Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το ψαλιδι πως το βλεπετε? δοκιμασα να κοψω το χαρτονι της συσκευασιας...και δεν το ειδα πολυ δυναμη.

uploading pictures

Πριν λιγο καιρο απο lidl, στη πρωτη χρηση εσπασε. Οχι απο ζορισμα οπως θα φανταζοσασταν αλλα απο τη δυναμη μου στο χερι. Το εσφιξα γερα γιατι επιανα ενα πλαστικο σφιχτα και εσπασε. Σκεφτηκα να το παω πισω με τα υπολοιπα αλλα δεν εχω την αποδειξη.

Επισης, εχω τσεκαρει τελευταια φορα κατι πενσες μεγαλες... Δεν μου αρεσαν καθολου και κυριως η λεπτομερεια στα κοπτικα σημεια.

Το ψαλιδι εγω το ειδα καλο για τα χρηματα του με πολυ καλη λαβη.
Εχει μεγιστη διατομη κοπης 10mm ομως και εκει ειναι ο περιορισμος του.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Σήμερα το κατάστημα Ν. Ιωνίας (Παναγούλη) είδα πολλά πλυστικά, με αρκετά εξαρτήματα, και πολλά πριόνια, κλαδευτήρια κλπ.
Από εργαλεία, πήρα το σετ κατσαβίδια που δεν είχα πάρει την τελευταία φορά και ένα πριόνι που φαίνεται αρκετά λειτουργικό (αν και με παραξένεψε ότι το καλάθι ήταν σχεδόν γεμάτο).

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Σήμερα το κατάστημα Ν. Ιωνίας (Παναγούλη) είδα πολλά πλυστικά, με αρκετά εξαρτήματα, και πολλά πριόνια, κλαδευτήρια κλπ.
Από εργαλεία, πήρα το σετ κατσαβίδια που δεν είχα πάρει την τελευταία φορά και ένα πριόνι που φαίνεται αρκετά λειτουργικό (αν και με παραξένεψε ότι το καλάθι ήταν σχεδόν γεμάτο).

με τα πριόνια ;

Αυτα που εξαφανιζονται είναι συνήθως αυτα που δεν βρίσκεις οικονομικά στα μαγαζιά έξω.

Τα είδη που τα βρίσκεις έξω σε παραπλήσια τιμή - ποιότητα δεν σε πολυνοιάζει να τα πάρεις απο τα lidl.

Την επομενη βδομαδα εχει κατι γωνιες-χαρακες. Τα εχει δοκιμασει κανεις? βασικα θελω ενα για γρηγορο γωνιασμα για κοπη με σεγα ή δισκο(οταν το παρω).

Εχω τον χαρακα με το αλφαδι και ειμαι ευχαριστημενος.
Τα κοκκινα εξαρτηματα βοηθουν να κρεμασεις ενα καδρο στο μπαμ!
Επισης οι γωνιες τις εχω και ειναι καλες αλλα εχω δυο Stanley που ειναι κορυφη.

Τωρα εχω λοκαρει τον οδηγο της σεγας και θα παω να τον παρω!

Επισης επρεπε να πας πισω το σετ με τα πενσακια!
απαραδεκτο να κοπει ετσι.

Η αντλία ακαθάρτων είδα απο video στο YouTube είχε κυκλοφορίσει και πριν δυο χρόνια περίπου, αν κρίνω απο την ημερομηνία ανάρτησης του video. Την έχει δοκιμάσει κανεις; Αξίζει τα λεφτά τις;

Η αντλία ακαθάρτων είδα απο video στο YouTube είχε κυκλοφορίσει και πριν δυο χρόνια περίπου, αν κρίνω απο την ημερομηνία ανάρτησης του video. Την έχει δοκιμάσει κανεις; Αξίζει τα λεφτά τις;

την έχω σε ένα φρεάτιο και πετάει απο το υπόγειο νερά της βροχής που περνάνε κάτω
ανεβάζει νερό στα 3 μέτρα ύψος και αδειάζει 1 κυβικό σε 5-7 λεπτά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χονδρικά
ούτε χρονόμετρο έχω βάλει, ούτε είμαι σίγουρος για την ποσότητα του νερού

θα την ξανα-αγόραζα

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

τεστ αντοχης σημερα για τον αεροσυμπιεστη και την αεροκαστανια απ το λιντλ τα δουλεψα τουλαχιστων 2 ωρες συνεχεια ριχνοντας σοβαδες απο πετρινο τοιχο ,το κομπρεσερ λογω οτι εχει μικρο αεροφυλακιο δουλευε συνεχως αφου σε καποια φαση νομιζα οτι θα το καψω αλλα αν εξαιρεσουμε οτι ζεσταθηκε δεν καταλαβε τιποτα .

ξερει κανεις κανενα καλο χημικο για τα υπολοιματα σοβαδων που εχουν μεινει στην πετρα ;

Αεροκοπιδι μαλλον θελεις να γραψεις Βασιλη ε?

Εχει η Durostick ενα καλο καθαριστικο για κολλες πλακιδιων και αρμοστοοκους που μπορει να σε βοηθησει.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αεροκοπιδι μαλλον θελεις να γραψεις Βασιλη ε?

Εχει η Durostick ενα καλο καθαριστικο για κολλες πλακιδιων και αρμοστοοκους που μπορει να σε βοηθησει.

ναι κυριακο αεροκαλεμο ο δαιμων του πληκτρολογιου......χαχα
θα το πλακωσω με το πλυστικο καθως ο σοβας που ειχε ηταν λιγο της πλακας.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Με την ξυστρα από το πολυεργαλειο? Κούραση βεβαια αλλά θα κάνει δουλειά καλή....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Με την ξυστρα από το πολυεργαλειο? Κούραση βεβαια αλλά θα κάνει δουλειά καλή....

ναι δοκιμασα και την ξυστρα του πολυεργαλειου σε κατι μερεμετια μεσα στην αποθηκη μου αλλα σε εκταση μισου περιπου τετραγωνικου και εκανε δουλεια αλλα σημερα εριξα τον σοβα απο την μαντρα 10 μετρων με το αεροκαλεμο.

Οπότε πλυστικο και καλή επιτυχια!

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Οπότε πλυστικο και καλή επιτυχια!

ναι αν και θα δοκιμασω και το χημικο που ειπε ο κυριακος .παντως η πετρα ειναι αλλη φαση εδειξε αλλιως φανταζομαι οταν καθρισθει καλα γεμισω τους αρμουσ και περασω βερνικη ,πιστευω θα με ικανοποιηση το αποτελεσμα κυριως γιατι θα ειναι DIY.

ναι αν και θα δοκιμασω και το χημικο που ειπε ο κυριακος .παντως η πετρα ειναι αλλη φαση εδειξε αλλιως φανταζομαι οταν καθρισθει καλα γεμισω τους αρμουσ και περασω βερνικη ,πιστευω θα με ικανοποιηση το αποτελεσμα κυριως γιατι θα ειναι DIY.

Οτιδήποτε DIY μας ικανοποιεί. Είναι παιδί μας και θα το αγαπήσουμε που λέει και ο ποιητής...

Θα διαφωνησω πως η πετρα ειναι κρυα.
Ειναι πολυ ζεστο υλικο και με τον καταλληλο φωτισμο ειδικα ειναι ολα τα λεφτα!!!!

Συνήθως όταν βγάζουν σοβά και μένει μόνο η πέτρα νομίζω ότι την καθαρίζουν με υδροβολή.

Καλό θα είναι πάντως με τέτοια χρήση να αλλάξεις τα λάδια του αεροσυμπιεστή τώρα, αν δεν το έχεις κάνει δηλαδή καθόλου μέχρι τώρα (καλό είναι να αλλάζουν τις πρώτες 10 ώρες και μετά μια φορά τον χρόνο).
Γύρω στα 400 ml πρέπει να παίρνει, προτίμησε 30άρι ή 10-30 (απλό ή non detergent για αυξημένη διάρκεια ζωής).