Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Να και ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν λάτρη του αυτοκινήτου...

http://www.lidl.de/de/parkside-poliermaschine-pwp-90-b2/p193428

Είχε και καιρό να το φέρει...

Ενδιαφέρομαι και εγώ για τον αλοιφαδόρο (όχι τόσο για το αυτ/το) αλλά έχω κάποιες αρνητικές εμπειρίες από αυτόν που είχε αγοράσει πριν από κάποια χρόνια ο κουνιάδος μου (δεν είμαι βέβαιος αν τον πήρε από το Lidl), σχετικά με τις στροφές του και την πίεση που πρέπει να του ασκείς.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ενδιαφέρομαι και εγώ για τον αλοιφαδόρο (όχι τόσο για το αυτ/το) αλλά έχω κάποιες αρνητικές εμπειρίες από αυτόν που είχε αγοράσει πριν από κάποια χρόνια ο κουνιάδος μου (δεν είμαι βέβαιος αν τον πήρε από το Lidl), σχετικά με τις στροφές του και την πίεση που πρέπει να του ασκείς.

Υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις για την χρήση του.
Να είναι πεντακάθαρη η επιφάνεια και να μην ασκείς πολύ πίεση γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.
Πάντως το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις σε μία μικρή επιφάνεια πρώτα να δεις το αποτέλεσμα και μετά να συνεχίσεις.

Επίσης μην ξεχνάς ότι το παίρνεις το δοκιμάζεις και αν δεν σου αρέσει πίσω....

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν και αυτό που έγραψα είναι ότι ο συγκεκριμένος αλοιφαδόρος, χωρίς να είμαι βέβαιος αν είναι αυτός του Lidl, είχε πρόβλημα αφού με λίγη πίεση πάνω στην επιφάνεια έκοβε στροφές.

Αυτό επεσήμανα, ελπίζοντας να μας διαφωτίσει κάποιος, από αυτούς που έχουν αγοράσει από το Lidl στο παρελθόν, αν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα.

Επίσης μην ξεχνάς ότι το παίρνεις το δοκιμάζεις και αν δεν σου αρέσει πίσω....

Αυτο παρακαλω να μην το λεμε συνεχως γιατι νομοτελειακα θα μετατραπει σε λαμογια απο διαφορους "εξυπνους", με πιθανο αποτελεσμα να ακυρωθει αυτη η διαδικασια.
Δεν ειναι σωστο να αγοραζουμε εργαλεια που δεν θελουμε βασιζομενοι στο γεγονος οτι θα το παρουν πισω εαν το βαρεθουμε η δεν το θελουμε. Για την ωρα ειναι το μοναδικο καταστημα που μας φερεται σαν ευρωπαιους πολιτες και οχι σαν γιδοπροβατα οπως ολα τα αλλα.

Γνωριζεις τι εγινε με το Play.com στις αποστολες του στην Ελλαδα; Αρκετοι εκμεταλευτικαν για δικο τους ωφελος μια πολυ καλη πολιτικη που ειχαν με αποτελεσμα να ακυρωσουν την πολιτικη αυτη για ολους, δωρεαν αποστολη σε περιπρωση απωλειας ηταν, αρκετοι παραλαμβαναν και ελεγαν οτι δεν παρελαβαν ποτε.

Επειδη το ιντερνετ ειναι ιντερνετ πρεπει να πω οτι δεν υπονοω οτι εσυ θα το κανεις αυτο.

Αυτο παρακαλω να μην το λεμε συνεχως γιατι νομοτελειακα θα μετατραπει σε λαμογια απο διαφορους "εξυπνους", με πιθανο αποτελεσμα να ακυρωθει αυτη η διαδικασια.
Δεν ειναι σωστο να αγοραζουμε εργαλεια που δεν θελουμε βασιζομενοι στο γεγονος οτι θα το παρουν πισω εαν το βαρεθουμε η δεν το θελουμε. Για την ωρα ειναι το μοναδικο καταστημα που μας φερεται σαν ευρωπαιους πολιτες και οχι σαν γιδοπροβατα οπως ολα τα αλλα.

Γνωριζεις τι εγινε με το Play.com στις αποστολες του στην Ελλαδα; Αρκετοι εκμεταλευτικαν για δικο τους ωφελος μια πολυ καλη πολιτικη που ειχαν με αποτελεσμα να ακυρωσουν την πολιτικη αυτη για ολους, δωρεαν αποστολη σε περιπρωση απωλειας ηταν, αρκετοι παραλαμβαναν και ελεγαν οτι δεν παρελαβαν ποτε.

Επειδη το ιντερνετ ειναι ιντερνετ πρεπει να πω οτι δεν υπονοω οτι εσυ θα το κανεις αυτο.

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες και μην ξεχνάς ότι και αυτό γίνεται και τώρα. Πόσοι παραλαμβάνουν απο Κίνα και δηλώνουν ότι δεν παρέλαβαν ποτέ και παίρνουν και δεύτερο?
Αν και τώρα τελευταία όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν συστημένα...

Πάντως το να το πάρεις, να το χρησιμοποιήσεις και να το πας πίσω γιατί δεν σου άρεσε δεν είναι κακό κατά την άποψη μου μιας και το προϊόν ξαναπωλείται.

Αν το κάνουν αυτό που λες θα χάσουν μεγάλο μερίδιο της πελατείας τους και δεν τους συμφέρει ακόμα και αν ο καθένας μας παίρνει και τα πηγαίνει πίσω...
Άλλωστε τα 2 δυνατά χαρτιά του lidl είναι η 3ετής εγγύηση και η επιστροφή εντός 30 ημερών, αν τα καταργήσει αυτά, θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Εδώ ρε συ μπροστά μου μία μαντάμ, ήθελε να επιστρέψει κασέρι γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελε... :p

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Mετα απο τοσα χρονια πλεον εμπειρια με τα Parkside, θα αγοραζα ανετα αυτη τη μαρκα ακομα και με 1 χρονο εγγυηση, ακομα και εαν εβαζε αυστηροτερους περιορισμους για τις επιστροφες.

Τα εργαλεια εχουν αποδειξει γενικοτερα οτι ειναι και πολυ οικονομικα και ιδιαιτερα αξιοπιστα. Ο κοσμος θα συνεχιζει να τα παιρνει ετσι κι αλλιως.

Mετα απο τοσα χρονια πλεον εμπειρια με τα Parkside, θα αγοραζα ανετα αυτη τη μαρκα ακομα και με 1 χρονο εγγυηση, ακομα και εαν εβαζε αυστηροτερους περιορισμους για τις επιστροφες.

Τα εργαλεια εχουν αποδειξει γενικοτερα οτι ειναι και πολυ οικονομικα και ιδιαιτερα αξιοπιστα. Ο κοσμος θα συνεχιζει να τα παιρνει ετσι κι αλλιως.

Συμφωνώ απόλυτα Μιχάλη !
Την Πέμπτη θα τα πάρω όλα γιατί τα χρειάζομαι.

Εγώ έχω αυτό http://www.lidl-service.com/cps/rde...leAttr=el&title=ΣΕΤ ΚΑΡΦΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣ PDT 40 A1 Αρκετά ικανοποιημένος αν και μερικές φορές δεν βάζει το συραπτικό τελείως μέσα στο ξύλο. Αλλά διορθώνεται πανεύκολα.

Εχω ρίξει άπειρα βελονάκια 30mm χωρίς να κολλήσει ποτέ και χωρίς ν αφήσει έξω ούτε ένα. Με 6-7bar και λάστιχο 10 μέτρα. Θέλει προσεκτική ρύθμιση στο βάθος που βγαίνει η γλώσσα και σφίξιμο να μην λασκάρει η ρύθμιση. Α και 3-4 σταγόνες ψιλό λάδι στην είσοδο του αέρα που και που.

Το πήρα στο παρελθόν το καρφωτικακι αυτό και το επέστρεψα επειδή το είδα πολύ αδύναμο σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ένα από αυτά είναι αυτό του αέρος! Αυτό σκοτώνει!

Το πήρα στο παρελθόν το καρφωτικακι αυτό και το επέστρεψα επειδή το είδα πολύ αδύναμο σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω.

!

Με ενδιαφερουν διχαλα υψους 5 mm, οχι μακρυτερα.
Λεω να το κανω μια δοκιμη στο ξυλο και αν δεν δουλεψει, θα το επιστρεψω πισω.
Εκτος αν καποιος εχει δοκιμασει διχαλα 5mm και με βγαλει απο τον κοπο. :operator:

Τα διχαλα 5μμ ειναι μικρα και δεν πρεπει να εχει κανενα προβλημα το καρφωτικο.

σημερα δουλεψα το πολυεργαλειο της parkside με το τριβειο Δ και ετριψα κατι καγκελα για να τα βαψω, εντυπωσεις : πολυ καλο και η μυτη του δελτα πολυ βολικη για γωνιες κ.λ.π

αρνητικα :1. οι σχισμες για την ψυξη ειναι σε σημειο που με βολευε να το κραταω με αποτελεσμα με τα δαχτυλα μου να κλεινω τους αεραγωγους της ψυκτρας,αλλα δεν μπορω να πω οτι ζεσταθηκε παρα την εκτεταμενη χρηση

2. η βαση που κολανε τα γυαλοχαρτα τυπου Δ φθαρθηκε σε καποια σημεια ευκολα θα ελεγα .

Βασίλη το δοκίμασα κι εγώ σε ξύλο και έκανε εξαιρετική δουλειά.

Αν κολλήσεις προσεκτικά το γυαλόχαρτο δεν προεξέχει η βάση οπότε δεν φθείρετε.

Νομίζω στα παρελκόμενα που πουλάει ξεχωριστά η parkside δίνει εξτρά βάση.

ναι προφ σιγουρα θα χρειαστω μια εξτρα βαση Δ ,το ειχα κολληση προσεκτικα απλα στα καγκελα εβρισκε πολλες φορες πλαγια με αποτελεσμα να εχω φθορα.

Θα ανοιξουμε ενα νημα με Εργαλεια Αερος και θα προσπαθησω να βρω παλαιοτερα ποστς σχετικα με το θεμα για να τα μεταφερουμε ολα εκει.

Το σκ που έκανα κάποιες ξυλοκατασκευές έβαλα στη σέγα του lidl την ηλεκτρική από πίσω...και όντως όπως γράφηκε ρουφάει λίγα πράγματα δυστυχώς...

Την επόμενη εβδομάδα έχει προσφορά νωπά μύδια 4 ευρώ το δίκιλο.

Προσοχή όμως γιατί είναι Θερμαϊκού... :p