Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αν δεν τα θελεις δε τα βαζεις.
Ειναι δυο πανελ 120 επι 60 εκ!
Και σου λεει καθενα απο τα δυο κομματια αποτελειται απο 3 κομματια 40 επι 60!
Αν τα λεω καλα και εγω βεβαια!

Ριξτε και μια ματια στην Ελληνικη αγορα, αμφιβαλλω με αυτη την τιμη να ειναι ακριβοτερα εδω, σε εξοπλισμους συνεργειων (αυτοκινητων-μοτοσυκλετων). Πηρε φιλος μεταλλικη βαμενη με ηλεκτροστατικη με τρυπες σε μια τιμη που μου φανηκε λογικη, δεν ξερω λεπτομεριες παραπανω και δεν μπορω πλεον να βρω.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Και γω αν κατάλαβα καλά λέει ότι στα 30 Kg, μπορεί να στείλει 5-6 πάνελ και 3-4 σετ γάντζων. Αν τα πάνελ είναι 6 και τα σετ 4 θα πάει από 3 πάνελ και 2 σετ στο καθένα με 20 μεταφορικά έκαστος. Δε ξέρω τις τιμές εδώ.

Εγω δεν πρόλαβα να περάσω να πάρω την πλάνη...αλλα θα προσπαθήσω αυριο βραδάκι ΑΝ προλάβω (ας όψετε τα 14ωρα στην δουλειά...) αλλιως Σάββατο πρωι...

Δεν ελπίζω οτι θα πετύχω τίποτα...αλλα θα περάσω μια βόλτα...

Πολλα μετρα πανελ, καλη τιμη μου φαινεται, αν και γω θα ηθελα μονο ενα σετ (1,20m). Αλλα απο εξαρτηματα λιγα μου φαινονται, τι να πρωτοβαλεις πανω σε αυτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://xideas.gr/εργαλεια/εργαλεια-...ρητη-πλάτη-και-30-γάντζους-990220-xideas.html
Στα ~100 και μ παγκο

Πλατες με ενεικτικες τιμες. http://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=διατρητες+πλατες&order_dir=asc&page=2

Αυτά τα εργαλεία πρεπει να εξαντλήθηκαν αμέσως...

http://youtu.be/kPt2SJndrGk

Αν την βρω το πρωι θελεις να στην αγορασω?

Κυριακο εισαι παλικαρι...
Αν την βρεις θα με βόλευε πολυ...

Λοιπόν παιδιά για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση.

Όταν είχα πάρει εγώ από αυτόν πριν από κανένα χρόνο είχε ένα σετ με 3 πίνακες και τα περιφερειακά τους.
Οι γάντζοι που παίρνουν οι συγκεκριμένοι πίνακες είναι euro (πρότυπο) οπότε βρίσκετε εύκολα από αυτούς στο γερμανικό ebay και σε τιμές χώμα.
Δείτε τιμές από unimac να πάθετε σοκ. Μόνο η βάση για κλειδιά έχει 15+ ευρώ...

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτήν την τιμή από Ελλάδα και τότε που έψαχνα δεν είχα βρει.

Πάρτε το και δεν θα το μετανιώσετε...

απαπα ... πολύ ωραία εσώρουχα.. Ιταλικο προιόν πρέπει να είναι. Μην ανεβάζετε τέτοια βραδιάτικα. :)

Μου έκανε εντύπωση η τιμή του τροχού και πήρα να τον δοκιμάσω. Έχει και ρυθμιστή στροφών και 3 χρόνια εγγύηση. Πήρα και τα πάνελ να τα δοκιμάσω. :a0210:
sebw3n.jpg

Ρώτησα αν στέλνει Ελλάδα και ήταν θετικός. Με 40 μεταφορικά τα στέλνει Ελλάδα, δηλαδή πάνω από 100 σύνολο. Δε ξέρω, αν υπάρχει κάτι ανάλογο εδώ θα είναι φθηνότερο;

http://www.amazon.de/Dreiteilige-We...sim_diy_3?ie=UTF8&refRID=1VAQDN32K31WAJZFPJWM

Ειναι και στο αμαζον,de. Σε πολυ καλυτερη τιμη, αν καταλαβαινω καλα το ιδιο ειναι, απλα με ενα σετ πλακων.

Λοιπόν παιδιά για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση.

Όταν είχα πάρει εγώ από αυτόν πριν από κανένα χρόνο είχε ένα σετ με 3 πίνακες και τα περιφερειακά τους.
Οι γάντζοι που παίρνουν οι συγκεκριμένοι πίνακες είναι euro (πρότυπο) οπότε βρίσκετε εύκολα από αυτούς στο γερμανικό ebay και σε τιμές χώμα.
Δείτε τιμές από unimac να πάθετε σοκ. Μόνο η βάση για κλειδιά έχει 15+ ευρώ...

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτήν την τιμή από Ελλάδα και τότε που έψαχνα δεν είχα βρει.

Πάρτε το και δεν θα το μετανιώσετε...

3 τεμάχια λέει του amazon και αν παρθεί ομαδική βγαίνει 36 ευρώ το άτομα αν πάρουν για πχ 10 άτομα.

Αυτό ακριβώς έχω παιδιά. Απλά πήρα άλλους 2 πίνακες έξτρα (νομίζω 15 ευρώ οι 2 πίνακες ρίξτε μια ματιά).

Και εγώ πήρα το δίδυμο τροχό και την πλάνη την οποία και δοκίμασα. Το αποτέλεσμα ''τρομερό''. Ήθελα να πάρω κι άλλα πράγματα αλλάαααα......

Εγώ πάλι το σήκωσα το μαγαζί !!!!!
P7ji9C5.jpg
[/IMG]​

Άντε να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία.

Συμφερει καθως αναφερει:
Finnland, Griechenland, Italien, Portugal, Spanien, Schweden · Standardversand · (3 - 10 Tage)
Spanne pro Lieferung Lieferkosten
EUR 0,00 εως 44,99 EUR 26,00 για ενα τεμαχιο 26
150 εως 184,99 45,00 για 5 τεμαχια 9 ευρω ανα τεμαχιο
290,00 εως 324,99 EUR 65,00 για δεκα τεμαχια 6,5 ανα τεμαχιο

Ψηνεστε?

Αν δεν είχα ήδη το κοντα πλακέ των εργαλείων αέρος θα έπαιρνα άλλο ένα σετ σίγουρα.
Θα ρωτήσω τον ξάδερφο μου αν θέλει.
Οργανώστε το και βλέπουμε!