Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Tο Μόνο που αξίζει από τα παραπανω είναι το σκαπτικο μπαταρίας.....Από 250+ με τέτοια δύναμη με μπαταρία. ...
Τα υπόλοιπα "ακουμπουν" χρηματικά τον ανταγωνισμό και δεν συμφέρουν...

Κι εγω δε ξερω μου φαινονται πολλα λεφτα για λιντλ. Τη τελευταια φορα πηρα ενα Επαναφορτιζόμενο κρουστικό πιστολέτο Parkside PABH 20-Li B2. Τετοιο παιξιμο σε τσοκ δεν εχω ξαναδει σε τρυπανι, φυσικα το γυρισα πισω. Ελεγα ομως μηπως και τα καινουρια τα perfromance αξιζουν πιο πολυ ποιοτικα. Θα δειξει

Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πάρα πολύ με τα εργαλεία του Lidl τελικά. :argue:
Η πρώτη ηλεκτρική σπαθόσεγα που πήρα πριν μερικά χρόνια μου κούρεψε γρανάζι την τρίτη φορά που τη χρησιμοποίησα. Επειδή την είχα στο χωριό και την χρησιμοποιούσα μόνο για το κλάδεμα μιάς μικρής μουριάς που έχω, όταν έβγαλε το πρόβλημα είχαν ήδη πετάσει τα 3 χρόνια κι αναγκαστικά την έφαγα. Ξαναλέω οτι χρησιμοποιήθηκε ΜΟΝΟ 3 φορές.
Δυστυχώς έκανα τη βλακεία και αγόρασα ξανά σπαθόσεγα απ´ το Lidl, αλλά αυτή τη φορά πήρα μπαταρίας. Την πήγα δώρο στην αδερφή μου για να κόβει τα ξύλα για το καινούριο της ενεργειακό τζάκι.
Σήμερα που ήρθε Αθήνα για να περάσουμε μαζί τις γιορτές μου έφερε πεσκέσι και τη σπαθόσεγα. Δουλεύει μου λέει αλλά όταν την ακουμπάω στο ξύλο σταματάει.
Μ´ έζωσαν τα φίδια... δεν χρειαζόταν πολλά για να καταλάβω οτι ξανά είχε κουρέψει το εσωτερικό γρανάζι.
-Τη ζόρισες πολύ;
- Πλάκα κάνεις; Προχθές ξεκίνησαν τα κρύα.
Το κακό είναι οτι δεν έχω και την απόδειξη...

Για τετοιες περιπτωσεις ειναι τα 3 χρονια εγγυηση αλλα δυστυχως δεν αναιρει το γεγονος οτι αν σου κατσει η στραβη ειναι μεγαλη ταλαιπωρια η διαδικασια επιστροφης, περαν απο το γεγονος οτι δεν κανεις την δουλεια σου.

Να πω επι τη ευκαιρια οτι και το μικρο 4βολτο καρφωτικο μπαταριας parkside, ενω δουλευει καλα, η συρομενη θηκη με τα καρφακια/συρραφιδες πολλες φορες φευγει απο το τρανταγμα της χρησης..

Πάρε τους τηλέφωνο με το νούμερο ΙΑΝ που γράφει επάνω θα στην αλλάξουν .... αλλά άμα είναι έτσι τι να την κάνεις και την νέα.... Πάντως εγώ που είχα πάρει μια μπαταρίας τον Ιούνιο του 2017 της έχω πιει το αίμα και δεν έχει πάθει τίποτα.

Τί σκατά, στην τύχη μου είναι;
Έχω πάρει άπειρα μηχανήματα Parkside κι εκτός από κάποια δράπανα δεν έχω ευχαριστηθεί κανένα.

Για να δούμε θα το φέρει από Ελλάδα μεριά;;;;; Φαίνεται ενδιαφέρων, https://www.youtube.com/watch?v=z2Bmzx0cSTA&t=773s αντιγραφή του αντίστοιχου της Bosch στην μισή σχεδόν τιμή (150 ευρώ...). Παρεπιπτόντως από κανένα δυο άτομα που ξέρω και έχουν πάρει στην σπαθόσεγα του Lidl, της έχουν πιει το αίμα και δεν έχει κάνει κιχ..... Μάλλον πρόκειται εις διπλούν γκαντεμιά για εσένα Μπάμπη, ή απλά δεν σε πάει το κεφάλαιο "σπαθόσεγα" του Lidl το προβλήματα της οποίας όμως λύνεται εύκολα.... Α) Ή την ξεγράφεις και όποτε την ξαναφέρει της γυρίζεις το κεφάλι ή περνάς από δίπλα και κάνεις τα στραβά μάτια, :rolleyes: ή Β) επιμένεις δυναμικά την ξαναγοράζεις μόλις καταστεί διαθέσιμη φιλάς ή καταχωρείς κάπου ευλαβικά την απόδειξη και βγάζεις το άχτι σου πάνω της, :smash: (για τρία χρόνια...) έτσι για εκδίκηση υπό την ασφάλεια της εγγύησης....

Την καλησπέρα μου σε όλους και τις ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα σε όλους..... :7612: :4624:

Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πάρα πολύ με τα εργαλεία του Lidl τελικά. :argue:
Η πρώτη ηλεκτρική σπαθόσεγα που πήρα πριν μερικά χρόνια μου κούρεψε γρανάζι την τρίτη φορά που τη χρησιμοποίησα. Επειδή την είχα στο χωριό και την χρησιμοποιούσα μόνο για το κλάδεμα μιάς μικρής μουριάς που έχω, όταν έβγαλε το πρόβλημα είχαν ήδη πετάσει τα 3 χρόνια κι αναγκαστικά την έφαγα. Ξαναλέω οτι χρησιμοποιήθηκε ΜΟΝΟ 3 φορές.
Δυστυχώς έκανα τη βλακεία και αγόρασα ξανά σπαθόσεγα απ´ το Lidl, αλλά αυτή τη φορά πήρα μπαταρίας. Την πήγα δώρο στην αδερφή μου για να κόβει τα ξύλα για το καινούριο της ενεργειακό τζάκι.
Σήμερα που ήρθε Αθήνα για να περάσουμε μαζί τις γιορτές μου έφερε πεσκέσι και τη σπαθόσεγα. Δουλεύει μου λέει αλλά όταν την ακουμπάω στο ξύλο σταματάει.
Μ´ έζωσαν τα φίδια... δεν χρειαζόταν πολλά για να καταλάβω οτι ξανά είχε κουρέψει το εσωτερικό γρανάζι.
-Τη ζόρισες πολύ;
- Πλάκα κάνεις; Προχθές ξεκίνησαν τα κρύα.
Το κακό είναι οτι δεν έχω και την απόδειξη...
Το ίδιο ακριβώς θέμα είχα Μπαμπη με μια ρεύματος πρόσφατα , δεν είχα απόδειξη αλλά την πήγα αυτοπροσώπως στο σέρβις και με το αναγραφόμενο IAN της έγινε αντικατάσταση . Πήγαινε κατευθείαν στο σέρβις , κοντά είσαι .

Παιδιά κανένα μειλ στη Lidl έχετε στείλει να ρωτήσετε σχετικά ? (ομαδικά εννοώ οχι ατομικά ) . Οσο τρελό τζίρο και να κάνουν πχ τα εργαλεία τους για να φέρουν την μεγάλη σειρά (μαύρα) μπορεί απλά να θέλουν ενα σπρώξιμο . Ειμαστε κοντά 2020 μπορεί να εκπλαγούμε απο την ανταπόκριση

Το ζητουμενο ειναι να αντεξει πανω απο την διαρκεια της εγγυησης καθως δεν ειναι καθολου φτηνο εργαλειο.

Παντως τα χαρακτηριστικα που εχει 'κλεψει' απο το κολωνατο της Bosch ειναι μοναδικα και κανουν την χρηση του εργαλειου πραγματικα ευκολη και απολαυστικη.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Όπως θα δείτε από την παρακάτω φωτογραφία του πάγκου εργασίας μου, μου λείπει μια τριάδα από την πλαστική επιτοίχια βάση εργαλείων που έβγαζε μέχρι πέρυσι το lidl τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο... και επειδή μάλλον είναι ανώφελο να περιμένω και άλλο, μήπως περισσεύει από κάποιον?

20191222_131910(0)_resized.jpg

Καλα Χριστουγεννα και σε σενα!

Νομιζω οτι εχω ενα τεμαχιο να σου δωσω για να συμπληρωσεις το κενο. Στειλε pm με το κινητο σου να το κανονισουμε.

μια που το είδα, το σκουπάκι πως είναι;

σκέφτομαι να το χτυπήσω όταν ξαναβγεί, κυρίως για να μπορώ να αλλάζω εύκολα μπαταρίες