Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα
Το κουτί των κοκοψινίων...για τα ντρεμελοειδή τι ύψος έχει;
Καλοδούλευτα επίσης σε όλους!!!
Καλησπέρα φίλε μου!Ειδα την ερωτηση σου πολλές ώρες πριν αλλα μωλις τωρα επεστρεψα απο την δουλειά για να μπορέσω να δω τις διαστασεις.Ο φίλος Χιωτης έπεσε σχεδόν μέσα. Ύψος σχεδόν 13cm και πλάτος 18cm.
e33c32b0494cfd7cdba8ec24aa29eef5.jpg
f12858723ba4a172e7fb6e7d7dd7de55.jpg
bc141ff93803ae4df6d2a344ec94bea0.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα φίλε μου!Ειδα την ερωτηση σου πολλές ώρες πριν αλλα μωλις τωρα επεστρεψα απο την δουλειά για να μπορέσω να δω τις διαστασεις.Ο φίλος Χιωτης έπεσε σχεδόν μέσα. Ύψος σχεδόν 13cm και πλάτος 18cm.
e33c32b0494cfd7cdba8ec24aa29eef5.jpg
f12858723ba4a172e7fb6e7d7dd7de55.jpg
bc141ff93803ae4df6d2a344ec94bea0.jpg

Ευχαριστώ

Σημερα πηρα ολα των ειδων τα γαλβανιζε λαμακια που ειχε το lidl. Aν και λιγο ακριβουτσικα νομιζω οτι ειναι πολυ καλα.
Πηρα και 2-3 ταινιες 3Μ, ετσι για να υπαρχουν επειδη ειναι 3Μ :)

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενδιαφέρομαι για τον ταινιολειαντήρα, έστειλα το γιο μου στη Ν. Ιωνία και στους Αμπελοκήπους, δεν βρήκε, τον ανιψιό μου στη Γλυφάδα και δεν βρήκε και αρχίζω να απογοητεύομαι.
Γνωρίζει κανείς που υπάρχει;

Και στον Πειραιά Αλιπέδου στο καινούργιο έχει πολλούς, πήρα έναν χθες το απόγευμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σημερα πηρα ολα των ειδων τα γαλβανιζε λαμακια που ειχε το lidl. Aν και λιγο ακριβουτσικα νομιζω οτι ειναι πολυ καλα.
Το ίδιο κ εγώ Μιχάλη. Έστειλα το γυναίκακι και τα πήρε, συν κάτι κάλτσες.!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και στον Πειραιά Αλιπέδου στο καινούργιο έχει πολλούς, πήρα έναν χθες το απόγευμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ευχαριστώ για την πληροφορία

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ για την πληροφορία

Μακη για να μην κατεβαινεις Πειραια αν θες πες μου να τσεκαρω και αν εχει και τον θες τον αγοραζω και τον ανεβαζω στο πατρικο μου στον Νεο Κοσμο και περνας απο εκει και τον παιρνεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Μακη για να μην κατεβαινεις Πειραια αν θες πες μου να τσεκαρω και αν εχει και τον θες τον αγοραζω και τον ανεβαζω στο πατρικο μου στον Νεο Κοσμο και περνας απο εκει και τον παιρνεις!

Κυριάκο,
Ευχαριστώ και εσένα για την προθυμία σου να με εξυπηρετήσεις, όπως και όλους, άλλωστε.

Είχε επικοινωνήσει με πμ από χθες ο Θανάσης (Σώφρον), προτείνοντας να τον αγοράσει από το Κορωπί που έχει αρκετά.
Μόλις προ ολίγου, πήρα απάντηση από το Lidl ότι δεν βρέθηκε στα μαγαζιά που έψαξε και έστειλα μήνυμα στον Θανάση για να τον αγοράσει από το Κορωπί.

Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν τον αγοράσει ο Θανάσης, θα επικοινωνήσω μαζί σου.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το νεο αυτο σετακι αξιζει τα λεφτα του και μονο για το βολικο κουτι που μπαινουν ευκολα και ομορφα τα εξαρτηματα!
Καλοριζικο:)

Πήρα μόλις και εγώ το σετάκι επειδή ακριβώς είναι πολύ βολικό το κουτί, όσον αφορά την οργάνωση των εξαρτημάτων. :2thumb22sup:

ρε συ....μου αλλαξες την γνωμη για αυτα, και τωρα φορτωσες ο ιδιος?
τωρα τι να κανω... να μην παρω 1-2 σετακια το απογευμα που θα περασω απο εκει?

ρε συ....μου αλλαξες την γνωμη για αυτα, και τωρα φορτωσες ο ιδιος?
τωρα τι να κανω... να μην παρω 1-2 σετακια το απογευμα που θα περασω απο εκει?

Απλα ειπα οτι τις προηγουμενες φορες τα εφερνε σετακι απο αρκετα ειδη μαζι.Τωρα φερνει καθε ειδος ξεχωριστα. Επισης οτι ειναι λιγο ακριβοτερα απο τα αντιστοιχα της αγορας.
Δεν ειπα ποτε οτι δεν αξιζουν. Nα παρεις βεβαια :))

Πριν μερικές μέρες πήρα κι εγώ τον ταινιολειαντηρας των 900W μετά από 3 λεπτά χρήσης τα κακάρωσε το μοτέρ :(
Πήγα, μου τον άλλαξαν, τον νέο τον δούλεψα 10 λεπτά, μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι καλά!
Για να δούμε!!

Πριν μερικές μέρες πήρα κι εγώ τον ταινιολειαντηρας των 900W μετά από 3 λεπτά χρήσης τα κακάρωσε το μοτέρ :(
Πήγα, μου τον άλλαξαν, τον νέο τον δούλεψα 10 λεπτά, μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι καλά!
Για να δούμε!!
Τον ζορισες καθόλου η απλά τα κακαρωσε?Τον έχω πάρει και εγώ και σήμερα τον δούλεψα καμιά 10αρια λεπτά αλλά σε χαμηλή ταχύτητα,ανάποδα στον πάγκο και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι.Μου φάνηκε δυνατός αλλά με προβλημάτισε αυτο που σου έπαθε.Ελπιζω να μην είναι προβληματική η έκδοση αυτή.

Για να δούμε!!

Νικο πλακωσε τον στην δουλεια και δες πως θα παει!

Τον ζορισες καθόλου η απλά τα κακαρωσε?Τον έχω πάρει και εγώ και σήμερα τον δούλεψα καμιά 10αρια λεπτά αλλά σε χαμηλή ταχύτητα,ανάποδα στον πάγκο και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι.Μου φάνηκε δυνατός αλλά με προβλημάτισε αυτο που σου έπαθε.Ελπιζω να μην είναι προβληματική η έκδοση αυτή.

Ενω οι αλλες δεν ειχαν κανενα προβλημα.... :flipout::flipout: