Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ΜΑΝΩΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα δεν υπαρχει ενας συντονιστης να τον πεταξει εξω αυτον τον τυπο που γραφει με κεφαλαια, τεραστια γραμματα, χρωματακια, καρδουλες και γκλιτερ;;;;!!! ο˜›

Να τον χαιρεσαι τον μικρο μαστορα, φιλε. Να τον καμαρωσεις οπως επιθυμει :)

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ πολύ.... Δεν το βιάζομαι και πολύ έτσι και αλιος έχω έναν καλό βιδολογο απλά ξες βλέπει κάτι φθηνό και λες ας το πάρω να το εχω

απλά ξες βλέπει κάτι φθηνό και λες ας το πάρω να το εχω

..το θεμα ειναι τι δουλεια θα σου κανει και τι απαιτησεις εχεις γιατι ετσι την "πατας"..
Εαν δεν το βιαζεσαι παντως και θες να συνδιασεις οικονομικο και χρηστικο για το παραπανω ισως αξιζει να περιμενεις...

Οπως ειπε και ο Κυριακος επιλογες υπαρχουν αλλα το θεμα ειναι που θες να φτασεις οικονπομικα..απο 3.6v μεχρι και 10.8v η 12v....

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το ηλεκτρονικό κατσαβίδι για μικρό δουλειές (ξύλο βίδες και λαμαρινοβιδες) αξίζει ή είναι πολύ αδύναμο στα 4v..

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/axi...-epanafortizomeno-poliergalio-pas-4-c4/p48470

Καλως τον!!

Θεωρω οτι αξιζει τον κοπο η αγορα του.

Στο εργαστηριο μου ενα πολυ μεγαλο μερος των μαστορεματων και των επιδιορθωσεων το κανω με τετοια μικρα κατσαβιδια. Ο μικρος του ογκος και βαρος ειναι ολα τα λεφτα και η ροπη των 5Nm δεν ειναι ευκαταφρονητη.

Ποιον βιδολογο εχεις? Ισως να μην χρειαζεται να αγορασεις και αυτο το 4βολτο parkside.

Μιχάλη μπορεί το συγκεκριμένο να βάλει άνετα λαμαρινοβιδες;...οι πιο μεγάλες νοπανοβιδες...;
Ο πατέρας μου έχει αυτό..
https://www.skroutz.gr/s/6614998/Bosch-IXO-V-3-6V-1x1-5Ah.html
..που θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του αλλά έχει πολύ μικρο ευρως εργασιών που είναι για πολύ λεπτεπιλεπτες δουλειές...
Π.χ.νοπανοβιδες 4χ16 η 5χ16 δυσκολεύεται πολυ να τις βγάλει από νοβοπαν,ξύλο κ.τ.λ.
Για αυτό και δεν μπήκα ποτέ στην λογική αγοράς του γιατί ένα 10.8ν μικρό δραπανοκατσαβιδο μπορεί να κάνει και όλες τις "ελαφριες" τέτοιου τύπου εργασίες....
Εάν έχει πάντως 10.8 v η 12v δεν χρειάζεται κάτι άλλο...

Μα για αυτο υπαρχουν κατσαβιδια μπαταριας απο 3 εως 36 βολτ. Αλλιως θα αγοραζες ενα 36βολτο και θα καθαριζες.

Τα μικρα σαφως εχουν περιορισμους σε βιδες και βιδωματα, ομως αυτο που λειπει σε δυναμη, τους λειπει -ευτυχως με το παραπανω- και σε ογκο/βαρος.

Δεν μπορω φανταστω οταν ανοιγω μια συσκευη, ενα laptop πχ. να χρησιμοποιω ουτε καν 12βολτο. Επιλεγω ενα 3βολτο, αν οχι ενα κατσαβιδι χειρος ακριβειας.
Το ιδιο οταν συναρμολογω ενα επιπλο, μια συρταριερα πχ. γιατι να χρησιμοποιησω ενα 12βολτο και οχι ενα 4βολτο που ζυγιζει λιγοτερο απο το μισο σε βαρος.

Ολα τα εργαλεια εχουν τον σκοπο τους και τον ρολο τους και τα κριτηρια αγορας τους εξαρτωνται ξεκαθαρα απο τις αναγκες του καθενος.

Εκτος βεβαια και αν εισαι..λατρης η συλλεκτης εργαλειων οποτε καθε ιχνος λογικης σκεψης παει περιπατο:)

Από θέμα εργονομίας,κυριως του ογκου,δεν συζητάω σε καμία των περιπτώσεων ότι δεν θα βολευει ένα 3.6v...
Για το βαρος δεν μπορω να πω το ιδιο καθως 600γρ με 900γρ που εχει το ενα με το αλλο δεν ειναι τουλαχιστον για μενα τοση μεγαλη διαφορα..για αλλον μπορει να ειναι βεβαια...
Απλώς επειδή κάποιος δεν μπορεί να αγοράσει ξεχωριστά το κάθε εργαλείο αλλα ουτε την τρελλα του συλλεκτη εχει μπορει και καλο θα ηταν να πάει σε μια ενδιάμεση λύση όπου θα του γλυτώσει χρήματα...

Σε συναρμολόγηση θεωρώ ότι το gsr 12v που έχω με έχει καλύψει αν οχι σε ολες στις περισσότερες δουλειές με το παραπάνω.

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Σε κάτι βίντεο που είδα κουμπωνει μια χαρά. Μάλλον θα το πάρω γιατί έχει και την 3μηνη δυνατότητα επιστροφής. Δεν λέει να δώσω τα τριπλάσια για επώνυμο, μόνο για γρίλιες παντζουριων που θα τις τρίψω μια φορά στα 3-5 Χρόνια.

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!! Και εσείς να χαίρεστε τις οικογένειες σάς!!! Ανυπομονώ να τον ξεναγήσω στο εργαστήριο του και τη προίκα του !!!
Πίσω στο θέμα!!! Την επιλογή τής επιστροφής δεν την θεωρώ σωστή! Οι ικανότητες διαστάσεις και βάρος του εργαλείου αναγράφονται για να σιγουρευτούμε πως κάνει για την δουλειά που το θέλουμε.. εγώ αν δεν είμαι σίγουρος για κάτι δεν το παίρνω το σκέφτομαι παραπάνω και πάντα μου βγαίνει σε καλό !!!
Γνώμη μου !!!
Και εγώ το ψήνω καιρώ για ένα 4βολτο αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος και χωρίς να το έχω τρελή ανάγκη!
Οπότε υπομονή και ίσος το επόμενο μοντέλο είναι ακριβώς αυτό που θες, ίσος πιάσεις στα χέρια σου κάποιου άλλου και βγάλεις συμπέρασμα και τελικά πάρεις αυτό η κάποιο ποιοτικότερο!!!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικα!

Το σετακι με τα SDS τρυπανια φυλαξε το μηπως παρεις κανα SDS δραπανακι.

Πληροφοριακα να πω οτι η διατρηση με SDS δραπανο, σε μπετον πχ, γινεται σε υπερδιπλασια ταχυτητα και πολυ ευκολοτερα απο οτι με ενα απλο κρουστικο δραπανο :)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Ναι θα το βαστήξω το SDS σετάκι, έχεις δίκιο, μπορεί αργότερα να αγοράσω πιο δυνατό δράπανο που να είναι και SDS και να τα χρειαστώ τα συγκεκριμένα τρυπάνια.. Εξάλλου μόνο 3 ευρώ είχαν..

Έχω ένα κινέζικο 12ν αν και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τα 2 χρόνια που το έχω έλεγα να πάω σε κάτι μικρότερο αλλά να μπορεί να με ικανοποιείσει... Παντός σήμερα πέρασα από τα λιντλ και είδα ένα ορεο ντρεμελ πολύ μαρεσε

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχω ένα κινέζικο 12ν αν και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τα 2 χρόνια που το έχω έλεγα να πάω σε κάτι μικρότερο αλλά να μπορεί να με ικανοποιείσει... Παντός σήμερα πέρασα από τα λιντλ και είδα ένα ορεο ντρεμελ πολύ μαρεσε

Νομιζω οτι θα σε βολεψει μια χαρα σε ολες τις μικροδουλειες, αφου εχεις ηδη ενα 12βολτο κατσαβιδι για οποτε χρειαστεις κατι ισχυροτερο.

παιδια την στρογγυλη βουρτσα για το πλυστικο την δοκιμασε κανεις? κανει δουλεια?
εχει μεσα ανταπτορα και μαλλον θα κανει για ενα πλυστικο einhell που εχω

παιδια την στρογγυλη βουρτσα για το πλυστικο την δοκιμασε κανεις? κανει δουλεια?
εχει μεσα ανταπτορα και μαλλον θα κανει για ενα πλυστικο einhell που εχω

Την έχω χρησιμοποιήσει με τον αντάπτορα που δίνει σε Karcher και έμεινα ικανοποιημένος. Καθάρισα πλακάκια-μάρμαρα, δεν ξέρω για άλλες επιφάνειες.

Αγόρασα εχτές το δράπανο ρεύματος. Το δοκιμάζω, δεν δούλευε ο αυξομειωτής στροφών. Δούλευε μόνο στην γρήγορη ταχύτητα. Το πάω πίσω, δοκιμάζω άλλα 5 επί τόπου, δεν δούλευαν στις τρεις αργές σκάλες, δοκιμάζω έκτο (6) δεν δούλευε η μία πιο αργή σκάλα. Το πήρα κι έφυγα...

Ιδια περιπτωση με τον ευθυ λειαντηρα. Ουτε και εκει λειτουργουν σωστα οι ταχυτητες σε δυο τεμαχια, ενα το δικο μου και ενα του Μπαμπη που ειχε αγορασει.
Τα κρατησαμε ομως γιατι αν και δεν δουλευαν οι χαμηλες ταχυτητες, δουλευαν οι υψηλες. Και σε τετοια τιμη αγορας δεν αξιζει να εισαι και πολυ μιζερος :)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχω απορία. Έτυχε στην παρτίδα η όλα λειτουργούν έτσι. Ας μας πουν κάποιοι που το πήραν.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα σε ολα τα μέλη! διαβάζω καιρό το νήμα και σήμερα είπα να γραφτώ!
Το πήρα και εγώ το δράπανο απο Μελίσσια και το dimmer του δέν ειναι και υποδειγματικό ειδικα στην πιο αργή σκάλα,την πρώτη, αλλα στο τόσο αργό δεν τρυπάς οποτε δε με νοιαζει μια χαρά είναι

Καλως τον, καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Πολυ καλα εκανες, σωστο το σκεπτικο σου που κρατησες το εργαλειο. Καλοριζικο :)