Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

f596454220d5b418f05aa10af870c8ce.jpg

Τρεχάτε...

Δεν ήξερα σε πιο τοπικ να τη βάλω. Εδώ ή στου Ολυμπιακού;

Αδικεί τη ποιότητα των εργαλείων του Lidl. :)

Εβίβα μας!

Παιδιά αυτό εδώ είναι: http://www.tool-market.gr/tool.php?lang=gr&id=4752&ref=bestprice.gr

Παλαιότερα το χρησιμοποιούσα με κλασσική βούρτσα αλλά τώρα το χρησιμοποιώ με τον αφροποιητή.
Εννοείται ότι είτε στον αφροποιητή είτε στον κουβά στην χειρότερη το αραιώνεις 1:10 ή 1:5.
Πρακτικά το 5 λιτρο πάει τουλάχιστον 1 χρόνο και για 2 αυτοκίνητα σίγουρα (με πλύσιμο 1 φορά την εβδομάδα).

papako Ωραιος ρε φιλε ! και οτι ετοιμαζομουνα να ψαξω τα lidl του εξωτερικου για νεα !

για να βλέπω να αδειάζετε(ουμε) τις τσέπες σας(μας)

LIDL 9-14/3/2015
https://app.box.com/s/5m5spmjjerwmb96nybz76kz6u6ixecw8

εντάξει έφερε ωραία πραγματάκια. Το σεγάκι ειναι λαχταριστό που λέει και ο φίλος ο Χιώτης. :)
Θα το σκεφτώ τελευταία στιγμή εαν θα το πάρω μιας και έχω πάρει αρκετό πράγμα.

Η φόρμα εργασίας τι νούμερα ειναι αυτα που λέει;

Γράφει 48-60 . Εγώ που φοράω 32-33 σε τζιν παντελόνι τι επιλέγω;

Η αλήθεια ειναι οτι μου αρέσει η φόρμα.

πολύ ωραία ευχαριστώ :)

εχει και ενα πολυεργαλειάκι χειρός αλλά δεν διατίθεται λέει σε όλα τα καταστήματα.

Να είσαι καλά φίλε μου!
Πες μας το όνομα σου!!!

Συμβουλή!
Αγόρασε και τα δύο νούμερα, προβαρε τα σπίτι και κράτησε αυτό που σου κάνει καλύτερα!!!
Εγώ αυτό κάνω όταν είμαι ντεμι σε κάτι.

Εδώ και ένα περίπου χρόνο που μπαίνω στο φόρουμ μου φαίνεται πως έπαθα εργαλειοεξάρτηση. Μου είναι όλο και πιο δύσκολο να αντισταθώ και να μην αγοράσω κάτι. Μπορούσαν τουλάχιστον να τα φέρουν λίγο αργότερα ώστε να προβώ στις αγορές μου με λιγότερες τύψεις.

Να είσαι καλά φίλε μου!
Πες μας το όνομα σου!!!

Συμβουλή!
Αγόρασε και τα δύο νούμερα, προβαρε τα σπίτι και κράτησε αυτό που σου κάνει καλύτερα!!!
Εγώ αυτό κάνω όταν είμαι ντεμι σε κάτι.

Θοδωρής

Σωστός θα πάρω και τα 2 και όποιο μου κάνει το κρατάω. :)

Χρήστο καλώς μας ήρθες στο κλαμπ των εργαλειοπληκτων μανιακων...
Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα!!!
Ευχαριστώ! Τουλάχιστον δεν είμαι παντρεμένος να μου φωνάζει η γυναίκα κάθε φορά που φέρνω καινούργια εργαλεία στο σπίτι. Πραγματικά ήθελα να ξέρω τι δικαιολογίες βρίσκουν ορισμένοι για να πείσουν το έτερον ήμισυ για την αναγκαιότητα των αγορών. χαχα

Ευχαριστώ! Τουλάχιστον δεν είμαι παντρεμένος να μου φωνάζει η γυναίκα κάθε φορά που φέρνω καινούργια εργαλεία στο σπίτι. Πραγματικά ήθελα να ξέρω τι δικαιολογίες βρίσκουν ορισμένοι για να πείσουν το έτερον ήμισυ για την αναγκαιότητα των αγορών. χαχα

Γιατι οι γυναίκες τι δικαιολογίες νομίζεις βρίσκουν για την αναγκαιότητα των παπουτσιών και ένα κάρο άλλων αξεσουάρ;

Θοδωρη αυτο αστο....
Εκει απετυχε και ο Φρουντ εμεις θα το εξηγησουμε?
Εχω φιλαρακι κολλητο που κανει καβατζα κρυφα χρηματα για να χρηματοδοτει τις αγορες εργαλειων!!!!
Και μου λεει παντα αν ρωτησει η γυναικα να πω πως του τα δανεισα εγω...
Χαχαχαχαχα