Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση. Έχω αγοράσει το τελευταίο κολωνάτο δράπανο της Parkside και ιδού το πρόβλημα.
Έχω φτιάξει ένα οδηγό που βιδώνει στη βάση, για να μπορώ να κάνω ακριβώς τις ίδιες τρύπες σε ένα κοντό πηχάκι (για καβίλιες).
Ενώ από τη μια μεριά στο πηχάκι μου τρυπάει στη μέση, στην επόμενη τρύπα, το τρυπάνι φεύγει 2-3mm κάθετα και η τρύπα δεν είναι στη μέση.
Αυτό μάλλον μεταφράζεται σε τζόγο του άξονα, έχει κανείς την ίδια εμπειρία; Διορθώνεται;

Μπορείς να βάλεις κάποιες φωτογραφίες του οδηγού που έφτιαξες? Μαλλον στη σχεδίασή του κρύβεται το πρόβλημα, μου φαίνεται περίεργο την πρώτη να την τρυπάει ίσια και οι επόμενες να βγαίνουν παράκεντρα.

Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, μια ξύλινη πλάκα που βιδώνει στη βάση και ένας οδηγός τον οποίο στερεώνω με σφιγκτήρες. Θα βάλω αύριο φωτογραφίες.

Συνήθως έρχονται με μια δυο εβδομάδες καθυστέρηση

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

http://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=1395
Πάγκος εργασίας πτυσσόμενος
Στο κατάστημα στο Ρίο έχει 2 ακόμα σε τιμή 50 ευρώ. Εγώ πήρα έναν.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλό μεσημέρι παιδιά το μίξερ στα 1300 βατ το έχει κάποιος το λέει και professional το βρήκα από 100 μόνο 80 στο εδω λιντλ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πιαδια δηλωνω εντυπωσιασμενος απο τους καφε δισκους κοπης του lidl (parkside)
Προχθες εκοψα ενα ελατηριο απο μεντεσε για ντουλαπι σε κομματια για να κανω μια ψυκτρα.
Σε σχεση με τα αυθεντικα του ντρεμελ, ειναι βεβαια πιο χονδρα αλλα πολυ πιο ανθεκτικα και φθειρονται λιγοτερο. εχω την εντυπωση πως κοβουν και πιο αργα. Αλλα παρα τους κραδασμους και τα κλωτσηματα απο το φθηνο πολυεργαλειο μπαατριας, ο δισκος δεν εσπασε

σαν να μου φαινεται οτι θα ειναι μονο προσαρτημα (το κατσαβιδι γυψοσανιδας) για ενα κανονικο δραπανο...

Οχι δεν θα ειναι επειδη σου δινει και στοιχει του εργαλειου.
Nennleistung: 520 W
Leerlaufdrehzahl: n₀ 0–4500 min⁻¹
Max. Drehmoment: 8 Nm

Θα τιμήσω τα κατσαβίδια λόγω κ της θήκης τους κ όπου μπορώ (κ έχω) θα βάζω τα πιο επώνυμα.
Με βολεύει να τα έχω απέναντι μου κ με μια ματιά να διαλέγω αυτό που χρειάζομαι άμεσα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα τιμήσω τα κατσαβίδια λόγω κ της θήκης τους κ όπου μπορώ (κ έχω) θα βάζω τα πιο επώνυμα.
Με βολεύει να τα έχω απέναντι μου κ με μια ματιά να διαλέγω αυτό που χρειάζομαι άμεσα.

Μές τήν σκέψη μου είσαι,εκεί πήγε τό μυαλό μου,όταν τά είδα. -bye-

To πολυεργαλειο μου φαινεται καλη περιπτωση στα 25 ,το εχει κανεις?

To πολυεργαλειο μου φαινεται καλη περιπτωση στα 25 ,το εχει κανεις?
Είναι πολύ καλό όλο και κάπου θα σου χρειαστεί

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk