Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτα εβλεπα τωρα.
Εχει και μια περιποιημενη περιστρεφομενη μαντεμενια μεγγενη παγκου των 100μμ με αμονι, με 23 ευρουδακια και ενα σκαπτικο πιστολετο 5 Joule με 60 ευρω!
315005_01.jpg

Παιδιά για την συγκεκριμένη μέγγενη έχω να καταθέσω τα εξής: Σαφώς και δεν είναι η πιο ποιοτική μέγγενη που έχω συναντήσει και δουλέψει. Δεν μπορεί ούτε καν να συγκριθεί ποιοτικά, αλλά και ούτε σε χαρακτηριστικά με τις επώνυμες που συναντά κανείς στο εμπόριο (matador, heuer, irwin dolex κτλ), θα ήταν και είναι άλλωστε ιεροσυλία... Μιλάμε για διαφορά αρκετών δεκάδων ή και εκατοντάδων ευρώ. Όμως: Φίλος μου ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σιδεροφάγος που την έχει στην κατοχή του χρόνια και την έχει κακομεταχειριστεί απίστευτα μου έχει πει: "την έχω ζορίσει την π%τ@ν@ επανειλημμένως για να δω μέχρι που αντέχει για να δω αν θα σπάσει και αυτή δεν...". Εντάξει δεν το έχει βάλει και αυτοσκοπό του να το κάνει αλλά μέχρι στιγμής αντέχει... Δεν έχει την ακρίβεια η κοχλιοτομημένη βίδα, μεταξύ σταθερής και κινητής σιαγώνας σε σύγκριση με μια πιο ακριβή και επώνυμη προφανώς, όμως λόγω το ότι είναι μαϊτζέβελη και έχει και την περιστρεφόμενη βάση, λέω να την προσθέσω στην συλλογή μου για portable, για να υπάρχει.... άλλωστε όπως αναφέρει και ο Μιχάλης 23 ευρώ είναι ούτε επώνυμο σφιγκτήρα δεν αγοράζεις σε αυτά τα λεφτά....

χτυηστε την κολλα επιδιορθωσης (με το χαρακτηριστικο αυτο καπακι). ειναι πραγαμτικα ελαστικη και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που αντεχει σε μπαλωμα γαλοτσας που εκανα

Θα την παρω να φτιαξω τα σανδαλια μου που μετα απο 7 χρονια χρησης σε θαλασσες νερα κλπ ξεκολησαν! Reef!!!

Καλημέρα, έχω πάρει ένα σετάκι με τα πτυσσόμενα τραπέζια. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει 1 τραπέζι και μπορεί να έρθει προς Ν.Ερυθραία ή Κηφισιά, υπάρχει διαθέσιμο από την πλευρά μου.

Θα την παρω να φτιαξω τα σανδαλια μου που μετα απο 7 χρονια χρησης σε θαλασσες νερα κλπ ξεκολησαν! Reef!!!

Την κόλλα να την πάρεις Κυριάκο, να φτιάξεις τα σανδάλια, τα τραπέζια θα τα πάρεις ή δεν βολεύει, είσαι μακριά ;

Τα 100mm άνοιγμα που έχει είναι αρκετά για την μέγγενη; για ερασιτεχνική χρήση την θέλω μιας και δεν έχω, η αλήθεια είναι πως με χρειάστηκε κάνα δυο φορές

Το ανοιγμα των 100μμ ειναι αρκετο για ερασιτεχνικη χρηση οπως και τα 100μμ μηκος σιαγωνων. Προσωπικα χρησιμοποιω μικροτερες στο 95% των εργασιων μου.

Ομως αν ειναι να την χρησιμοποιεις ελαχιστα και δεν θελεις να την βιδωσεις μονιμα καπου (βιδωνεται με 4 βιδες σε παγκο), καλυτερα να παρεις την αλλη που βγαζει, με τον σφιγκτηρα, η οποια εχει 75μμ μηκος σιαγωνων, 65μμ ανοιγμα και ειναι εξαιρετικη. Tην τοποθετεις παντου και μοιαζει καπως ετσι

Ευχαριστω φιλε, παγκος υπαρχει αλλα ξυλινος ,θα την βιδωσω εκει σε μια γωνια,δεν ενοχλει, με αυτα που αναφερεις μαλλον δεν χρειαζετε μεγαλυτερη

Έχει κάποιος σχετική εμπειρία για το κρουστικο και τα φιδοτρυπανα της άλλης εβδομάδας; λογικά τα τρυπάνι θα είναι μάπα

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω λίγο, περιμένω πολύ καιρό μπας και φέρουν καμία συλλογή καστανιας μεγάλου μεγέθους, έχουν σκοπό να φέρουν ή τσάμπα περιμένω;

Τα 100mm άνοιγμα που έχει είναι αρκετά για την μέγγενη; για ερασιτεχνική χρήση την θέλω μιας και δεν έχω, η αλήθεια είναι πως με χρειάστηκε κάνα δυο φορές
Μια χαρά είναι η συγκεκριμένη..
Έχω περίπου την ίδια σε μέγεθος και ικανοποιεί σχεδόν όλες τις εργασίες που κάνω..
Τι θα βάζεις...;
Δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερη...

Έχει κάποιος σχετική εμπειρία για το κρουστικο και τα φιδοτρυπανα της άλλης εβδομάδας; λογικά τα τρυπάνι θα είναι μάπα

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κρουστικο είναι πολύ καλό...με 60ευρω δεν βρίσκεις μηχάνημα 5J ...θεωρώ ότι αξίζει με το παραπάνω...

Τα φιδοτρυπανα με ενδιαφέραν και εμένα αλλά δυστυχώς είμαι μακριά αυτήν την στιγμή...

Νομίζω ότι ανάλογα του τι ξύλου θα βάλεις για τρύπημα θα πάρεις και το ανάλογω αποτέλεσμα...θεωρώ ότι σε μαλακά ξύλα θα είναι οκ...Για σκληρά παίζεται..

Καστάνια με μεγάλα νούμερα έφερε πριν από λίγο καιρό κάνα κατοστάρι.

Φιδοτρυπανα έχω τα προηγούμενα και σε δοκιμή σε οξιά ήταν μια χαρά.Για αντοχές στη χρήση,δεν ξέρω.

Κώστα στα παίρνω εγώ άμα θέλεις και κερνάς καφέ στα Μελίσσια... χαχα.

Ευχαριστώ Πάνο για την κίνηση σου.. Aν τα αποφασίσω εν τελη και εάν δεν πάει κάποιος γνωστός που έχω θα μιλήσουμε με p.m...

Καστάνια με μεγάλα νούμερα έφερε πριν από λίγο καιρό κάνα κατοστάρι.

Φιδοτρυπανα έχω τα προηγούμενα και σε δοκιμή σε οξιά ήταν μια χαρά.Για αντοχές στη χρήση,δεν ξέρω.

Πως δεν το πήραμε χαμπάρι; ένα χρόνο περιμένω

Πανο, καλε και ευγενικε μας μαστορα, δεν παιρνεις την μεγγενη και για μενα? Κερναω διπλο καφε και λουκουμακι η μαστιχα υποβρυχιο στα Βριλησσια :))

Πως δεν το πήραμε χαμπάρι; ένα χρόνο περιμένω
Τώρα το είδα το ποστ σου αυτό...
Την είχε φέρει και είχε 110 ευρώ εαν θυμάμαι καλά...Ποιος να ασχοληθεί με τόσο ψιλό νούμερο...βρίσκεις σοβαρής εταιρίας σετ...

μονο προσεχε..αυτη θελει απευθειας επαφη