Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ωραία είναι. Να δούμε και τις τιμές που θα έρθουν εδώ. Θα είναι ίδιες;
Με το δράπανο πάγκου (που έχει αυτή την εβδομάδα) έχει κανένας εμπειρία;

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Προσωπικά δεν θα προχωρήσω στην αγορα του κρουστικου...

Απο την άλλη αυτός ο ¨σφηκτηρας¨ φράχτης ΑΝ έρθει ειναι πολυ καλη αγορα...

Και αυτο το δραπανο πάγκου με στοιχειώσει...

Και απο οτι φαινεται ολα τα εργαλεία μπαταρίας θα έρθουν και Ελλάδα...
http://youtu.be/4j23VmYdQI0

Last edited:

Πολυ ωραιο το σποτακι!

Μονο που μου κανει υποπτο αυτο το "Ενα για ολα"............

Μηπως πωλουνται ξεχωριστα τα εργαλεια σε αυτες τις τιμες!!!

Και επισης καλο θα ηταν να επελεγαν ενα μαστορα για την διαφιμηση, ο τυπος τα παει ολα στραβα, βυθιζει τις κεφαλες κλπ κλπ.
Ο σκυλουκος παντως κουκλος!

Το κλιπακι καλο ειναι...
ο μαστορας για κλαμματα...
ορθως παιζει και με την "οπλιση" του εργαλειου...κλακ κλουκ...σαν κομμαντο πριν την επιθεση ενα πραγμα...θα πιασει στο αντρικο κοινο...

Παντως αυτη την υποψια εχω και ας ελπισουμε να μην επιβεβαιωθει.....
Δλδ να πωλειται χωριστα μπαταρια και φορτιστης και τα εργαλεια επειτα γυμνα........

οι μπαταρίες αυτές κάνουν και για το 18v δραπανοκατσάβιδο;

Μπορεί να τα δίνει μαζί με μια μπαταρία και να έχει και ξεχωριστές μπαταρίες προς πώληση. Κατι τέτοιο θα ηταν πολύ καλό.

Κοντός ψαλμός. Ως φαίνεται θα τα δούμε σύντομα.

Στις περιγραφες παντως στο αγγλικο λεει "60-minute fast charger with automatic charge switch-off" σε ολα τα εργαλεια. Βεβαια στο δισκοπριονο πεταει και ενα "Cable length 1.5m" . Αλλα θεωρω αυτο ως τυπογραφικο λαθος και οχι οτι περιλαμβανει φορτιστη :smile:

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Στο 1:50 του κλιπ, γράφει: Στην παράδοση περιλαμβάνεται από 1 επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Υποθέτω ερμηνευεται 1 με έκαστο εργαλείο...!

Eιναι ξεκαθαρο οτι καθε εργαλειο θα εχει και την μπαταρια του και τον φορτιστη του.
Απλα η εταιρεια λεει οτι η 18βολτη μπαταρια θα κανει σε ολα τα 18βολτα.

Πραγμα πολυ θετικο γιατι αν αγορασεις 3 εργαλεια θα εχεις 3 μπαταριες που μπορεις να χρησιμοποιησεις σε οποιο εργαλειο θες.

Για μενα ομως θα ειναι πολυ σημαντικο να βγαλει η parkside 18βολτες μπαταριες μεγαλυτερες των 1.5Αω (πχ. 3 η 4Αω) και να τις πουλαει χωριστα.
Δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα (ενεργοβορο) δισκοπριονο χειρος με μπαταρια των 1.5Αω, ειναι απλα πολυ μικρης χωρητικοτητας για ενα τετοιο εργαλειο. Θα σε αφησει στη μεση.

Και η τεχνολογια των parkside δεν μπορει να συγκριθει με αυτη της Μακιτα, dewalt η της bosch οπου οι κινητηρες και ο μηχανισμος γενικοτερα εχει σχεδιαστει για βελτιστη αποδοση και βελτιστη εκμεταλλευση της ενεργειας της μπαταριας.

Η μπαταρία του PABS 18-Li B4 που πήραμε τελευταία κάνει για αυτά που βγαίνουν τώρα;

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Φαινεται να κάνει...
Προσωπικά διςκοπροιονα σέγα κτλ κτλ δεν θα επέρνα μπαταρίας...ετσι και αλλιώς εχω ήδη ρεύματος...
Ετσι και αλλιώς τέτοια μαστορέματα κανω μόνο στο σπιτι...
Ή τελος πάντων δεν μου εχει τύχει να τα κανω στην μέση του πουθενά...
Τώρα ΑΝ κάποιος δεν εχει ήδη σέγα, διςκοπροιονο τοτε σίγουρα ειναι καλη αγορα...

Ευγενιε ποτε μην λες ποτε!!!

Μολις τελειωσα μια δουλεια ΕΝΤΟΣ σπιτιου και με το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο Dewalt την εκανα μπαμ μπαμ!!!
Ουτε να μπερδευομαι με καλωδια ουτε τιποτα!!!!!!!!!!!!

Eτσι ακριβως.
Τα εργαλεια μπαταριας σου δινουν φοβερη ευελιξια στα μαστορεματα. IΔΙΩΣ μεσα σε χωρους που υπαρχει ρευμα, οπου κανουμε και τις περισσοτερες δουλειες.

Εγω περιμενω καμμια καλη ευκαιρια για να προχωρησω στην αγορα και του τελευταιου(?) εργαλειου μπαταριας που χρειαζομαι...ενος καλου φαλτσοπριονου μπαταριας:)

ελπίζω να χιονίζει και αύριο (μπα..)
θα είναι λιγότεροι στην "εκκίνηση" ;)

Επίσης πολύ καλή περίπτωση είναι και οι κάλτσες τη Δευτέρα 16/2

Εκτός θέματος αλλα θα το πω: ωραία πραγματάκια έχει την άλλη εβδομάδα για όσους θέλουν να χάσουν τα κιλά του χειμώνα.

Και εντός θέματος, να τα εργαλεία μπαταρίας απο 24-2

Παιδες καταλαβαινω και συμφωνω με την ευχρηστια των εργαλειων μπαταριας...απλα για εμενα που εχω ηδη τετοια εργαλεια ρευματος το θεωρω υπερβολη να παρω και αντιστοιχα μπαταριας...
Ασε που δισκοπροιονο και σεγα με τοσο λιγα Αμπερ φοβαμαι οτι θα τρεχεις συνεχεια για φορτιση...
Απο οτι φαινεται δεν θα προχωρησω στην αγορα ουτε του παγκοδραπανου...ΔΕΝ εχω χορο να το βαλω για μονιμα και ναυαγησε και ενα απο τα σχεδια που ειχα για την χρηση του...

Καλημερα σε ολους σας!Πραματικα απιστευτες οι πληροφοριες που εχω απο εσας.Μια ερωτηση αν μπορω, Δραπανοκατσάβιδο PABSW 10.8 B2 το βλεπω καιρο να εχουν πολλα κομματια στο διπλανο καταστημα.Αξιζει να το παρω για ερασιτεχνικη χρηση καθαρα.Εχω ηδη ενα 12β B&D απλα αυτο το θελω ως πιο ελαφρυ προς το χερι.

Σας ευχαριστω πολυ.