Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημέρα το φαλτσοπροιονο ειναινμς την συρωμενη κεφαλή δεν μπορω να δω απο το σκαν που εχεις κάνει...

Υποθέτω (μάλλον σίγουρος είμαι) οτι δεν είναι το radial αλλά το απλό, όχι το συρόμενο.

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καμιά φορά το κάνει αλλα έχει εμφανή σήμανση.

Άντε πάλι, με κάνατε να ανάψω τον scanner ;)

Μπάμπη, εγώ θέλω τη ζακέτα φλις ;)

αυτό μου αρέσει στα Lidl. σε κρατάει σε εγρήγορση και έχει και ένα suspense μέχρι το τέλος :BDGBGDB55:

EDIT: εμφανιστήκανε στο site, χωρίς το δισκοπριονο.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=494

εχει κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια.

Το σέτ με τα ουπα βίδες καρφιά είναι 1 που εχει απ όλα τα είδη ;

ή το κάθε ειδος είναι σε 1 σετάκι ξεχωριστό;

Όπως δείχνει το φυλλάδιο έχει τέσσερα σετ :

• Ένα σετ νοβοπανόβιδες σε τέσσερα μεγέθη
  • Ένα σετ ούπα σε τέσσερα μεγέθη
  • Δυο σετ με καρφιά σε τέσσερα μεγέθη το καθένα

4,99 ευρώ το κάθε σετ

αυτό μου αρέσει στα Lidl. σε κρατάει σε εγρήγορση και έχει και ένα suspense μέχρι το τέλος :BDGBGDB55:

EDIT: εμφανιστήκανε στο site, χωρίς το δισκοπριονο.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=494

και τον πλαστικοποιητή δεν βλέπω.

Θα ειναι στα ειδη γραφειου, οταν το βγαλουν στο site

Kαλημερα συναδελφοι!

Τα ουπα ειναι διαφορα μεγεθη. 5,6,8 και 10 χιλιοστων. Αντιστοιχα μεγεθη ειναι και οι βιδες.

Το φαλτσοπριονο βλεπω οτι εχει μεγιστο μηκος κοπης τα 120μμ, οποτε αποκλειεται να εχει συρωμενη κεφαλη.

Τελικά το φαλτσοπριονο δεν ειναι σε ολα τα καταστηματα; Το περίμενα τοσο καιρο ρε γαμωτο...
Πάντως οπως λέει και ο Χιώτης δεν ειναι το radial λόγω πλάτους κοπής.

Και πλατους κοπης και τιμης, επαιζε στα 99.99 ευρω.
Παντως παιδια ειχα παρει τοτε δυο σετ καρφακια στα στρογγυλα πλαστικα κυαθια που κουμπωνε το ενα πανω απο το αλλο.
Εξαιρετικα!!!

Επρεπε να ξεβιδωσω μια παραξενη βιδα -δεν ειχα το αναλογο bit, δεν το εχω ξανασυναντησει- και χρησιμοποιησα ενα bit απο ενα σετακι POWERFIX Lidl.

Η μυτη καταστραφηκε αν και το ζορι δεν ηταν και μεγαλο για να ξεβιδωσει η βιδα. Μπορει η μυτη να μην ταιριαζε στην βιδα αλλα η ποιοτητα του συγκεκριμενου σετ...δε λεει στα ζορια..

16120176646_f44c67c3e6_z.jpg

Επρεπε να ξεβιδωσω μια παραξενη βιδα -δεν ειχα το αναλογο bit, δεν το εχω ξανασυναντησει- και χρησιμοποιησα ενα bit απο ενα σετακι POWERFIX Lidl.

Μιχάλη, έχουμε πάρει ένα σκασμό εργαλεία και πάντα συμβαίνει να χρειαζόμαστε αυτό που δεν έχουμε.-bye-

Εγώ, κι εδώ οφείλω να δώσω τα εύσημα στον Γιάννη (IOANNISTSA) γιατί αυτός μου το έδειξε :grinning-smiley-043, πήρα σχετικά πρόσφατα αυτή την κασσετινούλα της Proxxon και μου έλυσε τα χέρια κυριολεκτιά... Έτυχε να χρειαστώ πολύ περίεργα bits και σε σχήμα αλλά και σε πάχος/μήκος και εκεί μέσα υπήρχαν τα πάντα.
Χτύπα την !!!

23107details.jpg

Καμιά φορά το κάνει αλλα έχει εμφανή σήμανση.

Άντε πάλι, με κάνατε να ανάψω τον scanner ;)

Μπάμπη, εγώ θέλω τη ζακέτα φλις ;)

τελικά επιβεβαιώνεται, για μια ακόμη φορά, ότι άλλα εργαλεία προωθούνται στη Β. Ελλάδα και άλλα στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, α) η 1η και η 3η σελίδα είναι ίδιες στο φυλλάδιο της Αθήνας και β) τα σετ με bits υπάρχουν, επίσης, αλλά με διαφορετική διάταξη σελίδας και περιεχόμενου και, ειδικά, χωρίς το φαλτσοπρίονο, τις κάλτσες και την τελευταία σειρά.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μιχάλη, έχουμε πάρει ένα σκασμό εργαλεία και πάντα συμβαίνει να χρειαζόμαστε αυτό που δεν έχουμε.-bye-

Εγώ, κι εδώ οφείλω να δώσω τα εύσημα στον Γιάννη (IOANNISTSA) γιατί αυτός μου το έδειξε :grinning-smiley-043, πήρα σχετικά πρόσφατα αυτή την κασσετινούλα της Proxxon και μου έλυσε τα χέρια κυριολεκτιά... Έτυχε να χρειαστώ πολύ περίεργα bits και σε σχήμα αλλά και σε πάχος/μήκος και εκεί μέσα υπήρχαν τα πάντα.
Χτύπα την !!!

23107details.jpg

Eυχαριστω Μπαμπη!!
Θα κοιταξω πρωτα μηπως και υπαρχει αντιστοιχο bit στα εργαλεια του πατερα μου.

Παντως το παραπανω σετακι της Proxxon ειναι βαρβατο!!

Ποπο..
και τωρα μολις εψαχνα να βρω μακρια μπιτ ασφαλειας για να ξεβιδωσω ενα πολυμπριζο.
κοντα εχω.

Μιχαλη θα σε μαλωσω!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχεις TW μπιτακια???????????

Χρησιμοποοιειται σε πολλες ηλεκτρικες συσκευες, σιδερα ηλεκτρικα, καφετιερες ακομη και πολυμπριζα!

Γρηγορα για Proxxon!

Χεχεχεχεχε

Μιχαλη θα σε μαλωσω!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχεις TW μπιτακια???????????

Χρησιμοποοιειται σε πολλες ηλεκτρικες συσκευες, σιδερα ηλεκτρικα, καφετιερες ακομη και πολυμπριζα!

Γρηγορα για Proxxon!

Χεχεχεχεχε

Η συγκεκριμένη βίδα δεν είναι TW (Tri-wing) είναι Tri-Point/Y-Type

Πάνω : TW (Tri-wing)
Κάτω : Tri-Point/Y-Type

TriWing-and-Y-Type-screwdriver-bits-and-screw-heads.jpg

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Με μια γρήγορη αναζήτηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρήκα την κασετίνα proxxon με 75 τεμ. 1) στο Toolstore στα 52 ευρώ και 2) στο e-shop στα 52,90.
Τη βρήκα και στο εξωτερικό αλλά με την προσθήκη των μεταφορικών έρχεται στα ίδια ή και ακριβότερα.

Πριν την παραγγελία στο e-shop, που έχει πολλά υποκαταστήματα, σκέφτηκα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια άλλη πηγή με φτηνότερη τιμή.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Με μια γρήγορη αναζήτηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρήκα την κασετίνα proxxon με 75 τεμ. 1) στο Toolstore στα 52 ευρώ και 2) στο e-shop στα 52,90.
Τη βρήκα και στο εξωτερικό αλλά με την προσθήκη των μεταφορικών έρχεται στα ίδια ή και ακριβότερα.

Πριν την παραγγελία στο e-shop, που έχει πολλά υποκαταστήματα, σκέφτηκα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια άλλη πηγή με φτηνότερη τιμή.

Στο Amazon.de επειδή παραγγέλνω και άλλα αντικείμενα μου το χρεώνει 48,5 ευρώ (45 +3,5 μεταφορικά).
Μόνο του τα μεταφορικά είναι 10,75 ευρώ σύνολο 55,75 ευρώ.

Παιδια υπαρχει ακομη ενα σετ της Proxxon με ιδια ποικιλια σε bit αλλα χωρις το κατσαβιδι στα 20-25 ευρω!
Για ψαχτειτε λιγακι!

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εννοείς στην εγχώρια ή στην εξωχώρια αγορά;

(Γιατί βάζεις γρίφους πρωί-πρωί;)