Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

.. σας προ τρώει ο πωπως σας μου φαίνεται. ( έγραψα το πο με ω για να μην παρεξηγηθώ) :flipout::flipout::flipout:
Το πρώτο ο είναι ωμέγα στην κανονική λέξη....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν έχω (και ούτε έχω δουλέψει ποτέ) κορδέλα. Μια σεγα τοταλ έχω που δούλεψε ελάχιστες φορές. Μάλιστα την έχω αντιστρέψει με πατέντα στον πάγκο αλλά και πάλι δεν με ικανοποίησε. Ίσως αν έβγαζε καμία μικρότερη επιτραπέζια τύπου proxxon ή worχ να τσιμπουσα. Για τώρα δεν το βλέπω.
Όμως αν φέρει το παγκοπριονο...

Δημιουργικη, ευκολη και ασφαλης πριονοκορδελα σαν την Proxxon δεν υπαρχει καμμια και πουθενα.
Ηθελα και δευτερη για το αλλο εργαστηριο αλλα επειδη ηταν ακριβη πηρα μια μικρη σαν την parkside. Kαμμια σχεση ομως με την Proxxon, μα καμμια δυστυχως.
Η Πριονοκορδελα proxxon ειναι σαν να εχεις μια μεγαλη επιτραπεζια σεγα σε ευελιξια. Οι λαμες πλατους 5 και 3,5μμ εχουν μεγαλη διαφορα απο τις κοινες λαμες των 6μμ.

Για αυτό την έγραψα πρώτη στα παραδείγματα. Κάποια στιγμή θα την βάλω στο στόχαστρο. Έχω διαβάσει εδώ τις καλύτερες κριτικές. Και ξέρεις πως σε προδιαθέτουν να κάνεις το βήμα.
Ειδικά αν έχεις και το μικρόβιο...

Να σε καλά ρε Πάνο ...πραγματικά γέλασα ...."έχω βάλει προπαραγγελία" ...:flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

Οι υπόλοιποι...μ´αρέσει που μόνο την φωτογραφία είδατε και βγάλατε συμπέρασμα....

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτη η κορδελα ειναι δυναμικοτητος proxxon?

Ειναι κλωνος της HBS 20

s-l1600.jpg

https://www.ebay.co.uk/p/scheppach-HBS-20-Bandsaw-8-200mm-Hobby-Bandsaw/1255905676

καλημερα στην ομαδα, σκεφτομουν το κολλητηρι αξιζει το εχει δοκιμασει κανεις;η να παω σε κατι αλλο; Ξεχασα να αναφερω οτι ειναι καθαρα για ερασιτεχνικη χρηση .

Το πιστόλι βαφής κάνει και για πλαστικά χρώματα;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πιστόλι βαφής κάνει και για πλαστικά χρώματα;

Και εμενα αυτο θα με ενδιεφερε απο τα εργαλεια. Το εχει ξαναφερει;
Επισης η πλανη ειναι σταθερη αξια και η τιμη για το τριβειακι δελεαστικοτατη.
Την πριονοκορδελα θα την προσπερνουσα, οταν με 150 αγοραζεις την BASA1 . Παντως δειχνει καλυτερη απο την πλαστικουρα την Einhel που την πουλανε στα 120

Για οσους πηραμε το τριβειακι της σεπακ....

154214463

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=24117

Σετ φύλλα λείανσης PWSZ 30 A2

Για γωνιακούς τροχούς του εμπορίου (π.χ. της Parkside, Bosch, Black&Decker, Einhell, Makita, Kress, Metabo)
Διαστάσεις: Ø 125 mm
Σετ 30 τεμαχίων
Μεγάλη απόδοση λείανσης σε χρήση μεγάλης διάρκειας
Για επεξεργασία ξύλου, χρώματος και πέτρας
Εύκολη αντικατάσταση με αυτοκόλλητο ʺχρατςʺ

303710_05.jpg

Καλή η κορδέλα αλλά για να την προλάβεις πρέπει να στηθείς από τις 8 έξω από κατάστημα.

Εδώ τις προάλλες κάτι εξαρτήματα αέρος ήθελα ,πήγα στις 9 παρά και δεν είχε μείνει τπτ. Ρωτησα στο ταμείο και μου λέει η κοπέλα ότι ήρθαν όλα αλλά τελείωσαν,όταν τις είπα ότι έχει 20 λεπτά που ανοίξατε μου απάντησε ότι ήταν από έξω και περίμεναν.

Οπότε αν βγάλουμε το ότι φέρνουν λίγα κομμάτια και το ότι κρατάνε και οι υπάλληλοι προφανώς για γνωστούς,θα γίνει μάχη για τα εναπομείναντα!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Καλή η κορδέλα αλλά για να την προλάβεις πρέπει να στηθείς από τις 8 έξω από κατάστημα.

Εδώ τις προάλλες κάτι εξαρτήματα αέρος ήθελα ,πήγα στις 9 παρά και δεν είχε μείνει τπτ. Ρωτησα στο ταμείο και μου λέει η κοπέλα ότι ήρθαν όλα αλλά τελείωσαν,όταν τις είπα ότι έχει 20 λεπτά που ανοίξατε μου απάντησε ότι ήταν από έξω και περίμεναν.

Οπότε αν βγάλουμε το ότι φέρνουν λίγα κομμάτια και το ότι κρατάνε και οι υπάλληλοι προφανώς για γνωστούς,θα γίνει μάχη για τα εναπομείναντα!

Θα πας την προηγούμενη το βράδυ την ώρα που κλείνουν, τότε στήνουν τις προσφορές της επόμενης ημέρας.

Θα πας την προηγούμενη το βράδυ την ώρα που κλείνουν, τότε στήνουν τις προσφορές της επόμενης ημέρας.

Ναι ε...???Λες να πάω να στηθώ Σάββατο βράδυ δλδ?Θα το δοκιμάσω.

Ναι ε...???Λες να πάω να στηθώ Σάββατο βράδυ δλδ?Θα το δοκιμάσω.

Άκυρο... Μίλησα με φίλο που δουλεύει εδώ στο λιντλ και μου είπε ότι την προηγούμενη μέρα δεν θα περάσει από το σύστημα τους. Άρα μόνο πρωί 07:55 στημένος στην ουρά.

καλημερα στην ομαδα, σκεφτομουν το κολλητηρι αξιζει το εχει δοκιμασει κανεις;η να παω σε κατι αλλο; Ξεχασα να αναφερω οτι ειναι καθαρα για ερασιτεχνικη χρηση .

Εχω κανει κολλησεις σε εξωτερικο χωρο και με σχετικο αερα χωρις προβλημα.Καλο και σαν πιστολι θερμου αερα και σαν φλογιστρο.Νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του σε αντιθεση με τα ηλεκτρικα που φερνει κατα καιρους.

Εχω κανει κολλησεις σε εξωτερικο χωρο και με σχετικο αερα χωρις προβλημα.Καλο και σαν πιστολι θερμου αερα και σαν φλογιστρο.Νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του σε αντιθεση με τα ηλεκτρικα που φερνει κατα καιρους.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Παλι μεσα με το Lidl :D

Προσωπικά λέω να τσιμπησω τον γωνιακό τροχό και την πλάνη...

Όσο αφορά το πιστόλι βαψίματος μιας και το εχω χρησιμοποισει παλιοτερα απο φιλο κάνει και για πλαστικά χρώματα απλώς υπάρχει το ενδεχόμενο να τρέχει/στάζει λιγο επειδή δεν είναι ψιλό το μπεκ...
Σε τοίχο δεν το χρησιμοποιήσει αλλά περισσότερο με ριπολική νερου και μου έσπασε τα νεύρα.. Για χρώματα νευτιου η διαλυτικου μια χαρά τα πάει...
Επειδή τωρα εχω αποκτησει ένα πρασινακη της bosch https://m.bosch-do-it.com/gr/el/ερασιτέχνες/εργαλεία/pfs-1000-3165140731102-1999
δεν συγκρίνονται τα μηχανηματα μεταξύ τους....