Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λίγο βαριά, πολύ καλή και σταθερή, δεν θα την συνιστούσα για σκάλα "ελαφριών εργασιών" οικιακής χρήσης.

Παρακολουθουσα το νημα εδω και αρκετο καιρο και αποφασισα και εγω να παρω ενα εργαλειο της Lidl το ΡΒΗ-1050Β2...Δραπανο+Καλεμι δυο σε ενα και με 55 ευρω αξια..ευκαιρια σκεφτηκα..Ομως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη...Το εργαλειο μετα απο 2-3 φορες που δουλεψε...ξαφνικα σταματησε να δουλευει...και ξεκινα ο γολγοθας...Τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων, αμεση επιστροφη του προιοντος και...το χαος...Απειρα τηλεφωνα να προσπαθω να εντοπισω που βρισκεται το θεμα μου, απο την εξυπηρετηση πελατων στο σερβις και τουμπαλιν....Αποτελεσμα? Απο τον Αυγουστο εφτασε Δεκεμβριος...πουθενα η αντικατασταση...Μετα απο νεα τηλεφωνα μου "επετραπει" να επιστρεψω το προιον και να παρω τα χρηματα πισω...Ηρθε η επιστολη αλλα...το "χαλασμενο" προιον ειναι αφαντο...Βλεπετε το σερβις δεν εκανε την δουλεια του να μου το επιστρεψει, ωστε να μπορεσω να το παω σε ενα καταστημα και να παρω τα χρηματα πισω...

Τα συμπερασματα δικα σας...Να τα βρασω τα 3 χρονια εγγυηση αν μενεις για 4 μηνες χωρις ενα εργαλειο που πληρωσες και δεν δουλεψε ποτε...Καλα σαν Lidl δεν ειχαν στοκ αμεσης αντικαταστασης? Να περιμενουν ποτε θα ερθει απο Γερμανια? Θα προτιμουσα να ειχα δωσει 120 να παρω ενα επωνυμο που τουλαχιστον...θα ειχε 2 χρονια σερβις.

Αυτα :furious3:

Λίγο βαριά, πολύ καλή και σταθερή, δεν θα την συνιστούσα για σκάλα "ελαφριών εργασιών" οικιακής χρήσης.

Οχι, τουναντιον αυτη δεν ειναι βαρια. Ειναι πολυ ελαφρια για τη δουλεια που προοριζεται, που ομως αυτο σημαινει δεν ειναι καταλληλη για ανω του μεσου ορου σε βαρος, χρηστες. Δεν ενδεικνυεται ομως για εσωτερικο χωρο λογω ανοιγματος-καταςκευης αλλα για εξωτερικη χρηση' και προσβαση σε ψηλα μερη, μεχρι 4-5 μετρα ειναι αριστη.

Να πάρετε τους σφιγκτηρες σκανδαλης , έχουν τεράστια διαφορα με τους προηγούμενους και τεράστια διαφορά στην τιμη με άλλους αντίστοιχης ποιότητας του εμπορίου .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παρακολουθουσα το νημα εδω και αρκετο καιρο και αποφασισα και εγω να παρω ενα εργαλειο της Lidl το ΡΒΗ-1050Β2...Δραπανο+Καλεμι δυο σε ενα και με 55 ευρω αξια..ευκαιρια σκεφτηκα..Ομως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη...Το εργαλειο μετα απο 2-3 φορες που δουλεψε...ξαφνικα σταματησε να δουλευει...και ξεκινα ο γολγοθας...Τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων, αμεση επιστροφη του προιοντος και...το χαος...Απειρα τηλεφωνα να προσπαθω να εντοπισω που βρισκεται το θεμα μου, απο την εξυπηρετηση πελατων στο σερβις και τουμπαλιν....Αποτελεσμα? Απο τον Αυγουστο εφτασε Δεκεμβριος...πουθενα η αντικατασταση...Μετα απο νεα τηλεφωνα μου "επετραπει" να επιστρεψω το προιον και να παρω τα χρηματα πισω...Ηρθε η επιστολη αλλα...το "χαλασμενο" προιον ειναι αφαντο...Βλεπετε το σερβις δεν εκανε την δουλεια του να μου το επιστρεψει, ωστε να μπορεσω να το παω σε ενα καταστημα και να παρω τα χρηματα πισω...

Τα συμπερασματα δικα σας...Να τα βρασω τα 3 χρονια εγγυηση αν μενεις για 4 μηνες χωρις ενα εργαλειο που πληρωσες και δεν δουλεψε ποτε...Καλα σαν Lidl δεν ειχαν στοκ αμεσης αντικαταστασης? Να περιμενουν ποτε θα ερθει απο Γερμανια? Θα προτιμουσα να ειχα δωσει 120 να παρω ενα επωνυμο που τουλαχιστον...θα ειχε 2 χρονια σερβις.

Νομιζω πως θα ακουσουμε πολλα τετοια απο δω και μπρος. Εκτος σπο τη ποιοτητα των εργαλειων (και οχι μονο) που εχει υποβαθμιστει για αυξηση κερδους χωρις μεγαλη αυξηση τιμης, το σερβις επισης νομιζω για καποιο λογω δεν ανταποκρινεται σωστα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να πάρετε τους σφιγκτηρες σκανδαλης , έχουν τεράστια διαφορα με τους προηγούμενους και τεράστια διαφορά στην τιμη με άλλους αντίστοιχης ποιότητας του εμπορίου .

Προηγουμενους πλαστικους?
Τους εκοψα ιδιους με τους κιτρινους που ειχαμε παρει παλιοτερα ονοματι homeplus ή καπως ετσι που με διαφευγει αυτη τη στιγμη.

Πήρα το σετ με τους μικρούς σφιγκτήρες , χωρίς να έχω πιάσει άλλη φορά στα χέρια μου τέτοιου τύπου μου φάνηκαν μια χαρά για την ελαφριά χρήση που τους θέλω , για τα περισσότερα ζόρια έχω τους κλασσικούς με την "βίδα "

πετάχτηκα κι εγώ παρασυρόμενος από σένα, και ναι συμφωνώ φαίνονται πιο στοιβαροί από τους προηγούμενους που είχα πάρει 4 τον αριθμό και χάλασαν όλοι.

Προσωπικά με τους φθηνους σφηκτηρες δεν εχω βγαλει και πολυ ακρη...
Δλδ καποιοι σφιγγουν ικανοποιητικα και αλλοι δεν ειναι για ζορια...εσπασα μεχρι και σκανδαλη σε εναν...τον οποιο τον εχω σαν extention πλεον των υπολοιπων...
Οι αλλοι δεν εχουν σπασει οι λαβες τους μιας και προσεχω με το ποση δυναμη βαζω πλεον...οποτε δεν ξερω αν ειναι γιατι δεν τους πιεζω ή γιατι ειναι καλυτεροι απο αυτον που εσπασε...
Δεν εχω τους :Lidl αλλα εχω αλλους noname...

Επισης αξιζει να θυμομαστε ποια ειναι η χρηση η οποια προοριζονται να κανουν αυτου του ειδους οι σφηκτηρες...ειναι περισσοτερο για συγκρατηση και λιγοτερο για τερμα σφιξιμο...
Νομιζω οτι αν καποιος θελει να κανει μακροχρονια σφιξιματα και με πολυ δυναμη τοτε ενβ γενει αυτοι οι τυπου σφηκτηρες δεν πρπεει να ειναι αρκετοι...αλλα προτιμοτεροι οι κλασσικοι βιδας που πρωτα τελειωνει η δυναμη σου παρα σπανε...

Φίλε μου διάβασα το σχόλιο σου και λυπάμαι που έπεσες σε λάθος κομμάτι.
Μου γεννήθηκε όμως μια απορία ... όταν ήλθε η επιστολή να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα πίσω ...επικοινώνησες μαζί τους να τους πεις ότι δεν έχεις το εργαλείο και το έχει το sevice. Μπορεί να σου έβρισκαν κάποια λύση.
Εγώ 2 φορές που χρειάστηκα τέτοιου είδους συναλλαγή με επιστροφή εργαλείων που εγώ είχα καταστρέψει μόλις παρέλαβαν απ έξω μου τα αντικατέστησαν.Τώρα το πόσο θα περιμένεις ...είναι αντιστρόφως ανάλογο και με το πόσα έδωσες για την απόκτηση.
Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι τα εργαλεία του Lidl είναι γι αυτούς που θέλουν να δώσουν λίγα να πάρουν κάτι για ερασιτεχνική χρήση ...να μπορούν να το αλλάξουν μέσα στα τρία χρόνια της εγγύησης αν χαλάσει ...αλλά να ξέρουν ότι γι αυτό θα χρειασθεί να περιμένουν όσο πάρει.
Διαφορετικά καταλήγεις σε αυτό που αναφέρεις στην τελευταία φράση σου.
Ποτέ εδώ μέσα δεν αναφέρθηκε κάτι διαφορετικό από αυτά που σου λέω. -bye-:ernaehrung004:

όταν ήλθε η επιστολή να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα πίσω ...επικοινώνησες μαζί τους να τους πεις ότι δεν έχεις το εργαλείο και το έχει το sevice. Μπορεί να σου έβρισκαν κάποια λύση.

πηρα τηλεφωνο σημερα (ξανα) και ειπαν οτι θα επρεπε το service να μου το εχει επιστρεψει...

Δεν θα επρεπε να τους εχουν ειδοποιησει μονοι τους απο το να παιρνω εγω 10 τηλεφωνα? μπαχαλο

Εγώ 2 φορές που χρειάστηκα τέτοιου είδους συναλλαγή με επιστροφή εργαλείων που εγώ είχα καταστρέψει μόλις παρέλαβαν απ έξω μου τα αντικατέστησαν.Τώρα το πόσο θα περιμένεις ...είναι αντιστρόφως ανάλογο και με το πόσα έδωσες για την απόκτηση. Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι τα εργαλεία του Lidl είναι γι αυτούς που θέλουν να δώσουν λίγα να πάρουν κάτι για ερασιτεχνική χρήση ...να μπορούν να το αλλάξουν μέσα στα τρία χρόνια της εγγύησης αν χαλάσει ...αλλά να ξέρουν ότι γι αυτό θα χρειασθεί να περιμένουν όσο πάρει.

4 μηνες αναμονη με "αγνωστη" την ημερομηνια παραλαβης δε νομιζω οτι ειναι αποδεκτο...καλυτερα τα χ2 και να το εχεις το εργαλειο παρα να περιμενεις στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα :-)

Αναφερα την εμπειρια μου ωστε να εχουν γνωση οι απανταχου υποψηφιοι αγοραστες...Μπορει να ημουν εγω ο ατυχος τι να πω...ελπιζω στο τελος να παρω τα χρηματα μου πισω....

Επισης αξιζει να θυμομαστε ποια ειναι η χρηση η οποια προοριζονται να κανουν αυτου του ειδους οι σφηκτηρες...ειναι περισσοτερο για συγκρατηση και λιγοτερο για τερμα σφιξιμο...
Νομιζω οτι αν καποιος θελει να κανει μακροχρονια σφιξιματα και με πολυ δυναμη τοτε ενβ γενει αυτοι οι τυπου σφηκτηρες δεν πρπεει να ειναι αρκετοι...αλλα προτιμοτεροι οι κλασσικοι βιδας που πρωτα τελειωνει η δυναμη σου παρα σπανε...

Σοφά λόγια Ευγένιε ...όπως πάντα !!!

Αναφερα την εμπειρια μου ωστε να εχουν γνωση οι απανταχου υποψηφιοι αγοραστες...Μπορει να ημουν εγω ο ατυχος τι να πω...ελπιζω στο τελος να παρω τα χρηματα μου πισω....

Όσοι αγοράζουν εργαλεία του Lidl στα οποία παραουσιάζεται βλάβη και αυτό δεν υπάρχει σε stock, γνωρίζουν ότι θα πρέπει να περιμένουν αποστολή νέου από Γερμανία.

Ευγενιε σε γενικες γραμμες αυτοι που πηραμε απο Λαρισα με αστειο κοστος βγηκαν καλοι.
1 στους 8 βγηκε οφ με σπασμενη σκανδαλη.

Παντως και εγω στους πιο ευρεως χρησιμοποιουμενους πηρα Wolfcraft Heavy και ειναι θηρια.

Οι τελευταίοι ειναι πιο εργονομικοι στο χέρι , πιο γρήγορο βήμα και μεγαλυτερη σύσφιξη .
(πχ στον 150αρι τον παλιο απο τέρμα σε τέρμα ήθελε 60 πατήματα , στον καινούργιο 20 )

Οι συγκεκριμένου τύπου ειναι για συγκράτηση-σύσφιξη με το ενα χέρι , ούτε ζορισμα με τα δυο χέρια σαν να πνιγω κουνελι , ούτε τίποτα . Μαγκωσαν-τέλος . Αν θέλετε υπερβολικό σφιξιμο πάτε σε νταβιδια . Δε μου εχει σπάσει ποτε κανένας είτε τσαινα είτε εργουιν .

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όσοι αγοράζουν εργαλεία του Lidl στα οποία παραουσιάζεται βλάβη και αυτό δεν υπάρχει σε stock, γνωρίζουν ότι θα πρέπει να περιμένουν αποστολή νέου από Γερμανία.

συγνωμη που δεν το ηξερα..τωρα εμαθα και δε θα ξαναπαρω ευχαριστω

Εγω ειχα πάρει περσυ του μεγάλους σφικτηρες και δεν κατάλαβα διάφορα με τους νέους, πέρα απο το κόκκινο χρωμα στη λαβή. Τωρα πηρα τους μικρούς βέβαια , οποτε δεν μπορω να συγκρίνω .

Και ειμαι χαρούμενος που η σκούπα δουλεύει με το ρουτερ! Δεν την έστησα . Απλα την δοκίμασα να δω αν πέφτει η ασφάλεια μαζί με το ρουτερ και την έβαλα πάλι στο κουτί της και με περιμένει κατω απο το δέντρο .

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ πάντως πρώτη φορά το ακούω. Βέβαια δεν αγοράζω εργαλεία από αυτούς, αλλά μου φαίνεται τραγικό...

Πήρα το σετ με τις καστάνιες και τα καρυδάκια. Στην αφή φαίνεται να είναι καλής ποιότητας, τρομερή ποικιλία και πολύ καλή τιμή. Πιστευώ για οικιακή χρήση θα είναι μια χαρά!