Το ίδιο ακριβώς θέμα είχα Μπαμπη με μια ρεύματος πρόσφατα , δεν είχα απόδειξη αλλά την πήγα αυτοπροσώπως στο σέρβις και με το αναγραφόμενο IAN της έγινε αντικατάσταση . Πήγαινε κατευθείαν στο σέρβις , κοντά είσαι .Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πάρα πολύ με τα εργαλεία του Lidl τελικά. :argue:
Η πρώτη ηλεκτρική σπαθόσεγα που πήρα πριν μερικά χρόνια μου κούρεψε γρανάζι την τρίτη φορά που τη χρησιμοποίησα. Επειδή την είχα στο χωριό και την χρησιμοποιούσα μόνο για το κλάδεμα μιάς μικρής μουριάς που έχω, όταν έβγαλε το πρόβλημα είχαν ήδη πετάσει τα 3 χρόνια κι αναγκαστικά την έφαγα. Ξαναλέω οτι χρησιμοποιήθηκε ΜΟΝΟ 3 φορές.
Δυστυχώς έκανα τη βλακεία και αγόρασα ξανά σπαθόσεγα απ´ το Lidl, αλλά αυτή τη φορά πήρα μπαταρίας. Την πήγα δώρο στην αδερφή μου για να κόβει τα ξύλα για το καινούριο της ενεργειακό τζάκι.
Σήμερα που ήρθε Αθήνα για να περάσουμε μαζί τις γιορτές μου έφερε πεσκέσι και τη σπαθόσεγα. Δουλεύει μου λέει αλλά όταν την ακουμπάω στο ξύλο σταματάει.
Μ´ έζωσαν τα φίδια... δεν χρειαζόταν πολλά για να καταλάβω οτι ξανά είχε κουρέψει το εσωτερικό γρανάζι.
-Τη ζόρισες πολύ;
- Πλάκα κάνεις; Προχθές ξεκίνησαν τα κρύα.
Το κακό είναι οτι δεν έχω και την απόδειξη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.