Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

ok, τοτε το απογευμα το router θα προστεθει στην συλλογη εργαλειων :D

Το πήρα το δράπανο ....Ωραιότατο είναι και δυνατό !!!
Λέτε να αρχίσω να χρησιμοποιώ εργαλεία μπαταρίας ??
Καιρός είναι :hahaha:
Πήρα και ένα δίσκο με τα πολλά δόντια για το δισκοπρίονο που έχω παρόλο που το δικό μου εργαλείο παίρνει 180mm δίσκο (παλαιό αμερικάνικο 110V) Θα χρησιμεύσει για χαμηλότερου βάθους κοπές... Άλλωστε με 5 καλή τιμή είναι.
Και 2 σετ ανταλλακτικές λάμες για σέγα τύπου Τ που τσεκαρισα ότι μπαίνουν στην δική μου παρόλο που παίρνει τύπου U.

ok, τοτε το απογευμα το router θα προστεθει στην συλλογη εργαλειων :D

Θα παθεις πλακα φιλε μου οταν ανακαλυψεις τις δυνατοτητες του εργαλειου αυτου.
Ειδικα αν ασχολεισαι με το ξυλο!!!!!!!!

Εγω απορουσα πως δεν ειχα τοσα χρονια!!!!!!!!!!

Πήρα και εγώ το δράπανο αλλά βλέπω οτι το τσοκ γυρνάει λίγο έκκεντρα. Παρατήρησε κανείς κάτι; μάλλον θα πρόκειται για αστοχία υλικού οποτε θα πάω σε λίγο για αλλαγή! Επίσης στο τσοκ μου κανει ενα θόρυβο σαν κάτι να χτυπάει μέσα και δεν εννοώ όταν βιδωνω, όταν γυρνάει ελεύθερο. Πολύ δυνατό όμως και γρήγορο ας ελπισουμε το δεύτερο να είναι αστερακι !!!!:)

Το ρουτερ το έχω σχεδόν χρονο και δεν έχει κανει κιχ. Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. :thumbup:

Εαν εχεις βαλει τρυπανακι και το τσοκ γυρναει εκκεντρα, τοτε υπαρχει θεμα.
Ο θορυβος που ακους οταν το δραπανο λειτουργει χωρις φορτιο δεν ειναι φυσιολογικος, πιθανως να σχετιζεται με το προβλημα του τσοκ και τον αξονα του δραπανου.
Γυρισε το πισω και παρε αλλο.

Ειδικά τα κρουστικά μια εκκεντρότητα την έχουν και είναι φυσιολογικό (να μην κολλάνε τα τρυπάνια εύκολα).

Αυτό που λες για τον θόρυβο πιθανολογώ ότι είναι το φρένο του μοτέρ (διαθέτει αν δεις τις οδηγίες, υπεραυτόματη ασφάλιση ατράκτου), το οποίο υπάρχει για να σταματάει αμέσως το μοτέρ αλλά και για να μπορείς να αλλάζεις ευκολότερα μύτες ή τρυπάνια (με το ένα χέρι).

Αν δεν είναι κάτι από αυτά τότε πήγαινε το πίσω.

Αν κανείς έχει το προηγούμενο 18βολτο δραπανοκατσάβιδο και πήρε και το καινούργιο, ας κάνει έναν κόπο να μας πει αν υπάρχει συμβατότητα στις μπαταρίες. Με τρώει η τσέπη μου να το αγοράσω και αυτό και ψάχνω δικαιολογίες.

Ευχαριστώ παιδιά, το πήγα πίσω. Καμία σχέση δεν έχει το καινούργιο με το αρχικό που πήρα. Είχε τελικά πρόβλημα!
Πολύ μου αρέσει αυτό στα lidl αλλά και στα leroy, που μπορείς να αλλάζεις κάτι χωρίς στραβώματα, χωρίς πολλές ερωτήσεις ακόμα και ενα δεν με ικανοποίησε το προϊόν τους αρκεί! Το δεύτερο που πήρα τους ζήτησα και το δοκίμασα μέσα στο μαγαζί!

Ειδικά τα κρουστικά μια εκκεντρότητα την έχουν και είναι φυσιολογικό (να μην κολλάνε τα τρυπάνια εύκολα).

Αυτό που λες για τον θόρυβο πιθανολογώ ότι είναι το φρένο του μοτέρ (διαθέτει αν δεις τις οδηγίες, υπεραυτόματη ασφάλιση ατράκτου), το οποίο υπάρχει για να σταματάει αμέσως το μοτέρ αλλά και για να μπορείς να αλλάζεις ευκολότερα μύτες ή τρυπάνια (με το ένα χέρι).

Αν δεν είναι κάτι από αυτά τότε πήγαινε το πίσω.

Κανενα απο τα κρουστικα δραπανα που εχω δεν εχουν εμφανη εκκεντροτητα στο τσοκ, οπως ειχε του φιλου. Η οπως τουλαχιστον την περιεγραψε.
Δεν μιλαμε για την περιπτωση που βαλεις μακρυ τρυπανι και βλεπεις καποια μικρη εκκεντροτητα στην ακρη του τρυπανιου. Αυτο ειναι φυσιολογικο.

Οπως επισης ο πολυ δυνατος θορυβος χωρις φορτιο, που ελεγε ο φιλος, δεν ειναι καθολου φυσιολογικος. Ειτε εχει θεμα ο αξονας ειτε το chuck δεν εχει μπει σωστα κατα την συναρμολογηση.

Μαλλον ξεφυγε απο το quality control το δραπανακι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ παιδιά, το πήγα πίσω. Καμία σχέση δεν έχει το καινούργιο με το αρχικό που πήρα. Είχε τελικά πρόβλημα!
Πολύ μου αρέσει αυτό στα lidl αλλά και στα leroy, που μπορείς να αλλάζεις κάτι χωρίς στραβώματα, χωρίς πολλές ερωτήσεις ακόμα και ενα δεν με ικανοποίησε το προϊόν τους αρκεί! Το δεύτερο που πήρα τους ζήτησα και το δοκίμασα μέσα στο μαγαζί!

Καλοριζικο Γιαννη!
Χρησιμο εργαλειο και αρκετα δυνατο.

Εχει αρκετες ρυθμισεις και κουμπακια πανω του, για ταχυτητα, για επιλογη λειτουργιας, για ρυθμιση ροπης....δες να τις κατανοησεις πληρως για βελτιστη λειτουργια του εργαλειου :))

Ναι το δικό μου είχε πρόβλημα, δεν χρειαζόταν καν να βάλω τρυπανακι για να το δω. Επίσης όταν τα δοκίμασα δίπλα δίπλα ηταν η μέρα με τη νύχτα. Τέλος καλό όλα όμως!

Βρε παιδια, πως και δεν πηρε κανεις τη σεγα η/και το δισκοπριονο μπαταριας?

Θεωρώ οτι ο ερασιτέχνης δεν θα δώσει 60 ευρώ για εργαλείο μπαταρίας οταν τον καλύπτει 100% το ηλεκτρικό με 6μετρο καλώδιο. Επίσης μόλις κυκλοφόρησαν οπότε δεν υπάρχει ασφαλής εικόνα για το πόσο μπορεί να αντέξει η μπαταρία σε συνεχόμενη χρήση.

Τιμολογιακά θα ηταν πιο δελεαστική η προσφορά στα 50 ευρώ και οχι 60 ευρώ.
Αυτο γιατι αφενός τόσο το έχουν και Γερμανία αφετέρου είναι μια νέα σειρά που δεν γνωρίζει ο κόσμος.

Πιστεύω οτι ενω πρέπει να είναι πολύ καλά εργαλεία θα μείνουν ράφι για τους παραπάνω λόγους.

Μετα απο λίγο καιρό θα τα βγάλουν στα 50 ευρώ όπως το 18v δραπανοκατσάβιδο το οποίο βγήκε εξαιρετικό.

Οσον αφορά τον επαγγελματία θα πάει όπως εχουν συζητήσει στο επώνυνο για προφανείς λόγους.

Για να μη το ξεχάσω. Οποιος τα τίμησε σήμερα ας γράψει κάποιες αρχικές εντυπώσεις .

Επίσης εαν ταιριάζουν οι μπαταρίες με του 18v δραπανοκατσάβιδου για όποιον το κατέχει . Ενδιαφέρει θεωρώ αρκετούς.

Μήπως κάποιος φίλος εντόπισε σε κάποιο Lidl τις τελευταίες ώρες τι καστάνια με τα καρυδάκια; (Περιοχές Αθήνα-Πειραιά)

Την φουλ φεις μπαλακλαβα την πηρε κανενας?
Καλη αξιζει να περασω να δω αν θα βρω τιποτις...???

Υποπτεύομαι ότι θα είσαι έξω αυτή την εποχή ...αλλιώς θα είχες κάνει επιθετική κίνηση !!!! :flipout:

Η μπαταρία του δραπανοκατσάβιδου δεν ταιριάζει μα του κρουστικού.

Υποπτεύομαι ότι θα είσαι έξω αυτή την εποχή ...αλλιώς θα είχες κάνει επιθετική κίνηση !!!! :flipout:

χαχα, ναι εξω ειμαι, αλλα δυσκολα να εκανα κινηση για τα εργαλεια αυτα μιας και εχω ηδη 3 σεγες μπαταριας και ενα δισκοπριονο μπαταριας..

Bεβαια αλλο ειναι να τα βλεπεις απο κοντα, στο ραφι ζεστα ζεστα, και αλλο απο μακρυα. Απο κοντα, κατι παθαινω καθε φορα ...και λυγιζω :)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η μπαταρία του δραπανοκατσάβιδου δεν ταιριάζει μα του κρουστικού.

Το κρουστικο ανηκει στη νεα σειρα 18βολτων εργαλειων μαζι με τη σεγα και το δισκοπριονο.
Φανταζομαι οτι θα ακολουθησουν και αλλα εργαλεια με την ιδια 18βολτη μπαταρια. Καιρος ηταν..