Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Κι εγώ δυό σετ βάσεις εργαλείων τοίχου πήρα. 10:30 που πήγα (ελληνικό) είχε απ´όλα!...ξετρελάθηκα με την διάτρητη καστάνια αλλά δεν τη πήρα!...έχω καστανόκλειδα και έχω και συλλογές καρυδάκια και είπα να μη ξοδευτώ!

Το ίδιο είπα κι εγώ και φοβάμαι οτι θα το μετανιώσω. Μου φάνηκε καλό vfm.

επίσης βλέπω οτι εχει μια σιδερένια λαβή όπως βλέπετε στην φωτογραφία στην εξωτερική μεριά της θήκης.

Μήπως αυτό μπαίνει πάνω στο κατσαβίδι και το επιμηκύνει;

Το ίδιο λάθος έιχα κάνει με τα σκαρπέλα και τώρα είμαι με κάτι για χειροτεχνίες.. Τώρα που τα χρειάζομαι τα μνημονεύω.

Πηγα πηρα τη Εργαλειοθήκη 23ʺ και τη Bάση γωνιακού τροχού.

Μηπως ειδε κανεις τον μεγαλο (230αρι ) τροχο..? ειπε θα τον φερει σε λιγα καταστηματα αλλα σε 2 που ειδα δεν τον ειχε..

104058_02_f.jpg
103440_01_f.jpg

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πήγα στη Ν. Ιωνία στις 09.30 και βρήκα σχεδόν γεμάτα τα καλάθια με τα εργαλεία.
Πήρα το διπλό λειαντήρα, που τον ζαχάρωνα καιρό, και τα γυαλόχαρτα που τα βρήκα χρήσιμα.
Κοντοστάθηκα στον γωνιακό και τα παρελκόμενά του, αλλά σκέφτηκα την επανάσταση στο σπίτι και ... τον άφησα για επόμενη επίσκεψη ...

Και εγώ είχα πάρει παραμάσχαλα την κασετίνα με τα καρυδακια αλλά ας όψεται η οικονομία που κάνω τελευταία (εδώ γελανε) τα άφησα....

Και εγώ είχα πάρει παραμάσχαλα την κασετίνα με τα καρυδακια αλλά ας όψεται η οικονομία που κάνω τελευταία (εδώ γελανε) τα άφησα....

Οικονομια κανεις ή σου τα φαγε ολα η αμαζονα!

Και γω καλοκοιταγα τα γυαλοχαρτα αλλα τα αφησα.. τελικα αξιζει η αγορα για 2 ..

Εγώ για μένα πήρα την Πλάνη και 3 σετ με μπιχλιμπίδια (ροδέλες, καρυδάκια και γαντζάκια).

Για τον ξάδερφο μου πήρα τον Διπλό Λειαντήρα, ένα πακέτο γυαλόχαρτα τετράγωνα του 2ευρου, 2 πακέτα γυαλόχαρτα για τον γωνιακό, 1 πακέτο με τα περίεργα γυαλόχαρτα και 1 βάση γυαλόχαρτων για τον γωνιακό...

uploadfromtaptalk1427378826242.jpg

Κι εγώ έκανα κατάθεση σήμερα.
Πλάνη, τροχός με παρελκόμενα. Βίδες, ροδελες, γυαλοχαρτα. Τσιγκουνευτηκα τα στρογγυλά γυαλοχαρτα και το πιατακι. Σκέφτηκα οτι υο leroy θα τα έχει φθηνότερα..

Καλορίζικα.

Και εγώ είπα να πάρω κανένα κουτί βίδες γιατί είναι με torx κεφαλή και δεν βρίσκω κάθε μέρα από δαύτες εδώ που είμαι....
Μπορεί να περάσω και το απόγευμα να δω αν έχουν μείνει...

Ευχαριστω diabolic.

Επίσης στο καταστημα του Ν.κόσμου είχε και πριτσιναδορο. Μεγαλο τροχό που ρωτάει ο φίλος δεν είδα.

Ευχαριστω φιλε Θοδωρακη. Θα πεταχτω στο λιντλ αλιμου μηπως βρω εκει..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα.

Και εγώ είπα να πάρω κανένα κουτί βίδες γιατί είναι με torx κεφαλή και δεν βρίσκω κάθε μέρα από δαύτες εδώ που είμαι....

Εγω δεν εχω τορχ μυτες και γιαυτο δεν πηρα.. καλυτερες ειναι λες..?

Καλορίζικα.

Οπου και να εισαι σιγουρα εχεις ενα eshop κοντα σου, μην τρεξεις καν στο Lidl. Δες αυτες τις νοβοπανοβιδες, σε πληθος διαστασεων, με εγκοπες για αυτοματο φρεζαρισμα για να χωνευτουν η χωρις για μελαμινες. Φυσικα torx με μια μυτη (χαμηλης ποιοτητας που κανει την δουλεια της) μεσα στο κουτι. Εχουν κανει λαθος και δεν βλεπω να εχουν διαθεση να το διορθωσουν στα τεμαχια, κουτι με 100 βιδες δεν υπαρχει, ειναι 1000 βιδες, ψαχνεις ομως στο ιντερνετ για τα τεμαχια στο καθε κουτι.
Εφτιαξα παγκο και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.
http://www.e-shop.gr/analosima-exar...%C1+%C5%D1%C3%C1%CB%C5%C9%D9%CD&filter-5385=1

Οπου και να εισαι σιγουρα εχεις ενα eshop κοντα σου, μην τρεξεις καν στο Lidl. Δες αυτες τις νοβοπανοβιδες, σε πληθος διαστασεων, με εγκοπες για αυτοματο φρεζαρισμα για να χωνευτουν η χωρις για μελαμινες. Φυσικα torx με μια μυτη (χαμηλης ποιοτητας που κανει την δουλεια της) μεσα στο κουτι. Εχουν κανει λαθος και δεν βλεπω να εχουν διαθεση να το διορθωσουν στα τεμαχια, κουτι με 100 βιδες δεν υπαρχει, ειναι 1000 βιδες, ψαχνεις ομως στο ιντερνετ για τα τεμαχια στο καθε κουτι.
Εφτιαξα παγκο και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.
http://www.e-shop.gr/analosima-exar...%C1+%C5%D1%C3%C1%CB%C5%C9%D9%CD&filter-5385=1

Αντί για 100 είναι 1000 δηλαδή?
Αν ναι συμφέρει σίγουρα.
Απλά το lidl είναι στον δρόμο μου!!! :)

Μου έκανε εντύπωση η τιμή του τροχού και πήρα να τον δοκιμάσω. Έχει και ρυθμιστή στροφών και 3 χρόνια εγγύηση. Πήρα και τα πάνελ να τα δοκιμάσω. :a0210:
sebw3n.jpg

Και ο Ξάδερφος μου το ίδιο πράγμα με σένα έχει κάνει.

Ωστόσο μία μεταλλική διάτρητη πλάτη έχει και την δυνατότητα της παραμετροποίησης όποτε θες, σε σχέση με μία από κόντρα πλακέ που άπαξ και την φτιάξεις μία φορά μετά είναι άσχημη αν θες να κάνεις κάποια αλλαγή.

Εγώ πήρα το παρακάτω σετ στα 30 ευρώ (ακριβώς το μισό και σε τιμή αλλά και σε ποσότητα). Η τιμή είναι χώμα γιατί αντίστοιχες προτάσεις από εδώ στα ίδια λεφτά πολύ απλά δεν υπάρχουν..

http://www.ebay.com/itm/2-Stuck-Wer...erker_Werkstattausrüstung&hash=item3f29180d05

Το έστειλα σε φίλο στην Γερμανία, οπότε δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα...
Περιλαμβάνει μέσα τα πάντα και οι πίνακες συνδέονται μεταξύ τους με βίδες και παξιμαδάκια έτσι ώστε να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι.

Ρώτησα αν στέλνει Ελλάδα και ήταν θετικός. Με 40 μεταφορικά τα στέλνει Ελλάδα, δηλαδή πάνω από 100 σύνολο. Δε ξέρω, αν υπάρχει κάτι ανάλογο εδώ θα είναι φθηνότερο;

Πολυ ενδιαφέρουσα προταση λογο μεγεθους και εξαρτημάτων! !!

Δε τον ρωτας μηπως σε περισσότερα τουενος κομματια στελνει με τα ιδια μεταφορικα να τα μοιραστουμε?

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πολυ ενδιαφέρουσα προταση λογο μεγεθους και εξαρτημάτων! !!

Δε τον ρωτας μηπως σε περισσότερα τουενος κομματια στελνει με τα ιδια μεταφορικα να τα μοιραστουμε?

Καλή ιδέα! Του έστειλα το ερώτημα, λογικά θα μου απαντήσει αύριο.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλή ιδέα! Του έστειλα το ερώτημα, λογικά θα μου απαντήσει αύριο.

Υπο προυποθεσεις ισως το θελω και γω...

Μου απάντησε το εξής:

Hallo,
für 40 können wir ein Paket mit den Maßen 60x60x120 cm und maximal 30 kg nach Griechenland senden.
Es passen ca. 5-6 Werkzeuglochwände sowie zusätzlich 3-4 Hakensortimente rein.

Beste Grüße
André Oppel

Το οποίο σύμφωνα με το google translate:
40 we can send a packet with the dimensions 60x60x120 cm and a maximum of 30 kg after Greece.
It fit about 5-6 jig hole walls and an additional 3-4 Hook assortment pure.

Best Regards
AndrΓ© Oppel

Τώρα τι εννοεί, ίσως βοηθήσει ο φίλος που τα έχει πάρει.

Τα εξαρτηματα που περιλαμβανει δεν περιοριζουν καπως τη χρηση τους? ας πουμε εγω γαλλικα δεν θελω να κρεμασω. Αλλα θελω πχ πενσες, ψαλιδια, πριονια κατσαβιδια. Ουτε τις διαστασεις καταλαβα ποιες ειναι τη Γερμανια μου μεσα...