Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η χρήση του ερασιτέχνη είναι όπως η δική μου ....πάνω από χρόνο έχω πάρει το προηγούμενο μοντέλο και ακόμα είναι μέσα στο κουτί του .... ξέρω όμως ότι όταν θα χρειαστώ κάτι θα είναι εκεί και θα με περιμένει .... γι αυτό αγοράζουμε parkside οι ερασιτέχνες .... αν ήταν να τα χρησιμοποιούσαμε κάθε μέρα ξέραμε τι θα παίρναμε ..... φανταστείτε να είχα σκάσει 500 για σκαπτικό και να ήταν ακόμα στο κουτί του.
Καλό είναι λοιπόν να σκεφτόμαστε πόσο συχνά θα χρησιμοποιηθεί το κάθε "ειδικό" εργαλείο και αν θα προλάβει να έλθει ο "τζόγος".... -bye-

Και για το φίλο Υδροχόο από πάνω ..... ότι βρίσκεις μπροστά σου ...το χρειάζεσαι ή μπορεί να το χρειασθείς ...και υπάρχουν λεφτά .... αγόραζε το. Σε αυτές τις τιμές δεν πρόκειται να βρεις άλλα εργαλεία ...και σιγά σιγά θα έχεις τα βασικά για τον ερασιτέχνη.

Να συμπληρώσω απλά ότι πιο μετά βλέπειε τι δουλεύεις περισσότερο και αν σου χρειάζεται κάτι πιο καλό.

Γιατί ρε Κώστα με απογοητεύεις; Αφού μου αρέσουν τα εργαλεία!

Σοβαρά όμως τώρα, είχα πάρει ένα Makita 2κιλο πιστολέτο το οποίο μου έκλεψαν μέσα από το σπίτι. Το είχα πάρει 250. Τώρα, γιατί να μην πάρω το Parkside που έχει 60; Δεν το θέλω για βαριά χρηση.

Για αυτό που προσφέρουν, είναι για εμένα ότι καλύτερο. Δεν θα μπορούσα να πάρω τέτοια εργαλεία αλλιώς. Για αυτό φορτώνω ότι βρω.
Πχ. Σειρά με επαναφορτιζομενα σε τέτοιες τιμές και παλμικό με τιμή < 100; Δεν βρίσκω λόγο να μην το πάρω.

ΥΓ. Κάτι αδέσποτα τούβλα στο κήπο δεινοπάθησαν σήμερα με το κρουστικό.

Γιατί ρε Κώστα με απογοητεύεις; Αφού μου αρέσουν τα εργαλεία!

Σοβαρά όμως τώρα, είχα πάρει ένα Makita 2κιλο πιστολέτο το οποίο μου έκλεψαν μέσα από το σπίτι. Το είχα πάρει 250. Τώρα, γιατί να μην πάρω το Parkside που έχει 60; Δεν το θέλω για βαριά χρηση.

Για αυτό που προσφέρουν, είναι για εμένα ότι καλύτερο. Δεν θα μπορούσα να πάρω τέτοια εργαλεία αλλιώς. Για αυτό φορτώνω ότι βρω.
Πχ. Σειρά με επαναφορτιζομενα σε τέτοιες τιμές και παλμικό με τιμή < 100; Δεν βρίσκω λόγο να μην το πάρω.

ΥΓ. Κάτι αδέσποτα τούβλα στο κήπο δεινοπάθησαν σήμερα με το κρουστικό.

Ισχύει απόλυτα αυτό που λες. Απλά κάποιοι από εδώ μέσα (μαζί και εγώ) είμαστε συλλέκτες!

Πηγα να δω χτες για τις θηκες ζωνης, αλλα ειχαν γινει καπνος. Ειπα να γλιτωσω απο τα κουβαδακια.

απλά όταν αγοράζετε εργαλεία για μελλοντική χρήση χάνετε το καλό της εγγύησης
και σας μένει η χαμηλή τιμή για τη συγκεκριμένη ποιότητα οπότε δεν είμαι σίγουρος τελικά κατα πόσο συμφέρει η αγορά

Το "αγοραζω οτι βρω μπροστα μου επειδη ειναι καλο για τα λεφτα του" με βρισκει και εμενα ασυμφωνο. Αν ειναι κατι που δε θα χρησιμοποιηθει πρακτικα ποτε ειναι και παλι π.χ.60 πεταμενα. Αγοραζω εργαλεια που ειμαι σιγουρος οτι θα τα χρησιμοποιησω αρκετα. Σε καποια εχω πεσει εξω απο την αποψη οτι τελικα δεν ηταν αυτο που με βολευε στην πραξη (διαστασιολογικα κυριως), αλλα ευτυχως αυτες ειναι μεμονωμενες περιπτώσεις. Πλεον αγοραζω εχοντας πρωτα προσδιορισει σε αρκετα καλο βαθμο τις επιθυμιες και της αναγκες μου, οποτε δεν με προβληματιζει τοσο να επενδυσω σε ενα πιο ακριβο μηχανημα (proxxon, μπλε bosch, dewalt κλπ) ξερω οτι θα μου "βγαλει τα λεφτα του". Τα του lidl αντιστοιχα τα αποφευγω επειδη ακριβως ξερω οτι θα τα δουλεψω αρκετα, θα μου δειξουν τα κουσουρια τους και θα ξενερωσω.
Τη ραφιερα ωστοσο την πηρα, θα τη στησω απο βδομαδα που θα γυρισω απο τις διακοπες.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παλικαρια τα εχουμε πει χιλιαδες φορες και ακρη δεν βγαινει...
Ο καθεις πραττει με την τσεπη του και την αιτιολογηση που κανει στο μυαλο του...Αν αυτα τα δυο συμφωνουν τοτε εχει κανει μια επιτυχημενη κατ´αυτον αγορα...
Το τι λεμε οι υπολοιποι περισσευει...

Ποτε μου δεν θα εδινα λεφτα για επαγγελματικο εργαλειο...ΑΝ η αποσβεση του δεν θα ηταν δεδομενη...με αυτον τον τροπο στοκαρω μονο με VFM εργαλεια...οποιας μαρκας και κατηγοριας ειναι αυτο...και το Value για εμενα το οριζω εγω...

Παλικαρια τα εχουμε πει χιλιαδες φορες και ακρη δεν βγαινει...
Ο καθεις πραττει με την τσεπη του και την αιτιολογηση που κανει στο μυαλο του...Αν αυτα τα δυο συμφωνουν τοτε εχει κανει μια επιτυχημενη κατ´αυτον αγορα...
Το τι λεμε οι υπολοιποι περισσευει...

Ποτε μου δεν θα εδινα λεφτα για επαγγελματικο εργαλειο...ΑΝ η αποσβεση του δεν θα ηταν δεδομενη...με αυτον τον τροπο στοκαρω μονο με VFM εργαλεια...οποιας μαρκας και κατηγοριας ειναι αυτο...και το Value για εμενα το οριζω εγω...

Έτσι Ευγένιε ....συμφωνώ απόλυτα :worshippy:

καλα παιδια, τα εξαρτηματα του λιντλ για το πολυ-μηχανημα ειναι Γ.Τ.Π. και Καβαλα και Κλαιγαμε....

μετα απο δουλεια 5 λεπτων οσο χρειαστηκε για να ισιωσω μια κοπη μελαμινης, το τριβειο Δ:
- πεταξε τις βιδες
- στη μια υποδοχη τους φαγωθηκε το πασο
- εσπασε το πλαστικο σε 2 σημεια

καλα παιδια, τα εξαρτηματα του λιντλ για το πολυ-μηχανημα ειναι Γ.Τ.Π. και Καβαλα και Κλαιγαμε....

μετα απο δουλεια 5 λεπτων οσο χρειαστηκε για να ισιωσω μια κοπη μελαμινης, το τριβειο Δ:
- πεταξε τις βιδες
- στη μια υποδοχη τους φαγωθηκε το πασο
- εσπασε το πλαστικο σε 2 σημεια
Και εμένα μια από τα ίδια... Ξέρει κανείς που θα βρούμε ανταλλακτικό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αναλωσιμα μπαινουν και της bosch απ'οτι λεει. Παρε και ενα δειγμα για να συγκρινεις διοτι ειναι 2 τυποι και θα βρεις παντου.

Καλημέρα παιδιά δοκίμασα τον ταινιολιαντηρα σήμερα από της 9 Μέχρι της 12 δούλευε ασταμάτητα έβγαλα 3 στρώσεις χρώμα από μια πόρτα πολύ γρήγορα και ξεκούραστα,πέρασε το τεστ λοιπόν με επιτυχία πολύ καλό εργαλείο και αρκετά δυνατό και ευκολοδουλευτο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πήρα τη ζώνη σκέτη γιατί είχαν τελειώσει οι θήκες, πέρασα σήμερα απο άλλα 2 καταστήμα και δεν υπήρχε τίποτα οπότε θα την επιστρέψω.

Βλέπω ότι είναι και πλατύτερη απο μία κλασσική με αποτέλεσμα να μή μπορείς να περάσεις άλλες θήκες (πχ. απο το κλαδευτήρι) χωρίς πατέντα.

Μάλλον θα ψάξω για καμιά παλιά ζώνη με καμία έξτρα θηκούλα.

Όχι ότι το είχα πολύ ανάγκη αλλά ένα ανέβα-κατέβα σε σκάλα το γλυτώνεις όταν τα έχεις όλα πάνω σου.
Και δε χάνεις και τα εργαλεία στον κήπο όταν βγαίνεις για κλαδέματα!

Βαλε τη ζωνη του στρατου. Αυτη αντεχει το φορτωμα μια χαρα και τη βρισκεις τζαμπα.

Έχω ήδη μία ακόμα επάνω στο παντελόνι του στρατού
αλλά και το παντελόνι είναι γεμάτο τρύπες και η ζώνη έχει ξεφτίσει!

Μάλλον θα πάρω μία καινούργια και θα κοιτάξω αν έχει άλλο κούμπωμα με "κλικ" ώστε να μπαινοβγαίνει ευκολότερα.

Και εμένα μια από τα ίδια... Ξέρει κανείς που θα βρούμε ανταλλακτικό;

στο σαιτ μιλαει για συμβατα με Black & Decker, Einhell, Worx. το εψαξα λιγο και βαζω οτι βρηκα. περιμενω μερικα κινεζικα one-size-fits-all κια θα σας πω.

Attachments

• oscillating2.jpg
    oscillating2.jpg
    52.7 KB · Views: 443
  • oscillating_accessories.jpg
    oscillating_accessories.jpg
    33 KB · Views: 444
  • fitchart-203OscMultiTool.jpg
    fitchart-203OscMultiTool.jpg
    67.5 KB · Views: 444
  • 81OWEVw9glL._SL1378_.jpg
    81OWEVw9glL._SL1378_.jpg
    142.5 KB · Views: 443
  • 61iaFybIudL._SY450_.jpg
    61iaFybIudL._SY450_.jpg
    62 KB · Views: 443
Παιδιά θέλω να γράψω την θετική εμπειρία μου απο το Service της Lidl:

Είχα μία σκούπα για υγρα-στερεά την οποία την είχα πάρει πριν απο 1,5-2 χρόνια αλλά είχα χάσει την απόδειξη.

Ενω λοιπόν σύμφωνα με το ΙΑΝ η σκούπα ήταν εκτός εγγύησης για 4-5 μήνες,απο την Χιούστον την δέχτηκαν εντός εγγύησης και μάλιστα επειδή προφανώς δεν επισκευαζόταν μου έστειλαν καινούρια (το νεότερο μοντέλο)!

Είναι η πρώτη φορά που συναντώ τέτοια εξυπηρέτηση και είπα να το γράψω γτ συνήθως αναφέρουμε μόνο τα αρνητικά...

Εντυπώσεις από τον "μικρό" ταινιολειαντήρα.

1. Η ταινία της συσκευασίας κόπηκε στην ένωση (ξεκόλλησε) στα 3-4 λεπτά χρήσης. Ευτυχώς είχα πάρει και ανταλλακτικές.
2. Εύχρηστος, δουλεύεται και με το ένα χέρι.
3. Επιμένει να τραβαέι την ταινία που και που προς το εσωτερικό, με αποτέλεσμα να φάει λιγάκι / κάνει σημάδια στο πλαστικό. Ίσως κάνω κ εγώ κάτι λάθος, δεν ξέρω.
4. Αρκετά δυνατός, σε πέργκολα με κάμποσο σκληρό βερνίκι που δοκιμάστηκε τα πήγε μια χαρά. Δεν τον ένιωσα να ζορίζεται κάπου, όχι ιδιαίτερα τουλάχιστον.
5. Το ενσωματωμένο δοχείο σκόνης γεμίζει για πλάκα και μετά ζορίζεται το μηχάνημα :P

Αυτά τα ολίγα σαν πρώτη εντύπωση, θεωρώ πως αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Αν έχει κάποιος καμιά πρόταση για ταινίες σε καλή τιμή, θα βοηθούσε ιδιαίτερα :)