Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες
Παίδες μάλλον αυτά έπρεπε να μπουν σε άλλο thread.
Παίδες μάλλον αυτά έπρεπε να μπουν σε άλλο thread.
Χεχεχε.
Παιδιά είχα δει στο lidl πως θα έχει κάποια στιγμή κάποιες αθλητικές ταινίες. Αυτοκόλλητες ταινίες αθλητιατρικες για ώμους πλάτη γάμπες κλπ.
Ξέρει κανείς πότε?
Χεχεχε.
Παιδιά είχα δει στο lidl πως θα έχει κάποια στιγμή κάποιες αθλητικές ταινίες. Αυτοκόλλητες ταινίες αθλητιατρικες για ώμους πλάτη γάμπες κλπ.
Ξέρει κανείς πότε?
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=30846
Αυτο το ειδατε? Νομιζω πως ειναι πολυ καλο λογο της δυνατοτητας της να βιδωνει και σε ντιζες μπουζονια!
Και σε τιμη σουπερ!
Μια φορά μου είχε τύχει στο παρελθόν να θέλω να βιδώσω βαθιά σε ντίζα παξιμάδι ασφαλείας και τελικά είχα αγοράσει ένα καρυδάκι με αρκετά μακρύ λαιμό...
Το σετ είναι σε τσάμπα τιμή για αυτό που προσφέρει. Απλώς νομίζω ότι άντε να χρειαστεί 1 φορά στα 10 χρόνια, είναι πολύ εξειδικευμένο. Αν δεν έχεις άλλο σετ, σίγουρα είναι ότι πρέπει, αλλά αν έχεις δεν ξέρω αν δικαιολογείται η αγορά του.
(Βέβαια δικαιολογείται δεν δικαιολογείτε δεν σημαίνει ότι δεν θα το πάρουμε)
Κάνει άραγε για βρύσες νυπτήρα. Αυτές εχουν ενα παξιμάδι στο βάθος που ξεβιδώνει μόνο με μακρουλό χερούλι.
Αν ναι αξίζει πολύ.
Είχα χρειαστεί μια φορά ενα τέτοιο και εκανε μόνο του κοντά στο 10ευρώ

Γιαννη ομως στα είκοσι ευρω που κοστιζει το σετακι του λιντλ αμφιβαλω αν παιρνει κανεις δυο wera.
Παιδιά καλημέρα, να ρωτήσω θέλω για τις βάσεις εργαλείων τοίχου που έχει το Lidl αύριο. Αξίζουν καθόλου; Αντέχουν βάρος ή θα σπάνε τα στηρίγματα; Επίσης ο δίδυμος τροχός που έχει τι λέει; Έχω έναν 150W που μόλις πας να τροχίσεις ένα σίδερο φρενάρει. Του Lidl είναι μια από τα ίδια;
Παιδιά καλημέρα, να ρωτήσω θέλω για τις βάσεις εργαλείων τοίχου που έχει το Lidl αύριο. Αξίζουν καθόλου; Αντέχουν βάρος ή θα σπάνε τα στηρίγματα; Επίσης ο δίδυμος τροχός που έχει τι λέει; Έχω έναν 150W που μόλις πας να τροχίσεις ένα σίδερο φρενάρει. Του Lidl είναι μια από τα ίδια;
Oι βασεις ειναι πολυ καλες και φτηνοτατες! Εχω μπολικες απο αυτες. Δεν αντιμετωπισα ποτε σπασιμο στηριγματων.
Θα σου συνιστουσα να παρεις μια εξτρα βαση για να χρησιμοποιησεις τα εξαρτηματα της. Εμενα μου πεφτανε λιγα τα στηριγματα που εχει για μια βαση.
Ο Γωνιακος τροχος ειναι επισης πολυ καλος. Στα 200w ειναι ιδανικος για ερασιτεχνικη χρηση και ηδη 30%+ παραπανω σε ισχυ απο αυτον που εχεις.
Τωρα δεν ξερω τι ακριβως σιδερα τροχιζεις, αλλα τη δουλεια μπορεις να την κανεις ειτε με μεγαλυτερη ισχυ εργαλειου ειτε πιο αργα)
Αν είσαι ερασιτέχνης ο συγκεκριμένος δίδυμος τροχός φτάνει και περισσεύει για την χρήση που θες.
Τώρα για τις συγκεκριμένες βάσεις είναι κατάλληλες μόνο για κρέμασμα μικροεργαλείων και περιφερειακών.
Αν πας να κρεμάσεις βαριά εργαλεία (δράπανα, σέγες κλπ) τότε υπάρχει μια πιθανότητα να σπάσουν τα γαντζάκια.
Εγώ έχω μεταλλικές βάσεις έργαλείων και μεταλλικά γαντζάκια και κρεμάω ότι θέλω. Κρίμα όμως που αντίστοιχες δεν φέρνει το lidl.
Τις είχα πάρει από Γερμανία σε τιμή χώμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.