Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα προσπαθήσω αύριο σε μερικά ρετάλια που έχω Σάκη!

Να σαι καλα Νικολα,αν δεν βαριεσαι κανε μας και ενα μικρο review του πριονιου γιατι ειναι ενδιαφερων η τιμη σχετικα με αυτα που προσφερει
Ευχαριστουμε

Last edited:
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι Einhell. Να ταιριάζουν άραγε οι μπαταρίες?
Το einhell είναι 12βολτο, αλλά στο νήμα με τα εργαλεία μπαταρίας είχα διαβάσει μια συζήτηση ότι στην ουσία έχουν ίδια στοιχεία οι μπαταρίες, τι ισχύει?

τα στοιχεία είναι ίδια. Τα cells LiOn λειτουργούν από 4.2 (πλήρης φόρτιση) μέχρι 2.7 (εντελώς άδειο) Volt. Κάποιοι υπολογίζουν ~4.0 * 3 στοιχεία = 12V (γιατί είναι πιο κοινά χρησιμοποιούμενη τάση => πιο γνωστή). Το πιο σωστό είναι 3.6*3=10.8 αν και το εντελώς σωστό (για LiON μπαταρίες) είναι 3.7*3=11.1V

Οι ονομαστικές τάσεις που ξέρω είναι.
Li-ion 3.6
Li-fe 3.3
Li-po 3.7

Στους υπολογιστές και εργαλεία βάζουν συνήθως li-ion. Στον μοντελισμο συνήθως έχουμε li-po ,και σε ειδικές περιπτώσεις life

Ώιμε...

Πολυεργαλείο parkside 14.4 V...
Θα μας τρελάνουν αυτοί πάει και τελείωσε!!!

http://www.lidl.de/de/parkside-4-in-1-akku-kombigeraet-pkga-14-4-a1/p200169

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να σαι καλα Νικολα,αν δεν βαριεσαι κανε μας και ενα μικρο review του πριονιου γιατι ειναι ενδιαφερων η τιμη σχετικα με αυτα που προσφερει
Ευχαριστουμε

Σάκη, είναι πολύ καλό σε ποιότητα και αν θα δεις στις φωτό που σου βάζω παρακάτω δεν έκοψε σαν βούτυρο σανίδα πεύκου 10 χ 2.5.
Μέχρι στιγμής δεν το έχω δοκιμάσει σε μεγαλύτερες διαστάσεις ξύλου αλλά λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.
Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι ο προφυλακτήρας είναι πλαστικός και έχει ένα μικρό κενό αφήνοντας τον δίσκο ελάχιστα εκτεθειμένο κάτι που κάνει το κόψιμο ευκολότερο καθώς ο προφυλακτήρας δεν προβάλει καμία αντίσταση.

Η δεύτερη φωτό είναι με κοπή από πάνω και η τρίτη με κοπή από κάτω.
Να διευκρινήσω ότι την κοπή δεν την έκανα αργά αλλά σχετικά γρήγορα, γι αυτό και είναι άγρια.

Ώιμε...

Πολυεργαλείο parkside 14.4 V...
Θα μας τρελάνουν αυτοί πάει και τελείωσε!!!

http://www.lidl.de/de/parkside-4-in-1-akku-kombigeraet-pkga-14-4-a1/p200169

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σάκη, είναι πολύ καλό σε ποιότητα και αν θα δεις στις φωτό που σου βάζω παρακάτω δεν έκοψε σαν βούτυρο σανίδα πεύκου 10 χ 2.5.
Μέχρι στιγμής δεν το έχω δοκιμάσει σε μεγαλύτερες διαστάσεις ξύλου αλλά λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.
Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι ο προφυλακτήρας είναι πλαστικός και έχει ένα μικρό κενό αφήνοντας τον δίσκο ελάχιστα εκτεθειμένο κάτι που κάνει το κόψιμο ευκολότερο καθώς ο προφυλακτήρας δεν προβάλει καμία αντίσταση.

Η δεύτερη φωτό είναι με κοπή από πάνω και η τρίτη με κοπή από κάτω.
Να διευκρινήσω ότι την κοπή δεν την έκανα αργά αλλά σχετικά γρήγορα, γι αυτό και είναι άγρια.

Το θέλω ..!

Ενδιαφερον το PKGA 14.4 A1 αλλα μιλαμε για 90ευρω στην Γερμανια, εδω καθως εχουμε υψηλους μισθους και ειμαστε στην αλλη ακρη του γαλαξια θα το φερουν με 100ευρω, πιθανοτατα δεν θα το φερουν ποτε. Ποιος θα δωσει 100ευρω σε τοσο εξειδικευμενο εργαλειο;

Σήμερα αγόρασα το λαδάκι της bautek 5 λιτρα 10 ευρώ.

2ευρώ/λίτρο νομίζω οτι πρέπει για παλέτα.

Ενδιαφερον το PKGA 14.4 A1 αλλα μιλαμε για 90ευρω στην Γερμανια, εδω καθως εχουμε υψηλους μισθους και ειμαστε στην αλλη ακρη του γαλαξια θα το φερουν με 100ευρω, πιθανοτατα δεν θα το φερουν ποτε. Ποιος θα δωσει 100ευρω σε τοσο εξειδικευμενο εργαλειο;

Της μπαταρίας συνήθως τα φέρνουν Παναή.
Η τιμή είναι αρκετά καλή αν αναλογιστείς ότι έρχεται πακέτο με όλα τα έξτρα και με έξτρα αναλώσιμα.
Λογικά στο 90άρι θα είναι γιατί και οι τιμές της προηγούμενης σειράς 18βολτων ήταν ίδια με της Γερμανίας!!!

Σε ευχαριστω Νικολα,πολυ καλα ειναι για 18 αρι δισκο,αν το πας πιο αργα σιγουρα θα ηταν καθαροτερη η κοπη.

Το πολυεργαλειο 14,4 volt δεν παιζεται ,παρατηρω τωρα τελευταια τα lidl προωθουν περισσοτερο επαναφορτιζομενα εργαλεια.

Nικολα ξεχασα να σε ρωτησω το laser δουλευει σωστα ? γιατι σε ηλεκτρικη σεγα parkside που εχω το laser δεν δουλευει σωστα και θελει ρυθμιση,αυτο εχει καποια βιδα που μπορεις να το κεντραρεις το laser απολυτα ισια ?

Περιμένω οποτε εχεις χρονο και το review του δισκοπριονου (φωτος και συμπερασματα) ,καλο θα ειναι να ανοιχτει ενα νεο thread με review εργαλειων

Last edited:
Nικολα ξεχασα να σε ρωτησω το laser δουλευει σωστα ? γιατι σε ηλεκτρικη σεγα parkside που εχω το laser δεν δουλευει σωστα και θελει ρυθμιση,αυτο εχει καποια βιδα που μπορεις να το κεντραρεις το laser απολυτα ισια ?

Περιμένω οποτε εχεις χρονο και το review του δισκοπριονου (φωτος και συμπερασματα) ,καλο θα ειναι να ανοιχτει ενα νεο thread με review εργαλειων

Ναι είναι σωστά κεντραρισμένο και έχει και βίδα αν ξεφύγει.. :)

Κοίταξε, ότι και να σου πω εγώ λίγο είναι. Αφού σου δίνεται η δυνατότητα try and buy γιατί δεν δοκιμάζεις. Πας το παίρνεις και αν δεν σου κάνει σε 30 μέρες το πας πίσω.. ;)

Υ.Γ: Το θέμα με τα reviews εργαλείων ακούγεται πολύ καλό!

γεια σας παιδια ψαχνω για bits κατσαβιδιου καιι βλεπω οτι την αλλη βδομαδα θα εχει το λιντλ Σετ κατσαβίδι – καστάνιες

Σετ 38 τεμαχίων. αλλα δεν μου φαινονται ουτα τα μπιτς ουτε το κατσαβιδι ποιοτικο εχει καποιος καποια αποψη;

γεια σας παιδια ψαχνω για bits κατσαβιδιου καιι βλεπω οτι την αλλη βδομαδα θα εχει το λιντλ Σετ κατσαβίδι – καστάνιες

Σετ 38 τεμαχίων. αλλα δεν μου φαινονται ουτα τα μπιτς ουτε το κατσαβιδι ποιοτικο εχει καποιος καποια αποψη;

Μιχάλη της πλάκας είναι αλλά για το σπίτι είναι μια χαρά.
Αν τα θέλεις για συχνή χρήση οι μύτες θα χαλάσουν γρήγορα.
Τα σετάκια με ποιοτικές μύτες είναι σε πράσινες συσκευασίες και είναι Parkside και όχι Powerfix.

Μιχάλη της πλάκας είναι αλλά για το σπίτι είναι μια χαρά.
Αν τα θέλεις για συχνή χρήση οι μύτες θα χαλάσουν γρήγορα.
Τα σετάκια με ποιοτικές μύτες είναι σε πράσινες συσκευασίες και είναι Parkside και όχι Powerfix.
επειδη ξερω οτι τετοιες προσφορες επαναλαμβανονται ξερουμε ποτε περιπου θα το ξαναβαλει το parkside? φανταζομαι αναφερεσαι σε αυτο http://www.lidl.de/de/parkside-bitset/p58242
ευχαριστω!

Βγαίνει σε πολλές παραλλαγές.
Τα φέρνει συχνά πυκνά και έχω παρατηρήσει ότι σίγουρα το πολύ ανά ένα μήνα.
Αν έχεις κάποιο leroy merlin κοντά σου έχει προσφορά το κιτ της Bosch (το ίδιο σετάκι με Parkside) στα 10 ευρώ.
Είναι πολύ ποιοτικές και δεν χαλάνε εύκολα!

αυτα κάνουν για περιστασιακη χρηση και μονο στο χέρι (οχι ηλεκτρικό) δεν αξιζουν αυτα τα bits powerfix, αν παρεις απο λιντλ παρε parkside οταν τα φερει

Ρίξε και καμιά ματιά στα ράφια μπορεί κάτι να υπάρχει από την τελευταία προσφορά ...εδώ στο Ρίον έχει ακόμα μερικά κουτιά από bits Parkside.