Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ανεφερα πριν οτι μου ειχε πεθανει DOA ενας φορτιστης 20 βολτ (PLG 20 A2) για τα επαναφορτιζομενα (αλυσοπριονο τηλεσκοπικο).

Το ελυσα και το ειδαμε με ενα φιλο. Διεπιστωσαμε οτι δεν ειχε συγκολληθει καλα το καλωδιο της παροχης ρευματος 220 στην πλακετα. Μετα απο λιγο καλαι κολλησε και δουλεψε. Προσεξα ομως οτι σε σχεση με αλλο μοντελο φορτιστη (PLG 20 A1) που κοβει την φορτιση σε γεμισμενη μπαταρια, ο "επισκευασμενος" δεν κοβει το ρευμα ενω εχουν περασει δυο λεπτα σε σχεση με τον αλλο φορτιστη που ειναι οκ και το κοβει (με βαση φωτεινες ενδειξεις) στα 30 - 40 δευτερολεπτα.

Εξεταζω το ενδεχομενο να υπαρχει και ελλειπεις συγκολληση αλλου...Θα σας ενημερωσω (μετρωντας κλπ κλπ).

Ερωτηση: το κεντρικο ελασμα επαφης της μπαταριας που εχει ο φορτιστης (μεση μεταξυ των + / -) ειναι για να μετρησει το Δ και να κοψει την φορτιση σωστα;

Δειτε φωτο - ξεχασα να παρω φωτο την ΚΑΚΙΣΤΗ επαφη πριν τελειωσω.

tYdIMuO.jpg

Να πω σχετικα με αυτον το φορτιστη οτι ελαβα εχθες το ανταλλακτικο αλλα το μοντελο Α1 οχι το Α2.

Δεν είναι εργαλείο αλλά μπορεί κάποιος να αγόρασε την καφετιέρα
https://ec.europa.eu/consumers/cons...vent=viewProduct&reference=A12/1569/19&lng=en

Ευχαριστουμε! Νομιζω οτι εχει ακομη καφετιερες στην νεα ιωνια αυτου του μοντελου!

Αυτο με τα ηλεκτρικα εκ κινας, μια οι καφετιερες, μια τα ατμοσιδερα....ΕΛΕΟΣ.

Η ίδια καφετιέρα κυκλοφορεί και με άλλες επωνυμίες δεξιά και αριστερά. Ισχύει και με τα άλλα μοντέλα?

Πρωτη φορα χρηση και καηκε..
Που να το παω για να το κοιταξουν..αλλαξουν εκτος αν ειναι κατι που μπορω να κανω εγω!

Μη μου λες τέτοια και θέλω το άλλο ΣΚ να αλλάξω λάδια μόνος για να χρησιμοποιήσω το ίδιο μαραφέτι!

https://www.youtube.com/watch?v=MDqitOPHxd4

Πρωτη φορα χρηση και καηκε..
Που να το παω για να το κοιταξουν..αλλαξουν εκτος αν ειναι κατι που μπορω να κανω εγω!
και εμενα μου καηκε στη 2η χρηση,ανοιξε το και εχει μια ασφαλεια μεσα υαλινη,5 λεπτα υποθεση,εγω δεν εβγαλα ακρη με το σερβις του lidl για αυτο το προιον.

μηπως φταιει η τιμη της ασφαλειας... αν υποθεσουμε οτι παιρνετε ρευμα απο την μπαταρια και οχι απο τον αναπτηρα

Αν θέλετε να δείτε εάν άδειασαν όλα τα λάδια, ανοίξτε τη βίδα του κάρτερ μετά τη διαδικασία με την αντλία. Έχω την εντύπωση ότι θα έχουν μείνει μέσα αρκετά.

Αν θέλετε να δείτε εάν άδειασαν όλα τα λάδια, ανοίξτε τη βίδα του κάρτερ μετά τη διαδικασία με την αντλία. Έχω την εντύπωση ότι θα έχουν μείνει μέσα αρκετά.

Μαζί με κατάλοιπα καύσης...

Αν ήταν να αλλάζανε λάδια με τέτοια μαραφέτια ...δεν θα βάζανε τάπα στο κάτω μέρος του κάρτερ οι κατασκευαστές.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μαζί με κατάλοιπα καύσης...
Αν ήταν να αλλάζανε λάδια με τέτοια μαραφέτια ...δεν θα βάζανε τάπα στο κάτω μέρος του κάρτερ οι κατασκευαστές.
Πολύ σωστά. Το λάδι όταν αδειάζει από τη βίδα του κάρτερ εκτός του ότι στραγγίζει , κατά την ροή του παρασέρνει και τα κατάλοιπα καύσης όπως επισήμανε και ο @panos1 . Χρονοβόρα η διαδικασία με την αντλία και δουλειά σωστή δεν πρόκειται να γίνει.

οχι ολοι τωρα πια.....συναδελφος με μερσεντε πρεπει να ξηλωσει πολυ πραγμα απο κατω για να φτασει στην ταπα

Μαξιμουμ φορτιο ειναι τα 50 κιλα.

Πλαστικο, σαν παιχνιδι φαινεται , 1.65κιλα βαρος...

Μπορει να αξιζει αλλα εξαρταται για ποια (ελαφρια) χρηση προοριζεται.

Σίγουρα εξαρτάται για ποια χρήση το προοριζεις. Προσωπικά το σκέφτομαι για ελαφριά χρήση, κυρίως τίποτα κούτες ή πράγματα από αποθήκη στο σπίτι.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Προσωπικά έχω αγοράσει ένα της Bormann που αντέχει βάρος....

https://www.toolplanet.gr/index.php...cwMzQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Για να δώσω ένα παράδειγμα τον δυνανοτητων του,έχω μεταφέρει μέχρι και κουζινα με το συγκεκριμένο...

Φυσικά είναι κατά πολύ ακριβότερο σε σχέση με του Lidl αλλά όπως αναφερθηκε έχει πολύ μεγάλη σημασία για τι και πώς θα χρησιμοποιηθεί.

Φυσικά και ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις και έχω δει κάποια σε πρακτικερ κτλ απο 20 και πάνω, που δείχνουν σχετικά καλά, αλλά δεν διατίθεμαι να δώσω 20ρικο και πάνω, γιατί η χρήση που θα κάνω είναι μικρή και περιστασιακή. Αντίθετα αυτό, κοντά στο 10ευρω μου κλείνει λίγο το μάτι.
Σα να λέμε, θα με διευκολύνει μεν, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.
Οπότε, αν είναι κάπως καλό για τα λεφτά του κ με βολεύει σε διαστάσεις, το σκέφτομαι αρκετά.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk