπάρχει εσωτερικός χώρος σε μια από τις μονάδες ώστε να κρύβεται το καλώδιο που περισσεύει ...

Αν ειναι ετσι τοτε ειναι μια χαρα. Καλη πληροφορηση Χαρη για τον ηλιακο προβολεα.

To καλωδιο αν θες το κοβεις και το προσαρμοζεις στα μετρα σου, μαστορα...:))))

Αν ειναι ετσι τοτε ειναι μια χαρα. Καλη πληροφορηση Χαρη για τον ηλιακο προβολεα.

To καλωδιο αν θες το κοβεις και το προσαρμοζεις στα μετρα σου, μαστορα...:))))

Μπααα, δεν το διακινδυνεύω να τα κόψω, αφ' ενός δεν μου φαίνεται απλό καλώδιο και αφ' ετέρου φοβάμαι μετά για την στεγανότητα του. Απλά θα το καλύψω με κανάλι...

Καλημέρα σε όλους...
Ξεραηλα για άλλη μια εβδομάδα στα lidl... :)

Καλημερα.
Πηρα το ηλεκτρικο πιστολι βαφης του lidl, γιατι ηθελα να βαψω κατι παλετες και θεωρησα οτι θα με γλυτωσει και απο χρονο αλλα και απο ποσοτητα χρωματος-ασταριου.
Ειχα χρησιμοποιησει ενα τετοιο οταν πρωτοειχε ανοιξει το lidl, και ηθελα να βαψω κατι πλαινα καγκελα της givi για το africa απο μωβ (τα ειχα βρει προσφορα) σε μαυρα.
Το ειχε παρει ενας φιλος και ειχα κανει εξαιρετικη δουλεια με αυτο.
Παμε τωρα στο παρον. Αυτο το "πραγμα" μονο πιστολι βαφης δεν ειναι. Ουτε καν για ηλεκτρικη ψεκαστηρα δεν κανει. Πηρα τα πρωτα σημαδια οταν το δοκιμασα με σκετο νερο για να δω τη δεσμη, αλλα λεω μαλλον φταιει το νερο που ειναι λεπτορευστο.
Ξεκινησα απο τερμα βιδωμενο και ξεβιδωνα σιγα-σιγα το "ρυθμιστη" αλλα τελεια εκνεφωση δεν πηρα πουθενα. Αυτο που πηρα ηταν ενα πολυ δυνατο νεροπιστολο. Ασε που τελειωνε το νερο μεσα στο δοχειο αμεσως. Δοκιμασα διαφορες ρυθμισεις αλλα "τζιφος".
Θα φταιει το νερο ξαναειπα, αλλα η αμφιβολια ηδη ειχε αρχισει να με "τρωει".

Την επομενη μερα αφου εφτιαξα ενα δοχειο με βελατουρα, αραιωμενη με διαλυτικο πιστολιου, και ιξωδες ακριβως 28, ειπα να ξεκινησω τις παλετες. Η πρωτη δοκιμη σε ενα κοντρα-πλακε για την ρυθμιση της δεσμης, με προϊδέασε οτι θα εχω τα αποτελεσματα του χτεσινου πειραματος με το νερο. Το πιστολι αρχισε να ψεκαζει με το ρυθμιστη κοντα στο τερμα ανοιχτο και η δεσμη ηταν αυτη μιας χρησιμοποιημενης ψεκαστηρας πλατης.
Το αποτελεσμα, "εφαγα" ενα δοχειο βελατουρα, για να περασω τη μια πλευρα απο μιαμιση παλετα. Βεβαια μετα συνεχισα με πινελο, αλλα ηδη ειχα χασει το χρονο μου και μεγαλη ποσοτητα βελατουρας.
Ασε που "ξεβουρτσισε" (κλωτσησε το σπειρωμα) απο την πλαστικη βιδα που ειναι πανω απο το δοχειο και την λυνεις για να καθαρισεις το εμβολο.
Τωρα θα το παω τη Δευτερα πισω και θα απαιτησω τα 20 ευρω.

Νομίζω δεν είναι το ίδιο το πιστόλι, προσωπικά για τη δουλειά που το ήθελα έκανε και με το παραπάνω. 800 τετραγωνικά με πλαστικό χρώμα βγήκαν (σχεδόν) ξεκούραστα αν εξαιρέσεις το ζόρι πάνω στη σκάλα !!

Του LIDL? 60 ευρώ, και είναι βολικότατο!
Επιβεβαιώνω κ γω , οτι το κρεβατακι, είναι ποου καλό value for money.
Έχω ρίξει τρελούς υπνους στο μπαλκόνι!!!!

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Βγάζει την πέμπτη το Lidl τον αεροσυμπιεστή PKZ 180 A1 με 59.99 .
Τα χαρακτηριστικά του είναι: 1.1 kW / 8 bar (116 psi) / 180 l/min.
Σκεφτόμουν καιρό να αγοράσω έναν αεροσυμπιεστή, αλλά κακά τα ψέματα, εκεί που μένω τώρα είναι τρομερά δύσκολο για συμπιεστή με δοχείο λόγω χώρου και δυσκολία φορητότητας.
Θα είναι μια χαρά για να καθαρίζω εσωτερικά υπολογιστών κλπ, ενώ από ότι είδα λίγο τα βασικά εργαλεία (κλειδιά, τρυπάνια) μπορεί να τα σηκώσει.
Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία, μπορεί με αυτά τα χαρακτηριστικά να σηκώσει κάποιο πιστόλι για ερασιτεχνικό βάψιμο; πχ κάγκελα ή κανένα τοίχο μια φορά στα δυο χρόνια;
Αξίζει τελικά;

Τωρα αυγουστο δεν βλεπω ναχει τιποτα.. απο 20 - 25 και μετα λογικα.. για πειτε εσεις οι παλιοι..

δεν εχει σχεδον τιποτα εδω και κανα 2μηνο...οποτε δεν πιστευω να εχει κατι μεσα στον Αυγουστο...

Χαζομάρα... στα εξοχικά τώρα όλο και μαστορεύει ο κόσμος... έπρεπε να βγάζουν πράμα... :p

Νομιζω οτι γενικοτερα το πλανο το βγαζουν απο βορειες χωρες...
δλδ αυγουστο εχουν διακοπες εκει...αρα δεν εχουν αναγκη απο εργαλεια...
Ανοιξη κανουν τα μαστορεματα τους...
και χειμωνα ασχολουνται με τα μοτο και τα τουτου τους (ανακατασκευες και τετοια ωστε να τα εχουν ετοιμοπελαμα το καλοκαιρι) μιας και λογω καιρου δεν μπορουν να πανε πουθενα ειδικα με τις μηχανες τους...

τους τελευταίους 6 μήνες έχω αρχίσει λίγο να τρέχω και πέρα από το πρόγραμμα του κινητού σκεφτόμουν να πάρω ένα απλό ρολοι για να το χρησιμοποιήσω για χρονόμετρο με καταγραφη γύρων (οχι σουβλακια :) ).

Eφόσον το lidl έβαλε το ρολοι με καταγαφή παλμών με 15 ευρώ είπα να του δώσω μια ευκαιρία.
Kαταρχήν είναι μεγαλύτερο από ότι ήθελα αλλά όχι τεράστιο. Το μενού είναι σχετικά εύκολο, αν και μέχρι να το μάθω του έκανα δυο τρία reset.
Το βασικό καντράν έχει μεγάλα στοιχεια και οι καταγραφές είναι εύκολα αναγνωρίσιμες

Aκολουθώντας τις οδηγίες έβαλα την ζώνη και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα.
Σε ηρεμία αλλα και μετά από καταπόνηση οι παλμοι που πήρα από το ρολοι ήταν ίδιοι με τους παλμούς που μου έδινε ένα οξύμετρο, το οποιο έχει τεσταριστεί με ένα πιεσόμετρο.

Την ώρα του τρεξίματος, αντίθετα με ότι φοβόμουν, ήταν πολύ εύκολο στην χρήση και τελικά αξίζει τα λεφτά του.

δεν ξέρω αν εδώ είναι η θέση του αλλα gadget είναι, από το lidl είναι και κατά ένα τρόπο είναι εργαλείο για αυτούς που αθλούνται.
Αν δεν είναι για αυτό το post , ας μεταφερθεί.

Last edited:

Ταιριαζει απολυτα εδω!

Και εμενα θα με ενδιεφερε αλλα δε ξερω κατα ποσο ανετα θα ειναι να τρεχεις με την ζωνη αυτη!

και εγώ σκεφτόμουνα το ίδιο, αλλα τελικά δεν με ενόχλησε καθόλου.

Δεν χρειάζεται να είναι πολύ σφιχτή αρκεί να μην φεύγει από την θέση τις από τους κραδασμούς.