Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημερα σε ολους σας!Πραματικα απιστευτες οι πληροφοριες που εχω απο εσας.Μια ερωτηση αν μπορω, Δραπανοκατσάβιδο PABSW 10.8 B2 το βλεπω καιρο να εχουν πολλα κομματια στο διπλανο καταστημα.Αξιζει να το παρω για ερασιτεχνικη χρηση καθαρα.Εχω ηδη ενα 12β B&D απλα αυτο το θελω ως πιο ελαφρυ προς το χερι.

Σας ευχαριστω πολυ.

Φιλε μου ειναι πολυ καλο εργαλειο ειδικα για την τιμη του...εργαλειο πασπαρτου θα ελεγα...μιας και ειναι αρκετα δυνατο αλλα και αρκετα βολικο μεγεθος και βαρος...

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

αύριο έσεσθε έτοιμοι!

Επίσης πολύ καλή περίπτωση είναι και οι κάλτσες τη Δευτέρα 16/2

Off topic

... έσεσθε ...

Τι μου θύμισες τώρα ...

Συγχαρητήρια, για τον ορθό γραπτό λόγο, που οι παλαιότεροι έχουμε φτάσει στο σημείο να ... ντρεπόμαστε να γράφουμε, διαβάζοντας τα κείμενα σε έντυπα, blogs και fora.

Ευτυχώς, στο forum που μας φιλοξενεί, η πλειοψηφία των μελών γράφει σωστά ελληνικά.

On topic

Φιλε μου ειναι πολυ καλο εργαλειο ειδικα για την τιμη του...εργαλειο πασπαρτου θα ελεγα...μιας και ειναι αρκετα δυνατο αλλα και αρκετα βολικο μεγεθος και βαρος...

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Εφυγα να το παρω.

Καλημερα σε ολους σας!Πραματικα απιστευτες οι πληροφοριες που εχω απο εσας.Μια ερωτηση αν μπορω, Δραπανοκατσάβιδο PABSW 10.8 B2 το βλεπω καιρο να εχουν πολλα κομματια στο διπλανο καταστημα.Αξιζει να το παρω για ερασιτεχνικη χρηση καθαρα.Εχω ηδη ενα 12β B&D απλα αυτο το θελω ως πιο ελαφρυ προς το χερι.

Σας ευχαριστω πολυ.

Σε ποιο κατάστημα τα βρήκες;
Αττική ή υπόλοιπη Ελλάδα;

Μια διορθωση ειναι το Δραπανοκατσάβιδο PABSW 10.8 C2..
187928061_1_644x461_wkretarka-parkside-pabs-108-c2-jak-nowa-katowice.jpg

Μια διορθωση ειναι το Δραπανοκατσάβιδο PABSW 10.8 C2..

Είναι άλλο από το PABS 10.8 C2 που είχε βγει 31/1 στα 40 ευρώ;
Και, εν πάση περιπτώσει, σε ποιο κατάστημα το βρήκες;

Πρόσφατα πήρα το 18αρι λιθίου, το σκέφτομαι και για το κρουστικό αλλά σίγουρα θα τιμήσω τη σέγα και το δισκοπρίονο.

Πρόσφατα πήρα το 18αρι λιθίου, το σκέφτομαι και για το κρουστικό αλλά σίγουρα θα τιμήσω τη σέγα και το δισκοπρίονο.

το βρησκω υπερβολη...
θα επερνα ενα κρουστικο καλωδιου με 20υρω για την περιπτωση της αναγκης χρησης κρουσης...

Συμφωνω οτι ειναι υπερβολη.. και ας εχω (κυριολεκτικα) παραπανω απο μια ντουζινα δραπανοκατσαβιδα παντος τυπου :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Στο καταστημα στο Αιγάλεω, Εχει ακομα πολλα τεμαχια..

Για αυριο κατα την γνώμη μου η σιλικόνη και το πιστόλι σιλικόνης δεν αποτελούν καμια ιδιαίτερη προσφορά.
Τοσο πάνω κάτω τα βρίσκεις και σε τοπικά χρωματοπωλεία.

edit δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τα σπρει .

Τα πινέλα με μια μικρή επιφύλαξη φαίνονται καλά σε τιμή.

Last edited:

Μόνο και μόνο για τα εξαρτήματα αξίζει. Έχουν σχεδόν 10 ευρώ το ένα σε bosch. Και το πολυεργαλείο είναι πολύ χρήσιμο και με πολλές εφαρμογές. Το Makitta που έχω το πήρα 150 ευρώ σκέτο, χωρίς κανένα αξεσουάρ και χωρίς καν θήκη. Βέβαια δεν ξέρω τι λένε τα εργαλεία του lidl από θέμα αντοχής και επαγγελματικής χρήσης, αν και βλέπω με έκπληξη 3 χρόνια εγγύηση.

Το πολυεργαλείο το έχω εδώ και καιρό. Ο συνδυασμός τιμή/αξία ειναι άριστος. Το μόνο που με ενοχλεί ειναι οτι στις υψηλές σκάλες ισχύος κάνει αρκετό θόρυβο.

Οποιος το πάρει αν ξέρει οτι η ανάλογη σειρα ανταλλακτικών της Bosch (λαμες, δισκος κοπής κλπ) ειναι συμβατή με το εργαλείο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν κάποιος θέλει καλύτερο αποτέλεσμα. (Τα αντίστοιχα αξεσουάρ της Parkside που συνοδεύουν το εργαλείο είναι μέτριας απόδοσης)

Thanks παιδια. Εχω ηδη αρκετα εργαλεια parkside και ξερω οτι βγαζει αρκετα ποιοτικα (σε σχεση με την τιμη τους) εργαλεια..

Αυτο το δραπανο παγκου με στοιχειωνει...
ΔΕΝ πρεπει να το παρω...αλλα ολο το κοιταω...!!!

Η σέγα μπαταρίας στην Ιρλανδία 50 εδώ 59,99 . Καλά! πόσο λεφτάδες είμαστε... Αλλά ούτε τον οδηγό ούτε τον πάγκο που μας καίνε;

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Φιλε μου και στο καταστημα στην Πειραιως που ειναι διπλα στα Leroy εχει πολλα κομματια!