Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σάκη, νομίζω ότι ήσουν υπερβολικός. Πόσα πράγματα αγοράζουμε όλοι μας χωρίς να τα δούμε από πριν?
Εντάξει, μπορεί να μην έχεις και εσύ άδικο αλλά έφερες και τον υπεύθυνο σε δύσκολη θέση.

Δεν γίνεται ο καθένας να ανοίγει τις συσκευασίες για να βλέπει τι έχει μέσα...

Νικολα δεν ειμαι υπερβολικος καθολου,ποτε μα ποτε δεν εχω αγορασει τιποτα αν δεν το δω οπτικα απο κοντα,και αν δεν το πιασω στα χερια μου,αν ειναι εργαλειο,με τον παρά μου και την κυρα μου που λεει και το ρητό,δεν μου το χαριζουν.
Γιαυτο προτιμω τα ενχωρια καταστηματα με βιτρινα για να μπορω να βλεπω οπτικα τα προιοντα,πριν τα αγορασω

Καλα εσυ αγορασεις γουρουνι στο σακι ? ενα εργαλειο π.χ που το εχεις δει σε φωτογραφια,χωρις να ξερεις το βαρος του,την εργονομια του αν σε βολευει στο χερι η οχι ,να δεις τα πλαστικα του το μεταλλο κ.τ.λ.

Για μενα πρεπει το lidl να εχει ενα κοματι ανοιχτο να το βλεπει ο κοσμος να το περιεργαζεται,οπως στο κεντρο βιδας στον Στριγκο,στον Κουνέλη κ.τ.λ

Στα καταστηματα που λες εχουν καθε εργαλειο σε βιτρινα και οι πελατες τα επεξεργαζονται (εστω και χωρις ρευμα; ). Δεν ξερω κανενα καταστημα που να μπορει να το κανει αυτο (βεβαια δεν ξερω και κανενα καταστημα που επιστρεφει μετρητα μετα απο 30ημερες). Μηπως ζηταμε πολλα απο ενα σουπερ μαρκετ;

@sakisap: Σάκη εγώ είχα την ακριβώς αντίθετη εμπειρία. Πριν από 2 χρόνια είχανε φέρει μια σέγα πάγκου στα 80 . Την πήρα και πήγα σπίτι για να ανακαλύψω ότι είχε προβληματάκια τόσο λειτουργικά αλλά και εμφανή εξωτερικά (κακή βαφή, διακόπτης λειτουργίας ξεχαρβαλωμένος). Έκανα αλλαγή πήγα σπίτι και μία από τα ίδια. 3η φορά στα LIDL πήγα στον υπεύθυνο, του το είπα και μου είπε "άνοιξε, έλεγξε και πάρε άλλη". Τελικά μετά από 3 ανοίγματα κουτιών στο κατάστημα και συνειδητοποιώντας ότι η παρτίδα ή το μοντέλο ήταν προβληματικό ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και έμεινα χωρίς σέγα πάγκου από τότε. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε γιατί είχαν πολλές επιστροφές καθώς κυκλοφόρησε ότι το εργαλείο ήταν μάπα.
Τέλος, αν στο συγκεκριμένο κατάστημα που ανέφερε ο Σάκης ή και σε άλλα, απαγορεύεται το άνοιγμα τη συσκευασίας (εφόσον, βεβαίως, έχεις σκοπό να αγοράσεις και όχι απλά να χαλάσεις συσκευασίες...), τότε απλά μπορείς να βγεις από τα κατάστημα, να δοκιμάσεις το δραπανοκατσάβιδο (το οποίο έχει προ φορτισμένη τη μπαταρία) και να ξαναμπείς για να το αλλάξεις επιτόπου. Το κυριότερο πρόβλημα (σε όλα τα περιστροφικά) είναι τα μπόσικα στην περιστροφή του άξονα και άρα του τρυπανιού-μύτης και φαίνεται με την 1η δοκιμή.
Υ.Γ. Προφανώς δεν εννοώ να μπει κάποιος και να ανοίξει 10 συσκευασίες για την πλάκα του ή την παραξενιά του,γιατί μετά δεν θα τα πάρει κανένας και ΟΚ να είναι. Οπότε, κοινή λογική πρώτα από όλα χωρίς να κάνουμε ζημιά ούτε στο κατάστημα ούτε σε αυτούς που χρειάζονται τα εργαλεία.

@IOANNISTSA: Έχεις δίκιο. Μάλλον θα δυσκολευτεί σε 8άρα ούπα σε τοίχο και εκεί θα χρειαζόταν κλειδί, καστάνια ή το παλμικό.

Στα καταστηματα που λες εχουν καθε εργαλειο σε βιτρινα και οι πελατες τα επεξεργαζονται (εστω και χωρις ρευμα; ). Δεν ξερω κανενα καταστημα που να μπορει να το κανει αυτο (βεβαια δεν ξερω και κανενα καταστημα που επιστρεφει μετρητα μετα απο 30ημερες). Μηπως ζηταμε πολλα απο ενα σουπερ μαρκετ;

Δεν ειπα να το βαλω και στην μπριζα για να δουλεψει,ΕΛΕΟΣ,απλα να το δω οπτικα και να το πιασω στα χερια μου ηθελα,ζητάω πολλά ?
Η μηπως τους ειναι τοσο κοπός να ανοιξουν ενα εργαλειο απο τα 20-30 κουτια που εχουν,να του βαλουν μια αλυσιδα για να μην το κλεψει καποιος και να μπορει ο πελατης να το πιασει στα χερια του και να το δει οπτικα.

Αναφερα εστω χωρις ρευμα, το ελεος το θεωρω αστοχο. Και εστω οτι το κανουν αυτο, τι θα κανουν μετα τα ταλαιπωρημενα εργαλεια; Ποιος λες οτι θα πληρωσει την χασουρα; Τα κλειστα θα ακριβηνουν προφανος γιατι τα ανοιχτα θα πρεπει να δωθουν σε χαμηλοτερη τιμη. Μια επισκεψη σε μεγαλα καταστηματα εργαλειων (big box stores ας πουμε, praktiker και leroy) θα δεις οτι οτι ειναι ανοιχτο εχει φθορες.
Δεν προκειται να σε πεισει κανεις για τον μη πραγματοποιησιμο συλλογισμο, δεν εχω τετοιο σκοπο. Με ενδιαφερει μονο εαν εσυ η καποιος αλλος ξερει εαν στα καταστηματα που αναφερθηκαν εχει ανοιχτα τα εργαλεια που πουλανε.

Αναφερα εστω χωρις ρευμα, το ελεος το θεωρω αστοχο. Και εστω οτι το κανουν αυτο, τι θα κανουν μετα τα ταλαιπωρημενα εργαλεια; Ποιος λες οτι θα πληρωσει την χασουρα; Τα κλειστα θα ακριβηνουν προφανος γιατι τα ανοιχτα θα πρεπει να δωθουν σε χαμηλοτερη τιμη. Μια επισκεψη σε μεγαλα καταστηματα εργαλειων (big box stores ας πουμε, praktiker και leroy) θα δεις οτι οτι ειναι ανοιχτο εχει φθορες.
Δεν προκειται να σε πεισει κανεις για τον μη πραγματοποιησιμο συλλογισμο, δεν εχω τετοιο σκοπο. Με ενδιαφερει μονο εαν εσυ η καποιος αλλος ξερει εαν στα καταστηματα που αναφερθηκαν εχει ανοιχτα τα εργαλεια που πουλανε.

Πολυ χαμηλά στάνταρ εχετε παιδιά με τα χρήματα σας,τι να πω δεν μπορουμε να συνενοηθουμε,ο καθενας με την αποψη του.
Στα καταστηματα που αναφερθηκαν (Στριγκος-κεντρο βιδας-κουνελης) εχουν εργαλεια να τα δει ο κοσμος και να τα περιεργαστει,οχι ΟΛΑ σαφώς,αλλα τα περισσοτερα.
Σιγα το εξοδο που θα εχει αν καθε lidl βαλει ενα εργαλειο ανοιχτο με αλυσιδα σαν εκθεμα,μετα θα τα βαλουν στο Bazaar με το 1/2 της τιμης και θα ξεπουληθουν στα πρωτα 15 λεπτα.
Στο praktiker υπαρχουν εκθεσιακα που εχουν φθορες αλλα οχι ολα,στα Leroy εχω δει απειροελαχιστα με φθορες και παω καθε βδομαδα εκει.

Φίλε Σακη ξεχνάς ότι μιλάς για ενα σουπερμάρκετ και το συγκρίνεις με εξειδικευμένα μαγαζια εργαλείων . Πες μου σε πιο μαγαζι δέχονται την επιστροφή έναντι χρημάτων ή την αλλαγή με άλλο . Πες μου σε αυτή την κατηγορία εργαλείων αν μπορείς να βρεις αντίστοιχες τιμές για να σου έχουν και δείγματα . Πες μου ποιος άλλος σου δίνει 3 χρόνια εγγύηση . Μπορω να σου δωσω και άλλους λόγους , μην τα θελουμε ολα δικα μας ...δοκίμασε το για 30 μέρες σε πραγματικές συνθήκες (οχι 5 λεπτα χαζεμα στο μαγαζι) και αν δεν σου κανει πήγαινε το πίσω , πόσο πιο διευκόλυνση ...

Κυράδες; Παράδες; χαμηλά στάνταρ; Μήπως πρέπει να μπεί μια τελεία στους χαρακτηρισμούς;

Για οποιον θελει Σεγα και Δισκοπριονο μπαταριας υπαρχουν στη Νεα Φιλαδελφεια αρκετα..

Σάκη επειδή θέλεις να πιάσουν τόπο τα χρήματα σου θα πας στα λιντλ θα αγοράσεις το εργαλείο που σε ενδιαφέρει και μετά θα το λιώσει στην δουλειά.
Αν δε σε ικανοποιήσει θα το πας πίσω.
Έτσι μόνο είσαι σίγουρος.
Και αυτό δε στο προσφέρει κάνεις.

Σάκη επειδή θέλεις να πιάσουν τόπο τα χρήματα σου θα πας στα λιντλ θα αγοράσεις το εργαλείο που σε ενδιαφέρει και μετά θα το λιώσει στην δουλειά.
Αν δε σε ικανοποιήσει θα το πας πίσω.
Έτσι μόνο είσαι σίγουρος.
Και αυτό δε στο προσφέρει κάνεις.

Σε αυτο που προειπωθηκε και απο αλλα μελη δεν εχω αντιρηση καμια,και συμφωνω απολυτα οτι ειναι η καλυτερη δοκιμη
Μια ερωτηση,μετα απο ενα μηνα μεταχειρισμενο εργαλειο το παιρνουν πισω τοσο ευκολα ? απλα και μονο αν τους πω οτι απλα δεν μου κανει ,η το μετανοιωσα,η θα περασω μια Οδυσσεια για να καταφερω να παρω πισω τα χρηματα ? Εννοειται να μην ειναι σπασμενο αλλα πληρως λειτουργικο.
Περιμενω καποια απαντηση απο συναδελφο που εχει κανει εργαλειο επιστροφη εντος μηνος για την διαδικασια π.χ χρειαζεται και το χαρτοκουτο του προιοντος ? κ.τ.λ

Χρειάζεται το κουτί του και ότι υπήρχε μέσα.
Έχω κάνει πολλές επιστροφές και το μόνο που σε ρωτάνε είναι αν λειτουργεί για να το βάλουν ξανά πίσω στα καλάθια ή αν όχι για να το στείλουν στο service.
Βάζεις μια τζίφρα και το ονοματεπώνυμο σου και παίρνεις αμέσως πίσω τα χρήματα σου...
Ούτε ανοίγουν συσκευασίες ούτε τίποτα...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για οποιον θελει Σεγα και Δισκοπριονο μπαταριας υπαρχουν στη Νεα Φιλαδελφεια αρκετα..

Σήμερα είδα στο κατάστημα Γλυφάδας και τα 2 εργαλεία σε αρκετές ποσότητες με έκπτωση 16% στα 49,99 το καθένα (από 59,99).

Πληροφοροριακά για το Δισκοπρίονο Μπαταρίας.

Από την μέρα που το πήρα και έχοντας κάνει κάμποσες κοπές ακόμα η μπαταρία του είναι στο πράσινο.
Εγώ περίμενα να κρατάει πολύ λιγότερο, οπότε για την συνηθισμένη χρήση η μπαταρία του είναι υπέραρκετή και δεν χρειάζεται δεύτερη...

Σάκη για να δεις αντιμετώπιση πήγαμε ενός φίλου τους αυτόματους ποτιστες χωρίς κουτιά και μανουαλ και τους δέχτηκαν σαν προβληματικους και μας έδωσαν τα χρήματα.

Έχω το ρούτερ του Lidl που λέει ότι παίρνει μπιτ των 6 και 8μμ. Η πρώτη διάσταση είναι ίδια με τα 6,35μμ (ή 1/4 της ίντσας) που βρίσκω ή όχι; Μπορώ πχ δηλαδή να βάλω αυτά ή παίρνει μόνο σαν αυτά;