Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

δεν τα έχουν βγαλει ακόμα.
Μερικές φορές αργούν υπερβολικά, μέχρι και μια βδομάδα καθυστέρηση εχω δει.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ευχαριστώ, αλλά νόμιζα ότι έχει κυκλοφορήσει γιατί ο Kostas_Y έγραψε (13.56) ότι στο φυλλάδιο 16-21/3 δεν έχει τίποτε από εργαλεία.

16 με 21 Μαρτίου δεν έχει τίποτα απο εργαλεία, έχει όμως διάφορα για ποδήλατο και ψάρεμα απο 19\3.

Και επιτέλους μετά απο 1,5 χρόνο σχεδόν, ξαναείδα παπούτσια Νο.41...

μάλλον πήρε το τυπωμένο από το κατάστημα. Και αυτό βγαίνει μια εβδομάδα πριν.
Το ηλεκτρονικό ακόμα δεν έχει βγει

O oδηγος για σεγα/δισκοπριονο που εχει την δευτερα με 6.99, ειναι ενδιαφερον εργαλειακι.

103817_01_f.jpg

Ναι Μιχάλη. Απλά ελπίζω να είναι ακριβής σε ενδείξεις επειδή αυτός που έχει ήδη ο Γιώργος τσιφ χάνει μια μοίρα.
Επίσης θα τον ήθελα τουλάχιστον 3 χιλιοστά πάχος ώστε να οδηγει καλύτερα το εργαλειο.

εγω φοβαμαι για την ακριβεια του, μετα και την παρατηρηση του συνμαστορα. οποτε μαλλον θα παρω μονο ενα σετ γωνιων και για οδηγο θα πορευτω ως εχει.

Παιδες, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ακριβεια σε αυτο τον οδηγο. Ειναι ξεκαθαρο!

Σε αυτη την τιμη απλα τον αγοραζεις για καποιες περιπτωσεις που θα κανει καλυτερη δουλεια απο το χερι. Και αν, με τοσο λεπτος που ειναι..:))

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ευχαριστώ, αλλά νόμιζα ότι έχει κυκλοφορήσει γιατί ο Kostas_Y έγραψε (13.56) ότι στο φυλλάδιο 16-21/3 δεν έχει τίποτε από εργαλεία.

To έντυπο πήρα. Το βρήκα κρυμμένο πίσω απο τα ταμεία ;)

Και αναρωτιομουν αν πλεον οι γερμανοι δεν φορανε πλεον 41...

Πιθανόν να μη φοράνε παπούτσι Νο 41 γιατί φοράνε πέδιλο με κάλτα οπότε και μικρότερο νούμερο να φοράνε θα αγοράζουν μεγαλύτερο.....

Καλησπέρα στην ομάδα!.
Ψάχνω έναν φορτιστή μπαταριών (12V) του lidl (αυτόν με την οθόνη).
Ξέρει κάποιος να έχει απόθεμα σε κάποιο κατάστημα?
Μήπως έχει κάποιος -σφραγισμένο- να εξυπηρετήσω έναν γέροντα στο Άγιο Όρος?
Ευχαριστώ!

Ηταν ελάχιστο σε σύγκριση με το προηγούμενο αλλά είναι σε σημείο που δεν μου επηρρεάζει τρυπίματα και βιδώματα. Θα το κρατήσω γιατί είναι πολύ δυνατό έχει και την κρούση και δεν έχω το προηγούμενο 18v.

Ευχαριστώ.

Μάλλον αυτό είναι το μόνο του ελάττωμα κι ευτυχώς δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου τη λειτουργία του.

Ακόμα κι έτσι παραμένει μια καλή αγορά.

Μιχαλη δυστυχως επειδη ειχαν βγει καιρο πριν αυτοι οι φορτιστες πρεπει να εχουν αποσυρθει απο τα καταστηματα.
Καλος φορτιστης τον ειχα αγορασει για ενα φιλαρακι μαστορα. Εγω εχω στην Χιο το προηγουμενο μοντελο και ειναι μια χαρα!
Θα εχω το νου μου παντως!

Μιχαλη δυστυχως επειδη ειχαν βγει καιρο πριν αυτοι οι φορτιστες πρεπει να εχουν αποσυρθει απο τα καταστηματα.
Καλος φορτιστης τον ειχα αγορασει για ενα φιλαρακι μαστορα. Εγω εχω στην Χιο το προηγουμενο μοντελο και ειναι μια χαρα!
Θα εχω το νου μου παντως!

Ευχαριστώ!

2 νέα εργαλεία για όσους έχουν κήπους, μπαξέδες, μποστάνια κ.λπ.

1) Εξαερωτής γκαζόν: http://www.lidl.de/de/florabest-elektro-vertikutierer/rasenluefter-flv-1200-a1/p193848

2) Πολυεργαλείο (Αλυσοπρίονο - Φραχτοκόπτης) ρεύματος: http://www.lidl.de/de/florabest-langstiel-heckenschere/-hochentaster-fhehs-900-a1/p193829

Λογικά θα τα δούμε και εδώ αλλά πιο αργά...

Εκεί που έσφιγγα την βίδα απο το drill stand της powerfix μου χάλασαν οι στροφές της μεγάλης βίδας -παξιμάδι . Ειναι αυτη που ακινητοποιεί το κολωνάκι στο επιθυμητό ύψος.
Θα βρώ τέτοια με ίδιο ή και μεγαλύτερο μήκος; Να είναι μεγαλύτερη λογικά δεν πειράζει.

Αν θυμάμαι καλά είχε παρουσιαστεί και σε κάποιον άλλο αρα πρέπει να είναι θέμα με την ποιότητα της βίδας.

Οπως βλέπετε οι στροφές στην αρχή της βίδας είναι φαγωμένες.

Attachments

• drill1.jpg
    drill1.jpg
    59.2 KB · Views: 227
  • drill2.jpg
    drill2.jpg
    45.9 KB · Views: 224
  • drill3.jpg
    drill3.jpg
    53.2 KB · Views: 224

Καλύτερα που φαγώθηκε η βίδα πάρα οι εσωτερικές βόλτες!
Είναι πολύ πιο εύκολο να την αντικαταστησεις με μια ποιοτικοτερη!

Δεν είναι σίγουρο ότι φαγώθηκαν μόνο οι βόλτες της βίδας.
Λόγω του μήκους του χαλασμένου τμήματος των αυλακώσεων, το πιθανότερο είναι ότι, με το σφίξιμο, φαγώθηκαν και οι εσωτερικές αυλακώσεις και θα χρειαστεί βιδολόγος.

καλά η βίδα δεν είναι τίποτα που φαγώθηκε. Εξαλου ή η βίδα θα φαγωνόταν ή το παξιμάδι απο την άλλη μεριά.

Ευτυχώς δεν έχει εσωτερικές βόλτες μέσα στην διαδρομή και μέχρι το παξιμάδι.

Απλά τώρα πρέπει να βρώ μια καλύτερη γιατι αυτη ειναι ψεύτικη.

Θα ψάξω σε χρωματοπωλείο μήπως και βρώ. Σαν έσχατη λύση θα επικοινωνησω με το service μιας και αν μου στείλουν ίδια πάλια τα ίδια θα πάθει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν είναι σίγουρο ότι φαγώθηκαν μόνο οι βόλτες της βίδας.
Λόγω του μήκους του χαλασμένου τμήματος των αυλακώσεων, το πιθανότερο είναι ότι, με το σφίξιμο, φαγώθηκαν και οι εσωτερικές αυλακώσεις και θα χρειαστεί βιδολόγος.

Δεν έχει εσωτερικές αυλακώσεις . Η βίδα όπως φαίνεται στο ξεκίνημα έχει λίώσει..

Αφού δεν βιδώνει τυφλά, αντιμετωπίζεται εύκολα το πρόβλημα μα άλλη μακρύτερη βίδα με παξιμάδι ασφαλείας, ανεξαρτήτως διαμέτρου.
Καλή ιδέα είναι και η ανοξείδωτη. Σε πολλές περιπτώσεις έχω αντικαταστήσει απλές βίδες με ανοξείδωτες, για διάρκεια ζωής και αντοχή.