Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Απ´τα εξαρτήματα τα δικά του μην περιμένεις πολλά πράγματα... Θα κοιτάς τι χρειάζεσαι και θα παίρνσις της Bosch.
Μερικές φορές κάποιες εταιρίες έχουν κάποις special εξαρτήματα που λες "μακάρι να τα έπαιρνε και το δικό μου". Με το κατάλληλο ανταπτοράκι όλα γίνονται.
Εγώ προχθές πήρα και το ανταπτοράκι της Dremel κι έτσι χρησιμοποιώ εξερτήματα παντός καιρού... :smile:

Εδώ ένα απ´τα special που σου λέω... Κι εδώ

Fein_MultiMaster_Profil-Schleifset.jpg

Πω ρε φιλε ! τρελη πατεντα το ανταπτορακι.. σου λυνει τα χερια λεμε ! το παραγγειλες απ εξω..?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

@KYR Εγω του εβαλα το στρογγυλο που εχει για τα μεταλα να κοψω κατι προγκες και μου τσαμπουκαλεψε κανα 2 δοντια χωρια που ψιλομασαγε να τις κοψει.. οποτε λεω μηπως βρω κανα εξαρτημα ειδικα για μεταλο ωστε να αντεχει..

Για μέταλλα είσαι εδώ
Κάπου την είχαμε σχολιάσει την λάμα - υπάρχουν και βιντεο συγκριτικά στο youtube

πχ
https://www.youtube.com/watch?v=UyORLTxcVnA

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προ

Πω ρε φιλε ! τρελη πατεντα το ανταπτορακι.. σου λυνει τα χερια λεμε ! το παραγγειλες απ εξω..?

Ναί, και είναι όντως φανταστικό... Ιδανικό για σκωτίες γρίλιες πατζουριών κλπ..
Ανάλογα την επιφάνεια που θες να τρίψεις, διαλέγεις το αντίστοιχο λάστιχο κι όλα ΟΚ

63806183013.jpg

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7875

Και αυτή πιστεύω θα κάνει δουλειά καθώς είναι για ξύλο και καρφιά και είναι στο 1/3 της τιμής.

Μπάμπη κρύψε το πορτοκαλί γρήγορα!!!!!!!!

Θα κοιτάξω να το πάω πίσω αύριο αν είναι...

Αλλά δευτέρα πρωί πρωί να προλάβω!!!

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μπάμπη κρύψε το πορτοκαλί γρήγορα!!!!!!!!

Το εξάρτημα μόνο είναι πορτοκαλί... (Το εργαλείο είναι ένα περίεργο μπλε-πρασινο-απροσδιόριστο...:p)

Φίλε μου το δεύτερο που πήρες δεν ήταν καθόλου έκκεντρο ή ήταν λιγότερο από το προηγούμενο ?
Ηταν ελάχιστο σε σύγκριση με το προηγούμενο αλλά είναι σε σημείο που δεν μου επηρρεάζει τρυπίματα και βιδώματα. Θα το κρατήσω γιατί είναι πολύ δυνατό έχει και την κρούση και δεν έχω το προηγούμενο 18v.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7875
Και αυτή πιστεύω θα κάνει δουλειά καθώς είναι για ξύλο και καρφιά και είναι στο 1/3 της τιμής.

Αυτή είναι για ΞΥΛΟ και αν πετύχει κανένα καρφί, δεν χαλάει...
The wood and nails blade allows the blade to be used in nail embedded timber and resists damage to the teeth when encountering unexpected nails, Bi Metal construction maintains a sharper edge longer, Enables good performance when cutting wood and also resists damage when encountering embedded metal,

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια,

Ναί, και είναι όντως φανταστικό... Ιδανικό για σκωτίες γρίλιες πατζουριών κλπ..
Ανάλογα την επιφάνεια που θες να τρίψεις, διαλέγεις το αντίστοιχο λάστιχο κι όλα ΟΚ

63806183013.jpg

Δώσε κανένα link αν το έχεις πρόχειρο BABIS

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογησ

Δώσε κανένα link αν το έχεις πρόχειρο BABIS

Το πήρα πριν ένα χρόνο σχεδόν, δεν έχω κρατήσει στοιχεία αλλά για δες εδώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολ

Το πήρα πριν ένα χρόνο σχεδόν, δεν έχω κρατήσει στοιχεία αλλά για δες εδώ

Με ποιο μηάνημα το χρησιμοποιείς (εννοώ μάρκα)?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Li

Με ποιο μηάνημα το χρησιμοποιείς (εννοώ μάρκα)?

Μ´αυτό.
Έκανα βλακεία όμως, το πλήρωσα πανάκριβα για να είναι πλήρες (βαλιτσάκι εξαρτήματα κλπ... )
Η έξυπνη κίνηση είναι να το πάρεις σκέτο 136 και να προσθέτεις εξαρτήματα που χρειάζεσαι πραγματικά. Άντε κι άλλα 20 να πάρεις ένα Makita βαλιτσάκι.

MAKTM3000CX3.jpg

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αν έχεις το ίδιο κάνει ο αντάπτορας που έχει στη συσκευασία.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τέλεια. Σε ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τέλεια. Σε ευχαριστώ.

Ωραία... Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι καν αν χρησιμοποίησα αντάπτορα... :flipout: Ούτως ή άλλως είσαι ΟΚ πάντως.
Όταν το πάρεις πές μου... Ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή δυσκολία στην αρχή με το πάχος του εξαρτήματος (μανταλάκι) αφού το Fein έχει ελάχιστα πιο μακρύ λαιμό.
Πάρτο εσύ και μη σε νοιάζει... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Θα κοιτάξω τι παίζει στο ebay

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, στην εφαρμογή του Lidl εμφανίζονται μόνο τα φυλλάδια της τρέχουσας και της επόμενης εβδομάδας και όχι της μεθεπόμενης, όσες φορές και αν το προσπάθησα.

Υπάρχει κάποια ιδέα γιατί δεν εμφανίζεται και, εν πάση περιπτώσει, μπορεί να το ανεβάσει κάποιος;