Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όπως το αναφέρεις ο συγκεκριμένος ανιχνευτής θερμοκρασίας( μην το λες θερμόμετρο το υποβαθμίσεις τελειως) είναι πολύ ευαίσθητος...
Αφού βρήκες πάλι καλά..

Για την οικονομια...του πληκτρολογιου ρε συ Κωστη :)
Μου εχει ξανατυχει να ειναι αρκετα στη σειρα προβληματικα. Κλασσικο παραδειγμα το δραπανο ρευματος, που πηρα 4 ή 5 για να πετυχω ενα καλο (ή πολυ εκκεντρα θα ηταν ή δεν θα δουλευε ο ρυθμιστης στροφων κτλ κτλ). Για αυτο ελεγα τις προαλλες οτι ειναι απο τα λιγοτερο ποιοτικα εργαλεια της parkside (+ το φινιρισμα που μοιαζει πιο παλιο, πιο "ψευτικο").
Απο την αλλη, βεβαια, οφειλεις να παραδεχτεις οτι με την πολιτικη αλλαγων τους σε υποχρεωνουν. Σημερα ουτε την αποδειξη δεν κοιταξαν. Και στη 2η αλλαγη ουτε που με ρωτησαν τιποτε.

Εχω την εντυπωση οτι τον τελευταιο καιρο τα κρουσματα αστοχιας των εργαλειων Parkside πληθαινουν ανησυχητικα.

Ειναι ανεπιτρεπτο για μια πολυεθνικη οπως το Lidl, οσο φτηνα εργαλεια και να πουλαει, να χρειαζεται να δοκιμαζεις 3-4 εργαλεια για να βρεις ενα που δουλευει στοιχειωδως σωστα.

Οσο αυτες οι αστοχιες εργαλειων ηταν εξαιρεσεις, εστω και συχνες, ειχε καλως και γινοταν αποδεκτο λογω τιμης και εγγυησης. Οταν ομως τεινουν να γινουν ο κανονας, κατι στραβο πρεπει να συμβαινει και πρεπει να διοθρωθει.

Ιδιαιτερα οταν ενας οργανισμος διαθετει τμημα Ποιοτικου Ελεγχου και οταν μαλιστα ισχυριζεται (οπως παρακατω) οτι ολες οι ηλεκτρικες συσκευες τεσταρονται απο ανεξαρτητους ειδικους αλλα και απο το δικο τους τμημα ποιοτικου ελεγχου!!

Electrical appliances and tools

When it comes to electrical appliances, we only settle for the highest standard of safety. That is why we have all our electrical appliances and tools tested by independent experts, as well as by our own quality control team.
https://www.lidl.co.uk/our-products/product-information/quality-control/non-food-information

Ποιον δουλευουν αραγε?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδια, προς ενημερωση, βρηκα και το αλλαξα το θερμομετρο στην Μεταμορφωση (ευχαριστω για την πληροφορια).
Ειχε 4-5, αλλαξα το στραβο και με το που βγηκα ανοιξα το καινουργιο...
Ε, κι αυτο στραβο ηταν. Συγκεκριμενα, "εφευγε" λιγο αριστερα το laser (το αλλο εφευγε, πιο πολυ, δεξια).
Επιτοπου ξανα αλλαγη (τελειωναν ο˜› ) και ξανα ανοιγμα.
Στην τριτη (μαλλον) το πετυχα :)
Και, βλεποντας, το κανονικο, ηταν ακομα πιο εμφανες το προβλημα των αλλων: Το "ματακι" μπροστα ηταν εμφανως εκτος θεσης και κοιταζε πλαγια (οχι μονο ο φακος, ολοκληρο το "χρυσο" περιβλημα). Σε αυτο ειναι ευθεια.
Just fyi

Πάλι καλά φίλε, χαίρομαι που τελικά λειτουργεί σωστά αυτό που άλλαξες! Δεν είναι τόσο τα λεφτά, αλλά το σπάσιμο νεύρων την στιγμή που πας να αγοράσεις ένα προϊόν και αυτό αντι να λειτουργεί σωστά, να είναι ελαττωματικό!
Εγώ όπως είπα εχθές, άλλαξα το δράπανο, και δείχνει να λειτουργεί σωστά, το μόνο που βλέπω είναι όταν το δράπανο είναι σβηστό και απλά γυρίζω με το χέρι τον περιστροφικό διακόπτη των στροφών, αυτός μερικές φορές σαν να ψιλοκολλάει αλλά ξεκολλάει γρήγορα. Δεν ξέρω μήπως αργότερα μου παρουσιάσει κανα πρόβλημα, αν και δεν νομίζω..αλλά που να πας να το αλλάξεις..μπορεί το επόμενο να βγει πολύ χειρότερο! Το μόνο που θέλω να τσεκάρω είναι αν λειτουργεί σωστά η κρούση γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω τρυπάνια..

Δείτε σε αυτό το βίντεο έναν YouTuber να δοκιμάζει το δράπανο του LIDL (Parkside PSBM 750 B3) και το δράπανο να έχει πρόβλημα στις χαμηλές σκάλες των στροφών! Έτσι ήταν και το δικό μου στις χαμηλές σκάλες, και εκεί που γύριζε κόλλαγε.. (Το πρώτο που αγόρασα πριν το αλλάξω)

https://www.youtube.com/watch?v=ogFuX_W9izc

Καλημερες.. Θυμαται κανεις ποια περιοδο βγαζει το πνευματικο πιστολετο ;

Ποιο απο ολα...;
Eιναι απο τα μονα εργαλεια,για πνευματικο πιστολετο εννοώντας, που δεν εχουν παρατηρηθει προβληματα..

https://www.lidl-service.com/cps/rd...leAttr=el&title=ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ PBH 1100 A1

https://www.lidl-service.com/cps/rd...&title=Σκαπτικό δράπανο με καλέμι PAH 1300 B2

https://www.lidl-service.com/cps/rd...&title=Σκαπτικό δράπανο με καλέμι PBH 1500 F6

https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-8C7E5D7C-4B842696/lsp/hs.xsl/product.html?id=3157494094&rdeLocaleAttr=el&title=%CE%A3%CE%BA%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B9%20PBH%201050%20B2

Εαν βγει το δευτερο σε φυσιολογικη τιμη εγω θα το παρω...

Last edited by a moderator:
Εχω την εντυπωση οτι τον τελευταιο καιρο τα κρουσματα αστοχιας των εργαλειων Parkside πληθαινουν ανησυχητικα.

Ειναι ανεπιτρεπτο για μια πολυεθνικη οπως το Lidl, οσο φτηνα εργαλεια και να πουλαει, να χρειαζεται να δοκιμαζεις 3-4 εργαλεια για να βρεις ενα που δουλευει στοιχειωδως σωστα.

Οσο αυτες οι αστοχιες εργαλειων ηταν εξαιρεσεις, εστω και συχνες, ειχε καλως και γινοταν αποδεκτο λογω τιμης και εγγυησης. Οταν ομως τεινουν να γινουν ο κανονας, κατι στραβο πρεπει να συμβαινει και πρεπει να διοθρωθει.

Ιδιαιτερα οταν ενας οργανισμος διαθετει τμημα Ποιοτικου Ελεγχου και οταν μαλιστα ισχυριζεται (οπως παρακατω) οτι ολες οι ηλεκτρικες συσκευες τεσταρονται απο ανεξαρτητους ειδικους αλλα και απο το δικο τους τμημα ποιοτικου ελεγχου!!

Electrical appliances and tools

When it comes to electrical appliances, we only settle for the highest standard of safety. That is why we have all our electrical appliances and tools tested by independent experts, as well as by our own quality control team.
https://www.lidl.co.uk/our-products/product-information/quality-control/non-food-information

Ποιον δουλευουν αραγε?

"Standards of SAFETY", λεει, οχι of quality. Λεπτη διαφορα, που ισως παιζει ρολο. Π.χ. το λειζερ ΔΕΝ ειναι, για παραδειγμα, επικινδυνο να εκραγει, αλλα ουτε και ελεγχθηκε η ευθυγραμμιση του. Λεω εγω τωρα.
Γενικα, παντως, ειναι οντως προβλημα ο ποιοτικος ελεγχος...αν και δεν ειμαι σιγουρος αν χειροτερευει.

Αν δεν κανω λαθος, το τελευταιο ψαχνω..
ΤΟ ειχε βγαλει περυσι, απλα δεν θυμαμαι ποτε ακριβως..
Αυτο που θες εσυ το ειχε βγαλει αμεσως μετα..

Δεν θυμαμαι να το εχω δει στην ιστοσελιδα του lidl η σε φυλλαδιο μιας και τα παρακολουθω...αλλα μπορει να ηταν και παραληψη μου...
Σε καθε περιπτωση αυτο που ψαχνεις ειναι το No1 σε αγορα απο τους καταναλωτες απο τα πνευματικα/σκαπτικα του...αξιζει με το παραπανω η αγορα του...στο 50αρικο εαν θυμαμαι καλα....

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι ναι εκει ..
Ελπιζω μεσα στο 3μηνο να το βγαλει ..

Πρεπει γιατι εαν υσχιει 22/4/2019 η τελευταια φορα καποια στιγμη θα το ξαναβγαλει....(πατα την αναλογη ημερομηνια)
https://www.supereverything.gr/prosfores/lidl

Οι μπαταριες που σας ελεγα πως εχω και που εχουν κλεισει 2 ετη χρησης.

Αγορασα 2 νεα σετακια χθες.

20200309-100305.jpg

Και εδω σε πληρη φορτιση με τον XTAR ΠΗΡΑΝ 2669 εως 2674 με ονομαστικη χωρητικοτητα 2400 mA!

Εξαιρετικο!

20200309-080546.jpg

Αν δεν κανω λαθος, το τελευταιο ψαχνω..
ΤΟ ειχε βγαλει περυσι, απλα δεν θυμαμαι ποτε ακριβως..
Αυτο που θες εσυ το ειχε βγαλει αμεσως μετα..

Το τελευταιο, που ειναι το "μικρο" κατεδαφιστικο (1050w και 3j, εναντι 1500w και 5j, του μεγαλου, ή κατι τετοιο), το ειχα παρει εγω, την τελευταια φορα που βγηκε. Νομιζω κοντευει κανα εξαμηνο, ισως και παραπανω.
Μπορει να θυμαται ο Μιχαλης (Χιωτης), που το ειχα παει να το δουμε.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αγορασα 2 νεα σετακια
Και εδω σε πληρη φορτιση με τον XTAR ΠΗΡΑΝ 2669 εως 2674 με ονομαστικη χωρητικοτητα 2400 mA!

Εξαιρετικο!

Εισαι ευχαριστημένος με αυτο το φορτιστή?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Aν θες φτηνοτερο κρουστικο δραπανο και πιθανως αρκετα καλυτερο απο αυτο που εφερε το Parkside μπορεις να πεταχτεις στο Leroy και να παρεις αυτο
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...apana/drapano-kroustiko-dexter-650w-62224134/

Ρε Μιχάλη είσαι φοβερός. Η μάνα του φόρουμ ! Σκεφτόμουνα, να ρωτήσω εδώ τι να πάρω. Και "πετάχτηκες" εσύ με την πρόταση σου. Έμεινα μ λ κ ς. Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου !
Το συγκεκριμένο δεν μου κάνει (παρά είναι φτηνό χαχα ) Ούτε ρυθμιζόμενες στροφές δεν έχει. Κοιτάω διάφορα μέχρι 50-60 ευρώ. Σ' ευχαριστώ και πάλι !

Εαν πας κοντα στα 60 ευρω και θες σοβαρο δραπανο με ρυθμιζομενη ταχυτητα εισαι εδω...το εχω στην κατοχη μου δεν το εχω πολυδουλεψει πολυ για να σου πω εντυπωσεις εμπειροστατεμενες......αλλα δεν εχει κανενα θεμα βεβαια απο αυτα που αναφερονται στο Parkside...!!!!
https://www.stanleycenter.gr/KROYST...750K?search=Stanley FMEH750K&description=true

Αγορασα 2 νεα σετακια χθες.

Εξαιρετικο!

Κυριάκο περίεργο μου κάνει. Πήρα και εγώ 2 σετ. Με τον XTAR Dragon, στο test χωρητικότητας (δηλ. πλήρη φόρτιση, αποφόρτιση και φόρτιση) με 0.5Α μου έβγαλε 16 μπαταρίες στα 2100-+ mAh. Με εξαίρεση 2 μπαταρίες που έφτασαν στα 2300-+. Για κάθε τετράδα μπαταριών χρειάζονται περίπου 8-10 ώρες για το τεστ. O VC4 (που επίσης έχω) δεν τεστάρει χωρητικότητα.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά και στο ιντερνετ που διάβαζα, καμία από τις Eco Tronic φτάνει στην αναγραφόμενη χωρητικότητα.

Επίσης οι 3A, δεν ξεπερνούν (καμία από τις 16 που μέτρησα) τα 800mAh. Γύρω στα 750+-

Ίσως κάποιος πιο ειδικός μας τα πει καλύτερα. Αλλά και πάλι λέγω, ότι είναι πολύ κοντά στα όρια τους στην χωρητικότητα. Δεν ξέρω βέβαια με αντοχή/ρεύματα που έχουν/δίνουν. Επίσης υποθέτω ότι μετά από 2-3 φορτίσεις, μπορεί να στρώσουν και να ανεβάσουν ενδείξεις χωριτηκότητας αλλά και πάλι αμφιβάλλω αν θα πλησιάσουν τα 2400 που αναγράφουν. Για τα λεφτά τους δείχνουν καλές πάντως. Αν και είναι πιο παχιές από τις Eneloop, κάτι που δημιουργεί θέμα στην τοποθέτησή τους σε κάποια στενά "κιβώτια" μπαταριών που έχουν μερικές συσκευές, ειδικά όταν 3 ή 4 μπαταρίες τοποθετούνται δίπλα η μία στην άλλη.

Εισαι ευχαριστημένος με αυτο το φορτιστή?

Μια χαρά είναι ο VC4. Αν και πλέον έχει βγει καινούριο μοντέλο (δεν θυμάμαι κωδικό)...ίσως είναι VC4S

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κωστή μάλλον θες να πεις....!!!

Χάνει πολύ Άγγελε....ειναι μεγαλη η διαφορα....να δει και ο Μιχάλης αυτό που πήρε για εμένα και εάν είναι το ίδιο θα το πάμε πίσω(ελπίζω όχι μην τρέχω το άνθρωπο τζαμπα)...

Mια χαρα ειναι ο ανιχνευτης θερμοτητας Κωστη, στοχευει καλυτερα και απο τον Bosch!

Yποψιαζομαι οτι τα υγιη parkside επιλεγουν τον ιδιοκτητη τους. Με καποιο τροπο διαισθανονται ποιος τα αγαπαει αληθινα και τα θελει για αυτο που ειναι -και οχι μονο για την τιμη τους :flipout: