Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δοκιμασα σε mdf και στραβωνανε τα διχαλα.
Δεν καρφωνοταν καθολου.
Ισως ηταν και ελατωματικο το κοματι , τι να πω.
Και εγω με 13 ευρω ηθελα ηλεκτρικο καρφωτικο.:slapface:

Οχι, δεν ειναι ελλατωματικο, απλα περιορισμενων δυνατοτητων οπως ειναι λογικο για τετοιο καρφωτικο.

Καλα εκανες και το ηθελες εφοσον προσφερόταν οπως το ειχα αγορασει και εγω στο παρελθον και το επεστρεψα λογο έλλειψης δυναμης.

εξάλου η parkside βγάζει 2 εκδόσεις στα καρφωτικά.

το άσπρο για ελαφριές εργασίες και το πράσινο (αν θυμάμαι καλά το χρώμα) για πιο απαιτητικές.

Σε χοντρό MDF ακόμα και το πράσινο δεν τα περνάει τέρμα.

Εγω εχω του αερος και δεν μασαει πουθενα.. με mdf δεν ξερω βεβαια δεν το εχω δοκιμασει ακομη.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ούτε σε σκληρό ξύλο τερματίζει το δίχαλο. Για το πράσινο μιλάω.
Επίσης αυτό που δεν μου πολυαρέσει είναι ο τύπος των δίχαλων που παίρνει, πολύ ψηλά και στενά. Με πιο κοντά και φαρδύτερα δίχαλα μια χαρά θα γινόταν η δουλειά και στο σκληρό ξύλο.

Το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση ότι είναι για συγκεκριμένες δουλειές. πχ προσωρινό πιάσιμο μέχρι να στεγνώσουν κόλλες κλπ, και όχι για μόνιμο κάρφωμα μόνο με αυτά.

Σε σκληρά ξύλο είχα καλύτερο αποτέλεσμα με πινέζες που προστατεύουν και το το ύφασμα/δέρμα απ το σκίσιμο στο σημείο της τρύπας

το πράσινο καρφωτικό που είχα πάρει κάτι έπαθε και δεν πιάνει η ασφάλεια του , με αλλα λόγια "πυροβολάς" και στον αέρα γενικά θέλει προσοχή .

η χαζομάρα είναι οτι το χρησιμοποιώ σπάνια (ουσιαστικά αγοράστηκε για να αλλάξω καλύμματα σε καναπέ )ωσότου δεν εχω κάτσει να το δώ .

τα λεφτά του φυσικά τα έβγαλε

Έχω το αντίστοιχο της B&D και ήταν τρομερή ευκολία στη δημιουργία πλαισίου και καρφωματος των σιτών που έφτιαξα για το εξοχικό. Το πλαίσιο βέβαια δεν ήταν κάποιο σκληρό ξύλο (έλατο) αλλά είναι αρκετά σταθερό χωρίς κόλλες και καρφιά.

Αφαντο σήμερα το κολλητηρι αερίου... :-( πήγα κι εγώ μια η ωρα το μεσημέρι.. Το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Η πλανη θα ερθει Πεμπτη ετσι δεν ειναι???

Σχετικά με την πλάνη, μπορεί να τοποθετηθεί και να σταθεροποιηθεί ανάποδα πάνω σε πάγκο;

Σχετικά με την πλάνη, μπορεί να τοποθετηθεί και να σταθεροποιηθεί ανάποδα πάνω σε πάγκο;

Η πλανη αναποδα σε παγκο? Η αληθεια ειναι πως δεν εχω δει ποτε :)

Τελικα, τα παντα ολα γινονται!!
Σουρωτηρι την εκανε την πλανη ο δαιμονας, εβαλε και φραχτη και guard για ασφαλεια!! :))

Όλα γίνονται. Απλά πλάνη πάγκου έχω στο μυαλό μου μεγαλύτερο εργαλείο με μεγαλύτερες δυνατότητες!
Αυτές οι πλανες για εμένα θα είναι πάντα χειρός!

Και εγώ αφού ρώτησα κάθησα λίγο να το ψάξω, δείτε τί έκανε εδώ το πατριωτάκι...
http://miscpro.com/2014/10/10/mini-power-planer-stand-jointer-thicknesser-hand-tool-conversion/

Τον τρελό Κύπριο είχα δει και είδα οτι μπορείς να κανεις αρκετα παραπανω πράγματα με την πλάνη απο οτι με την απλή χρηση της...

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=30846
Αυτο το ειδατε? Νομιζω πως ειναι πολυ καλο λογο της δυνατοτητας της να βιδωνει και σε ντιζες μπουζονια!
Και σε τιμη σουπερ!