Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τι ώρα μπαίνουν οι προσφορές που τρέχουν ; Απο το άνοιγμα ή κατα τη διάρκεια της ημέρας; Μπορεί να περάσω πριν τη δουλειά κατα τις 9 παρά αλλά μην κάνω τσάμπα παράκαμψη..

Οι προσφορές τρέχουν με το άνοιγμα...δλδ απο τις 8 που ανοίγει το κατάστημα...
Δεν ξέρω τι θες να πάρεις αλλα καλό ειναι αν το θες πολύ...Να περάσεις με το άνοιγμα...Για να είσαι σίγουρος γιατι κάποια πράγματα γίνονται ανάρπαστα...

Οι προσφορές τρέχουν με το άνοιγμα...δλδ απο τις 8 που ανοίγει το κατάστημα...
Δεν ξέρω τι θες να πάρεις αλλα καλό ειναι αν το θες πολύ...Να περάσεις με το άνοιγμα...Για να είσαι σίγουρος γιατι κάποια πράγματα γίνονται ανάρπαστα...

Θα περάσω το πρωί γιατι μετα το βράδυ ίσως δεν προλάβω λόγο ώρας .
Ενα δραπανοκατσάβιδο , μυτάκια και κανα εργαλειάκι χειρός σκέφτομαι.
Για την βάση του δράπανου θα το δώ εκείνη τη στιγμή.

Πάντως και οι σέγες που είχαν εξαιρετική τιμή στα 30 ευρώ δεν έφυγαν την ίδια μέρα.. (ηταν και σάββατο) είχε για 2 -3 μέρες σε κάποια καταστήματα. Σίγουρα όχι σε όλα.

Εγω αυτη την τακτική ακολουθώ...αλλα με βολεύει μιας και ειναι σχεδον στον δρόμο μου να είμαι εκει στις 8...
Και η αλήθεια ειναι οτι ετσι οτι θέλω...δεν το εχω χάσει...

Λοιπόν επέστρεψα κι εγώ.

Πήρα Το δραπανοκατσάβιδο είναι το B4 αρα το τελευταίο.. οχι b3 που γράφει το φυλλάδιο. Εψαξα μήπως είχε κανένα κίτρινο ltd .. αλλα σίγα μην έιχε :p
Αγόρασα τις parkside μύτες
1 σετ γυαλόχαρτα 7 ευρώ
2 εργαλεία χειρός powerfix.. Τα γαλλικά κλειδιά τα εξαφάνισαν .. βρήκα μετα απο πολύ ψάξιμο στον κάδο 1. Και να φανταστείτε πήγα 9 το πρωί..Εκτος και αν είχαν φέρει λίγα.
1 βάση δραπάνου powerfix ..

Πολύ ωραία μου φάνηκαν τα σκαρπέλα .Δεν αγόρασα βέβαια μιας και δεν νομίζω να χρειαστώ άμεσα.
Ανάρπαστα έγιναν τα τρυπανάκια σετ της parkside με 5 ευρώ.

Πραγματικά μην είστε Ελληνάρες και αγοράζετε τα εργαλεία 10 - 10 και χωρίς να τα χρειάζεστε.. Εγώ προσωπικά πήρα όσα χρειαζόμουν και τίποτα παραπάνω.
Πάντως έχουν φερει ποσότητα εδω πάνω οπότε εικάζω οτι θα παίζει αποθεμα όλη την εβδομάδα.. Το σετ με τρυπανάκια θα φύγει σήμερα λογικά..

Λεω να πεταχτω και εγω για την βαση δραπανου. Τα σκαρπελα τα εχει δοκιμασει κανεις ; Σκεφτομαι να ξεκινησω την κατασκευη οργανου και να τα παρω να δοκιμαζω σε αχρηστο ξυλο στην αρχη. Αλλιως για καλα επωνυμα πρεπει να δινω 15 για το ενα. Χρειαζονται τροχισμα στην αρχη;

Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά όπως τα είδα και με τιμή 7 ευρώ θα έλεγα να τα τσιμπήσεις. Τα επώνυμα σκαρπέλα ειναι ακριβα. Οποτε για ξεκίνημα είναι οτι πρέπει.

Το δραπανοκατσάβιδο πόση ώρα θέλει για να φορτίσει πλήρως ;

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πέρασα μια βόλτα απ´το Lidl Ελληνορώσων. Δεν υπήρχαν καθόλου bits, μάλλον δεν έφεραν, μου φαίνεται πολύ περίεργο να τα εξαφάνισαν όλα, δεν είναι και ιδιαίτερα φτηνά. Εγώ δεν πήρα τίποτε, έριξα μια ματιά στα εργαλεία powerfix αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι.
Κυρίως γράφω αυτό το post για να πώ, σ´όποιον ενδιαφέρεται, οτι είδα να υπάρχει και μια ξεχασμένη σέγα. Το κουτί ήταν ανοιχτό αλλά δεν κάθισα να κοιτάξω αν είναι πλήρες.

περασα απο τα δικα μου lidl (αλεξ/λη-περιοχη απαλος) και ειχε αρκετα. αλλα δεν πηρα. θα προτιμησω προς το τελος του μηνα, οταν πληρωθω να χτυπησω ενα επωνυμο ας ειναι και κανα 50-60 ευρω παραπανω, αλλα με δευτερη μπαταρια.

Στα 50 ευρώ που το έχει το lidl σε βάζει σε δέλεαρ. Η λογική πάντως λέει οτι πρέπει να φέρουν και μπαταρίες για τα δραπανοκατσάβιδα..Τα έχει πολύς κόσμος.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πέρασα μια βόλτα απ´το Lidl Ελληνορώσων. Δεν υπήρχαν καθόλου bits, μάλλον δεν έφεραν, μου φαίνεται πολύ περίεργο να τα εξαφάνισαν όλα, δεν είναι και ιδιαίτερα φτηνά.

Οντως Μπαμπη, δεν ειναι φτηνα αλλα φαινεται να ειναι καλα και ανθεκτικα.
Μου εκανε εντυπωση οτι στο τεστ που εκανα προσφατα κοντραραν στα ισια τα απλα bits της WERA!

εγω απεριψα τον πριτσιναδορο γιατι προσεξα οτι ειναι για 3 ειδων πριτσινια

Θα επρπε να παρω εκεινον απο τα Λερου (που ημουν το Σαββατο) που δεχεται 4 ειδη και φαινοταν το ιδιο καλη κατασκευη στα 4 ευρω.

στο lidl που είναι στο χαλάνδρι πλάι στην αττική οδό, είχε παρα πολλά set με bits.

Και καμια 10ρια κατσαβιδια

μια παρατήρηση για την θήκη με τα 71 σετάκια bits και νο 1 βάση φυλλαδίου. Τέρμα κάτω δεξιά εχουν βάλει ενα λάθος torx bit..Αντι για 3χ40άρια έχουν βάλει 4χ30άρια.

Λεπτομέρεια αλλά ρίξτε μια ματιά αν είναι σωστά τα bits πριν τα βάλετε στο καλάθι.Μπορεί να έχουν και άλλο λαθος ίσως και περισσότερα.

Attachments

• bits.jpg
    bits.jpg
    77.2 KB · Views: 267
Last edited:
Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Στο Lidl Αγίας Παρασκευής δεν υπάρχει το σετ των 56 τεμαχίων με τα καρυδάκια. Πήρα το νούμερο 2 του φυλλαδίου, αυτό με τα 71 τεμάχια.
Προσοχή όταν βγάζετε και βάζετε τα μακρυά bits της πλάτης. Απ´τα 9 μου έσπασαν τα 3.
Και είδα ότι υπάρχουν και σέγες...

Πηγα και εγω και τσιμπησα το 18αρακι για να το κανω δωρο στον παππου μου τον Χιωτη μαστορα που γιορταζε το Σαββατο.
Με εντυπωσιασε η κατασκευη του που ειναι πολυ προσεγμενη με μονη εξαιρεση την βαλιτσα η οποια για ειναι τοσο μικρη δε χωραει ουτε ανταλλακτικη μυτη μπιτ που λεει ο λογος.
Ακομη ενα ασχημο ειναι πως το τσοκ πρεπει να ειναι ανοιχτο για να κλεισει!!!
Η μπαταρια δεν ηταν αδεια αλλα γεμισε σε 15 λεπτα.

Πηγα και εγω και τσιμπησα το 18αρακι για να το κανω δωρο στον παππου μου τον Χιωτη μαστορα που γιορταζε το Σαββατο.
Με εντυπωσιασε η κατασκευη του που ειναι πολυ προσεγμενη με μονη εξαιρεση την βαλιτσα η οποια για ειναι τοσο μικρη δε χωραει ουτε ανταλλακτικη μυτη μπιτ που λεει ο λογος.
Ακομη ενα ασχημο ειναι πως το τσοκ πρεπει να ειναι ανοιχτο για να κλεισει!!!
Η μπαταρια δεν ηταν αδεια αλλα γεμισε σε 15 λεπτα.

ουτε εμένα ηταν άδεια.. είχε 3 κόκκινα. Την έβαλα στο φορτιστή και νομίζω να βγάλει πράσινη ένδειξη για να φορτίσει πλήρως.

Είδε κανείς καμιά σέγα στην Θεσ/νίκη;