Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Βρήκε κάποιος τον λειαντήρα σε κανένα Lidl. Ασπρόπυργο και Ελευσίνα δεν έφεραν κανένα εργαλείο. Στο Lidl Ελευσίνας είχαν μείνει 3 πολυεργαλεία από την προηγούμενη προσφορά τους, το ένα χωρίς την χάρτινη συσκευασία και αν παρατημένα αλλού. Τα είχα σταμπάρει. Πήγα σήμερα και είχαν μείνει 2, Ρώτησα τιμή στο ταμείο να σιγουρευτώ ότι ήταν της προσφοράς και το πήρα.

Νομίζω οτι ο διπλός λειαντήρας είναι σε προσφορά την επόμενη εβδομάδα.

Ειναι την επόμενη εβδομάδα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και Μιας και το έφερε η κουβέντα...
Την επόμενη εβδομάδα προέκυψε ταξίδι εκτός Ελλάδας για δουλειά...
Μπορει κάποιος να πάρει ενα σετ τρυπάνια Forstner και ενα κατσαβιδι απο το κάθε είδος...?
Επιστρέφω παρασκευη...οπότε Σάββατο μπορω να κανονίσω να βρεθώ με κάποιον κάπου βολικά και να τα πάρω και να τον πληρώσω...

Ειναι την επόμενη εβδομάδα...

Και Μιας και το έφερε η κουβέντα...
Την επόμενη εβδομάδα προέκυψε ταξίδι εκτός Ελλάδας για δουλειά...
Μπορει κάποιος να πάρει ενα σετ τρυπάνια Forstner και ενα κατσαβιδι απο το κάθε είδος...?
Επιστρέφω παρασκευη...οπότε Σάββατο μπορω να κανονίσω να βρεθώ με κάποιον κάπου βολικά και να τα πάρω και να τον πληρώσω...

Πέμπτη θα πάω. Θες να δω και να πάρω (αρκεί να βρω...έχω την δυνατότητα να πάω σε 3 διαφορετικά lidl) ....

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Του Lidl είναι η βάση για το δράπανο και δεν είναι σιδερένιο αλλά κάποιο κράμα. Θα προσπαθήσω να πάω στη διεύθυνση που μου είπες asoteie... αλλά δεν θα σκάσουμε αν δεν επισκευάζεται. Κι ας είναι το δεύτερο που σπάω.....!!!!!!
:HTEHETH63::HTEHETH63::HTEHETH63:

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Του Lidl είναι η βάση για το δράπανο και δεν είναι σιδερένιο αλλά κάποιο κράμα. Θα προσπαθήσω να πάω στη διεύθυνση που μου είπες asoteie... αλλά δεν θα σκάσουμε αν δεν επισκευάζεται. Κι ας είναι το δεύτερο που σπάω.....!!!!!!
Πρέπει να είναι κασσιτερος...μου θυμίζει το ταμπλό από το ΜΖ που έχω. ΠΑντως κολλάει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον "οικονομικο" κοπο

Πέμπτη θα πάω. Θες να δω και να πάρω (αρκεί να βρω...έχω την δυνατότητα να πάω σε 3 διαφορετικά lidl) ....

Τα φορστνερ τα θέλω και εγώ...

Σε ευχαριστω πολυ το εκτιμω...
Ελπιζω να τα βρεις...αν ΔΕΝ, δεν πειραζει ΔΕΝ χαθηκε και ο κοσμος...

Ευχαριστω και παλι...

Πρέπει να είναι κασσιτερος...μου θυμίζει το ταμπλό από το ΜΖ που έχω. ΠΑντως κολλάει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον "οικονομικο" κοπο

Τα φορστνερ τα θέλω και εγώ...

Λές να γίνεται δουλειά με κολλητήρι και κασσίτερο;

εγώ θα έκανα μια δοκιμή μόνος μου εαν έσπαγε.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αν είναι του lidl έχει 3 χρόνια εγγύηση και λογικά ή θα σου επιστρέψουν χρήματα, ή θα σου δώσουν καινούργια!

Μπορεί κάποιος γνώστης του θέματος να μου/μας εξηγήσει την ειδική χρήση του κάθε σετ τρυπανιών/φρεζών.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τα σετ περιέχουν:
1) Τρυπάνια/φρέζες για άνοιγμα διαμπερών αυλακώσεων. Έχω δει παρόμοια και για μέταλλο αλλά αυτά μάλλον είναι για ξύλο.
2)Σγρόμπια με εναλλασσόμενες κεφαλές.Με αυτό το εργαλείο κάνεις τρύπες σε διάφορα μεγέθη σε σχετικός μαλάκα υλικά πχ δέρμα,φλατζοχαρτα,καπλαμά κτλ
3)-4) Εργαλεία για την δημιουργία καβίλιας.Αν φτιάξεις μια κατασκευή από ξύλο και δεν βρίσκεις καβιλιες από τον ίδιο τύπο ξύλου τότε με αυτά τα εργαλεία κόβεις τάπες από το ίδιο υλικό που έχεις και ταιριάζουν τέλεια.Τα νούμερα λογικά είναι 6,8,10,12 η 8,10,12,14.
5)Τρυπάνια διάνοιξης μεντεσέδων τύπου Forstner.Δεν είναι όλα για μεντεσέδες αλλά έτσι είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.
6)Κωνικά τρυπάνια ξύλου με ρυθμιζόμενες φρέζες.
7)Κωνικά διαβαθμισμένα(κλιμακωτά) τρυπάνια με πολλά νούμερα για λαμαρίνες.Αν θες να μεγαλώσεις τρύπες σε λαμαρίνες(και όχι μόνο) και λεπτά υλικά τότε είναι χρήσιμα γιατί δεν χρειάζεται να αλλάζεις συχνά τρυπάνια επειδή το κάθε ένα έχει πολλά νούμερα.Αν είναι σαν τα συνηθισμένα τότε τα νούμερα τους είναι-μικρο:4-12mm,μεσαίο:4-20mm,μεγάλο:4-32mm.
8)Δυο κωνικές φρέζες,ένα τρυπάνι/φρέζα από το σετ νούμερο ένα και το μικρο διαβαθμισμένο τρυπάνι από το σετ νούμερο 7.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τον ανιχνευτή και μετρητή αποστάσεων κτλ τον έχει αγοράσει κανείς να μας πεί εντυπώσεις;
Δουλεύει σωστά;

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=27525

Αυτό ξέχνα το... Και γενικά ότι δεν είναι με laser. Για μέτηση αποστάσεων δεν κα´νει.Το πήρα και το μετάνοιωσα.
Αν δεν είναι απολύτως ελεύθερο το περιβάλον μπροστά απ´το όργανο μετράει κουκουρούκου.

Τον ανιχνευτή και μετρητή αποστάσεων κτλ τον έχει αγοράσει κανείς να μας πεί εντυπώσεις;
Δουλεύει σωστά;

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=27525

Δυστηχως το οργανο αυτο μετραει με υπερηχους...
πραγμα που σημαινει οτι το πρωτο πραγμα που θα βρει μπροστα του στην βενταλια που στελνει θα το διαβασει...
ΔΕΝ κανει καλη δουλεια...ειναι μονο για τετραγωνα αδεια δωματια και αν...
ΘΑ ελεγα μακρια...

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αυτό ξέχνα το... Και γενικά ότι δεν είναι με laser. Για μέτηση αποστάσεων δεν κα´νει.Το πήρα και το μετάνοιωσα.
Αν δεν είναι απολύτως ελεύθερο το περιβάλον μπροστά απ´το όργανο μετράει κουκουρούκου.

σας ευχαριστώ και τους δύο . Κι εγώ το έβλεπα με επιφύλαξη αλλά μου το επιβεβαιώσατε.