Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Υπαρχει δυνατοτητα να βρουμε απο καπου αλλου μπαταρια για μηχανημα που πλεον δεν υπoστηριζεται απο τη parkside;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Υπαρχει δυνατοτητα να βρουμε απο καπου αλλου μπαταρια για μηχανημα που πλεον δεν υπoστηριζεται απο τη parkside;
υπάρχει αλλά δεν σε συμφέρει, στοιχίζει όσο το εργαλείο μπορεί και περισσότερο....

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

υπάρχει αλλά δεν σε συμφέρει, στοιχίζει όσο το εργαλείο μπορεί και περισσότερο....

Βασικα εχω αυτο εδω και η μπαταρια κοστιζει 15 αλλά η εταιρεια πλεον δεν εχει.
https://www.kompernass.com/index.php?route=product/category&path=98

Αν υπαρχει απο καπου αλλου να τη βρω στην ιδια τιμη...

καλημερα παιδια,σχετικα με την ραφιερα που βγαζει απο πεμπτη θα ηθελα μια βοηθεια-διευκρινηση

πιο πριν ρωτησε ενας φιλος αν αξιζει στα λεφτα ή οχι

επειδη και εγω ενδιαφερομαι για 2 τεμαχια (ισως και 3) αν καποιος την εχει ξαναπαρει θα βοηθουσε γιατι ο λογος που θα την παρω ειναι για να βαλω στα 2 κατω ραφια πλακακια σε κουτες απο περισσεμα του σπιτιου (αρκετο βαρος ανω των 70-80 κιλων θα μπει σε καθε ραφι ) στο τριτο ραφι λιγο πιο βαρια εργαλεια (οχι πανω απο 20-30 κιλα) και στα 2 τελευταια πανω ψιλολοιδια (σιλικονες-στοκους κτλ)

θα εχει την απαιτουμενη αντοχη ή να ψαξω για κατι στο εμποριο πιο στιβαρο?

σε ερευνα αγορας που ειχα κανει πριν 2-3 μηνες οι τιμες πανε για καθε κολονα ξεχωριστα,για καθε ραφι ξεχωριστα κτλ κτλ οποτε πανω κατω μου εβγαινε στο 50αρικο το καθε ολοκληρωμενο ραφι δλδ σχεδον διπλασια τιμη

οποιος φιλος εχει ξαναπαρει θα βοηθουσε στην τελικη αποφαση
ευχαριστω

Γενικά, υπάρχει περίπτωση να βρεί κανείς διάφορα ανταλλακτικά ή αναλώσιμα που υπάρχουν σε συσκευές που πουλιούνται αραιά και που στο Lidl?
Συγκεκριμένα τώρα με ενδιαφέρουν βουρτσάκια για μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα παρόμοια της Oral B. Αν δε βρεθούν αχρηστεύεται μια αρκετά χρήσιμη συσκευή

καλημερα παιδια,σχετικα με την ραφιερα που βγαζει απο πεμπτη θα ηθελα μια βοηθεια-διευκρινηση

πιο πριν ρωτησε ενας φιλος αν αξιζει στα λεφτα ή οχι

επειδη και εγω ενδιαφερομαι για 2 τεμαχια (ισως και 3) αν καποιος την εχει ξαναπαρει θα βοηθουσε γιατι ο λογος που θα την παρω ειναι για να βαλω στα 2 κατω ραφια πλακακια σε κουτες απο περισσεμα του σπιτιου (αρκετο βαρος ανω των 70-80 κιλων θα μπει σε καθε ραφι ) στο τριτο ραφι λιγο πιο βαρια εργαλεια (οχι πανω απο 20-30 κιλα) και στα 2 τελευταια πανω ψιλολοιδια (σιλικονες-στοκους κτλ)

θα εχει την απαιτουμενη αντοχη ή να ψαξω για κατι στο εμποριο πιο στιβαρο?

σε ερευνα αγορας που ειχα κανει πριν 2-3 μηνες οι τιμες πανε για καθε κολονα ξεχωριστα,για καθε ραφι ξεχωριστα κτλ κτλ οποτε πανω κατω μου εβγαινε στο 50αρικο το καθε ολοκληρωμενο ραφι δλδ σχεδον διπλασια τιμη

οποιος φιλος εχει ξαναπαρει θα βοηθουσε στην τελικη αποφαση
ευχαριστω

5 ράφια με ικανότητα φορτίου 175 kg ανά ράφι (για ομοιόμορφα κατανεμημένο φορτίο)

συνήθως αυτά που λέει στα χαρακτηριστικά ισχύουν.

εγώ έχω μία εδώ και πολύ καιρό, την έχω στη σύνθεση που κάνει πάγκο εργασίας, μια φορά χρειάστηκε να πατήσω πάνω της (στα σίδερα στα άκρα) και άντεξε μια χαρά 100 κιλά...

Πηγε μια βολτα στο τοπικο lidl κατα τις 12 και δεν ειχε ουτε λεπι απο τον ταινιολειαντηρα.
Πηρα ενα γωνιακο σφιγκτηρα, ενα σετακι σφιγκτηρακια (f-clamps) και ενα κουτι με 320 ανοξειδωτες (stainless steel) βιδες διαφορων μεγεθων να τις τσεκαρω.

Γειά χαρά, ξέρει κανείς για το καρφωτικό PARKSIDE® Ηλεκτρικό καρφωτικό PET 25 C2 https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3011

Επίσης καρφάκια και δίχαλα θα βρίσκονται εύκολα για αγορά ?

Ευχαριστώ.

Γενικά, υπάρχει περίπτωση να βρεί κανείς διάφορα ανταλλακτικά ή αναλώσιμα που υπάρχουν σε συσκευές που πουλιούνται αραιά και που στο Lidl?
Συγκεκριμένα τώρα με ενδιαφέρουν βουρτσάκια για μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα παρόμοια της Oral B. Αν δε βρεθούν αχρηστεύεται μια αρκετά χρήσιμη συσκευή

Φερνει κατά τακτά διαστήματα μαζί με την μηχανή και σκετα ανταλλακτικά. Όταν το κάνει, στοκαρε.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γειά χαρά, ξέρει κανείς για το καρφωτικό PARKSIDE® Ηλεκτρικό καρφωτικό PET 25 C2 https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3011

Επίσης καρφάκια και δίχαλα θα βρίσκονται εύκολα για αγορά ?

Ευχαριστώ.

Ειχα το PET 25 A1, το πρωτο που ειχε βγαλει πριν 4-5 χρονια. Πολυ καλο.

Το νεο μοντελο φαινεται εντυπωσιακο και σε οψη αλλα ιδιαιτερα σε τιμη!! Ανταλλακτικα βρισκεις ευκολα στο εμποριο.
Θυμαμαι οτι εφερνε το λιντλ ανταλλακτικα καρφακια/διχαλες μαζι με το καρφωτικο σε πολυ καλη τιμη.

Το Καρφωτικο αυτο το εχω εγω...ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του και για τα καρφακια και τα διχαλα για τα οποια προοριζετε...
Στην λιγη χρηση που του εχω κανει...δεν με εχει απογοητευσει...θα το συνιστουσα...η τιμη του ειναι της πλακας...και στο κατω κατω το δοκιμάζεις βλεπεις ΑΝ σου κανει...και ΑΝ δεν σου κανει περνεις τα χρηματα σου πισω...
Οσο αφορα τα αναλωσιμα ειναι ευκολο να βρεις στο εμποριο...

Προσωπικά το περιμενα (λογω κοστους) να ειναι της πλακας εργαλειο...αλλα δειχνει ποιοτικο...

Το σκαπτικο δράπανο της πέμπτης μπορεί να σκάψει τρύπα στο χώμα για τοποθέτηση πασάλου?

Στάλθηκε από το SM-G800H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το σκαπτικο δράπανο της πέμπτης μπορεί να σκάψει τρύπα στο χώμα για τοποθέτηση πασάλου?

Στάλθηκε από το SM-G800H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σπάσει τσιμέντο για πλάκα.

Στο κατάστημα της Άνοιξης είχε ακόμα 4 από τους καινούριους ταινειολειαντήρες καθώς και 5 πολυεργαλεία μπαταρίας.
Ο ταινιολειαντήρας είναι πολύ μικρότερος και ελαφρύτερος από τον κλασικό που έχουμε πάρει πολλοί από εδώ.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο κατάστημα της Άνοιξης είχε ακόμα 4 από τους καινούριους ταινειολειαντήρες καθώς και 5 πολυεργαλεία μπαταρίας.
Ο ταινιολειαντήρας είναι πολύ μικρότερος και ελαφρύτερος από τον κλασικό που έχουμε πάρει πολλοί από εδώ.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον δοκίμασε Κάποιος;Τον πήρα και εγώ αλλά είδα μόνο αν δουλεύει σε σχέση με τον 900 Άρη θα έχει μεγάλη διαφορά δύναμης;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πηρα προχθες το πολυεργαλειο. δεν μπορω αυτον τον καιρο να κανω τεστ κτλ κτλ, αλλα στο λιγο που δοκιμασα τα εργαλεια του εχω να πω οτι ειναι στιβαρο και εχει δυναμη. βγαινει ομως λιγο μεγαλο για την δουλεια που κανει...εχεις και συνδεσμο για αναροφησ με σκουπα.

αλλα δεν ξετρελαθηκα με το τριψιμο με τα μανισια γυαλοχαρτα. Ενταξει τριβει, αλλα Πριονιδι δεν βγαζει. Στο κοψιμο σκληρου ξυλου παει καπως καλα.