Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μπορεις να το ανεβασεις καπου να παρουμε λιγο ματι..; :smile:

ΕΝΤΙΤ: Ακυρο, Ανεβηκε.. :D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

στο PDF για την επομενη εβδομάδα 25/9, που μου ηρθε στο τηλεφωνο, εχει εργαλεία (πχ φρεζα psfs250a1 , mpataries και ενδοσκοπική καμερα). Στο Site δεν τα εχει.
Ειναι η δεύτερη φορα που συμβαίνει και δεν ξερω αν θα τα εχει πραγματικά. Την πρωτη φορα δεν τα ειχε φερει.

http://www.youtube.com/watch?v=tfffmQPr34k

Πολυ καλο εργαλειο.. εχω κολλησει με το ρουτερ ομως.. το ειχε τωρα τελευταια αραγε.. θυμαται κανεις..;

Οχι αυτο λεω εγω..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λες ναναι καλυτερο το μικρο..

Έχω πάρει ένα και το έχω αχρησιμοποίητο στο κουτί του γιατί έχω ήδη ένα bosch...

Aν ενδιαφέρεσαι στείλε ένα πμ. Αρκεί να βρώ και την απόδειξη...

Φεστιβαλ εργαλείων...αέρος-αέρος την Πέμπτη 2-10-14:

• Μπουλονόκλειδο
  • Καρφωτικό
  • Καστάνια
  • Ψαλίδι αλουμινίου\χάλυβα
  • Καλέμι
  • Ματσακόνι
  • Πιστόλι νερού
  • Έκκεντρο τριβείο
  • Πιστόλι αμμοβολής
  • Πιστόλι βαφής
  • Ψηφιακό πιστόλι ελαστικών
  • Μπαλαντέζα αέρος

Για να λειτουργήσουν όλα αυτά, έχει και ένα κομπρεσέρ στα 100

Το Σάββατο 4\10 έχει ένα προβολέα με ανιχνευτή κίνησης.

Πως τα ξετρυπωνεις τοσο γρηγορα;

Σε αρκετά καταστήματα βγάζουν το φυλλάδιο της μεθεπόμενης εβδομάδας λίγο πριν κλείσουν το Σάββατο.

Βαλτε το προγραμμα του lidl για το τηλεφωνο. Το φυλλαδιο ερχετε ποιο νωρις.

Να πω την αλήθεια δεν ξέρω κατα πόσο ειναι χρήσιμα ολα αυτά τα αερο εργαλεία σε εναν ερασιτέχνη...αλλα μπορεί και να κανω λάθος...

Να πω την αλήθεια δεν ξέρω κατα πόσο ειναι χρήσιμα ολα αυτά τα αερο εργαλεία σε εναν ερασιτέχνη...αλλα μπορεί και να κανω λάθος...

Δεν κανεις κανενα λαθος! Αυτα δεν ειναι για ερασιτεχνες.
Προσωπικα απεχθανομαι τα εργαλεια αερος (και το ογκωδες κομπρεσερ/τσιμπουρι..) αν και τα εχω δουλεψει αρκετα και αναγνωριζω την ισχυ τους σε σχεση με τα υπολοιπα.

Ενδιαφερομαι , στειλε τιμη σε πμ. και αν μπορεις να βρεις καποιο λινκ να δω τα specs.

Ωχ, εβγαλε τα αεροεργαλεια.. παλι θα τα χωσω ..

Το μπουλονοκλειδο με την καστανια δεν κανει σχεδον την ιδια δουλεια..? εχει παρει κανενας..?

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το ψηφιακό πιστόλι το πηρα την προηγουμενη φορα, το εβαλα στο συρτάρι και όταν το ξαναέβγαλα δε ξαναλειτούργησε. Ανάβει αλλά δε δείχνει πίεση. Μόνο 0. Τωρα θα παρω το απλο σετακι.

Παντως το κομπρεσερ του φυλαδιου δε νομιζω να τα σηκωνει αυτα.. τουλαχιστον τα βαρια, καλεμια , καστανια κλπ..

Το ψηφιακό πιστόλι το πηρα την προηγουμενη φορα, το εβαλα στο συρτάρι και όταν το ξαναέβγαλα δε ξαναλειτούργησε. Ανάβει αλλά δε δείχνει πίεση. Μόνο 0. Τωρα θα παρω το απλο σετακι.

Εγω πηρα το στανλευ της φωτο μαζι με το κομπρεσερ με αναλογικο και μια φορα που φωσκωσα τα λαστιχα και τα μετρησα με τον απολυτο μετρητη πιεσης αερα ΙΜΟ (Schrader-Michelin), δεν χανει κιολας.

120085128.jpg

Μετρητής πίεσης ελαστικών Schrader-Michelin

img0328dw.jpg

Δυσκολευεται να σηκωσει και το πιστολι ψεκασμου, το εχω απο την προηγουμενη φορα που το ειχε και σε συνδιασμο με το Einhell, ακριβως το ιδιο κομπρεσερ, το μοτερ δουλευε σχεδον συνεχεια για να μπορεσει να υποστηριξει την πιεση που ζηταγε.
Τα εργαλεια αερος ειναι καλα, εχει ενας φιλος ενα εργαστηριο, σε ενα υπογειο, εχει στην πιλοτη το κομπρεσερ, οταν κατεβαινει κατω αναβει τα φωτα απο τον πινακα και εαν θελει εργαλειο αερος αναβει και το ρευμα για το κομπρεσερ. Ετσι αυτος βλεπει μονο μια σωληνα που συνδεει οτι χρειαζεται, δεν ακουει καν τον θορυβο.