Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δημήτρη πολύ θηρίο δεν είναι??? Έπειτα δε θα ξεζουμισει την μπαταρία επειδή λέτε για πολύωρη χρήση???
Βγάζει ανά περιόδους έναν επαναφορτιζομενο με λεντ!
Για τσέκαρε το!

Φιλε εντουρα δεν τη ξερω καθολου τη φαση.. εδω ειναι η περιγραφη:

Με 4 λειτουργίες φωτισμού
Προβολέας αλογόνου, ισχυρού φωτισμού με min. 800 lm και περ. 250 m εμβέλεια
Δακτύλιος LED εξοικονόμησης ενέργειας με διάρκεια φωτισμού έως 20 ώρες
Πλαϊνή λυχνία LED για ομοιόμορφο φωτισμό χώρου (περ. 40 ώρες)
Προειδοποιητική λυχνία LED φλας (περ. 85 ώρες)
Συμπεριλαμβάνεται φορτιστής, αντάπτορας αυτοκινήτου 12 V και πρακτικός ιμάντας μεταφοράς
Στιβαρό περίβλημα, με προστασία από σταγόνες νερού (IP44)
Ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6 V με 4 Ah

Λεω μηπως γλυτωσω απο τα καλωδια περα δωθε καθε φορα..

τα πράγματα είναι απλά...

το παίρνεις και το τεσταρεις για 15+ μέρες. Σου κάνει; το κρατάς.
Δεν σου κάνει; το πας πίσω και παίρνεις τα χρήματα σου.

Το μόνο που θα σε ρωτήσουν είναι αν είναι χαλασμένο ή όχι για να το αποθηκεύσουν στο σωστό σημείο.

Μηπως εχει παρει κανενας τον προβολέα χειρός..? σκεφτομαι για προβολεα για δουλεις στο μηχανακι το βραδυ εξω απο το σπιτι. Μπορω να τραβηξω και μπαλαντεζα βεβαια , αλλα πρεπει ναναι ευκολια ο φορητος.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=27025

102630_01_f.jpg

o καλύτερος φακός για να κάνει κάποιος δουλειές εκτός σπιτιού και να έχει τα δυο χέρια ελεύθερα είναι ο φακός κεφαλής. Δείτε στο http://www.fasttech.com/category/1602/headlamps

τα πράγματα είναι απλά...

το παίρνεις και το τεσταρεις για 15+ μέρες. Σου κάνει; το κρατάς.
Δεν σου κάνει; το πας πίσω και παίρνεις τα χρήματα σου.

Το μόνο που θα σε ρωτήσουν είναι αν είναι χαλασμένο ή όχι για να το αποθηκεύσουν στο σωστό σημείο.

Λες ε..? καλη ιδεα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

o καλύτερος φακός για να κάνει κάποιος δουλειές εκτός σπιτιού και να έχει τα δυο χέρια ελεύθερα είναι ο φακός κεφαλής. Δείτε στο http://www.fasttech.com/category/1602/headlamps

Το εχω σκευτει κ αυτο σαν λυση φιλε Βλασιδη..

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αν κάποιος θέλει την μεγάλη κασετίνα με τα καρυδάκια που είχε βγει, υπάρχουν σήμερα το πρωί 5 στο lidl Δραπετσώνας.

Εχει δικιο ο Βλασιδης!
Και εχει κατι φακους εξαιρετικους με 18650 και την μπαταρια στην ζωνη για να μην εχεις βαρος στο κεφαλι!!!

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αν κάποιος θέλει την μεγάλη κασετίνα με τα καρυδάκια που είχε βγει, υπάρχουν σήμερα το πρωί 5 στο lidl Δραπετσώνας.
Για Θεσ/νίκη υπάρχει τίποτα. Αν πάει κανείς Δραπετσώνα δεν παίρνει και μία για μας.

Φιλε αυτη ειναι η καλυτερη ερωτηση που μπορουσε να γινει.

Αυτοι οι φακοι πιστευω οτι ειναι πιο πολυ για να δεις μακρυα...εξου και το 250μετρα εμβελεια...πολυ καλοι για αυτη την δουλεια...
απο κοντα το φως θα ειναι πολυ εντονο αλλα και σχετικα συγκεντρωμενο φοβαμαι οτι ΔΕΝ θα κανεις την δουλεια σου...
Θα προτεινα να δεις κατι που να διαχεει το φως και οχι κατι σε φακο...
http://www.energizer.eu/gr/gr/products/lighting/fusion_2in1_standing

Καλησπέρα! Εχω πάρει πολλά εργαλεία parkside και μέχρι τώρα εχω μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος έχουν αντέξει στο χρόνο με σχετικά βαριά χρήση! Σκέφτομαι να πάρω το Επαναφορτιζόμενο πολυεργαλείο PAMFW 10.8 A1 39 που θα εχει απο βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω αν το εχει πάρει κανένας σε παλεοτερη προσφορά να πει εντυπώσεις.. Φοβάμαι μηπως ειναι πολύ ψόφιο λόγο μπαταρίας! Το θελω για μικροδουλειές σε ώρα ανάγκης!

Εγώ για φακό καθημερινής χρήσης χρησιμοποιώ το πίσω μέρος από μια "ρακέτα" για τα κουνούπια που πουλάνε οι κινέζοι.
Ξεβιδώνει από την ρακέτα και είναι φακός LED με φις 220V στο πίσω μέρος για φόρτιση.
Κάνει μια χαρά την δουλειά του... κρατάει αρκετά η φόρτιση και χτυπάει και μακριά όταν χρειαστεί.
Έχω 2-3 από αυτούς.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Φιλε εντουρα δεν τη ξερω καθολου τη φαση.. εδω ειναι η περιγραφη:

Με 4 λειτουργίες φωτισμού
Προβολέας αλογόνου, ισχυρού φωτισμού με min. 800 lm και περ. 250 m εμβέλεια
Δακτύλιος LED εξοικονόμησης ενέργειας με διάρκεια φωτισμού έως 20 ώρες
Πλαϊνή λυχνία LED για ομοιόμορφο φωτισμό χώρου (περ. 40 ώρες)
Προειδοποιητική λυχνία LED φλας (περ. 85 ώρες)
Συμπεριλαμβάνεται φορτιστής, αντάπτορας αυτοκινήτου 12 V και πρακτικός ιμάντας μεταφοράς
Στιβαρό περίβλημα, με προστασία από σταγόνες νερού (IP44)
Ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6 V με 4 Ah

Λεω μηπως γλυτωσω απο τα καλωδια περα δωθε καθε φορα..

Δεν ξέρω αν είναι όμοιος με αυτόν που είχα αγοράσει τον ΙΟΥΛ 2011 (Rechargeable Torch), όμοιου μεγέθους, σχήματος και δυνατοτήτων, αλλά, στην περίπτωσή μου, τον δούλεψα για λίγο διάστημα, τον άφησα για μεγαλύτερο στην αποθήκη και όταν τον ξαναχρειάστηκα (μετά από 2 χρόνια) διαπίστωσα ότι δεν λειτουργούσε. Διαβάζοντας το manual κατάλαβα (εκ των υστέρων, βέβαια) ότι έπρεπε να τον φορτίζω σε τακτά χρονικά διαστήματα. Φίλος που είχε αγοράσει τον ίδιο, τον πέταξε, αλλά εγώ ενεργοποίησα το αξιόλογο after sales σύστημα του Lidl (και συγκεκριμένα της Targa) και εισέπραξα από Γερμανία το ποσό που είχα δώσει (19,99).

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλησπέρα! Εχω πάρει πολλά εργαλεία parkside και μέχρι τώρα εχω μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος έχουν αντέξει στο χρόνο με σχετικά βαριά χρήση! Σκέφτομαι να πάρω το Επαναφορτιζόμενο πολυεργαλείο PAMFW 10.8 A1 39 που θα εχει απο βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω αν το εχει πάρει κανένας σε παλεοτερη προσφορά να πει εντυπώσεις.. Φοβάμαι μηπως ειναι πολύ ψόφιο λόγο μπαταρίας! Το θελω για μικροδουλειές σε ώρα ανάγκης!

Καλως τον!

Oι μπαταριες parkside ειναι αξιοπιστες. Καποια εργαλεια μπαταριας parkside που εχω εχουν ξεπερασει τα τρια χρονια και οι μπαταριες κρατανε γερα.
Εχω το ροταρυ εργαλειο μπαταριας parkside, οχι το συγκεκριμενο, αλλα δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι και αυτο θα ειναι best value for money.

Aν δεν ειχα ηδη δυο παρομοια πολυεργαλεια, σιγουρα θα το αγοραζα. Σιγουρα ψοφιο δεν ειναι και σιγουρα για μικροδουλειες που λες (και οχι μονο) ειναι ιδανικο.

ωραία πραγματάκια βλέπω και μου άνοιξε η όρεξη αρκετά..

Μακάρι να είχαμε και το dremelaki μπαταρίας αλλά θα έρθει κι αυτό σύντομα θέλω να πιστεύω.

Last edited:

Κάποιος να μου πεί αν αξίζουν α) ο Λειαντήρας και β) το πολυεργαλείο. Έχω δισκοπρίονα, το μικρό και το μεγάλο, σέγα, γωνιακό τροχό, ρούτερ, όλα ηλεκτρικά, τι λέτε αξίζει το πολυεργαλείο ή είναι πολυτέλεια - περιττό; Ευχαριστώ.

Ο διπλος λειαντηρας στα 30 ευρω ειναι πραγματικη ευκαιρια. Αν τον χρειαζεσαι, αξιζει να τον αγορασεις.

Αναφορικα με το πολυεργαλειο μπαταριας λιθιου, μπορει η αγορα του να ειναι οντως πολυτελεια αλλα η τιμη του απλα δεν υπαρχει!

Το δραπανοκατσάβιδο PABS 10,8 C2 του ΣΑ 31/1 αξίζει; το έχει κανείς;
Δεν γράφει τίποτε για εγγύηση, ποιο τσοκ φοράει κλπ αλλά από το site του Lidl στο Amazon.de βρήκα αυτά τα στοιχεία:

Features:
Durable and powerful motor with 2-speed gearbox
60-minute rapid charger with automatic charge termination
10 pre-selectable torque settings and drill setting
2-speed gearbox with 400 and 1300 min-1 max. Number of revolutions
Built-in LED work light
3-stage battery status indicator
Accessories included: 2 bits
Single-sleeve keyless chuck
Automatic spindle lock SPINDLE LOCK
On / off switch with variable speed control and Quick Stop
Torque settings: 10 + 1 drill
Li-ion technology
No memory effect
Low self-discharge
Consistent high performance
Includes rugged carrying case
Technical Leisungsdaten:
Battery: Li-ion 10.8V / 1,300 mAh
Charging time: about 60 minutes.
Drehmomenstufen: 10 + 1 drill
Torque: max. 20 Nm
Speed ​​(n0): 0-400 / 0-1300 rpm 1
Bohrfutterkapazität: max. Ø 10 mm

Επίσης, στην αναζήτηση βρήκα ότι υπάρχουν και οι εκδόσεις A2 και B2.