Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Στη θέρμη Θεσσαλονίκης επίσης είχε 5-6 δισκοπριονα πάγκου. Δύο από τα προηγούμενα επαναφορτιζωμενα δραπανα και πάρα πολλά από τα νέα. Μόνο τα αναλώσιμα τελείωσαν.

Καλοτάξιδα τα νέα εργαλεία παιδιά!!!

Φίλε μου η σεγα είναι και αυτή βασικό εργαλείο. Σε παροτρυνω να αγοράσεις την 18αρα αυτή του λιντλ. Είναι εξαιρετικά πρακτική!!!

Πιο πολλες φορες εχω χρειαστει το ρουτερ παρα σεγα. Να δωσω τωρα 60 για να την βλεπω; Θα περιμενω την ρευματος που βγαζει κατα καιρους η οποια απο σχολια που διαβασα ειναι αρκετα καλη.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πέρασα από το κατάστημα Ν. Ιωνίας και είδα, έκπληκτος, πολλά από τα εργαλεία των 60 και α) αρκετά αναλώσιμα δισκοπρίονου και β) λίγα σέγας.
Επίσης, αρκετά κράνη και καλύμματα για μηχανές.

Kαι στα Μελισσια υπάρχουν τα πάντα από εργαλεία, ενω εχουν εξαφανιστεί τα ανταλλακτικά/αναλώσιμα..
Δεν υπέκυψα στον πειρασμο καθοτι έχω αποφασίσει πλέον να αγοράζω λιγότερα αλλά ποιοτικότερα εργαλεία.

Κυριάκο το χτύπησα το ρουτεράκι...!!!!
Έχει να πέσει πολύ πριονίδι !!!
Μελετάω και τον πάγκο σου όπως και τού Νάσσου. Εγώ θα καταλήξω μάλλον σε κάτι σταθερό με στραντζαριστά πόδια και ρόδες μεγάλες με φρένα, τεράστιου μεγέθους να παίρνει όλα τα εργαλεία πάγκου.Θα τον σούρνω έξω από το εργαστήριο στην αυλή και άσε το πριονίδι να πέφτει.!!!!
Άντε τώρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε για καμιά πενηνταριά κοπτικά (έτσι για να υπάρχουν που λέει και ο Μιχάλης)
Ποια είναι καλύτερα τα 6mm ή τα 8mm ??

πάντως στο parkside ρυθμίζεται ο οδηγός για κυκλικές κοπές ακριβείας! Στην αρχή δεν το είχα προσέξει.

Κολλητήρι - Πυρογράφος αερίου Parkside

http://www.lidl.de/de/parkside-gasloetkolbenset/p193427

Μοιάζει πολύ με τον αντίστοιχο της Dremel αλλά από επιδόσεις ουδεμία άποψη...
Η τιμή πάντως είναι πολύ καλή και σχεδόν 50% μείον από αυτή του Dremel.

Εργαλεία μπόλικα στα Μελίσσια πρίν απο λίγο που επέστρεψα .

Μπαταρίας αρκετά και 4ή 5 ρουτεράκια και κάθονται.

Εχουν τόσα εργαλεία που κάθονται και έφεραν 15-20 αναλώσιμες λάμες .. Για πόσους πελάτες δηλαδή; 10 -15 πελάτες; ή να τους ονομάσω τυχερούς;

Για να πω την αμαρτία μου πήγα να πάρω ενα μπονσάι φυτό αλλά τέλος .. Ενω έχει μπολικα απο τα υπόλοιπα φυτά. Γενικό το φαινόμενο μου φαίνεται.

Θα σταλεί email για τα ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ αποθέματα που έχουν στα αναλώσιμα εργαλείων. Ειναι απαράδεκτοι ως προς αυτο το θέμα.
Καλό θα ηταν οσους τους ενοχλεί να στειλουν απο ενα email μήπως και το διορθώσουν.

Σωστος ο Prof ! αν λαβουν 5-6 η και παραπανω μαιλ μαζεμενα για το ιδιο θεμα σιγουρα θα το λαβουν υποψη τους..

εγώ έστειλα το παρακάτω στην φόρμα επικοινωνίας τους.

Καλησπέρα σας.

Δυστυχώς διαπιστώνω οτι οι παραγγελίες που γίνονται στα αναλώσιμα εργαλείων μόνο προσεγμένες δεν είναι.
Οσον αφορά τα αναλώσιμα του πολυεργαλείου την ημέρα της προσφοράς 9 το πρωί , στο καλάθι βρίσκονταν 5 τεμάχια.

Αδυνατω να σκεφτώ οτι ήρθε κάποιος και πήρε απο το καλάθι τα υπόλοιπα 40-50 τεμάχια που απαιτούνταν για να καλυφθεί ομαλά η ζήτηση.

Η λογική μου λέει οτι το καλάθι είχε το μέγιστο 10-15 τεμάχια απο το άνοιγμα. Αντιλαμβάνεστε οτι αυτα τα 10-15 τεμάχια αντιστοιχουν απο 5 έως 8 άτομα περίπου.Ο καθένας αγοράζει απο 2 ανταλακτικά κατα μέσο όρο.

Στην τελευταία προσφορά με τις λάμες της σέγας επίσης τα αναλώσιμα ηταν ανεπαρκή. Την ίδια ώρα περίπου το πρωί βρήκα στο καλαθι περίπου 10 τεμάχια.

Οι λάμες της σέγας και τα ανταλακτικά ενος πολυεργαλείου δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης σε προσφορά .
Αυτο σημαίνει οτι δεν δικαιολογείται να εξαφανίζονται απο το ράφι μέσα σε 2-3 ώρες.

Θεωρώ οτι είστε μια εταιρεία που θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και αυτό φαίνεται απο το εξαιρετικό marketing που ακολουθείτε.
Ετσι λοιπόν ελπίζω να λάβετε σοβαρά υπόψην σας τις αδικαιολόγητες αυτές ελείψεις που δημιουργούνται συστηματικά.
Δεν έχω άποψη για άλλα προιόντα μιας και οι αγορές μου επικεντρώνονται μόνο σε εργαλεία απο το κατάστημα σας.

Σας ευχαριστώ.

Δεν έχω άποψη εαν αυτο το φαινόμενο οφείλετε στην τακτική marketing που ακολουθούν. Δηλαδή δημιουργούν εικονικές ελλείψεις έτσι ώστε να αγοράζεις σε ποσότητα την επόμενη φορά που θα προλάβεις.
Δεν ειναι λογικό όμως γιατι κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να κάνουν και με τα εργαλεία.

Κάποιος που εχει άποψη απο Lidl άλλης χώρας θα μπορούσε να μας διαφωτίσει.

Last edited:

Σιγα μην καθισω να ασχοληθω για τις τακτικες μαρκετινγκ του Lidl, ας κανουν οτι θελουν, εαν με συμφαιρει θα αγορασω οτι θελω. Δεν προκειται να ζητιανεψω απο κανεναν να δωσω τα λεφτα μου. Εκφραζω προσωπικη αποψη, σε καμια περιπτωση η προσωπικη μου αποψη δεν ειναι σχολιασμος στις αποψεις που διαβασα παραπανω.

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εγώ πάντως εδώ και χρόνια έχω μπει στο πνεύμα.
Όταν με ενδιαφέρει κάτι 8 είμαι εκεί. Είναι ο μόνος τρόπος.

Ακριβώς...δεν υπαρχει άλλος τρόπος...
αποκλείετε να φέρουν για πολλούς λόγους παρα πολλα κομμάτια...

Οπότε ΑΝ σε ενδιαφέρει κατι...
ΑΝ το θεωρείς ευκαιρία...και
ΑΝ ειναι βολικό (για εμένα ειναι) πας σε καποιο lidl 8:00 το πρωι με το άνοιγμα και δεν παιζει να μην βρεις...

Και ενα γενικότερο σχόλιο για τα ανταλλακτικά αναλώσιμα και οχι μόνο ακομα και για κάποια απο τα εργαλεία...κτλ...
εχει τύχει μπροστά μου να περνούν κάποιοι 5 -5 τα πακέτα που να φτάσουν για μετα τις δέκα...

Χαχαχα και λεμε οτι εμείς ήμαστε τρελοί...
Δέστε ξυλο για παπούτσια lidl...

http://youtu.be/ptsTG_Iu3zg

Last edited:
Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=548 το καθαριστικο γεν χρησεως τι λεει ; κανει και για αυτοκινητο ; το εχει δοκιμαση κανεις ;

Εγώ παίρνω το μπλε της Karcher στα 8 ευρώ το μισόλιτρο (συμπυκνωμένο, βάζεις και 4.5 λίτρα και γίνεται κανονικό 5 λιτρο). Μιλάμε είναι σαν να περνάς με τον αλοιφαδόρο κερί όλο το αυτοκίνητο.
Είχα sonax σαμπουάν και armor all αλλά το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση με του Karcher.

Πάρτο και θα με θυμηθείς! Τι 6 τι 8 ευρώ...

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εγώ παίρνω το μπλε της Karcher στα 8 ευρώ το μισόλιτρο (συμπυκνωμένο, βάζεις και 4.5 λίτρα και γίνεται κανονικό 5 λιτρο). Μιλάμε είναι σαν να περνάς με τον αλοιφαδόρο κερί όλο το αυτοκίνητο.
Είχα sonax σαμπουάν και armor all αλλά το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση με του Karcher.

Μπορεις να μας πεις ποιο?

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλύτερα να μην χρησιμοποιείς τέτοια καθαριστικά σε βερνικωμενες επιφάνειες φίλε Βασίλη.

ευχαριστω !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ωραια θα το δοκιμασω .
το βαζεις σε αφροποιητη;