Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτό το νήμα μας εχει καταστρέψει θα το κλείδωσω άμεσα. Έως εδώ!!:flipout:

Μόλις γύρισα απο ψώνια και η ατυχία μου ήταν οτι η γυναίκα μπήκε σε ένα Lidl και την ακολούθησα. Πάντα πάω φυσικά στα ράφια με τα εργαλεία και τσίμπησα αυτό εδώ:

View attachment 156209

Το σκεπτικό μου ήταν να έχω μια εργαλειοθήκη στο χωριό που να με βοηθήσει για διάφορες ψιλό δουλειές που προκύπτουν.

Η τιμή ήταν 50 ευρώ και μου φάνηκε λογική, εσείς τι λέτε?
Φαίνεται πολύ καλή εργαλειοθήκη. Μόνο άδειο το βαλιτσάκι να πάρεις κάνει τα μισά και παραπάνω αν είναι αλουμινένιο. Από τα εργαλεία αν δεν τα ζορίσεις όπως ένας επαγγελματίας, θα τα έχεις για πολλά-πολλά χρόνια.

Ευχαριστώ. Όντως η Singer εξωτερικά είναι ολόϊδια. Βρήκα reviews και διαβάζω. Thanks!!
Υποθέτω η PFAFF Element 1080s με ένα ποδαράκι τεφλόν θα γαζώνει δερματίνη χωρίς να φρενάρει....
Στη συσκευασία έχει τέτοιο ποδαράκι για δερματίνη (vinyl type Materials) από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα του Lidl.

Στη συσκευασία έχει τέτοιο ποδαράκι για δερματίνη (vinyl type Materials) από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα του Lidl.

Δεν θα πω ότι τα reviews στην σελίδα της Singer είναι και τα καλύτερα https://www.singer.com/Brilliance-6180-Sewing-Machine.
Συν το ότι είναι πια 6-7 χρονών μοντέλο, να πω την αλήθεια εάν δεν είχε την τριών μηνών επιστροφή δεν θα την αγόραζα.

Η σημερινή Singer να ξέρετε δεν έχει καμία σχέση με την Singer του παρελθόντος.
Ακόμα και βραστήρες που βγαίνουν με αυτό το όνομα είναι εντελώς απαράδεκτοι.

Όσον αφορά τις ραπτομηχανές και τους κοπτοράπτες, το κάθε ένα μηχάνημα προορίζεται για διαφορετικές εργασίες. Ο κοπτοράπτης κάνει γαζί χρησιμοποιώντας 4 - 5 νήματα μαζί και ταυτόχρονα κόβει το ύφασμα που περισσεύει. Ενδεικτικό γαζί είναι το τελείωμα του μανικιού στα T-Shirt πχ. Ουσιαστικά προορίζεται για ελαστικά - ανθεκτικά γαζιά, ανάλογα κ το ύφασμα πάντα.

Αναφορικά με τη χρήση των μηχανών του Lidl σε δέρμα - δερματίνη, θα τα βρούν από πολύ σκούρα εώς ακατόρθωτα. Ακόμα και μηχανήματα με την 5πλάσια τιμή ζορίζονται. Αν θέλεις να γαζώνεις δέρμα ή δερματίνη, ειδικά σε πάχος, χρειάζεσαι επαγγελματική μηχανή, κατά προτίμηση με σφόνδυλο.

Τα συγκεκριμένα του Lidl είναι deal breakers λόγω της τιμής τους, αλλά δε συγκρίνονται με κάτι πιο σύγχρονο και επώνυμο. Για entry level είναι ικανοποιητικά, καθώς και για περιστασιακή χρήση.

Όντως έτσι είναι τα πράγματα. Μίλησα με ένα ξάδερφό μου και εκείνος μου είπε τα ίδια (τον ενδιαφέρει γάζωμα σε δερματίνη και καραβόπανο - τέντα) οπότε απορρίπτω τη ραπτομηχανή του Lidl. Διάβασα μερικά reviews της πρακτικά ίδιας Singer Brilliance 6180 με πολλά αρνητικά σχόλια.

Θα δω μήπως επισκευάσω μια παλιά μηχανική Singer των συγχωρεμένων γονιών μου με την οποία ο πατέρας μου είχε γαζώσει πολλές δερματίνες και καλύμματα.
Ευχαριστώ ξανά.

για τις ραπτομηχανες τα εχουμε ξαναπει..σχεδον ολες οι συγχρονες εχουν πλαστικα γραναζια και ζοριζονται και στα χονδρα μπλουτζην...
αρα την παλια...

Πριν κανένα μήνα είχα πληροφορία ότι η σεγα μάλλον θα πάει για μαύρη Παρασκευή και γιαυτό δεν την βγάλανε πριν 2-3 βδομάδες που την βγάζουν κάθε χρόνο αλλά τελικά την βγάλανε για το επόμενο Σάββατο . Έχω μια μπος μπλε αλλά λεω να πάρω του λιντλ μια για απλες δουλειές και μια να την βάλω σε τραπέζι έτσι για να μην κουράζω την μπλε για πιο καθημερινές δουλειές. Τι λέτε αξιξει? Αν και έχει ξαναγίνει η συζήτηση ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει αν είναι εξελιγμένο μοντέλο σε σχέση με τα παλιά.

Ε, καλά 30 euro έχει, τι λάθος να κανεις σε αυτό το ποσό. Καλά που το ποσταρες, να χτυπήσω και εγώ μια. Εντάξει, δεν περιμένεις τέλεια ακρίβεια, αλλά 30 έχει όχι 300.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε φιλαρακι που ειχε παρει παλιοτερα μια σεγα (δεν θυμαμαι αν ηταν αυτο το μοντελο ή το προηγουμενο) και ετυχε να την δουλεψω, οκ σεγα τον 30 ειναι μην εχεις και μεγαλες απαιτησεις

εγω προσωπικα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο την χρηση της

αλλα αφου εχεις και bosch παρτην για συχνη χρηση του λιντλ και ψιλολοιδια

Εκ πείρας σου λέω μην ασχοληθείς καθόλου εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η ακρίβεια στην κοπή. Ούτε με οδηγό θα κόψεις ίσια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τη σεγα τη χτυπας με κλειστα ματια, εχει δυναμη
Με το δισκοπριονο κοβεις ισια, με τη σεγα λοξοδρομεις ... πως να το κανουμε !

Η σεγα parkside ειναι πολυ καλη,την εχω 3 περιπου χρονια ,αρκει να βαλεις επωνημες λαμες και οχι τις parkside .

Να σται καλά ευχαριστώ για τις απαιτήσεις. Καμία σεγα δεν κόβει τέλεια ακόμα και η μπλε που έχω άλλωστε δεν είναι αυτή η δουλειά της. Πιο πολύ με νοιάζει να μην κάνει τίποτα κολπα αλλά βλέπω ότι λέτε είναι οκ. Πιθανών να τσιμπήσ 2 .