Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και πανω που σκεφτομουν να παρω την πλανη του leroy με τα 25 ευρω, θα δω και αυτη και θα καταληξω..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά αυτά τα παντελόνια εργασίας όσο πάνε κι ακριβαίνουν...εγώ τα είχα πάρει 9.99 .
Πριν κάτι μήνες (αν θυμάμαι καλά) τα είχε 11.99 ...τώρα 12.99 .... :furious3::furious3::furious3:

Καλά αυτά τα παντελόνια εργασίας όσο πάνε κι ακριβαίνουν...εγώ τα είχα πάρει 9.99 .
Πριν κάτι μήνες (αν θυμάμαι καλά) τα είχε 11.99 ...τώρα 12.99 .... :furious3::furious3::furious3:

φαίνεται αυξήθηκαν και οι μάστορες, γι αυτό..

Φακος για την 20v σειρα. Δεν το ειχε στην εφαρμογή. Περιοχή Γουδή Ζωγράφου.
732d185057ba15121130b7b28c501efd.jpg

Για πότε λέει;

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
29/3 το έχει. Όντως στην εφαρμογή δεν το βρίσκεις αλλά αν κατεβάσεις το φυλλάδιο στην ηλεκτρονική μορφή θα το δεις.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η ηλεκτρική πλάνη που έχει αξίζει?
Γενικά βάση της εμπειρίας σας για κάποιον σαν εμένα που ασχολούμαι συνήθως με μικρές κατασκευές εκτός από μερικά καδρονια (με παλέτες δεν ασχολούμαι ) που είναι χρήσιμη θα μου χρειαστεί σε κάτι άλλο ή θα την φάει το ντουλάπι ?
Οι ερωτήσεις είναι αρκετά αοριστες και οι απαντήσεις θα είναι σίγουρα αρκετά υποκειμενικες σύμφωνα με την εμπειρία του καθενός αλλά είμαι λίγο προβληματισμενος για την αγορά της.

Αρχίζω !
Από Ηλεκτρικά : Δράπανα ηλεκτρικα και μπαταρίας + βαση δραπανου που το κάνει σταθερό , μικρό ηλεκτρικό κατσαβίδι ,
Σέγα , καρφωτικό , ρουτερ , τριβεία (μικρό χούφτας και Δέλτα λίγο μεγαλύτερο) , 2 ντρεμελοειδές (μικρό και μεγάλο ) , κορδελα , επιτραπέζιες σέγες μεγάλη proxxon και dremel motosaw , τόρνο , δίδυμο τροχό (πετρα -ταινία ) , πιστολι θερνόκολλας , CNC laser 2500mW , πυρογράφο , κολλητήρι ,........ δεν νομίζω να ξέχασα κάτι .

Χειρός αρκετά , καθώς και 2 φλόγιστρα (μικρό - σχετικά μεγάλο )

Πλάκα πλάκα πρώτη φορά κάθομαι και τα απαριθμώ !

Νομίζω ότι ενά κομπρεσέρ - αερογράφος θα ήταν χρήσιμος

Δισκοπρίονο και τροχό δεν θελω να πάρω ακόμα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να στην παρει!!!

Χαχαχα πάνω που την την έφτασα σε ενα επίπεδο άνω των 250 ευρώ αν την ρίξω στο 30άρι μετά θα που πάρει πάλι αρκετό χρόνο για να ζητήσω κάτι σχετικά ακριβό , άρα αν την πάρω θα την πάρω μόνος μου !!!!Χαχαχαχα.

Οταν δούλευα στο Πράκτικερ είχαμε βγάλει μία πλάνη B&D (τελευταίο κομμάτι) ,από τα 70-80 που είχε αρχική τιμή στα 25 και φυσικά την πήρα.

Από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια και την έχω χρησιμοποιήσει μόνο δύο φορές αλλά και πάλι την θεωρώ σωστή αγορά γτ κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα μάθω να την δουλεύω.Από την στιγμή που μου αρέσει το ξύλο σαν υλικό και το δουλεύω λογικά θα έρθει η ώρα της.

Χαχαχα πάνω που την την έφτασα σε ενα επίπεδο άνω των 250 ευρώ αν την ρίξω στο 30άρι μετά θα που πάρει πάλι αρκετό χρόνο για να ζητήσω κάτι σχετικά ακριβό , άρα αν την πάρω θα την πάρω μόνος μου !!!!Χαχαχαχα.

Ε για την επετειο του μηνα ελεγα οχι του χρονου η την ονομαστική......

Καλημέρα και καλοδούλευτο!Το πήρες μέσω ίντερνετ από Lidl Βελγίου η λάθος βλέπω?

Σορυ,Γερμανίας.Τωρα το πρόσεξα καλύτερα.

Σε ρωτάω γιατί αν είσαι Ελλάδα και το πήρες μέσω κάποιας εταιρείας που σου δίνει διεύθυνση στην Γερμανία και σου στέλνει μετά αυτό που θες εδώ,με ενδιαφέρει να μάθω το κόστος για κάτι τέτοιο.

Last edited by a moderator:
Φιλος που ειναι Γερμανια για δουλειες μου εκανε την εξυπηρετηση.Κριμα που δεν τα διαθετουν και για τη χωρα μας,αλλα υποθετω οτι στο μελλον θα τα φερουν και εδω.