Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλοριζικα Ηλια.

Το ψηφιακο πολυμετρο σου αναβοσβηνει νουμερα στην οθονη οταν δεν ειναι σταθερο? Οταν κουνας δηλαδη τους ακροδεκτες κλπ.

Στην μετρηση ευτυχως δεν εχει θεμα, μετραει σωστα και η ενδειξη δεν αναβοσβηνει.

Κανονικα επρεπε να το επιστρεψω και να δοκιμασω την τυχη μου σε ενα πιο υγιες εργαλειακι αλλα...
-πρωτον, βαριεμαι
-δευτερον, κανει την δουλεια του και
-τριτον και σημαντικοτερο, φοβαμαι οτι αν κανω την αρχη και αρχισω τις επιστροφες, θα αλλαξει το καλο μου καρμα με τα parkside και θα μου πεφτει συνεχεια το ετοιμοθανατο που δεν περασε απο ποιοτικο ελεγχο :)

Μιχάλη δεν το πρόσεξα άλλα δεν μου έκανε την εντύπωση για κάτι τέτοιο θα το δω και θα σου πω.

Καλορίζικα Ηλία και καλοδούλευτα.

Τις μύτες με τα μαγνητάκια πως τις είδες ; έχουν δύναμη συγκράτησης, ή πέφτουν οι βίδες με το πρώτο γύρισμα ;

Καλημέρα, την πλάνη την δοκίμασε κανείς από όσους την αγόρασαν? Ανταλλακτικά μαχαίρια βρισκουμε στο εμπόριο γιο αυτήν?

Την πλανη την έχω καιρό....τα μαχαίρια θέλουν αλλαγή δεν "φαγωνουν" ομοιόμορφα...
Bosch η Dewalt να βάλεις....

Ήρθε η λάμα της einhell για την πριονοκορδέλα της parkside που λέγαμε χτες.
Ταιριάζει μια χαρά και φαίνεται να είναι ακριβώς ίδια, άντε οι διαφορές τους να είναι λιγότερο από μισό χιλιοστό.

Την πλανη την έχω καιρό....τα μαχαίρια θέλουν αλλαγή δεν "φαγωνουν" ομοιόμορφα...
Που βρίσκουμε τέτοια? Και από τιμές που παίζουν? Θέλω να μάθω αν συμφέρει η αγορά της ή να πάω σε κάτι άλλο.

Πλυστκό μηχάνημα υψηλής πίεσης 1400W της Black + Decker στα LIDL!

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/kipos-frontida/49300/p49300

Aυτο δεν θα αρεσει καθολου στους εμπορους/αντιπροσωπους της Βlack and Decker στην Ελλαδα...απο την αλλη νομιζω οτι θα ειναι καλο για τους πελατες.
Εχω την εντυπωση οτι αυτο το πλυστικο βγαινει στην μιση τιμη απο οτι πουλιεται στα καταστηματα, εκτος και αν ειναι διαφορετικο μοντελο στα ιδια watt..
Eιμαι σιγουρος οτι αυτη η κινηση δεν θα αρεσει και σε αλλους εμπορους που πουλανε διαφορετικες μαρκες εργαλειων!

Εαν αρχισει το lidl να εμπορευεται bosch, black and decker, makita, etc. σε τετοιες τιμες λιανικης, νομιζω οτι θα τα βαψει μαυρα ακομα και το amazon :)

Ναι, αλλα εαν αρχισει να εμπορευται εντονα, και οχι ενα-δυο κωδικους το χρονο, θα υπαρξει θεμα με τους ντοπιους εμπορους.
Βεβαια αν το κανει θα εχει θεμα με τα δικα της προιοντα, αλλα ποιος ξερει τις ισορροπιες και την στρατηγικη καλυτερα απο τους ιδιους.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι, αλλα εαν αρχισει να εμπορευται εντονα, και οχι ενα-δυο κωδικους το χρονο, θα υπαρξει θεμα με τους ντοπιους εμπορους.
Βεβαια αν το κανει θα εχει θεμα με τα δικα της προιοντα, αλλα ποιος ξερει τις ισορροπιες και την στρατηγικη καλυτερα απο τους ιδιους.

Ειναι πόλυεθνικη Μιχαλη...δεν νομιζω οτι εχει προβλημα στο να προβει σε εντονη εμπορευση η να την εχει stanby οποτε χρειαστει...βλεπεις η ποιοτητα Parkside η Powerfix δεν ειναι και η καλυτερη και συνεχως πεφτει....να μην εχει εναλλακτικη...;

Γνωρίζετε αν αυτό το πλυστικό μηχάνημα είναι καλό, αξίζει να το πάρει κανείς ή είναι αδύναμο ή ...

Επειδη την εχω κι εγω (απο την προηγουμενη φορα που την ειχε βαλει), υπαρχει κανα link για υο ποια κανει;
Εμενα, νομιζω, ηταν λιγο "χτυπημενα" τα μαχαιρια εξαρχης, αλλα δεν ασχοληθηκα. Γενικα δεν την εχω δουλεψει, αλλα αν θελουν ετσι κι αλλιως αλλαγη...

Ποιες διαστασεις αλλαζουν;

από τις κριτικές των Γερμαναράδων φαίνεται καλή περίπτωση , με μόνη ένσταση τα 3,2 μέτρα του καλωδίου (το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος είναι 5 μέτρα άρα ικανοποιητικό) . Σε αυτή τη τιμή δύσκολα να βρεις ανταγωνισμό. Επειδή είναι σίγουρα φασόν μάλλον το φτιάχνει η ιταλική annovi Reverberi μεγάλος φασονατζής ή η lavor επίσης μεγάλος φασονατζής την Κίνα βέβαια .

Τελικά παιδιά δεν αγόρασε κάποιος άλλος το πιεστικό που είχε βγάλει την προηγούμενη εβδομάδα με τα 170 bar;

Sent from my iPhone using Tapatalk