Καλησπέρα φίλε μου!Ειδα την ερωτηση σου πολλές ώρες πριν αλλα μωλις τωρα επεστρεψα απο την δουλειά για να μπορέσω να δω τις διαστασεις.Ο φίλος Χιωτης έπεσε σχεδόν μέσα. Ύψος σχεδόν 13cm και πλάτος 18cm.Καλησπέρα
Το κουτί των κοκοψινίων...για τα ντρεμελοειδή τι ύψος έχει;
Καλοδούλευτα επίσης σε όλους!!!
ΕυχαριστώΚαλησπέρα φίλε μου!Ειδα την ερωτηση σου πολλές ώρες πριν αλλα μωλις τωρα επεστρεψα απο την δουλειά για να μπορέσω να δω τις διαστασεις.Ο φίλος Χιωτης έπεσε σχεδόν μέσα. Ύψος σχεδόν 13cm και πλάτος 18cm.![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενδιαφέρομαι για τον ταινιολειαντήρα, έστειλα το γιο μου στη Ν. Ιωνία και στους Αμπελοκήπους, δεν βρήκε, τον ανιψιό μου στη Γλυφάδα και δεν βρήκε και αρχίζω να απογοητεύομαι.
Γνωρίζει κανείς που υπάρχει;
Το ίδιο κ εγώ Μιχάλη. Έστειλα το γυναίκακι και τα πήρε, συν κάτι κάλτσες.!Σημερα πηρα ολα των ειδων τα γαλβανιζε λαμακια που ειχε το lidl. Aν και λιγο ακριβουτσικα νομιζω οτι ειναι πολυ καλα.
Πηρα και 2-3 ταινιες 3Μ, ετσι για να υπαρχουν επειδη ειναι 3Μ![]()
Και στον Πειραιά Αλιπέδου στο καινούργιο έχει πολλούς, πήρα έναν χθες το απόγευμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ για την πληροφορία
Μακη για να μην κατεβαινεις Πειραια αν θες πες μου να τσεκαρω και αν εχει και τον θες τον αγοραζω και τον ανεβαζω στο πατρικο μου στον Νεο Κοσμο και περνας απο εκει και τον παιρνεις!
Το νεο αυτο σετακι αξιζει τα λεφτα του και μονο για το βολικο κουτι που μπαινουν ευκολα και ομορφα τα εξαρτηματα!
Καλοριζικο![]()
Σημερα πηρα ολα των ειδων τα γαλβανιζε λαμακια που ειχε το lidl. Aν και λιγο ακριβουτσικα νομιζω οτι ειναι πολυ καλα.
Πηρα και 2-3 ταινιες 3Μ, ετσι για να υπαρχουν επειδη ειναι 3Μ![]()
ρε συ....μου αλλαξες την γνωμη για αυτα, και τωρα φορτωσες ο ιδιος?
τωρα τι να κανω... να μην παρω 1-2 σετακια το απογευμα που θα περασω απο εκει?
Τον ζορισες καθόλου η απλά τα κακαρωσε?Τον έχω πάρει και εγώ και σήμερα τον δούλεψα καμιά 10αρια λεπτά αλλά σε χαμηλή ταχύτητα,ανάποδα στον πάγκο και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι.Μου φάνηκε δυνατός αλλά με προβλημάτισε αυτο που σου έπαθε.Ελπιζω να μην είναι προβληματική η έκδοση αυτή.Πριν μερικές μέρες πήρα κι εγώ τον ταινιολειαντηρας των 900W μετά από 3 λεπτά χρήσης τα κακάρωσε το μοτέρ![]()
Πήγα, μου τον άλλαξαν, τον νέο τον δούλεψα 10 λεπτά, μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι καλά!
Για να δούμε!!
Πριν μερικές μέρες πήρα κι εγώ τον ταινιολειαντηρας των 900W μετά από 3 λεπτά χρήσης τα κακάρωσε το μοτέρ![]()
Πήγα, μου τον άλλαξαν, τον νέο τον δούλεψα 10 λεπτά, μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι καλά!
Για να δούμε!!
Τον ζορισες καθόλου η απλά τα κακαρωσε?Τον έχω πάρει και εγώ και σήμερα τον δούλεψα καμιά 10αρια λεπτά αλλά σε χαμηλή ταχύτητα,ανάποδα στον πάγκο και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι.Μου φάνηκε δυνατός αλλά με προβλημάτισε αυτο που σου έπαθε.Ελπιζω να μην είναι προβληματική η έκδοση αυτή.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.